Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

1. slave32

slave32 Contributor

Δεν θα σε αποκαλουσα πουστη
    Κ το πιθανοτερο εξω να σου μιλουσα πληθυντικο
    Αυτο που θελω να πω ειναι οτι εχεις καποιες αποψεις που τις καταλαβαινω μεχρι ενα σημειο αλλα πεφτεις μονος σου στη λουμπα του διπολου!

2. Ε ναι επειδή δεν χτυπάω παλαμάκια ,και μπράβο, και τι ωραία με τα gay pride , και όλα καλά και τι ωραία περασαμε χθες στην πορεία. αρα δεν θελω τους γκει τρανς κλπ. αυτη είναι η λογική του διπόλου από την μιά πλευρα, οπωσδήποτε όχι η δική μου.

3. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Σημασία σε κάθε περίπτωση έχει να γίνεται διακριτικά και όμορφα ό,τι μας εκφράζει. Χωρίς τυμπανοκρουσίες και υπερβολές. Άλλωστε πρόκειται για καθαρά προσωπικές στιγμές. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Προσωπικά δεν είναι κάτι που με ελκύει αλλά δεν έχει καμία σημασία. Το τι "μαγειρεύει" και τρώει ο καθένας κι αν είναι...χμμμ κρεατοφάγος ή vegan, αφορά καθαρά τον ίδιο.

4. ωραία η τοποθέτηση σου.

5. DreamMaster

DreamMaster Regular Member

Προς αποφυγή παρεξηγήσεως, γιατί κάποια άλλα μέλη λένε "οι ομοφυλόφιλοι να μην προκαλούν", τί εννοείτε εσείς με το "διακριτικά";

Ας πούμε, αν έχουν τσιριχτή φωνή να μιλάνε κάπως χαμηλόφωνα; Αλλιώς μπορεί να εκληφθεί ως τυμπανοκρουσία και υπερβολή, με τα ανάλογα επακόλουθα;

https://www.in.gr/2023/05/30/life/l...ias-tin-xtypise-giati-ton-enoxlouse-foni-tis/

6. παω για ταβερνα για φαγητο. φωναζω πολύ δυνατά καθως μιλάω. επόμενο δεν είναι να ενοχλήσω; να μου κάνουν παρατήρηση; ολοι ομοφυλόφιλοι και μή οφειλουμε σε δημοσίους χώρους να εχουμε την φωνή μας σε φυσιολογικά επίπεδα.την επιθεση οπωσδήποτε την καταδικάζω δεν το συζητάω. εγώ το πολύ πολυ θα της ελεγα "δεν σε ακουμε μίλα πιό δυνατά κοπελιά" .

7. DreamMaster

@feet-lover Απαγορεύεται το χαζολογείν!

Δίνω απλώς ένα παράδειγμα διαχείρισης του δημόσιου χώρου στην ευρύτερη αγγλοσαξωνία (ΗΒ, ΗΠΑ, Αυστραλία,...) όπου τα όργανα της ΤΑΞΕΩΣ -βεβαίως, βεβαίως- δικαιούνται εκ του νόμου πέραν του ελέγχου να αποπέμψουν ή και να συλλάβουν κάποιο άτομο που "παραμένει επί μακρόν σε κάποιο δημόσιο σημείο χωρίς προφανή λόγο" (νο λόιτερινγκ, βγαίνει και σε ταμπέλες)

Πολύ τζιβαέρι σας βρίσκω...

Last edited: 30 Μαϊου 2023
  8. dimfetishman

Εννοώ αυτό που υπαγορεύουν η κοινή λογική και ο κώδικας καλής συμπεριφοράς.

Ανεξάρτητα από το ποιά/ποιόν έχω απέναντί μου και συνοδεύω, οφείλω να κάνω τη συντροφιά μου να νιώθει όμορφα χωρίς ωστόσο να φέρνω κανέναν σε δύσκολη θέση. Αυτό, νομίζω, αρκεί.

9. DreamMaster

@dimfetishman

Προσπαθώ να καταλάβω αλλά με δυσκολεύετε λίγο....

Στην πρώτη σας πρόταση κάνετε αναφορά σε γενικούς κανόνες λογικής και ένα είδος σαβουάρ βιβρ που γκρόσο μόντο μας αφορούν όλους και τους γνωρίζουμε όλοι, υπονοείτε.

Στη δεύτερή σας πρόταση, λέτε τί οφείλετε εσείς να κάνετε, κάπως υποκειμενικά - ίσως ένα ζήτημα αισθητικής σας (και της παρέας σας) καθόλα σεβαστό και εκτιμητέο.

Αυτό που ακούω συχνά εκεί έξω και βρήκα ευκαιρία να διερευνήσω σε αυτό το φόρουμ, είναι πώς διάολο είναι αυτό το "διακριτικά" και το "μη προκλητικά" που πρέπει να φέρονται οι ομοφυλόφιλοι και δεν το κάνουν;

Τι κάνουν δλδ. που παραβαίνει αυτό το "διακριτικά" στο δημόσιο χώρο; Περπατάνε χέρι-χέρι, όπως κάποιοι ετεροφυλόφιλοι; Ανταλλάσσουν γλωσσόφιλα και χουφτώνονται όπως κάποιοι ετεροφυλόφιλοι; Κάνουν κάτι άλλο που δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου;

Είναι μήπως η ώρα που το κάνουν, π.χ. πριν τις 12 τα μεσάνυχτα;

Ενα παράδειγμα -από οποιονδήποτε- θα με βοηθούσε.

Και ξεκινώ ο ίδιος το χορό: αυτές τις μέρες χαζεύω ελληνική τηλεόραση. Παίζει μια διαφήμιση γνωστής τσίχλας, στην οποία δυό νεαρά κορίτσια είναι σε ένα αμάξι, οδηγός-συνοδηγός, γουστάρουν και κουνιούνται στην μουσική που ακούγεται, τη βρίσκουν ρε παιδί μου και πολύ φάση, δίνει η μία στην άλλη μια τσίχλα, κοιτάζονται στα μάτια και CUT εμφανίζεται στην οθόνη η εν λόγω τσίχλα.

Μετά τις 12 το βράδυ όμως, στην ίδια διαφήμιση, δεν έχει CUT και η μία ορμάει στην άλλη και αρχίζουν ένα ξεγυρισμένο γλωσσόφιλο. Μετά, εμφανίζεται η τσίχλα.

Αυτό περίπου εννοείτε όσοι ζητάτε να μην προκαλούν οι ομοφυλόφιλοι και να είναι διακριτικοί; Είναι αυτό ένα καλό παράδειγμα του τί εννοείτε;

Για να καταλάβω ρωτάω, γιατί το ακούω χρόνια κι όταν ρωτάω μου λένε πάντα κοινή λογική κλπ. κλπ. κλπ.

Δεν μου χει πει κανείς ας πούμε, "Ε, να κάνουν ότι κι οι ετεροφυλόφιλοι, γιατί οι ομοφυλόφιλοι το παρατραβάνε, κάνοντας.... Χ".

10. dimfetishman

Πουθενά δεν είπα ότι δεν κάνουν κάτι σωστά και ότι προκαλούν. Αντίθετα με αφορμή το νήμα είπα και λέω ότι όλοι μας ανεξαιρέτως δεν χρειάζεται να προκαλούμε και να ξεφεύγουμε. Αυτό....  

11. DreamMaster

Ναι, ναι.. εσείς όντως είπατε όλοι να μην προκαλούμε και να μην ξεφεύγουμε, ό,τι σεξουαλική προτίμηση και να χουμε. Γι αυτό είπα από οποιονδήποτε.

Στο μεταξύ, πάλι, δεν ξέρω αντικειμενικά τι σημαίνει "προκαλούμε" αλλά με καλύπτει το να μην "ξεφεύγουμε". Φαντάζομαι εννοείτε από όρια που θέτει ο νόμος, σωστά;

Στις οργανωμένες κοινωνίες, δεν υπάρχει κάποια "άποψη" για το πότε "ξεφεύγουμε" - το ρυθμίζει ο νόμος.

Μπορεί να μη μας αρέσει ο νόμος - ας πούμε εγώ δεν συμφωνώ στον περιορισμό του γυμνισμού σε συγκεκριμένες παραλίες - αλλά εν πάση περιπτώσει, νόμος είναι, άμα θέλουμε μαζευόμαστε και τον αλλάζουμε.

Οπως έγινε κι εδώ, φερ ' ειπείν: https://www.in.gr/2023/05/29/life/l...ekrine-mesaioniko-nomosxedio-kata-ton-loatki/

Τελικά, συζητήθηκε και απέσυρε ο πρόεδρος το άρθρο ότι το να είναι κάποιος ΛΟΑΤΚΙ, είναι αυτομάτως έγκλημα. Του δίνει βρε αδερφέ του ατόμου ένα τράτο, να δει, θα εγκληματίσει (θα κάνει πράξεις σχετικές) ή απλώς θα είναι;

Κάπως έτσι έχω αρχίσει να το καταλαβαίνω και για την Ελλάντα, δεν ενοχλεί (πολύ) να είναι οι ομοφυλόφιλοι, αν αρχίζουν να κάνουν είναι που αρχίζει το πρόβλημα - ας με διορθώσει κάποιος με τέτοιες απόψεις αν καταλαβαίνω λάθος...

12. tithon

tithon Contributor

μιά ηθοποιά είχε ..κακοποιηθεί γιατί ένας σκηνοθέτης μαλακίστηκε παρουσία της.
    κακοποιηθείτε ελεύθερα. αλλά μην μαλακίζεστε άλλο. καρφώνεστε.