Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Να πεις ότι είσαι κατώτερος, να το λύσουμε. Γνώμη μου.
     
  2. Iagos

    Iagos Contributor

    ΑΚΟΕ/ΑΜΦΙ: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ (*ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ…)
    (Ντοκιμαντέρ – 71′ – 2023)

    Ελλάδα, 1977. Ένα σχέδιο νόμου, ενώνει μια ομάδα από ομοφυλόφιλους και τρανς άτομα. Σε μια ιστορική εκδήλωση, γεννιέται το πρώτο ελληνικό ΛΟΑΤΚΙ κίνημα. Μέχρι το 1990, το ΑΚΟΕ και το περιοδικό του, το “Αμφί”, θα επηρέαζαν τον τρόπο που η ελληνική κοινωνία αντιμετωπίζει τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα, αλλά και τα ίδια τα άτομα τον εαυτό τους.



    https://laikaproductions.gr/portfol...mias-epanastasis-na-koimamai-sto-stithos-tou/
     
  3. tithon

    tithon Contributor

    οι θέσεις εκάστου, του @feet-lover συμπεριλαμβανομένου, δεν υπάρχουν γιά να "σας φτιάχουν", αλλά γιατί με κάποιον τρόπο ικανοποιούν τον εκφέροντα. συνηθισμένη αλλά μεγάλη σύγχυση να νομίζει κάποιος οτι οποιοσδήποτε του οφείλει να "τον φτιάχνει".

    εξίσου μεγάλη σύγχυση και καταφύγιο να επιχειρεί κάποιος να διαγνώσει ως αιτία των συγχύσεων και των παλινδρομήσεων που αναδύονται στις αναρτήσεις του @feet-lover τον "φόβο του καταπιεσμένου" κόβοντας και ράβοντας όπως βολεύει.

    οδηγίες για τον λόγο και τη χρήση του να δίνετε, παρακαλώ, στα "ορισμένα μέλη" που συμμορφώνονται αναλόγως σε κάθε ευκαιρία.
    σε περίπτωση που έχετε πρόβλημα με τις επιλογές μου, γράψατε τι θα κάνετε.  

    χρόνια το κάνουμε αυτό. κι όσο ταλανίζεται το φορουμ απ το περίσσευμα πουριτανισμού που το κατατρύχει όλο και περισσότερο την τελευταια διετία, το κάνουμε και καλύτερα.
     
  4. ισοτιμο μελος του φορουμ ναι. κατωτερος με τιποτα στον αιωνα τον απαντα.
    Απο ποιον; απο εσένα επειδή απλά το λες;
     
  5. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Αφού άμα σου πει κιανείς ότι είναι κατώτερος από σένα το χάφτεις και το αναμασάς, στο ανώτερος από του λόγου σου θα κάνεις ναζάκια;
     
  6. Έχω πει 10 φορές ποιους θεωρώ κατώτερους μου. Μπορεί να το πω 100 ακομα.για να το πει κάποιο λόγο θα έχει. Σιγά μην κάνω ναζακια.δεν ήρθα εδώ για να πάρω τίτλους. Άλλοι ψοφάνε για παρέλαση που λένε και στο χωριό μου.
     
  7. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Είχα την εντύπωση ότι αυτοανακυρησσομαστε ανώτεροι.

     
     
  8. rea..

    rea.. Contributor

    Ότι κάνω πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις. Καλή συνέχεια.

    χαχαχα Α γεια σου Μπουμπουλίνα μου!  
     
  9. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Το κατώτερος - ανώτερος μας πείραξε.
    Το προνομιούχος - μη προνομιούχος μας άρεσε.

    Τα επιχειρήματα και των δύο "κατατάξεων" ....ασχολίαστα! 3ημερο ήρθε εξάλλου!
     
  10. slave32

    slave32 Contributor

    Δεν υπαρχει διαταξη στις σχεσεις D/s και s/M δηλαδη?
     
  11. Rupa

    Rupa New Member

    @feet-lover τόσες μέρες διαβάζω όλα αυτά τα αχαρακτήριστα σχόλια και κρατιέμαι, πραγματικά. Είχα πει ότι δε θα συμμετέχω σε διάλογο μαζί σας, κυρίως γιατί αυτά που γράφετε μου προκαλούν αηδία και δεν ήθελα να τους δώσω αξία και δεύτερον γιατί δεν είμαι σίγουρη ότι μπορώ να κρατήσω οποιαδήποτε συζήτηση μαζί σας σε πλαίσια πολιτισμένου διαλόγου. Εγώ δεν έχω ιδιαίτερη υπομονή βλέπετε.
    Αυτό που έχω όμως, είναι ένα χούι να προσπαθώ να καταλάβω πως σκέφτονται οι άνθρωποι που απαρτίζουν τη σημερινή κοινωνία. Οπότε, θα προσπαθήσω να σας καταλάβω.

    Στην μικρή κοινωνία που ζείτε, έζησα κι εγώ. Τρια χρόνια άντεξα πριν τα παρατήσω όλα και φύγω τρέχοντας. Τρέχοντας, γιατι είναι μια κοινωνία που αποτελείται από ανθρώπους σαν εσάς, κλειστομυαλη και φασιστική. Ασφυκτική. Όχι απλά δεν αποδέχεται τη διαφορετικότητα, αν μπορούσε θα την κυνηγούσε με τσάπες και πυρσούς. Όταν εσείς λέτε ότι "στην κοινωνία που ζείτε δεν υπάρχουν αυτά", είστε μέρος του προβλήματος.

    Το προνόμιο είναι κάτι υπαρκτό. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι προνομιούχοι έναντι άλλων ανθρώπων. Όπως σας ξαναειπαν, ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων δεν μπορεί να παντρευτεί, ούτε να τεκνοθετησει. Εγώ μπορώ. Εχω αυτό το προνόμιο.
    Ένας άστεγος που ζει εδώ λίγο πιο κάτω, το χειμώνα κρυώνει. Εγώ όχι. Έχω το προνόμιο της στέγης μου. (ναι, εκεί καταντησαμε, να είναι η στέγη προνόμιο)
    Ένας άντρας στη δουλειά μου, παίρνει μεγαλύτερο μισθό από μένα, κάνοντας την ίδια δουλειά, ενώ εγώ έχω περισσότερη εμπειρία και περισσότερες ικανοτητες. Έχει το προνόμιο του φύλου του. (ναι, γινονται ακόμα αυτά στον 21ο αιώνα, κοίτα να δεις!)
    Μια φίλη, μετανάστρια από τη Σερβία, με δύο μάστερ και 6 ξένες γλώσσες άργησε πολύ να βρει δουλειά στο αντικείμενο της γιατί δεν είχε το προνόμιο να είναι "από δω". Την στραβοκοιτούσαν για τη σπαστη της προφορά.
    Έχω φίλους και φίλες που δεν είναι "κανονικά παιδιά" και έχουν αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες στη ζωή τους επειδή συμμαθητές, συμφοιτητές, καθηγητές, συνάδελφοι, εργοδότες, γονείς και πάει λέγοντας τους θεωρούσαν "περίεργους".
    Πώς γίνεται να μη βλέπετε τα προνόμια σας;
    Είχατε δυσκολίες στη ζωή σας, παλέψατε, κάνεις δεν το αμφισβητεί αυτό, και μπράβο σας που τα καταφέρατε. Οι περισσότεροι από εμάς αντιμετωπίσαμε δυσκολίες στη ζωή μας, άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο. Κάποιοι είναι πιο προνομιούχοι από εμάς.
    Ας αναγνωρίσουμε όμως ότι κι εμείς είμαστε προνομιούχοι σε σχέση με άλλους. Είμαστε προνομιούχοι σε σχέση με τα παιδιά που πνίγονται στο Αιγαίο στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από τη φρίκη.
    Εγώ, μια cis γυναίκα, είμαι προνομιούχα σε σχέση με μια trans γυναίκα.

    Ξέρετε, είμαι αιμοδότρια. Όταν πήγα να δωσω αίμα πρώτη φορά ήμουν 19 χρόνων. Όταν είδα εκείνη την ερώτηση "είχατε ποτέ ομοφυλοφιλικές σχέσεις" μου κόπηκαν τα πόδια. Ήθελα να δώσω αίμα για φίλη που κινδύνευε. και είχα ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Δεν είχε σημασία φυσικά, αυτό αφορά κυρίως άντρες ομοφυλόφιλους, αλλά και πάλι. Η ερώτηση παρέμενε στο έγγραφο. Αν απαντούσα ναι, θα μου στερούσαν το προνόμιο να δώσω αίμα για τη φίλη μου;

    Και για τους "ομοφυλόφιλους που ενοχλουν" έχει καταντήσει αστείο και συνάμα κουραστικό. Απαντήστε μας επιτέλους πώς ακριβώς ενοχλούν. Με το να φιλιούνται δημόσια; με το να κρατιούνται απο το χέρι; με το να ντύνονται όπως θέλουν; τι είναι αυτό που ενοχλει;;
    Λετε οτι είναι παραμυθακι ότι αν ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων φιληθεί δημοσίως θα το σκοτώσουν στο ξύλο. Που ζείτε; δεν έχει λίγους μήνες που έδιωξαν ζευγάρι ομοφυλόφιλων από ταβέρνα στο Ναύπλιο γιατί "ενοχλούσαν τους πελάτες". Μπορεί τα πράγματα να είναι ελάχιστα καλύτερα από ότι ήταν 30 χρόνια πριν, συμφωνω. Αλλά αυτό οφείλεται στους αγώνες για ορατότητα και αποδοχή που έχουν δοθει, ένας από αυτούς να είναι και τα pride. Τα pride είναι ένας αγώνας ακόμα, ένας τρόπος να φωνάξουμε "είμαστε εδώ και έχουμε δικαιώματα". Μπορεί να έχει εμπορευματοποίηθει πλήρως, αλλά είναι κάτι. Είναι ένας τρόπος να βρεθουν νέα παιδιά που φοβούνται την κοινωνία, ανάμεσα σε ανθρώπους που τα αποδεχονται και τα αγκαλιάζουν.
    Και οι αγώνες πρέπει να συνεχιστούν, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.

    Τέλος, λύστε μου μια απορία σας παρακαλώ. Λέτε και ξαναλέτε ότι είστε ανώτερος σε σχέση με κάποιον που σας ζητάει να τον εξευτελίσετε. Πραγματικά, είναι εξοργιστική η χρήση των όρων "ανώτερος" και "κατώτερος" όταν μιλάμε για ανθρώπους, το επόμενο βήμα είναι τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
    Αλλά, προσπαθώ να καταλάβω πως ακριβώς το έχετε στο μυαλό σας για να μην σας κατηγορώ άδικα ότι συμπορεύεστε με μια από τις χειρότερες φρίκες και ένα από τα μεγαλύτερα τέρατα της ανθρώπινης ιστορίας: ανώτερος και κατώτερος - σε τι; Σε τι είστε εσείς ανώτερος δηλαδη και ο άλλος κατώτερος;
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Στις σχέσεις και στις θέσεις, όχι στους ανθρώπους.

    Και δεν ξέρω, μπορεί όντως κάποιοι υποτακτικοί να έχουν ανάγκη να θεωρήσουν για τον όποιο λόγο τον εαυτό τους κατώτερο, ό,τι και αν σημαίνει αυτό, ωστόσο άνθρωποι που έχουν ανάγκη να νιώσουν τον εαυτό τους ανώτερο μέσω BDSM πρακτικών για μένα δεν έχουν θέση στο BDSM.