Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι 7 κοινοί τύποι των διαδικτυακών υποτακτικών

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 2 Μαρτίου 2015.

1. ...Περναει Ο Λοσαντα...

2. Baron Shamedi

Baron Shamedi BDSM = Brain Dead Sorry Mate ?

BDSM = Brain Dead Sorry
    Θα δοκιμασω εγω -βαζοντας και την αρχοντια μου μεσα σε δαυτους-, τουλαχιστον τις λιγες κατηγοριες που γνωρισα απο κοντα και για το δικιο μου το κλουβιο μυαλο βανιλοκυριαρχοι θα ηταν

3. brenda

brenda FU very much

Brain Dead Sorry Master

Είχατε ξεχάσει το M Βαρώνε μου... 

4. Baron Shamedi

Βασικα για μενα ειναι Brain Dead Sorry Mate -οπου Mate οποιοσδηποτε αρρεν εν τω βιδιεσεμιον αδελφος-, αλλα εχετε δικιο αγαπητη Κοντεσα, σας ευχαριστω για την διορθωση  

Last edited: 2 Μαρτίου 2015
  5. brenda

brenda FU very much

Ας σταματήσομεν σε αυτό το σημείο Βαρώνε την εκτροπή του νήματος, -κρύβετε και λόγια για τους κρυφούς τίτλους αγενείας, είμαι μόλις 1.68, να μην το μάθει όμως και το σύμπαν-...

6. Baron Shamedi

Η ακολουθη παρεμβαση ειναι κατα πολυ χιουμοριστικη, αν και κατ' εμε εμπεριεχει μια μεγαλη δοση αληθειας. Ζητω εκ των προτερων συγνωμη απο τον εριτιμο νηματοθετη -και το γραφω διχως ιχνος ειρωνειας, αλλα αληθινου σεβασμου στο προσωπο του, κατοπιν αναγνωσης των σκεψεων του, κυριως σε παλαια του νηματα- καθως και απο τους λοιπους συναδελφους εν τω φορουμικο βιο

Βανιλοκυριαρχοι

1. Ο κλαψοαιδοιο-λεγε με Νικος Ξανθοπουλος του 2000- κυριος

2. Ο πρηζω τις ωοθηκες μεχρι αιδοιο να μου κατσει Κυριος και όταν με αιδοιο γινω μπιλιες ειναι ιεροδουλη, ψυχασθενης, fake suba η κρυφοβανιλα, οχι εγω μαλθακας

3. O με την εμπαθεια και την μικροπρεπεια μου θεωρω οτι σκαβω τον λακκο στον φανταστικο ανταγωνισμο Κυριος

4. Ο εγω γαμω και δερνω αλλα στους 4 τοιχους τρωω την παντοφλα συννεφο Κυριος

5. Ο για μενα ολες οι γυναικες ειναι σουμπες και οποιαδηποτε συμπεριφορα τους εξηγειται μοναχα κατα τας βιεδεσεμικας επιταγας -και ας ειναι τρυκ που υπαρχουν απο τους αιωνες των αιωνων- Κυριος

Εγω θ' ανηκα αρκετες φορες στις κατηγοριες 1,5 καποιες λιγοτερες στην κατηγορια 2 -ανευ του πρηξιματος των ωοθηκων-, μια η δυο στην 4 αλλα δεν εφαγα παντοφλα μα αρβυλακι με καρφια και μαλιστα κατακασιδα

Οιοσδηποτε θα το ενιωθε να αμβλυνει τον ελεγχο, ας προσελθει να αφησει τα δηναρια η τους φοινικες του -γιατι για ευρα η δραχμες, το κοβω λιγακι δυσκολο-

Last edited: 2 Μαρτίου 2015
  7. bumblebee

bumblebee Contributor

Βαρώνε το Σαββατο είχε ενα Event σε γνωστό κλάμπ στο Γκάζι και το μαγαζί στο πάνω όροφο ήταν πίτα πάντως   Πολύς κόσμος ασχολείται με το bdsm απλά νομίζω ότι δεν το κάνουν θέμα, κάνει λίγο τσίζ για να βγείς έξω πχ με φίλους και να το συζητήσεις. Ολοι βαριούνται κάποια στιγμή και ζητούν κάτι παραπάνω. Τέλοσπάντων για να τα λες ετσι εσυ κάτι θα ξέρεις  

8. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Προς όλους:

"Πέντε μέρες τρως αγγούρι, το Σαββάτο είσαι μούρη."
    "Οχτώ ώρες χαμαλίκι, το βραδάκι χαϊλίκι".

p.s: Θα επανέλθω αργότερα για τις υποτακτικές κορασίδες.

9. bumblebee

bumblebee Contributor

Και εγώ που νόμιζα ότι το bdsm είναι ένα πολύ ωραίο σπόρ, που παιζεται απο δυο πρόσωπα που ξέρουν από πρίν την θέση τους όλη μέρα 24/7, που ξεπερνάνε όρια και καταστάσεις και μπαίνουν σε νοητικές νιρβάνες, χωρίς να καταστρέφονται, μάλλον πρέπει να είμαι πολύ μαλάκας      : Λολ . Τι σχέση έχει αν έχεις λεφτά ή δεν έχεις, αν έχεις αξιώματα ή οχι, το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις φαντασία, δύναμη και πυγμή να στρεσάρεις και να στρεσάρεσε και να αντέχεις       Τέλοσπαντων   Ειπαμε. Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζει    

10. whisperer

whisperer Regular Member

@Madeleine Rk
    αυτο ειναι μια σχεση με κινκυ σεξ, τιποτε παραπανω, που απλα καποιοι εκτονωνονται.
    Θες με λαθος τροπο ?Οκ λαθος.
    Ο τυπος που περιγραφεις δεν ειναι κυριαρχος του εαυτου του,πως θα κυριαρχησει σε αλλο ατομο?
    Απο την αλλη η κορασιδα του παραδειγματος ειναι σιγουρα η so called βανιλοκικνυ τσουλιτσα που ειπε να τη ψαξει λιγο αλλιως και δε ξερει που πανε τα 4.
    Οποιαδηποτε συνειδητοποιημενη υ που θελει να αφοσιωθει και να παραδοθει σε καποιον θα καταλαβει αμεσως κατι ειναι λαθος.
    Υπαρχει ασφαλως και υπαρχει και συμβαινει και θα συμβαινει,ΒDSM δε ξερω αν ειναι.
    Εξηγηση οτι εχουμε μονο κινκυ σεξ και μη το ψαχνεις παραπανω ισως ειναι.
    BDSM ειναι αλλαγη στασης και επικοινωνια και μετα βγαινουν τα κλαπατσιμπανα για να παιξεις.
    Πως μπορει να υπαρξει επικοινωνια στο παραδειγμα που αναφερεις?
    Πως γινεται χωρις να υπαρχει χρονος να ασχοληθεις με τον αλλο σα να ανθρωπο

11. Elune

Elune Priceless

Το θέμα είναι να μην είσαι κότα στις σχεσεις σου εκτός bdsm και ξαφνικά να το παίζεις ο Κόναν ο Βάρβαρος στην υποτακτική σου.

12. bumblebee

bumblebee Contributor

Δεν το καταλαβαίνω αυτό σύντροφε Ελούνιε. Ο Κ έχει ζητήσει συναίνεση για να ειναι ο Κοναν, ο Μπάτμαν και ο Θεος μαζί       Υπάρχει κανείς που να νομίζει ότι θα μπει σε bdsm σχέση και μέσα στα πλαίσια της Λογικής δεν θα του γαμήσουν - γαμήσει το τρίκι-τρίκι ; Δεν παν να ναι σκουπιδιάρης ή πολιτικός, άφραγκος ή λεφτάς, κότα ή κόκορας. Τα χουν βρει οι δυο τους μεταξύ τους         Με βρίσκεις κάπου λάθος Ελούνιε ;