Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομολογώ ότι...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος HopelesslyRomantic, στις 16 Ιανουαρίου 2018.

1. crmaria

crmaria ..but darling you are a pretty wildflower!!

Ακόμα κι αν θέλαμε πιστεύεις θα μπορούσαμε?
    Απ την μια πιστεύω πως φαντάζει ουτοπια και απ την άλλη πως έχουμε τόσες δυνατότητες αλλά τις αφήνουμε ανεκμεταλλευτες.
    Δε ξέρω. ..

2. open_mind

open_mind Regular Member

Ομολογώ ότι κοκκινίζω και κρυφοχαίρομαι ακόμη όταν με περνάνε για κάτω των 25....    
    Αλλά έχω και την απορία τι θα γίνεται σε μερικά χρόνια...    

3. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Όχι χωρίς να αλλάξουμε δραστικά τον τρόπο που ζούμε. Δεν ξέρω πόσο είναι εφικτό αλλά ο δρόμος που δεν ξεκινάς είναι ο δρόμος τον οποίον ποτέ δεν πρόκειται να ακολουθήσεις.

4. charlotte

charlotte «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»

@crmaria Στην αφρικη οι ανθρωποι βολεμενοι ειναι; κινω τα νηματα θα πει κατευθυνω τις μαζες,οσο πιο πολύ τις πιέζω τοσο πιο ευκολοδιαχειρισιμες γινονται. Η εξουσια δεν εχει εθνη και η επανασταση ειναι παρεξηγημενη. Διαβασε μαθε κοπιασε και αυτα τα ντοκιμαντερ χρησιμοποιησε τα μονο σαν ξεκινημα διαφορετικης σκεψης. Θελει δουλεια πολυ για να γυρισει ο τροχος!  

5. crmaria

Συμφωνώ μα είναι εφικτό πλεον να απεμπλακουμε απ αυτό το τρύπακι που έχουμε δημιουργήσει για να ζουμε?

6. crmaria

Μπορεί να είναι και βολεμενοι στον τρόπο τον οποίο ζουν..
    Πάλι δε ξέρω. ..

7. charlotte

charlotte «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»

Μαθε!   αν δεν βρεξεις κωλο ψαρι δεν τρως!  

8. crmaria

9. Hankok

Hankok Hell is empty and all the devils are here!

Δοκιμασε μερεντα με δρακουλινια(αν υπαρχουν ακομα),ειναι απιθανος συνδυασμος!

10. Hankok

Hankok Hell is empty and all the devils are here!

Ομολογω οτι...
    - Πολλες φορες αφηνω μια ταινια/σειρα στην μεση για να σερφαρω
    - Διαβαζω ακομα κομικς με super heroes και μαλιστα τα λατρευω
    - Δημιουργω φανταστικους διαλογους με τον εαυτο μου
    - Ονειρευομαι πως τραγουδαω καραοκε με παρεα σε μπαρ και τα σπαω(δε θελω σχολια  )

Last edited: 25 Φεβρουαρίου 2018
  11. Stilvi

Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

12. -Volt-

-Volt- Contributor

ομολογώ ότι με ιντριγκάρεις παρά το θράσος σου και τη θέση όλα μαύρα ή όλα άσπρα