Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι 7 διαστάσεις της γυναίκας.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος αλεπουδάκι Του[n_g], στις 31 Μαρτίου 2014.

1. Elysium

Elysium Contributor

Αφού πείστηκες μέσα από 100 σελίδες συζήτησης πως δε μπορεί να διαγράφονται μηνύματα τα οποία εσύ κρίνεις ως πολιτικά γιατί αποτελεί φασιστική πρακτική, πρότεινες να απαντάς από κάτω όπως θες και σε ό,τι κρίνεις εσύ πως έχει πολιτικό χαρακτήρα.

Φυσικά και δεν το έκανες γιατί θα γινόταν μπάχαλο.

Πως όμως και δεν το είχες προτείνει εξ αρχής που θα ήταν και το πιο λογικό αν πραγματικά απλά αυτό ήθελες; Δεν το είχες προτείνει γιατί είχες άλλους σκοπούς αρχικά. Αλλά όπως είδες δεν σου βγήκε.

Θέλω να ανοίξω εγώ κουβέντα για ναζισμό και bdsm;;; Πρέπει να ζητήσεις βοήθεια. Έχεις υπερβολικές φοβίες με ορισμένα θέματα   Θα πάθεις και τίποτα.

Last edited: 2 Μαϊου 2014
  2. μπα...δεν θα παθαινε τιποτα. μπορεις να νικησεις την μαλακια;

3. Σωστός ο foot

4. lexy

lexy .ti.va.

(Τα έχει αυτά η αγάπη, λένε. Ίντριγκα, μυστήριο. Μόνο που είναι κουραστικά).

5. οι ανθρωποι ειναι.

6. Το γλυκό αγόρι επί των επάλξεων, εφορμά, σηκώνει σύννεφο τη σκόνη καλπάζοντας ηρωϊκά προς τον γκρεμό...

Αυτό που αναφέρεις είναι απλώς η υπόθεσή σου. Δεν αποδεικνύεται με τίποτε κι ούτε απ΄κανένα άλλο κείμενό μου. ΠΟΤΕ, δεν έχω ζητήσει να διαγραφεί κάτι πολιτικό. Απλώς, άφησα να εξελιχθεί η κουβέντα για να φανεί το αδιέξοδο να βάζουμε όρια στην κουβέντα. Γι αυτό σε λέω γκεμπελίσκο και ψευταράκο. Είσαι ερασιτέχνης ακόμη και προφανώς θα παραμείνεις. Γιατί δεν θέλει να πειστείς, οτι ο Γκέμπελς και οι Ναζί δεν επιβάλλανε την ιδεολογία τους με την προπαγάνδα. Με την προπαγάνδα κάναν απλώς το άσπρο μαύρο για να αιτιολογούν τη βία που ασκούσαν για να επιβληθούν. Με τη βία επιβληθηκαν, με δολοφονίες και τραμπουκισμούς.

Γι αυτό κι εσύ επειδή δεν μπορεί να ρίξεις χαστούκια, λέγοντας αυτά που λες θα παραμένεις γραφικός. Ξύσου Ελύζιουμ στη γκλίτσα μου, έλα πασά μου

7. Elysium

Elysium Contributor

Με έχεις πρήξει με τον Γκέμπελς και τους ναζί.
    Ασχολείσαι με θέματα τα οποία δεν αφορούν ως θεωρία όχι μόνο το bdsm αλλά ούτε γενικότερα την κοινωνία σήμερα.
    Γράφε ό,τι σου κατέβει. Δε μπορώ να τα βάλω με τις φοβίες σου.
    Μην υποτιμάς όμως την νοημοσύνη μου και κυρίως άσε όποιον κινείται σε νόμιμα πλαίσια να γράφει ό,τι θέλει. Εσύ σαν (μακάρι να μπορούσα να σου πω «ως») δημοκράτης, μπορείς;

Last edited: 2 Μαϊου 2014
  8. Δεν άνοιξα εγώ το θέμα των ναζί. Η ίδια η νηματοθέτρια το έκανε. Έβαλε ως πρότυπό της Μάγκντα Γκέμπελς.

Αλήθεια, εδώ κολάει το "που πας, ρε καραμήτρο;" Απαγορέψαμε σε κανέναν να γράψει; Αλλά σου το είπα και δεν σ'αρέσει. Στο φρικώδες θα απαντάμε με τη γελοιοποίησή του.

Έχει πολύ πλάκα όμως. Ξέρεις τι μου θυμίζει αυτό το πράγμα γι άλλη μια φορά; Τον ραν-ταν-πλαν ως διανοούμενο. Κωλοτρίβεται στην γκλίτσα, του λες "Μη ραν-ταν-πλαν, κακό! Μη!". Συνεχίζει να κωλοτρίβεται στην γκλίτσα, και τις τρώει... Φωνάζει "κάι-κάι-κάι" και τρέχει σαν το διάολο πάνω-κάτω κατηγορώντας το σύμπαν κι επανέρχεται για μια από τα ίδια...

9. Γενικά, είμαι της άποψης πως ένα κείμενο από οποιοδήποτε blog όταν αναπαράγεται πρέπει να αναφέρεται η πηγή. Η πηγή στην προκειμένη αποδείχτηκε γκεμπελική (κι όχι μόνο) και αρχικά δεν την έβαλε (γιατί άραγε?).
    Όμως ΔΕΝ πρέπει να διαγραφεί το νήμα. Ας υπάρχει για να γνωρίζουμε... τι, πως, ποιός κλπ

10. @Seirios_79, μην σε παραπλανά η φωνασκία. Κανείς, πουθενά και ποτέ δεν έθεσε θέμα διαγραφής. Αυτός που έσκουζε το έθεσε μόνος του και μετά άρχισε να φωνάζει για το ο,τι ενδεχομένως θα μπορύσε και να γίνει κατηγορώντας προκαταβολικά όποιον ενδεχομένως το έθετε για λογοκρισία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση την πάτησε όμως, κατά τη γνωστή ιστορία με το όνομα ΟΥΔΕΙΣ, γι αυτό συνέχισε να σκούζει σε απαράμιλη ραντανπλανική στρατηγική: κουράστηκε και τά φτυσε, προσπαθώντας να υπερφαλαγγίσει την ουρά του  

11. Εγώ πάλι, το θέμα ποιο είναι πλέον δεν καταλαβαίνω...