Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Απ'αυτό   
     
  2. Iagos

    Iagos Contributor

    Που βρέθηκαν αυτά τα φυντάνια......
     
  3. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Εχμ... Για παρένθετες μητέρες έχεις ακούσει; Helloooooo!!!
    Σου 'χω ακόμα καλύτερο: να επιτρεπόταν η υιοθεσία σε ομόφυλα ζευγάρια... Τόσες ψυχές ταλαιπωρούνται στα ιδρύματα... Win Win situation
     
  4. Guiltless

    Guiltless Handle with care

    @aenaosss είχα κάθε διάθεση συζήτησης και ρώτησα από ειλικρινή απορία γιατί το έχετε γράψει ανάποδα και για εμένα προσωπικά δεν έβγαζε νόημα. Από την απάντηση που πήρα είναι προφανές ότι ήρθατε άοπλος να κάνετε επίθεση πνεύματος. Αποχωρώ καθώς θεωρώ πώς δεν υπάρχει κάτι εποικοδομητικό να προσθέσω στο νήμα αυτή την στιγμή. Καληνύχτα.
     
  5. Iagos

    Iagos Contributor

    Μη λέτε τέτοια και σκανδαλίζετε την πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια...

    Άκου παρένθετες μητέρες...

    Που ζείτε επιτέλους... στον 21ο αιώνα και έχετε τέτοιες θέσεις;

    Εδώ πρέπει να προστατεύσουμε το αγέννητο παιδί....

    Α!!!! Ο αυνανισμός είναι αμαρτία...
     
  6. aenaosss

    aenaosss Regular Member

    Όταν τις διαφορετικές απόψεις τις βαφτίζετε "θρησκοληψία", πουριτανισμό" οπισθοδρομικότητα" και δεν ξέρω τι άλλο, σοβαρή κουβέντα δεν μπορεί να γίνει. Και πάνω απ όλα , με άτομα που στο μυαλό τους κυριαρχεί ο ρεβανσισμός το κόμπλεξ και ο φαρισαϊσμός , απλά, μπορεί κάποιος να γίνει παρατηρητής, αλλά όχι συνομιλητής.
    Τόσοι συνομιιλητές με αντίθετη άποψη, έχουν αναφερθεί σε πολλά "λάθος κείμενα" απέναντι στην ομοφυλοφιλία. Οι απόψεις σας είναι αξιώματα.!!! Από κανέναν σας δεν διάβασα κάτι ανττίστοιχο. Πρωτοφανές να είσαστε οι ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΙ, ΑΜΩΜΟΙ, ΑΜΕΜΠΤΟΙ και . ,ακόμη και για κάποιες ακραίες συμπεριφορές, ΠΑΝΤΑ έχετε τη δικαιολογία-άλλοθι επικροτώντας την.
    Θέλετε , απλά ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ την άποψή σας . Κάντε το μεταξύ σας . μια χαρά θα συμφωνήσετε με απόλυτη ταύτιση απόψεων.
     
    Last edited: 6 Ιουνίου 2023
  7. aenaosss καλως ηρθες στο φαν κλαμπ. η rupa μας εξομοληθηκε τι πέρασε, κι εγω εχω ακουσει τα εξ αμαξης για λεω να αμυνθει κάποιος ομοφυλοφιλος αν του επιτεθουν λεκτικά ή σωματικά. μια ευσωμη παχυσαρκη γυναικα αν παει τωρα το καλοκαίρι για μπάνιο , και κάποιος ηλιθιος την κοροιδεψει να το καταπιει. να μην τον απαντησει αναλογα να μην το βρισει. να φυγει να παει σπιτι κλαιγοντας. να φοβαται να ξαναπαει στην θάλασσα μην την πουν χοντρη. να κατσει μεσα να μπει στο φορουμ των ευσωμων γυναικων να ξεσπασει εκει, κι ο ηλιθιος να κανει κανονικά το μπάνιο του. να μου την πουν ολες μαζι γιατι της γραφω να μην φοβαται να αμυνθει. καλημερες σε ολους.
     
    Last edited: 6 Ιουνίου 2023
  8. Iagos

    Iagos Contributor

    Η Βουλή της Κύπρου ψήφισε νόμο για την ποινικοποίηση των «θεραπειών μεταστροφής».
    Το σχετικό νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε με 36 ψήφους, έξι ήταν τα κατά και μία η αποχή.

    Σύμφωνα και με τη σχετική ενημέρωση, στόχος του νομοσχεδίου, που κατατέθηκε από τον βουλευτή του ΑΚΕΛ Γιώργο Κουκουμά, ήταν να θεσπιστούν ως αδικήματα η εφαρμογή πρακτικής ή/και τεχνικής ή η παροχή υπηρεσίας από πρόσωπο, με σκοπό τη μεταβολή, καταστολή ή εξάλειψη του σεξουαλικού προσανατολισμού, της ταυτότητας φύλου ή της έκφρασης φύλου άλλου προσώπου, η παραπομπή προσώπου που τελεί υπό νόμιμη κηδεμονία από τον κηδεμόνα του στις πιο πάνω πράξεις και η δημόσια αναγγελία ή διαφήμιση τέτοιου είδους πρακτικών, τεχνικών ή υπηρεσιών.

    Προβλέπεται ποινή φυλάκισης που δεν υπερβαίνει τα δύο χρόνια, αλλά και χρηματική ποινή που δεν υπερβαίνει τις 5.000 ευρώ. Σε περίπτωση που το αδίκημα αφορά σε άτομο που βρίσκεται σε ευάλωτη θέση λόγω ασθένειας, αναπηρίας, ψυχικής κατάστασης ή σχέσης εξάρτησης ή επιρροής, τότε η ποινή ορίζεται σε ως τρία χρόνια και το ποσό του προστίμου διπλασιάζεται.

    Παράλληλα, ψηφίστηκε και τροπολογία που ορίζει πως η εφαρμογή των ρυθμίσεων του νόμου δεν επηρεάζει το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της ελευθερίας σκέψεως, συνειδήσεως και θρησκείας, ενημερώνει το ΚΥΠΕ.

    Yπερψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία, δύο τροπολογίες με την πρώτη να ορίζει ότι στις επιτρεπόμενες συμβουλευτικές, ψυχολογικές ή ιατρικές υπηρεσίες, δεν περιλαμβάνονται οι υπηρεσίες που αποσκοπούν στην επιβεβαίωση του σεξουαλικού προσανατολισμού, της ταυτότητας φύλου ή της έκφρασης φύλου προσώπου. Σύμφωνα με τη δεύτερη τροπολογία αντικαθίσταται η λέξη «αυτοπροσδιορισμός», με τη φράση «σεξουαλικός προσανατολισμός, ταυτότητα φύλου ή έκφραση φύλου».

    Σύμφωνα με τις τροποποιήσεις που έγιναν στην πρόταση νόμου, δεν συνιστά ποινικό αδίκημα αφενός η παροχή συμβουλευτικών, ψυχολογικών και ιατρικών υπηρεσιών οι οποίες αφορούν στη διερεύνηση, ελεύθερη ανάπτυξη ή/και επιβεβαίωση του σεξουαλικού προσανατολισμού, της ταυτότητας φύλου ή της έκφρασης φύλου προσώπου και αφετέρου η παροχή επιστημονικά καθιερωμένων κλινικών πράξεων από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας. Δηλαδή, από ιατρούς εγγεγραμμένους στο οικείο ιατρικό μητρώο και εγγεγραμμένους ψυχολόγους. Αυτό με την προϋπόθεση ότι οι εν λόγω ενέργειες πραγματοποιούνται με σκοπό την αντιμετώπιση καταστάσεων σχετικών με τη σεξουαλική υγεία προσώπου, όπως αυτές καθορίζονται στη Διεθνή Στατιστική Ταξινόμηση Νοσημάτων και Συναφών Προβλημάτων Υγείας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

    Πριν από την ψηφοφορία, ο Γιώργος Κουκουμάς σημείωσε σχετικά πως όσοι αποδέχονται ότι τα άτομα ΛΟΑΤΚΙ δεν είναι άρρωστα, πρέπει να στηρίξουν την πρόταση χωρίς «παραθυράκια».

    Χαρακτήρισε, επίσης, επικίνδυνο να νομιμοποιηθούν οι ψυχοθεραπείες στο όνομα της συναίνεσης και διερωτήθηκε πόσο ελεύθερη είναι η συναίνεση των ατόμων αυτών που οδηγούνται στην απόγνωση. Πρόσθεσε ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν πρέπει να γίνει εξαίρεση ιερέων, ειδικά μια εβδομάδα μετά την καταδίκη ιεράρχη.

    Accept - LGBTI Cyprus: Τα καταφέραμε
    «Τα καταφέραμε! Οι ψευδοθεραπείες μεταστροφής ποινικοποιήθηκαν για όλους!» επεσήμανε η Accept LGBTI Κύπρου, αντιδρώντας στην υπερψήφιση του νομοσχεδίου.

    Σε σχετική ανάρτηση στο Facebook τόνισε πως της «ποινικοποίησης, δεν εξαιρούνται οι ιερείς και η τυχόν ύπαρξη "συναίνεσης"», ενώ έγινε αναφορά και στις προσπάθειες που είχαν γίνει για να επιτευχθεί η σημαντική νίκη.

    «Αυτή η νίκη ανήκει σ' όλους μας! "Στην αλληλεγγύη θριαμβεύουμε" αναφέρει το φετινό σύνθημα του Pride, κι αυτό αποδείξαμε αυτές τις μέρες!» επεσήμανε η Accept LGBTI Κύπρου, που έθεσε ως επόμενο στόχο τον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία και νόμιμη αναγνώριση της ταυτότητας φύλου.

    https://www.lifo.gr/now/world/kypros-poinikopoiithikan-oi-therapeies-metastrofis
     
  9. Iagos

    Iagos Contributor

    Επειδή κάποιοι αναρωτιούνται πώς τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα γεννούν και μεγαλώνουν παιδιά, η Σοφία Παπαϊωάννου στην ΕΡΤ λύνει το μέγα μυστήριο.

    Και όχι.... δεν τα φέρνει ο πελαργός..... επίσης δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης....

    Πριν τους φάει η γκρίνια ότι δεν αποδέχονται οι υπόλοιποι την άποψη τους, καλό είναι πριν εκφέρουν άποψη να μορφωθούν πρώτα.

    Έτσι θα έχουν γνώμη...

    Γενικά το διάβασμα πάντα βοηθάει....

    Και τα ταξίδια επίσης....

    "Η εκπομπή «365 στιγμές με τη Σοφία Παπαϊωάννου» παρουσιάζει ιστορίες γυναικών και ανδρών που αγωνίστηκαν να γίνουν γονείς, που πήγαν κόντρα σε όποια δυσκολία ή στερεότυπο βρέθηκε μπροστά τους, μέχρι να αποκτήσουν τη δική τους οικογένεια.
    Γονείς του ίδιου φύλου, γυναίκες που απέκτησαν μόνες τους παιδί με δότη σπέρματος, ζευγάρια που ταξίδεψαν στην άλλη άκρη της Γης για να υιοθετήσουν το παιδί τους, γυναίκες που πρόσφεραν το σώμα τους ως παρένθετες για να χαρίσουν παιδιά σε άλλους, μητέρες που φροντίζουν παιδιά που βρέθηκαν μακριά από τη δική τους οικογένεια."



    Ολόκληρη η εκπομπή εδώ

    https://www.ertflix.gr/vod/vod.269871-365-stigmes-14
     
  10. μπράβο η ΕΡΤ ωραια εκπομπη αυτη. χωρις φανφάρες χωρις περιττα περιτυλίγματα. χωρις περιττες τσιρίδες.
    "δεν μας αφορά ο περιγυρος μας . μας αφορά η οικογενεια μας κι εμεις" μεγαλη κουβεντα αυτη.
     
  11. slave32

    slave32 Contributor

    Ισοτιμοι ναι, ισαξιοι δεν ειναι. Ασε που, στο s/M πολλα ανθρωπινα δικαιωματα εκχωρουνται.