Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Eίσαι τόσο σίγουρος για αυτή τη γενίκευση και το τσουβάλιασμα;

    Δε θα σου απαντήσω συγκεκριμένα,εφόσον έχω γράψει επ' αυτών πολλάκις παλιότερα.Εξάλλου δεν υπάρχει λόγος να γίνει όταν η ομοφυλοφιλία αναφέρεται ως φετίχ αφενός και αφετέρου όταν οραματίζεσαι επιτηδευμένο ρατσισμό..

    Θεωρώ εξαιρετικά προσβλητικό το νουμεράκι σου ,αλλά θα το ανεχτώ στα πλαίσια μιας υποτιθέμενης ελευθερίας λόγου(εφόσον η ελευθερία συμβαδίζει με την κατάχρηση)..

    Ιt;s ok.. κακώς ασχολούμαι με την κάθε ελαφρότητα εδώ μέσα..
     
  2. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Μπορεις να μου κανεις quote το που ακριβως ειδες τη γενικευση και το τσουβάλιασμα; και με ποιους συνειρμους, γιατι ειλικρινα αδυνατω να το καταλαβω.

    Θεωρεις υποτιμητικό την αναφορα της ομοφυλοφιλιας ή της αμφιφυλοφιλιας ως φετιχ;;; Ειδικα απο ενα φετιχιστη; Ή μήπως ο φετιχιστης ειναι λιγος για σενα;;;;

    Μαλλον εννοεις οτι φαντάζομαι επιτηδευμένο ρατσισμό... γιατι το να οραματιζομαι σημαίνει οτι ειμαι υπερ του οποιου ρατσισμου.

    κι εγώ το τουπέ και το υφάκι σου, αλλα δε θα κανω σαν ακροδεξια γεροντοκόρη που παραπονιέται για την ελευθερια του λόγου.


    ειμαι σιγουρος οτι με θεωρεις πολλα κιλα   γιαυτο μη λες για ελαφρότητες....  
     
  3. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Δες εδώ..

    Αν αυτό δεν είναι γενίκευση και τσουβάλιασμα τότε τι είναι;Εκτός αν έχουμε πρόβλημα αντίληψης ή χρειαζόμαστε λεξικό από τα ελληνικά στα ελληνικά.Βλέπω "οι",δε βλέπω "κάποιοι" που αυτόματα θα έθετε τη συζήτηση σε άλλη κατεύθυνση.Σε παρακαλώ στρεητάκο (μη διαμαρτυρηθείς εφόσον άμεσα με απαξίωσες με τη συγκεκριμένη παράθεση) ,μη μπούμε στο παιχνίδι των λέξεων .Νιώθω πως μεγάλωσα γι αυτά..

    Ο φετιχισμός έχει να κάνει με αντικείμενα ή με συγκεκριμένα τμήματα του σώματος και τη διαφορετική τους χρήση και αντιμετώπιση.Η ομοφυλοφιλία είναι άλλη φύση.Δε θα επεκταθώ με αυτό και δε θα το διαπραγματευτώ μαζί σου,εκτός αν ξαναβρείς την τόπα και κάνεις σωστές τοποθετήσεις ως προς τις έννοιες..


    Αν εσύ δε θεωρείς προσβλητικό και ρατσιστικό το κειμενάκι σου που επιβάλλει μια αυθαίρετη αλήθεια σου(και όχι μόνο γιατί αυτό συν το γεγονός πως οι gay "έχουν μεγάλη δύναμη" είναι αγαπημένο κλισέ των ακροδεξιών-υπερβάλλω;ψάξε στο διαδίκτυο..) τότε μάλλον εσύ έχεις το πρόβλημα.. Δηλαδή να επεκταθώ επί του αυτονόητου ότι είναι επικίνδυνο να πρεσβεύεις για μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων κάτι αρνητικό,είναι επικίνδυνο; Να επαναλάβω πως δε θα παίξω με τις λέξεις;

    Αυτό το "ακροδεξιά γεροντοκόρη " θα το χαρούν πολλοί εδώ μέσα.. Το να μιλήσω προς εσένα σε γένους θηλυκού θα σημαίνει αυτόματη διαγραφή των ποστ και πως θα έχω ενστερνιστεί μια μερικά gay γραφική αργκό που δε χρησιμοποιώ.Εσύ βλέπω κάνεις χρήση της και καλά κάνεις..αλλά μην το ξανακάνεις σε μένα,εκτός αν νομίζεις πως έτσι θα με μειώσεις και θα αντιπροβληθείς σαν "άντρας" (που κράζει ίσως; ) ..


    Έχω ακούσει πολλά εκεί έξω και έχω διαβάσει αρκετά εδώ μέσα.Προσπαθώ να δείχνω κάποια κατανόηση για την παραπληροφόρηση κάποιων str8 κυρίως γιατί πολλοί gay ευθύνονται για αυτήν..Ρατσισμός εκ των έσω,όπως έλεγα κάποτε..Οπότε δε σε θεώρησα πολλά κιλά   με την προηγούμενη δημοσίευση σου.Σε θεωρώ όμως τώρα μετά τον χαρακτηρισμό που μου απέδωσες μόλις πριν.Ότι και να γίνει βέβαια,ούτε η ζωή σου θα αλλάξει μετά απ΄αυτό , ούτε η δική μου.
    Θα σταματήσω ,όμως, το διάλογο μας εδώ ,γιατί αν συνεχιστεί μάλλον θα ακολουθήσεις την ίδια οδό και δεν το θέλω..
    Αυτά και σε παρακαλώ μην απαντήσεις.Γάμησε το,που λέτε και εσείς οι str8..
     
  4. Avel

    Avel Regular Member

    Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Πολλές φορές δεν χρειάζονται λόγια.
    Με καλύπτουν άλλωστε απόλυτα όσα έγραψε ο Incomplete_

    Ας μιλήσω με τραγούδια λοιπόν.
    Αφιερωμένο στο Μηνά που περιμένω! Αχιλλέας (κατά κόσμο Νίκος)
    και στη μαμά μου που δεν με ξέχασε ποτέ μέχρι την τελευταία της πνοή.
    Όσο για τους υπολοίπους ας μείνουν στο ρεφρέν " ......θα μπορούσαν να είναι παιδιά σου......"

    Απολαύστε το! Αφιερωμένο από μια "ακροδεξιά γεροντοκόρη" σε όλους τους σωστούς και κανονικούς......


     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  5. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Αντι-ακτιβιστικό το τραγούδι!  
     
  6. Avel

    Avel Regular Member

    Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Δεν ξέρω τι σημαίνει αντι-ακτιβιστικό αλλά εμένα μιλάει στην ψυχή μου και με εκφράζει!

    το αντι-ακτιβιστικό είναι καλό ή κακό; εξηγείστε και για μας τους αμόρφωτους..... 
     
  7. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    Τα επιχειρηματα σου ειναι σαθρα ως επι το πλειστον, καθοτι δογματιζεις και κατηγορεις, ανευ ουσιαστικής αναλυσης των συνειρμών σου.

    Όσο για τη <<γενικευση>> μαθε ελληνικα.
    - "Αυτοι που μου κανουν τα νευρα κροσσια ειναι οι homo ή bi [και στα 2 φύλα] που επιδεικνύονται..."
    Αυτό ειναι διαχωρισμός. Για να το πώ ως μασημένη τροφή:
    - "Αυτοι οι homo ή bi που μου κανουν τα νευρα κροσσια ειναι εκείνο το υποσύνολο τους [και στα 2 φύλα] που επιδεικνύονται..."
    Γενίκευση θα ηταν το να πώ :
    - "Μου κανουν τα νευρα κροσσια οι homo ή bi [και στα 2 φύλα] ετσι που επιδεικνύονται..."

    Οσο για την αυθαιρετη αλήθεια ας μιλήσω με γεγονότα:
    Εχω δει (το <<καλο παραδειγμα>>) homo γυναικες και αντρες στο second skin (πχ) που μπαλαμουτιαζονται επι σκηνης στην πίστα και στους αλλους χωρους, χωρις να τους νοιαζει αν οι αλλοι βλεπουν ή οχι (και μαλιστα 2 τυποι με ειδαν να τους κοζαρω και συνεχισαν αμεριμνοι σα να μη τρεχει τιποτε), και εχω δει (το <<κακο παραδειγμα>>) και κατι αρχιτσοκαρα [βλέπε τύπου Βαλλιανατου, ή Ψινάκη, κλπ] που το παιζουν Λορδοι υπερηφανειας για το οτι ειναι homo (η λεξη gay σημαινει χαρουμενος, γιαυτο και δε τη χρησιμοποιώ), λες και εμεις οι υπολοιποι που δεν μας καβλώνει το ανδρικο σωμα (αποτριχωμένο ή μη), ειμαστε υποδεέστεροι. Και προκαλούν πολλάκις τις αρνητικές αντιδράσεις των str8 με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται ως θύματα των συντηρητικών ως κυνηγημένοι.
    Και για ναχουμε και καλο ρώτημα, σε απαξίωσα; Σε έβαλα στο ιδιο τσουβάλι με εκεινα τα αρχιτσοκαρα που ανεφερα παραπανω;;; Ή μηπως θες απλα να τρολλαρεις και διαβάζεις οτι θες χωρις καν να σκεφτεις οτι μπορει και να εννοησες λαθος;;;

    Οσο για το φετιχισμό, το αναφερω ως φετιχισμό γιατι δεν θελω να το αναφερω ως διαστροφή, καθότι αυτη η λέξη είθισται να εχει αρνητικό νόημα, κατι που εγώ δεν νοώ κατ 'αυτόν τον τρόπο.

    Οσο για το πόσο στρεητάκος είμαι, δε με ξερεις κι απο χθες για να με τσουβαλιάζεις με τους υπολοιπους <<στρεητάκους>> που με τον ύφος με το οποίο το λές, νοείς ως απορριπτέα ομάδα ανθρώπων (ποιος ειναι ο ρατσιστής εδώ?), ούτε ξερεις ποσα φετιχ και ποσες διαστροφες κουβαλάω. Καποιοι εδω μεσα ξερουν.

    ειπες: "Θεωρώ εξαιρετικά προσβλητικό το νουμεράκι σου ,αλλά θα το ανεχτώ στα πλαίσια μιας υποτιθέμενης ελευθερίας λόγου(εφόσον η ελευθερία συμβαδίζει με την κατάχρηση).." και μετα μου λες εμενα οτι δεν κανεις σαν ακροδεξιός, ε? Οσο για τη γεροντοκόρη, πας να βγαλεις απο τη μυγα ξυγκι (σκανδαλοθηροδημοσιογράφος ή δικηβόρος εισαι?   ) δεν εχει να κανει με υποβιβασμό βασει φύλου, αλλα βάσει γραφικής αγαμησιάς! (είναι μια ατάκα που χρησιμοποιείται unisex εδω και πολλά χρόνια αν δε το ξερεις)

    Τελος δεν εχω καμια αναγκη να ανιπροβληθώ σαν αντρας σε κανεναν και καμίαν. Ειδικά εδώ και σε αυτο το forum.

    οσο για το αν η ζωη μου θα αλλάξει, θα ηθελα να συζητήσω με μερικους homo, μονο και μονο για να δοαπιστώσω οπως και στο παρελθόν με άλλο παραπλήσιο θεμα (που αν δε κανω λαθος ειχες γινει μαλλιοκούβαρα με τον Πέρρη) οτι μονο εσύ σκέφτεσαι έτσι, και ψάχνεις άκρη να πιαστείς απο κάτι για να προσφέρεις δωρεαν λασπόλουτρα στους συνομιλητές σου.

    Τελος απο μενα δε γαμαω αλλο το thread.

    EDIT:
    BTW, το τραγουδι τα σπαει. Το ηξερα εδώ και καιρο, αλλα ειχα την εντύπωση οτι το ελεγε ο Νταλάρας. λολ
    εξαρταται πως εννοείς τον ακτιβισμό (τι πράξεις δηλαδή).
     
    Last edited: 7 Μαϊου 2009
  8. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Όταν σοβαρεύεις ,βλέπω, ξυπνάει ο Μπαμπινιώτης μέσα σου.. οπότε..

    ..ας ξυπνήσει σωστά..

    Δηλαδή θα συζητήσω αν εσύ θα έχεις το δικαίωμα να μπαλαμουτιάζεις το κάθε γκομενάκι,ενώ 2 gay δε θα μπορούνε (Τι λε ρε Μαστεράκο????),επειδή θα προσβάλουν την "αισθητική του Second Skin" κιόλας???!!!!!
    Αυτό σε παρακαλώ μην το πεις πουθενά αλλού..Δεν είναι ανάγκη να περιοδεύσει αυτή η μπούρδα και σε άλλα αυτάκια..

    "αρχιτσόκαρα" ?Το ζησα και αυτό να δω στρέητ να λέει κάποιους "τσόκαρα"...Δε συνεχίζω..

    Σου είπα δε θα παίξω το παιχνίδι των λέξεων και κυρίως όταν κρύβεις ένα γραμματικά Μπαμπινιώτη και ένα δομικα και συντακτικά Πλεύρη μέσα σου..Δε μπορώ..σκιάζομαι..

    Ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας επίσημα δε θεωρεί την ομοφυλοφιλία διαστροφή ή ψυχική ανωμαλία ή ασθένεια πολλά χρόνια τώρα.Εσύ ως μέγας "" γνωρίζεις μάλλον καλύτερα.Ιτς οκεη μααααααν..  

    Δε σε απορρίπτω ως στρεητάκο.Τώρα αν προσβλήθηκες δικό σου θέμα.Εξάλλου έχεις και το επικοινωνιακό χάρισμα της αργκό μας.Το αν έχεις πολλές διαστροφές και φετίχ ,κάτι είπες και χασκογελάει το δεξί στο αριστερό.Ελπίζω να μη χαχανίζουν βέβαια όταν θα τα ξουρίζω και έχω και κανα ατύχημα...Γενικά.Δε σε ρώτησα,δε με νοιάζει.Και αυτό στο έχω ξαναπεί κάποτε,πως ότι κάνεις δε μ' αφορά..Τσεκ χήαρ να μην τα ξαναλέμε :

    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/t13008-7/#post198765

    Σου απαντάω πιο πάνω..

    Χαρά μας,αλλά δε με πείθεις..

    Μπορείς να τη χωρίσεις σε 2 ή 3 προτάσεις;Δυσκολεύομαι..Ως προς τα "λασπόλουτρα",το λινκ που έβαζα παραπέμπει στο νήμα που εννοείς.Ας διαβάσει ο καθένας και ας κρίνει..

    Αμήν

    Ναι με τη μικρή την Πόπη το 'λεγε.Δες σε αυτό το νήμα και στο αντίστοιχο της Τήλου για το πως εννοώ τον ακτιβισμό.Δεν πιστεύω να ήθελες να αφιερώσω και άλλο χρόνο για πάρτη σου..
     
  9. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Επειδη νιωθω να πνίγομαι στις παπαριες που ακούω, αλλο ενα τελευταιο reply.

    αυτό το συμπέρασμα έρβγαλες εσύ;;; Παρακαλώ οποιος το διαβάζει ας μου πει, ειμαι αγράμματος και δε ξερω να εκφραστώ ή ο inco το παιζει βλάκας;;;;; Ελεος δηλαδη με τις επιτηδευμενες σου παραφρασεις και αυτοπροσβολες.
    μη συνεχίσεις... τα στερεοτυπα εκφρασης των στρειτ κρατα τα για την παρτη σου. εγω τα απορρίπτω.
    το κανεις παραπανω.
    νατα μαααας. 8α μας πεις και φασισταριο;;; ή μηπως θα κρινεις και τον τροπο που σου μιλαω. μηπως θελεις να σου μιλαω με βόθρο για να μη με θεωρεις 'Πλεύρη'??? Μηπως να αρχισω να σου μιλαω αγγλικά για να καταλάβεις και να μην προσβάλλει την αισθητική της γλωσσας σου;
    διαβαζεις αυτα που γραφω ή μηπως να σου συστήσω κανα οφθαλμίατρο;;; ειπα ξεκαθαρα¨"Οσο για το φετιχισμό, το αναφερω ως φετιχισμό γιατι δεν θελω να το αναφερω ως διαστροφή, καθότι αυτη η λέξη είθισται να εχει αρνητικό νόημα, κατι που εγώ δεν νοώ κατ 'αυτόν τον τρόπο." εσενα πως σου καρφωθηκε οτι εννοώ την ομοφυλοφιλια ως διαστροφή. ΑΑΑΑ ναι, ξερω... παιζεις σοφιστείες με τις λέξεις...
    α, τοτε το "στρεητάκο" με το ειρωνικό τουπέ τι ρόλο βαράει;;; χαιδευτικο να υποθέσω;;;

    τι ειναι αυτο; δεν καταλαβες το αστειο; οχι, απλα παλι ψαχνεσαι να προσβληθεις για να μας το παιξεις θυμα. Να σου πω, κρατας λιστα στα replies που σου κανουν σε αρχαία threads;;; Τα trollιλίκια σου αλλού. Οχι σε μενα.

    μη και δε κανεις υποτιμητικό σχόλιο. θα πα8εις κατι... ή μηπως προσπαθεις να αντιοπροβληθεις ως ανώτερος και καλα;; Τα domιλίκια σου αλλού. επειδη ειμαι switch δε σημαινει οτι ειμαι υποδεεστερός σου. αλλωστε δεν ασχολουμαι με dominance/submission...
     
  10. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Αη γκιβ απ! Νίκησες μεγάααααααααααααααάλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....
     
  11. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    ασχολίαστο...
     
  12. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Όχι να το σχολιάσουμε!Άκου να σου πω το θεμα μου και εσύ θα μου πεις την άποψη σου...

    Παίζω το Restaurant city στο facebook.Έχω τρεις μάγειρες και τρεις σερβιτόρους.Επίσης έχω δυο λεκάνες και πάνε και χέζουν οι πελάτες-μπροστά στα μάτια όλων ,αλλά μην επεκταθώ,άλλη φορά ίσως- ..μισό..τι λέγαμε;Α ναι!Πάνε και χέζουν ,που λες, και μου λερώνουν κάθε λίγο τις λεκάνες.Βέβαια ,μπορώ να κάνω κάποιον σερβιτόρο(συνήθως την Αλέκα στέλνω) ή μάγειρα(τον Μιχάλη ή τον Αντώνη) καθαριστή για λίγο.Το πρόβλημα είναι πως "μένει πίσω " το κατάστημα.Και τώρα η πολύτιμη σου συμβουλή:
    Να στέλνω σερβιτόρο ή μάγειρα -με την ανάλογη καθυστέρηση στην κουζίνα ή στο σέρβις-να καθαρίζει τις λεκάνες;