Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. muscle4master

    muscle4master Regular Member

    Re: Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Γράφεις πάρα πολύ ωραία, Mistress Syrah. Μόνο που δε λες τίποτα.  
     
  2. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Φιλοδοξίες, λόγω γειτνιάσεως, Migraine;
     
  3. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Δεν με αφορά η αφαιρετική σου ικανότητα muscle4master. Αν ο συνομιλητής στον οποίο απευθύνθηκα κρίνει ότι οι διευκρινήσεις μου δεν ήταν αρκετές, θα επαναδιατυπώσω/αναλύσω.
     
  4. iJ

    iJ Regular Member

    Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

     
     
  5. muscle4master

    muscle4master Regular Member

    Τι να αναλύσεις χρυσή μου; Το ότι η ομοφυλοφιλία απειλεί την επιβίωση του ανθρώπινου είδους; Και πώς δεν την απείλησε εδώ και χιλιάδες χρόνια;
     
  6. blindfold

    blindfold Contributor

    o Λιακόπουλος το ξέρει ..;


    θα συμφωνούσα πάντως πως το ανθρώπινο σώμα είναι χημικές ενώσεις ... αν και δεν ξέρω αν είμαστε όντως σε θέση να τις αναγνωρίσουμε και εκμεταλευτούμε αυτές τις γνώσεις..!
     
  7. Syrah

    Syrah Contributor

    muscle4master οι χαρακτηρισμοί και οι κτητικές αντωνυμίες που υποδηλώνουν οικειότητα όταν αυτή είναι ανύπαρκτη, φαίνονται ελαφρώς φαιδροί.

    Πέραν καθίσταται προφανές ότι δεν έχεις αντιληφθεί πως πραγματεύτηκα τις μεθόδους αξιολόγησης και όχι τα αποτελέσμα των όποιων αξιολογήσεων. Λόγου χάρη δεν διατάθηκα ότι η ομοφυλοφιλία απειλεί επί του πρακτέου τη διαιώνιση του είδους, αλλά ότι με κριτήριο την εξασφάλιση της διαιώνισης του είδους η ομοφυλοφιλία δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί λανθάνουσα σεξουαλική συμπεριφορά.

    Σου προτείνω μη διαγώνια ανάγνωση των παλαιότερων σχολίων μου επί του θέματος στο παρόν νήμα διότι προτίθεμαι να κάνω αναλύσεις/διευκρινίσεις μόνο για όποιον δυσκολεύεται ειλικρινώς να κατανοήσει ένα γραπτό μου και όχι για όποιον βαριέται να το μελετήσει προσεκτικά.
     
  8. Guest05

    Guest05 Guest

    Αποκλίνουσα θέλεις να πεις φαντάζομαι. Κι έτσι ήταν, μέχρι που ο χόμο σάπιενς άρχισε να κάνει επιλογές.

    Κι αυτό ουσιαστικά είναι η ομοφυλοφιλία. Επιλογή. Κι από την στιγμή που στα πρώιμα στάδια της εκφράζεται με μη συνειδητό τρόπο τότε μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε και ως φυσική επιλογή.
     
  9. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Ενδιαφέρων ο συλλογισμός αλλά αφαίρει κάποια εμπειρικά γεγονότα.

    Δεν πιστεύω πως υπάρχουν «προορισμοί» αλλά και αν υπάρχουν, μας είναι αδύνατον να τους προσδιορίσουμε, πολύ δε περισσότερο να απομονώσουμε κάποιους ως κριτήρια για την “αξιολόγηση ενός status”. Το εμπειρικό γεγονός είναι πως υπάρχει αναπαραγωγή και υπάρχει και ομοφυλοφιλία. Εφόσον υπάρχουν ομοφυλόφιλοι είναι φυσικό να υπάρχουν. Εάν δεν ήταν φυσικό να υπάρχουν η φύση «δε θα επέτρεπε» να υπάρχουν, όπως π.χ. δεν υπάρχουν αποδημητικά μαρούλια. Το αν εξυπηρετούν κάποιον σκοπό ή όχι είναι θέμα ακαδημαϊκής, ηθικής ή φιλοσοφικής συζήτησης (εικασιας).

    Η δε υπόθεση «Αν ένα είδος του ζωικού βασιλείου αίφνης αποτελούνταν μόνο από ομοφυλόφιλες μονάδες, θα είχε διάρκεια ζωής μόνο ως το πέρας της τρέχουσας γενιάς» είναι άκυρη για όλα τα υπάρχοντα είδη. Πάλι το εμπειρικό γεγονός είναι πως οι ανθρώπινες γενιές διαδέχονται η μία την άλλη έχοντας στους κόλπους τους και ομοφυλόφιλες μονάδες. Αυτό σημαίνει πως η φύση «θεωρεί φυσικό» να υπάρχουν ομοφυλόφιλες και ετερόφυλες μονάδες. Ενδεχομένως η φύση να «αποφάσισε» την διακοπή ύπαρξης των αποδημητικών μαρουλιών δια της καθολικής ομοφυλοφιλίας αλλά αυτό είναι μια εικασία άνευ ουσίας δεδομένου ότι δεν τα εχουμε δει ποτέ και δε μας λείπουν.

    Εν κατακλείδι, η φύση δε μας κάνει το χατίρι να προσαρμοστεί στην απλούστευση και την αφαίρεση των συλλογισμών μας, των κριτηρίων μας και των στοχοθετήσεών μας. Ότι υπάρχει, μας αρέσει δε μας αρέσει, είναι φυσικό. Το αν το φυσικό δεν είναι ή δεν είναι φυσιο-λογικό, είναι μια ωραία διασκεδαστική συζήτηση, που φυσική είναι κι αυτή μιας και γίνεται.
     
  10. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Mερικές φορές σε πάω...Αλλά, μόνο μερικές…..  
     
  11. Guest05

    Guest05 Guest

    Εγώ πάλι όταν με πας όχι για το τι λέω αλλά σε ποιόν το λέω, δεν με πάω καθόλου. Όλες τις φορές.
     
  12. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    ...καλά τότε δεν σε πάω...  
    (Εχεις μύγα ...Διώξε την... σε ενοχλεί)