Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. Iagos

    Iagos Contributor

  2. Iagos

    Iagos Contributor

    Πώς τα παιδιά μαθαίνουν τι είναι η σημαία υπερηφάνειας

     
  3. Iagos

    Iagos Contributor

    Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε βιβλία που αφορούν στην ομοφυλοφιλία, στην ταυτότητα φύλου, στα δικαιώματα και στο κίνημα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.
    https://www.bibliohora.gr/40/1/Κατηγορία/4364/Ομοφυλοφιλία

    Τα βιβλία αυτά είναι πονήματα από ανθρώπους που ενεργά συμμετέχουν στην κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων και καταθέτουν γνώμη σοβαρή και όχι άποψη, όπως ο κάθε περιφερόμενος τηλεμαϊντανός "διανοούμενος-συγγραφέας" τύπου Χωμενίδη...

    Προτείνω να διαβάσετε το βιβλίο

    "Οικογένειες από ομόφυλα ζευγάρια"

    Πρόκειται για τα πρακτικά του 2ου Διεπιστημονικού Συνεδρίου, Θεσσαλονίκη, 12-14 Μαΐου 2005

    Συγγραφέας: Συλλογικό έργο,
    Επιμελητής: Παπαζήση, Θεοφανώ / Χατζητρύφων, Νίκος
    Εισηγητής: Τσαμπρούνης, Δημήτρης / Βλάμη, Ευαγγελία / Τζαμαλούκα, Γεωργία Σ. / Χριστιανόπουλος, Κρίτων / Καντσά, Βενετία / Κογκίδου, Δήμητρα / Χατζητρύφων, Νίκος / Αναστασόπουλος, Οδυσσέας / Δαμάσκος, Παναγιώτης Κ. / Σαμαρά, Κωνσταντίνα / Χατζηαθανασίου, Λίνα / Παπαδοπούλου, Λίνα (Τριανταφυλλιά) / Παπαζήση, Θεοφανώ
    Φορέας: Σύμπραξη κατά της Ομοφυλοφοβίας
    Εκδόσεις: Επίκεντρο


    https://www.bibliohora.gr/41/1/Είδος/Βιβλίο-Φύλο/117890/Οικογένειες-από-ομόφυλα-ζευγάρια/
     
    Last edited: 3 Ιουνίου 2023
  4. tithon

    tithon Contributor

    "μιά καθηγήτρια είπε πως τα λοατκ άτομα δεν κάνουν καλό στην κοινωνία ..."

    μιά καθηγήτρια είναι ομοφοβική.
    άλλη καθηγήτρια είναι ανδροφοβική.
    άλλη καθηγήτρια είναι γυναικοφοβική.
    άλλη καθηγήτρια είναι φυλοφοβική.
    άλλη καθηγήτρια είναι φοβική γενικώς, δηλαδή δυσφορική, δηλαδή μες στην γκρίνια με τις άλλες καθηγήτριες, δηλαδή με τον εαυτόν της.
    μπορεί να είναι "η ίδια" καθηγήτρια;
    ποιός ξέρει;

    στο "δικό μας" κατηχητικό επιτρέπονται και καλλιεργούνται μόνον οι νεοπουριτανές φοβίες και φοβικότητες. θα πατάξουμε τους φοβικούς των άλλων θρησκευμάτων.
    θα τους βγάλουμε το μάτι. δικαιωματισμός μας είναι, ο,τι θέλουμε τον κάνουμε.
     
  5. Iagos

    Iagos Contributor



    Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας, Ιντερφοβίας και Τρανσφοβίας (IDAHOBIT), εστιάζοντας στην ορατότητα και την αποδοχή, δημιουργήσαμε το πιο ζεστό και πολύχρωμο βιντεάκι!

    10 κουήρ άτομα, διαφόρων ηλικιών και κοινωνικών background, μοιράστηκαν μαζί μας πώς βιώνουν την λοατκιφοβία, τι τα κάνει να αισθάνονται ανασφάλεια και ποια είναι τα σημαντικότερα βήματα για να μην χρειαζόμαστε πια IDAHOBIT. Έστειλαν το δικό τους μήνυμα στα άτομα που βρίσκονται εκτός της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και μας είπαν τι είναι για αυτά η λέξη queer.

    Ελπίζουμε, όσο τίποτα, να απολαύσετε την προβολή του βίντεο, όσο απολαύσαμε κι εμείς τη δημιουργία του. Τα δικαιώματα μας δεν είναι άποψη. Ευχαριστούμε τα άτομα που συμμετείχαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες!

    Μετάφραση: Παρασκευή Κουτσαΐδη
    Συνεντεύξεις: Γιάννης Βίτσος
    Βίντεο και Μοντάζ: Νατ Μιχαήλ

    https://www.colouryouth.gr/2023/05/18/idahobit-2023-ta-dikaiomata-mou-den-einai-apopsi/
     
  6. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Αν κι είμαι full support στην λοατκι κοινότητα, ο τρανς αντρας που αφηγείται την ιστορία πως ειναι ο πρώτος αντρας που εμεινε έγκυος από τον drag queen σύντροφο του, και γράφει βιβλίο, ξεπερνάει κι εμένα στο τρολαρισμα. Κουκλίτσα μου έχεις πιπί, το γονιμοποίησε λιλι και τα λοιπά είναι να είχαμε να λέγαμε.
     
  7. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Παρατηρώ με ενδιαφέρον ότι κάποια μέλη του φόρουμ προσπαθούν να ξε-στοκάρουν εγκεφάλους της αυθόρμητης αγέλης "δεν-ξέρω-τί-μου-γίνεται" και να επιτρέψουν στους νευροδιαβιβαστές να πάρουν τη θέση του στόκου που, άγνωστο πώς, έχει παρεμβληθεί ανάμεσα στα εγκεφαλικά κύτταρα των κρανίων της αγέλης, παρεμποδίζοντας την επικοινωνία των κυττάρων και την ικανότητα σκέψης - ικανότητα που τους αποδίδω, μετά από τόσα χρόνια που τους διαβάζω, μόνο ως μπένιφιτ οβ δε ντάουτ και όχι με απτά τεκμήρια απ΄τα γραπτά τους.

    Τιτάνιο έργο, και εν πολλοίς αχάριστο, αν πρέπει να ξεκινήσουν απ΄τη διδασκαλία της διάκρισης ανάμεσα στο προνομιούχος που είναι κρίση διακριβώσιμη ως προς εξωτερικό και δοτό προνόμιο (σωστή ή λαθεμένη) και στο ανώτερος/κατώτερός μου που είναι απόφανση για ποιότητα / ιδιότητα ανθρώπου - και εαυτού, βεβαίως-βεβαίως.

    Ή για τη διάκριση χρήσης του ανώτερος / κατώτερος σε εκ των προτέρων δεδομένη γραφειοκρατική ιεραρχία σε σχέση πάλι με αποφάνσεις για ποιότητες / ιδιότητες ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτήν.

    Καλή αρχή και καλά κουράγια στις σημασιολογικές συζητήσεις επιπέδου "Τσίριο" - "Μανώλης" !

    Στο μεταξύ το θέμα του νήματος είναι η ομοφυλοφιλία, και η πρόσφατη κουβέντα αφορά ειδικά την ομοφοβία, οπότε μου επιτρέπω να επανέλθω σε αυτό.

    @feet-lover

    Λατρεμένε εκφραστή της οψίμως απελεύθερης λαλιάς στο φόρουμ, αφήσατε να εννοηθεί ότι θα εκδράμετε, ως απόρροια κελευσμάτων αρρένων δουλικών, για το τριήμερο, οπότε ήλπιζε κανείς ότι και εσείς και εμείς θα είχαμε την ησυχία μας, και κυρίως εσείς θα επιστρέφατε με κάποια φρέσκια γνώση για την ομοφυλοφιλία, οπότε θα ακούγαμε με κάποια προσοχή τη γνώμη σας και όχι την άποψή σας που όσο να πεις προσδιορίζεται και από την αντιληπτική ικανότητα εκάστου, αλλά και από το σημείο από το οποίο κοιτά τα πράγματα.

    Οπότε πάλι εδώ είμαστε...

    Σκληρό κεφαλοτύρι! Τουλάχιστον τιμάτε το ρεπερτόριο που σας έχει δοθεί - και μπράβο σας. Είναι σημαντικό αυτό σε τέτοιες συναντήσεις.

    "Περιστατικά ομοφοβίας" εκτιμώ ότι εννοείται αυτά που δημοσιοποιούνται, με αστυνομικό δελτίο ή χωρίς, σωστά; Ωραία, για να δούμε τί μας λέτε εδώ λοιπόν.

    Κατ΄αρχήν, τα "περιστατικά ετεροφοβίας" ΕΙΝΑΙ πρακτικά μηδενικά. Αλλά τα "περιστατικά ομοφοβίας" δεν είναι. Πώς το εξηγείτε αυτό;

    Θα μας αρχίσετε και σεις για τη φύση του ανθρώπου και τις κατσίκες που μασάνε ταραμά; Το κοινωνικό στατιστικό είναι η φύση του ανθρώπου; Πόσοι Αζτέκοι πίστευαν ότι οι ανθρωποθυσίες είναι η φύση του ανθρώπου;

    Ή θα υποψιαστείτε ότι είναι προϊόν της κοινωνίας μας με δράστες μέλη της κοινωνίας μας; Αν όμως τα "περιστατικά ομοφοβίας" είναι προϊόν της κοινωνίας μας τότε η παρουσία, η εξοικείωση, ο δημόσιος διάλογος, η ανάδειξη του άδικου, παράλογου και επιζήμιου της ομοφοβικής στάσης, δεν είναι βασικός δρόμος για την αποδυνάμωση, ακύρωση και τελικά την ελαχιστοποίηση ή και τον πρακτικό μηδενισμό αυτών των περιστατικών;

    Βρε, μπας κι είστε τόσο πιο μπροστά που είστε έτοιμος για την επανάσταση, οπότε οι δράσεις κι οι κουβέντες σας φαίνονται λίγες και σας καθυστερούνε;

    Απ΄την άλλη τί θα πει "είναι ελάχιστα σε σχέση με το σύνολο"; Ε, και;

    Μήπως οι βιασμοί δεν είναι ελάχιστοι, σε σχέση με όλες τις ερωτικές επαφές που λαμβάνουν χώρα πρωί και βράδυ; Να σωπάσουμε και γι αυτούς; Κι εκεί αν ρωτήσετε το μέσο μισογύνη θα σας πει κάποιες σίγουρα "προκαλούσαν" ("καυτά" - λέει - σορτσάκια, ξώβυζα κλπ.) και κάποιες είχαν "ξεφύγει" (γυρνούσαν μόνες νύχτα μεθυσμένες σπίτι, πήγαιναν χαλαρές, ίσως και πιωμένες σε σπίτια αντρών κλπ.)

    Μήπως οι βιασμοί ανηλίκων δεν είναι ελάχιστοι; Πόσοι βίαζαν την 12χρονη στα Σεπόλια; Είχαμε ακούσει περί τους 15, τώρα πήγαν καμμιά 20ριά, άντε να γίνουν κι άλλες εκλογές και να πάνε 30. Στον πληθυσμό της χώρας πάλι λίγοι είναι. Κι εκεί να σωπάσουμε; Εδω βέβαια δεν άκουσα να βγει κανείς να πει η μικρή προκαλούσε και είχε ξεφύγει. Νωρίς είναι ακόμη.

    Α ναι, με τις παρελάσεις (όχι πορείες) έχετε ένα πόιντ και σας καταλαβαίνω. Κι εγώ τα παίρνω, ιδίως με κάτι στρατιωτικές παρελάσεις σε εθνικές εορτές που κλείνουν και 200 δρόμους ή εκείνες τις σχολικές παρελάσεις τις άθλιες, που κάθε δήμος κάνει χωριστά και συχνά σε εργάσιμη μέρα, παραμονή εορτής, και για να πας Χαλάνδρι - Χαϊδάρι κάνεις 3 ώρες. Χώρια με τους μαθητές και τις μαθήτριες που δεν διαλύονται ησύχως και παίζουν και γελάνε μες στους δρόμους.

    Αφησα τελευταίες τις πιο ύπουλες: κάτι επιτάφιους, κάτι περιφορές και κάτι λιτανείες, που έρχεται καμμιά κάρα, καμμιά εικόνα, και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι και τσουπ στρίβεις και πέφτεις απάνω στο παπαδαριό και τα λιβάνια και μπλοκάρεσαι επί ώρα...

    Φαντάζομαι κι αυτά σας ενοχλούν κι εσάς, όχι μόνο των ομοφυλόφιλων, ε;

    Τώρα με τις ζημιές, τί να σας πω... Πόσοι υαλοπίνακες υπάρχουν στη χώρα, και πόσοι σπάνε σε παρελάσεις και πορείες ομοφυλοφίλων (και μη); Ελάχιστοι σε σχέση με το σύνολο και δεν πρόκειται να μηδενιστούν...

    Για να μη μακρυγορώ (χαχα...) κοιτάξτε: τις εγκληματικές συμπεριφορές στα "περιστατικά ομοφοβίας" τις αντιμετωπίζει ο νόμος. Μπορούμε, όσο μας το επιτρέπουν οι κυβερνήσεις μας, να σχολιάζουμε δημοσίως τους νόμους, τις δίκες, τις αποφάσεις. Αλλά η ομοφοβία δεν είναι μόνο αυτές οι εγκληματικές συμπεριφορές.

    Η ομοφοβία (όπως κι ο μισογυνισμός) είναι ένα βλέμμα. Ενα βλέμμα που ερμηνεύει τον κόσμο μέσα από το φόβο, το μίσος, την ενοχή και πράττει στην καθημερινή ζωή ανάλογα. (όπως κι ο μισογυνισμός)

    Η ομοφοβία δεν είναι ούτε αποκλειστικά ετεροφυλοφιλικό, ούτε αποκλειστικά αντρικό βλέμμα - φαίνεται και στο νήμα. (όπως κι ο μισογυνισμός)

    Αυτή την ομοφοβία, την ομοφοβία της διπλανής πόρτας, που είναι απίστευτα εξαπλωμένη, έρχεται να προκαλέσει πλέον ο δημόσιος διάλογος.

    Dream

    ΥΓ. Αυτή την ομοφοβία, την ομοφοβία της διπλανής πόρτας, που είναι απίστευτα εξαπλωμένη, έρχεται να προκαλέσει πλέον ο δημόσιος διάλογος.

    (το ξαναγράφω γιατί μου παρατήρησε κάποιος ότι γράφω πάρα πολλά, κι εσείς μόνο την τελευταία πρόταση διαβάζετε και απαντάτε)
     
    Last edited: 4 Ιουνίου 2023
  8. Iagos

    Iagos Contributor

    One Of The Boys: μια δανέζικη ΛΟΑΤΚΙ+ σειρά ενηλικίωσης

    Ο έφηβος Lau (Jonathan Meinert Pedersen) αισθανόταν πάντα λίγο αμήχανος κοινωνικά, ειδικά στη μικρή επαρχιακή πόλη του, όπου η έντονη (τοξική) αρρενωπότητα αποτελεί είδωλο. Οπότε, φυσικά, ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες το γάλα, όταν τον στέλνουν σε αυτό που είναι γνωστό ως «Man Camp» (κατασκήνωση για άνδρες) – ένα καταφύγιο στην έρημο, όπου τα νεαρά αγόρια υποβάλλονται σε μια σειρά από προκλήσεις για να δοκιμάσουν τη δύναμη και την αντοχή τους.

    Φέτος, όμως, ένα νέο παιδί, ο Aksel (Jacob Spang Olsen), του τραβάει την προσοχή. Έχει κατάξανθα μαλλιά, ένα καλλιτεχνικό στυλ και φαίνεται να είναι υπεράνω όλων των ανοησιών του Man Camp («Δεν το βρίσκεις λίγο ανατριχιαστικό το γεγονός ότι δύο ενήλικοι άντρες παίρνουν αυτά τα νεαρά αγόρια σε μια καλύβα για να παίξουν;», αστειεύεται ο Aksel). Φυσικά, ο Lau δεν μπορεί παρά να είναι γοητευμένος.

    Καθώς οι δυο τους αναπτύσσουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον, παλεύουν με το πώς να το δείξουν, ειδικά καθώς περιβάλλονται από συνομηλίκους που έχουν δείξει ότι είναι αρκετά πρόθυμοι να χλευάσουν ανελέητα όποιον δεν μπορεί να αποδείξει τον ανδρισμό του σε αυτή τη λεγόμενη «ανδρική κατασκήνωση»




    https://avmag.gr/one-of-the-boys-mia-daneziki-loatki-seira-enilikiosis/
     
    Last edited: 3 Ιουνίου 2023
  9. μερικά σκόρπια που σκεφτόμουν στην θάλασσα.
    1. δεν πολυπιστευω οτι οι πορείες gaypride εδωσαν πολλά πράγματα. εδωσαν αλλα οχι οσο νομιζετε. πχ και τα ζωα εχουν πιο πολλά δικαιώματα. δεν εκαναν πορείες και φιέστες. πιστευω η παγκοσμοιοποιηση και το διαδικτυο εδωσαν τεράστια ωθηση να βγουμε "απο το καβούκι μας" και μεσω αυτου να διορθωθουν πράγματα.
    2. πιστευω ακράδαντα οτι οι πολιτικοί θέλουν όλα τα δικαιώματα να σας τα δωσουν οσα εχουν απομείνει που δεν εχετε.
    αλλα υπάρχει κάτι που λεγεται ΕΚΚΛΗΣΙΑ και εκεί σκονταφτει το πράγμα.
    ισως αν ήταν αρχηγος της εκλησίας ο χριστόδουλος να ήταν αλλιως
    εκεινο το περιφημο πο είχε πει
    ¨αφηστε τα παιδια να μπουν με τα σκουλαρίκια στο ναο¨ ειναι ακριβως αυτο . δυστηχως εφυγε νωρις.
    3.ειμαι κι εγω εθ. αιμοδοτης που αναφερθηκε. θυμαμαι πολύ καλα στα 90ς που ξεκινησα στο ΚΑΤ να δινω το εντυπο που διναν να συμπληρωσω.
    ειχε κουτακι αν ειστε ομοφυλοφιλος το θυμαμαι.και στο τελος με κεφαλαία γράμματα.
    "ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ Ή ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1977 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΣΥΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ"
    4. οσον αφορα εμενα -αφου ερωτουμαι τι εχω πσοσφερει - η αποδοχη που πάντα είχα αυτη ειναι η προσφορα μου. το να αποδεχτεις κάποιον "διαφορετικο" ατομικά μπορει να μην είναι κάτι σπουδαιο, αλλα συλλογικά είναι τεράστιο αν το κάνουν ολοι.
    5. δουλικά υπάρχουν και εκτός τριημερου.δεν ειμαι τυπος που ζω για αργίες και ΣΚ. δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος
     
    Last edited: 3 Ιουνίου 2023
  10. mystique

    mystique Owned Premium Member Contributor

    Over and out.
     
  11. σημερινό φρεσκο λες και η ζωή διαβάζει το φορουμ.
    παω στην θαλασσα για μπάνιο. κάποιια στιγμή ερχεται πιασμένοι χεράκι-χεράκι και γουτσου-γούτσου ενα ζευγάρι μή προνομιούχων. εγω να σκεφτομαι την φαγωμαρα εδω κααι ολους τους άλλους τους προνομιούχους που ελέω αργίας είχαν κατακλύσει την παραλία παιδάκια να παίζουν ρακετες κλπ.
    κι αυτοί λες και επίτηδες ήρθαν και εστησαν 5 μέτρα από εμενα χα χα.
    λέω τώρα κάποιος θα πει κάτι κάτι θα γίνει, και να μην έχω δίπλα μου τον lagos την σαπφω την brt την rupa να με βοηθησουν στο ξύλο.
    περνάne 5 10 λεπτά 15 ολα οκ βαρέθηκα ξαναμπήκα στην θάλασσα .
    λέω αμά ακούσω τίποτα τσιρίδες αυτοί θα είναι.
    και ώ του θαυματος δεν έγινε τίποτα.

    και οι προνομιούχοι και οι μή εκαναν κανονικά το μπάνιο τους.
    Εγώ καλά λεω οτι η μικρή μας πόλη ειναι μπροστά
     
  12. Iagos

    Iagos Contributor

    Όπως καταγγέλλεται, νεαρός με υβριστικό τρόπο απαίτησε από τη γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της να σταματήσει να μιλάει και όταν εκείνη απάντησε πως «βρίσκεται σε δημόσιο χώρο και κανείς δε μπορεί να της απαγορεύσει να μιλάει», της επιτέθηκε σωματικά, τραυματίζοντάς την στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στο αριστερό μάτι.

    Σύμφωνα με την καταγγελία, μάλιστα, η αστυνομία για πολλή ώρα δήλωνε αδυναμία να φτάσει στο σημείο, καθώς ζητούσε συγκεκριμένη οδό και αριθμό για να ανταποκριθεί στην κλήση της. Η ίδια «επανέλαβε πολλές φορές ότι βρίσκεται στην πλατεία Πρωτομαγιάς, η οποία βρίσκεται πάνω από τη γέφυρα της οδού Μουστοξύδη και δεν υπάρχουν οδοί και αριθμοί στην πλατεία».Έχοντας δώσει τα στοιχεία της και ούσα τραυματισμένη, η γυναίκα ενημερώθηκε πως το περιπολικό θα φτάσει στο σημείο που βρισκόταν. Τελικά, πέρασε τουλάχιστον μισή ώρα και η αστυνομία δεν φάνηκε, οπότε η γυναίκα αναγκάστηκε να αποχωρήσει και τώρα νοσηλεύεται με σοβαρό τραύμα στο μάτι σε δημόσιο νοσοκομείο, όπως γνωστοποιεί η οργάνωση Proud Seniors Greece.

    Ολόκληρη η καταγγελία

    Τρανσφοβικη Επίθεση στην Πλατεία Πρωτομαγιάς (Πεδίον Άρεως)

    Επίθεση ξυλοδαρμού από νεαρό άνδρα δέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας 29 Μαΐου τρανς γυναίκα στην πλατεία Πρωτομαγιάς, στο Πεδίον του Άρεως. Η επίθεση εκδηλώθηκε γύρω στις 10:30 το βράδυ όταν νεαρός άνδρας δήλωσε ενοχλημένος από την φωνή της γυναίκας που καλούσε το σκυλί της για παιχνίδι και απαίτησε με υβριστικό τρόπο να σταματήσει να μιλάει.

    Στην αντίδρασή της ότι βρίσκεται σε δημόσιο χώρο και κανείς δεν μπορεί να της απαγορεύσει να μιλάει, ο άνδρας της επιτέθηκε σωματικά, καταφέρνοντάς της ισχυρό χτύπημα στο πρόσωπο, στην περιοχή του αριστερού ματιού.

    Η γυναίκα, όπως δήλωσε σε μέλος του Σωματείου μας «Proud Seniors Greece – Ομάδα Υποστήριξης ΛΟΑΤΚΙ+ Ατόμων Άνω των 50», κάλεσε αμέσως την Αστυνομία, η οποία όμως απαιτούσε συγκεκριμένη οδό και αριθμό για να ανταποκριθεί στην κλήση. Η γυναίκα επανέλαβε πολλές φορές ότι βρίσκεται στην πλατεία Πρωτομαγιάς, η οποία βρίσκεται πάνω από τη γέφυρα της οδού Μουστοξύδη και δεν υπάρχουν οδοί και αριθμοί στην πλατεία.

    Στις επίμονες εκκλήσεις της για βοήθεια (είχε δώσει τα στοιχεία της), το τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομίας απάντησε ότι θα στείλει περιπολικό και της ζήτησε να περιμένει στο σημείο.

    Αν και σοβαρά τραυματισμένη στο πρόσωπο και ιδιαίτερα στο μάτι, η γυναίκα περίμενε τουλάχιστον μισή ώρα χωρίς να εμφανιστεί περιπολικό, οπότε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει μέσα σε αφόρητους πόνους.

    Η γυναίκα νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο με σοβαρό τραύμα στο μάτι.


    https://thepressproject.gr/katangel...-nosokomeio-epeidi-ton-enochlouse-i-foni-tis/