Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομολογώ ότι...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος HopelesslyRomantic, στις 16 Ιανουαρίου 2018.

1. @dina, μαζί σου.

Ομολογώ επίσης ότι πλέον δεν πιστεύω ότι οι άνθρωποι είναι ικανοί να εκφράσουν συναισθήματα αγάπης και στοργής...

2. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

3. Μου την δίνουν διάφορες διανοητικές εξυπνάδες.

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Oh, my! same here <3

Ομολογώ ότι μπορεί να το κάνω μόλις γράψω αυτό το ποστ. Λολ

5. Ομολογώ ότι είχα την ίδια ιδέα αλλά είπα να το κάνω ένα λεβελ πιο πάνω, πήρα Νανου :3

Over and out, πάω να εξομολογηθώ στον πνευματικό μου για τις αμαρτίες μου... Αχχχ

6. lotus

lotus Silence

Follow the light please γύρνα πίσω  

7. brenda

brenda FU very much

Να ξέρεις, ομολογώ, πως για τα bold, απλά σε αγαπώ.

_Την έχω ακούσει κανονικά την πέμπτη μέρα της αποτοξίνωσης με το σφένδαμο.
    _Τραγουδάω στο μπάνιο και μιλάω μόνη μου στον εαυτό μου. Του απαντάω κιόλας. Έχω πειστεί πως δεν είναι ανησυχητικό.
    _Ενώ παλιά ήμουν πιο μίνιμαλ σε διάφορα πράγματα, συλλαμβάνω τον εαυτό μου να με έλκει αφόρητα το λαγκίρ λαλά, πολύχρωμο και χαρούμενα φωρτωμένο στυλ εσχάτως. (Ελπίζω να μην γεμίσω όλο το σπίτι ελεφαντάκια και χρυσοποίκιλτα αγαλματάκια).
    _Άμα φάω κόλλημα με ένα κομμάτι ή έναν καλλιτέχνη κλπ, πωρώνομαι και το καίω εντελώς. Μετά, στα καπάκια το ξεχνάω, δεν ασχολούμαι. Μού αρέσει όλο αυτό, γιατί νιώθω εντελώς 16 χρονών. Όλο κάτι ή κάποιον ανακαλύπτω γεμάτη χαρά και περηφάνεια. Κι ας το παρατάω μετά, δεν πειράζει, χοχοχοχο... 

8. -Volt-

-Volt- Contributor

Να μην ανησυχείς καθόλου. Μακάριος όποιος ανακαλύπτει τον εσωτερικό του άνθρωπο και μαθαίνει πως οι λόγοι του δεν είναι ακατάληπτα μουρμουρητά. Είναι μαγευτικό γιατί αυτόν τον κάποιο μπορείς να τον παίρνεις παντού μαζί σου, να μη χαρίζεσαι ολοκληρωτικά στη ''συνάφεια του κόσμου''  
    Επιφυλάσσομαι να κεράσω φουντούνια - φοφίκο και βραχάκια μόνο για το παραπάνω    

9. t.n.b.t.

t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

είναι επίσης εξαιρετικό με κρουασάν σοκολάτας αν το ανοίξεις στη μέση και τα βάλεις μέσα, ειδικά αν τα πατατάκια είναι barbecue..  

10. -Volt-

-Volt- Contributor

ορισμένες φορές ονειρεύομαι πως κάποιες καταστάσεις δεν έχουν ημερομηνία λήξεως και ωστόσο η πραγματικότητα πάντοτε με καταρρίπτει

11. Dimonius

Dimonius Εγώ είμαι μην απορείς που δεν είσαι εσύ

Είναι δεν είναι δύσκολο

12. ninahaze

ninahaze Regular Member

ομολογώ ότι
    -Σκίζω χαρτάκια σε πιο μικρα και πιο μικρα χωρις να το καταλαβαίνω
    -πρέπει να ενημερώνομαι για καποιο λόγο για όλες τισ νεες κυκλοφορίες ξένων τραγουδιών ετσι και χωρίς να μου αρέσουν απαραίτητα
    -είμαι κοιλιόδουλη και λαίμαργη
    -είμαι πολύ ατσούμπαλη και καπως υπερκινητική
    -τα μαλλιά μου κανονικα είναι σγουρά και τα ισιώνω με μανία. κανονικά μοιάζω με πρωτόγονη γυναίκα
    -αγοράζω κατι πανάκριβα ρούχα ανα περιόδους κι ας μην έχω να φάω