Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: domination απο ομοφυλοφιλη στο αντιθετο φυλο

    Rep γιά Lady_Dementia και atasai (λυπάμαι που είναι άποντο αυτό εδώ, αλλά δεν μου επιτρέπει το σύστημα να σας ξαναδώσω).



     
  2. atasai

    atasai Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: domination απο ομοφυλοφιλη στο αντιθετο φυλο

    Δεν θα μας εξηγήσεις από που προκύπτει αυτή η βεβαιότητα;
     
  3. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Re: domination απο ομοφυλοφιλη στο αντιθετο φυλο




    αν επινα τον καφε μου και καποιος τραβουσε μια φωτογραφια μου και με εβαζε στο ιντερνετ, δεν θα ειχα κανενα προβλημα. Αν με εβγαζε την ωρα που χεζω (αν και δεν χεζω ποτε εγω) ναι θα ειχα προβλημα. Παραυτα την εβγαλα.
     
  4. female

    female Contributor

    Re: domination απο ομοφυλοφιλη στο αντιθετο φυλο




    Στον κύκλο των λεσβιών γυναικών που έτυχε να βρεθώ φιλικά είδα όλων των ειδών τις γυναίκες. Και ωραίες, και πολύ ωραίες, και κανονικές, και ασκημούλες, και άσκημες, και μινιόν και νταλικιέρισσες, και με μουστάκι, και ιδιαίτερα περιποιημένες, και ζουμερές, και ξερακιανές, και με παντελόνια μόνο, και με σούπερ φούστες, και με θηλυκότητα και χωρίς. Ασφαλώς η πλειοψηφία δεν είναι όπως τα στερεότυπα στις ταινίες, όπως δεν είναι ο μέσος θηλυκός πληθυσμός έτσι κι αλλιώς.


    Αυτό που σίγουρα ξενίζει έναν άντρα είναι οι πιο αρσενικοφέρουσες λεσβίες. (Είναι κάπως ακανθώδες το ζήτημα της συνολικής απόρριψης του ενός φύλου από το άλλο, όχι μόνο στο σεξουαλικό αλλά και σε άλλα επίπεδα.) Προσωπικά δεν με ξενίζουν εμφανισιακά διόλου, ούτε με αφορούν σεξουαλικά και δεν βλέπω λόγο να με ενοχλεί όπως και να είναι, όπως δεν με αφορά ούτε με θίγει η σεξουαλική και εμφανισιακή επιλογή οποιουδήποτε συνανθρώπου. (Οι αισθητική μπορεί να με ενοχλεί, αλλά όχι στερεοτυπικά.)


    Αν οι προσδοκίες των αντρών είναι αυτές των Playboy στερεοτύπων, είτε σε σχέση με λεσβίες, είτε με bi, είτε με str8, είναι μοιραίο να απογοητεύονται συνήθως.


     
  5. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    domination απο ομοφυλοφιλη στο αντιθετο φυλο



    ...και αν κάτω από τη φώτο σου που πίνεις το καφεδάκι σου,υπήρχε η λεζάντα "να..κοιτάξτε τι φάτσα έχουν οι ομοφυλόφιλοι"..;;  


    Πολύ καλά έκανες και την απέσυρες! Good boy!

     
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Re: domination απο ομοφυλοφιλη στο αντιθετο φυλο

    Αναλώνουμε το ίδιο πράγμα, ξανά...στα ίδια και τα ίδια.Σίγουρα γι'αυτή τους την κατάντια δεν φταίνε μόνο οι ''διαφορετικοί''.Ας ρίξουμε μια ματιά στην πραγματικότητα, με σωστά επιχειρήματα χωρίς φόβο ένταση και φανατισμό.

    υ.γ Αμήν.(Νισάφι)! 
     
  7. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Re: domination απο ομοφυλοφιλη στο αντιθετο φυλο

    Αν με ειχαν ως παραδειγμα πχ για τους καραφλομαλλιαδες απλα θα εμπαινα σε σκεψεις. Μπορει και να αλλαζα το στυλ μου αν με πειραζε τοσο πολυ. Αν ελεγε κατι που δεν ισχυει απο κατω και ειχα την ευκαιρια να το δω θα ελεγα την αποψη μου. Αν δεν το εβλεπα παλι μαλλον δεν θα με πειραζε. [...]. Εβαλα φωτογραφια μιας γυναικας που θεωρησα οτι θα μπορουσε να ηταν πιο ομορφη αν το ηθελε. Η απορια ηταν στο γιατι δεν το ηθελε οπως και οι περισσοτερες. Κι εγω εχω φιλες λεσβιες και μια ειναι και πολυ αγαπημενη μου. Και ειναι πανεμορφη. Επιτελους δεν θελω να θιξω κανεναν. Τοσο τεραστιο προβλημα εκφρασης εχω; Οχι ρε παιδια, δεν εχω. Μια χαρα μπορω να συνεννοηθω.
     
    Last edited by a moderator: 6 Μαϊου 2009
  8. atasai

    atasai Regular Member

    Re: domination απο ομοφυλοφιλη στο αντιθετο φυλο


    Μπήκα νωρίτερα στον πειρασμό να περιγράψω λεσβίες φίλες μου για να απαντήσω στο "Όλες οι λεσβίες είναι άσχημες", αλλά κατάλαβα ότι ήταν το ένστικτο της άμυνας. Οι αρσενικφέρουσες λεσβίες που λέει η female φυσικά και υπάχουν και φυσικά η εμφάνιση και η συμπεριφορά τους σχετίζεται με την απόρριψη του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ φύλου τους. Στην περίπτωση αυτή όμως μιλάμε για transgenders. Όπως, ένα αγοράκι μπορεί μια μέρα να θέλει να βάφει τα χείλη του και να το φωνάζουν Γκλόρια, έτσι και ένα κοριτσάκι μπορεί να νιώθει καλύτερα ως άντρας.

    Με απλά λόγια, γεννήθηκα κοριτσάκι και:
    1. νιώθω γυναίκα και μου αρέσουν οι άντρες,
    2. νιώθω άντρας και μου αρέσουν οι άντρες,
    3. νιώθω γυναίκα και μου αρέσουν οι γυναίκες,
    4. νιώθω άντρας και μου αρέσουν οι γυναίκες.

    Στις περιπτώσεις 1 και 2 είμαι ετεροφυλόφιλη. Στις 3 και 4 είμαι ομοφυλόφιλη.

    Άλλο πράγμα το πώς προσδιορίζω το δικό μου φύλο (gender) και άλλο το από πιο φύλο έλκομαι.


    Με σωστά επιχειρήματα χωρίς φόβο ένταση και φανατισμό...
     
    Last edited: 4 Μαϊου 2009
  9. pancyber

    pancyber Regular Member

    Re: domination απο ομοφυλοφιλη στο αντιθετο φυλο



    Του profile σου εννοώ, το Avatar είναι από τα προκάτ... είδα επίσεις ότι είσαι bi... σπάνεια αναφέρω κάτι τυχαία, αλλά ακόμα και τότε έχω διαβολεμένη τύχη. Private? ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο...

    Το ίδιο και εγώ, αλήθεια, δεν είχα πρόθεση να σε προσβάλλω...

    Δυστυχώς όμως όλοι κρινόμαστε συνεχώς, καλούμαστε δε να υποστηρίξουμε τις δικές μας κρίσεις ακόμα και όταν είναι αισθητικές. Beauty is in the eye of the beholder...
    Και πάλι φοβάμαι ότι δεν έγεινα αντιληπτός... όλες οι λεσβίες που έχω δεί θα ήταν ακριβέστερη περιγραφή. Σίγουρα υπάρχουν εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα... ελπίζω δε να κάνω και λάθος και να είναι αυτές ο κανόνας...

    Ναι, μου έχει συμβεί αυτό, βέβαια υπέθεσα (όπως οι περισσότεροι ελπίζω) πως ήταν κάποιος ελλιγμός για να με αποφύγει, και δεν ασχολήθηκα περεταίρω... σε καμία περίπτωση δεν διέδωσα φήμες, ούτε καν το συγκεκριμένο συμβάν. Witch reminds me... ότι όλοι κρινόμαστε... (δες ποιό πάνω)


    Τώρα αυτό και αν είναι τροφή για φαντασιώσεις... πάλι δεν θα κοιμιθώ απόψε...

    Αν χρειαστείτε βοήθεια μη δυστάσετε να μου στείλετε ένα pm...

             
     
  10. pancyber

    pancyber Regular Member

    ...καταραμένη λογοκρισία... ιδού που ξέπεσα!
     
  11. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: domination απο ομοφυλοφιλη στο αντιθετο φυλο

    Εγώ που ξέρω πολλές δυστυχώς δε μπορώ να σου τις συστήσω.. Ακόμα και η διάθεση για εξαίρεση από πλευράς σου ,τους είναι αδιάφορη..

    Κομμάτια της συζήτησης των τελευταίων ημερών,είναι κομμωτηριακού επιπέδου..
     
  12. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    δε καθησα να διαβασω 11 σελίδες (πετρ-έλεος) αλλα εχω να πω 2 πραγματα. Οι non-str8 (homo,bi,ts,tv,tg,perv,fetishist,s/m,d/s) εχουν by default λιγο περισσότερο σεβασμο και εκτίμηση απ' ότι οι str8 vanilla. Απο κει και περα βεβαια εξαρταται απο το τι χαρακτηρας ειναι ο κα8ενας και το ποσο ικανοποιει τα προωπικα μου στανταρ.
    Αυτοι που μου κανουν τα νευρα κροσσια ειναι οι homo ή bi [και στα 2 φύλα] που επιδεικνύονται λες και κερδισαν κανα χρυσο μεταλιο και κομπαζουν γι' αυτό, κανοντας αντιστροφο ρατσισμο προς οσους δεν εχουν τα δικα τους φετιχ. Ειδικα κιολας οταν το κανουν δημοσια (με περηφανεια παγωνιού), προκαλώντας με τα λογια τους, με σκοπό να εκμαιεύσουν αρνητικες αντιδράσεις από όσους δε συμμερίζονται τα φετιχ τους, ωστε να εχουν πατημα να το παιζουν και καλα κυνηγημενοι και θύματα.

    Μια αλλη κατηγορία pervs που δεν μου προκαλεί και τα καλύτερα των συναισθημάτων, ειναι οι fashion-pervs. Αυτοί που το κανουν απο μόδα. Σταματαω γιατί δε μπορω να πω κατι αλλο (σε πολιτισμενο επιπεδο).