Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. espimain

    espimain Contributor

    Χίλια δίκια έχετε σε πολλά απ΄όσα λέτε. Αλλά στην συγκεκριμένη φράση, παρασύρεστε και κάνετε λάθος.
    Οι όροι "ανώτερος" και "κατώτερος" είναι επίσημοι και προσδιορίζουν πολλούς ανθρώπους όλων των φύλων.
    Κατώτερος αξιωματικός, ανώτερος αξιωματικός, ανώτατος αξιωματικός, ανώτατο δικαστήριο, ανώτερος δικαστής, ανώτερος Γραμματειακός Λειτουργός, Ανώτερος λειτουργός,

    -η, -ο (Α ἀνώτερος, -α, -ον)
    υψηλότερος, υπέρτερος

    νεοελλ.
    1. αυτός που βρίσκεται σε υψηλότερη διαβάθμιση ή κατέχει υψηλότερο αξίωμα από άλλους
    2. φρ. α) «ανώτερος άνθρωπος» — αξιόλογος, εκλεκτός, ολοκληρωμένος ηθικά και πνευματικά
    β) «ανώτερος χρημάτων» — αυτός που δεν δελεάζεται από χρηματικό κέρδος, αφιλοχρήματος
    γ) «ανωτέρα διαταγή» — αυτή που προέρχεται από υψηλή δημόσια αρχή
    δ) «ανωτέρα βία, δύναμη» — αυτή που δεν μπορεί να υπερνικήσει κάποιος
    ε) «και σ' ανώτερα» — ευχή για μεγαλύτερη επιτυχία (που λέγεται και ειρωνικά σε αντίθετη περίπτωση)
    αρχ.
    1. αυτός που βρίσκεται ψηλά
    2. αυτός που αναφέρεται σε κάποιο βιβλίο ή σύγγραμμα πριν από κάτι άλλο
    3. αυτός που βρίσκεται σε ψηλότερο τόπο.
     
  2. με την λογική σας ολοι προνομιούχοι είμαστε. μπορει ενας ομοφυλοφικος να εχει καλυτερη δουλεια απο εμενα. πιο ωραιο σπιτι. οχι οτι με νοιαζει επειδη τα εχει. το ανωτερος και κατωτερος που αφορα ( μαλιασε το πληκτρολογιο μου ) μονο για τη φάση που θα περάσω εγώ καλα με το δουλάκι μου. για αυτόν τον χρονο. μία ωρα 2 ωρες οσο παει. αν και πολλοι και μονο που μου μιλαμε μου το λενε απ την αρχη οτι Κυριε σας θεωρω ανωτερο. τοσο δυσκολο ειναι; στην ζωη -εκτος δουλικών- ολοι ισοι ειμαστε. ειμαι ανωτερος πχ γιατί το κάνω οτι θελω. ΕΓΩ οτι θελω. μου το λεει κιόλας . το ΟΜΟΛΟΓΕΙ πριν κάν με δει. ε αυτο δεν με κάνει χιτλερ. και πάμε στους ομοφυλοφιλους. με ενοχλουν αν κανουν πορεια και κλεισει ο δρομος . αν σε αυτην την πορεία γινουν ζημιες. οπως ακριβως με ενοχλουν οι αγροτες που κλεινουν τους δρομους. οπως ακριβως ενας ηλιθιος κλεισει την ράμπα ΑΜΕΑ . λογικά θα το καταλάβατε τωρα. δεν θα μπορούσα με τίποτα ( με bold 1000) να μην θελω ίσα δικαιωματα των ομοφυλόφιλων με εμενα. με αναγκάζετε να γράφω ιστορίες από την ζωή μου και δεν θελω να περιαυτολογω οπως στο εργοστάσιο. εχω κάτσει στο ίδιο τραπέζι για καφε με ομοφυλόφιλους λεσβίες και τρανς ΠΡΙΝ γεννηθει αυτό το φορουμ. εχω νοιώσει απόριψη για την σχέση μου από τους γονεις μου ( προχωρα αλλά από εμας μην περιμένεις τιποτα) και από τους γονεις της ( μεχρι κα ξύλο από τον πατέρας τη εχω φάει). δεν θα μπορούσα με τιποτα να απορίψω κατι "που δεν συνηθιζεται" . οταν με συγκρίνετε με τον χιτλερ ειναι τεράστια προσβολή για μένα αλλα οκ δεν με γνωρίζετε προσωπικα. ο αγώνας είναι η ίδια η στάση ζωης για μένα.
     
  3. Rupa

    Rupa New Member

    Αυτά είναι θέσεις. Θέσεις προσδιορίζουν, όχι ανθρώπους. Η προϊσταμένη μου στη δουλειά, έχει ανώτερη θέση από μένα, στη δουλειά. Δεν είναι ανώτερος άνθρωπος.

    Για αυτό και ζήτησα τη διευκρίνιση. Ανώτερος και κατώτερος ως προς τι;

    Μερικές φορές παρασυρόμαστε και χρησιμοποιούμε λανθασμένα τη γλώσσα.
    Άλλο είναι το "ανώτερος αξιωματικός", άλλο είναι το "ανώτερος άνθρωπος".

    Τι εννοούμε ανώτερος και κατώτερος άνθρωπος δηλαδή;

    αυτό; ποιος το κρίνει αυτό; πολλοί είναι αξιόλογοι άνθρωποι, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. πόσοι είναι ολοκληρωμένοι ηθικά και πνευματικά;
    και από ποιον είναι ανώτεροι αυτοί οι άνθρωποι; από μένα που δεν είμαι ολοκληρωμένη ηθικά και πνευματικά; και δε θα είμαι ποτέ, γιατί όσο ζω μαθαίνω και εξελίσσομαι; (ελπίζω και προσπαθώ τουλαχιστον)
    Εκλεκτός τι θα πει; ποιος είναι εκλεκτός; ο εκλεκτός του θεού; ποιου θεού;

    Το ανώτερο μιας θέσης, είναι, φυσικά, μια πραγματικότητα.

    Το ανώτερο ενός ανθρώπου ως οντοτητας, ως ύπαρξης, τι είναι;
     
  4. Rupa

    Rupa New Member

    στη ζωή, το δουλικό, δεν είναι ίσο σας; αφού το θεωρείτε κατώτερο ΜΟΝΟ για τις δύο ώρες που κρατάει το "παιχνίδι". Μαλλιασε το πληκτρολόγιο σας να το λέτε.

    Συγχαρητήρια. Αγωνιστηκατε ποτέ για τα δικαιώματα αυτών των ανθρώπων; για το δικαίωμα τους να φιλιούνται στο δρόμο χωρίς να κατηγορούνται ότι "προκαλούν"; Για το δικαίωμα μιας τρανς γυναίκας να αναγνωρίζεται η ταυτότητα φύλου της από τις αρχές; για το δικαίωμα ενός ομοφυλόφιλου ζευγαριού να τεκνοθετησει;

    Συγγνώμη που σας ξεβολευουμε με να το να κλείνουμε τους δρόμους, αλλά πρέπει καποι@ να διεκδικήσει για όλ@ μας όλα αυτά που εσείς θεωρείτε δεδομένα.
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor


    Για μένα έχει γίνει κατανοητό. Νομίζω. Κάνε ότι σε καυλώνει, μην απολογείσαι, έλεος.  
     
  6. δεν απολογουμαι προσπαθω να ΕΞΗΓΗΣΩ
     
  7. espimain

    espimain Contributor

    Φτάνει όμως τόση εξήγηση.
    Καταλάβαμε.
    Μας έχετε πρήξει τα "συκώτια".
     
  8. mystique

    mystique Owned Premium Member Contributor

    @feet-lover apropo με τα γραφόμενα σας παραπάνω..

    Αντιφάσκετε και αυτοαναιρείστε.
    Ότι κι αν γράψετε με κεφαλαία, με bold ή ακόμα και στα αραμαϊκά, τα «δουλικά» σας και οι «κατώτεροι» σας (που το ομολογούν εξαρχής και πέφτουν στα πόδια σας), είναι πολύ απλά εθελόδουλοι.
    Σε αυτή ακριβώς την εθελοδουλία αισθάνεστε ανώτερος και κυρίαρχος και αυτόβουλος και ότι άλλο νομίζετε μεν , αλλά είστε εξίσου ίσος δε, με τον/ην που θεωρείτε κατώτερο/δουλικό.
    Γιατί ακριβώς υπηρετείτε την εθελοδουλία του.

    Απόλυτη συμμετρία, σε μια αλληλεπίδραση που εξαρχής έχει δυο ίσες συνιστώσες: σου προσφέρω κατωτερότητα, για να μου προσφέρεις ανωτερότητα. Σου προσφέρω «υποταγή» για να μου προσφέρεις «κυριαρχία».

    Καμία κυριαρχία εν τοις πράγμασοι δεν προκύπτει από αυτό, παρά μόνο μια εκ των προτέρων συμφωνία εγκαυλότητας για κάποιες ώρες/sessions.

    Η καυλάντα του καθενός είναι αυστηρά προσωπική και δεν κρίνεται.
    Με απλά λόγια, όπως θέλει τη βρίσκει ο καθένας και οι υπόλοιποι περισσεύουμε.

    Το να βαυκαλίζετε εαυτόν ότι έχετε δουλικά, ότι είστε ανώτερος τους ή ότι είστε ο Batman, είναι αναυθαίρετο δικαίωμα σας και πολύ καλά κάνετε αν έτσι την βρίσκετε.
    Τόσο εμείς στο φόρουμ, όσο και η κοινωνία ολόκληρη, περισσεύουμε στις επιλογές σας.

    Το να προσπαθείτε να μας πείσετε ωστόσο για το αν ο γάιδαρος πετάει, είναι αυτό που στην τελική τίθεται ως διαφωνία από τα περισσότερα μέλη εδώ.

    Βλέπετε έχουν γραφτεί πολλά για τις θεμελιώδεις διαφορές μεταξύ ρόλων και θέσεων ανά καιρούς, με το κατάλληλο ψάξιμο και διάβασμα όλα αποσαφηνίζονται.(βασική προϋπόθεση ωστόσο είναι να διαβάζετε για να καταλάβετε, και όχι για να απαντάτε per se..)
    Για να μη μαλλιάζουμε κι εμείς τα δικά μας πληκτρολόγια..
     
    Last edited: 3 Ιουνίου 2023
  9. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Δυστυχώς, εδώ μέσα έχω δει να αναγράφεται το Κ ως Άνθρωπος και το υ ως άνθρωπος.
     
  10. και μενα με εχουν πρηξει να με βαφτιζουν ακραιο φασιστικο καθικι και αλλα διαφορα. πρεπει να υπερασπιστω τον εαυτο μου.
     
  11. παμε αλλη μια φορα. δεν ειπα ποτε η καυλα μου υπόκειται σε κάποιο κανόνα ή ορολογία. θελω να περνάω καλά με τα δουλικά μου να υποφέρουν . αυτος είναι κανόνας μου.
     
    Last edited: 3 Ιουνίου 2023
  12. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Επί του θέματος,

    «… Φουκαριάρες αδελφές, βάζετε τα βαμμένα νύχια σας και βγάζετε τα πονεμένα παραπονιάρικα μάτια σας… Σαν κι εσάς υπάρχουν πολλές κατηγορίες ανθρώπων – οι κακοί πεζογράφοι, οι κακοί ποιητές που παραπονιούνται ότι κανείς δεν τους διαβάζει, όπως εσείς παραπονιέστε ότι κανείς δεν σας θέλει… Οταν ζητάτε απελευθέρωση, να τη ζητήσετε από τον εαυτό σας. Εάν η απάντησή σας στις προκαταλήψεις της κοινωνίας είναι τα καπελάκια α λα Ρομπέν των Δασών και τα νύχια α λα Ζερζεβούλη, μην έχετε ψευδαισθήσεις ότι θα αλλάξετε ποτέ τίποτα…»

    Από το "Το φοβερό βήμα" του Κώστα Ταχτσή, το έχει σήμερα στην επιφυλλίδα του στα Νέα ο Χωμενίδης, πέραν τούτου, νομίζω τα λέει όλα και η υπογράμμιση δική μου. Την υπόληψη των ΛΟΑΤΚΙ στην Ελλάδα μετά τον Ζακ Κωστόπουλο την έσωσαν τα λίγα πολιτικοποιημένα πρόσωπα που έχει ο χώρος, που κατάφεραν να πείσουν τους υπόλοιπους ότι αν αντιδράσουν με βία γίνονται ίδιοι με αυτούς που κατηγορούν και να μην το κάνουν.

    Αντίστοιχα, στο εδώ "θέμα" με τον @feet-lover όλοι όσοι "θίγονται", "προσβάλλονται", "δεν αντέχουν άλλο αλλά κάνουν υπομονή" κ.λπ., κ.λπ., κ.λπ. όταν ζητούν σεβασμό από τους άλλους, αλλά όπως αυτοί τον ορίζουν, να τον ζητήσουν πρώτα από τον εαυτό τους και τότε δεν θα μπορεί να τους προσβάλλει κανένας.