Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία Vol1: Σύγχυση αναφορικά με την ερωτική ταυτότητα ή ελιτισμός;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 3 Σεπτεμβρίου 2008.

  1. muscle4master

    muscle4master Regular Member

    ΟΚ,
     
  2. Elysium

    Elysium Contributor

    muscle4master δε νομίζω πως έχεις δίκιο. Ούτε ο ελιτισμός που παρουσιάζει η συμπεριφορά κάποιου, ούτε και η ιδιοσυγκρασία ενός ανθρώπου οφείλονται απαραίτητα σε παθολογικά αίτια.
    Για όλα βέβαια υπάρχει μια εξήγηση όπως υπάρχει και για τη συμπεριφορά των ανθρώπων που ασχολούνται με το σαδομαζοχισμό.

    Σε κάθε περίπτωση όμως αν μπορεί να αποδείξει κάποιος πως τα παραπάνω δεν οφείλονται σε ψυχολογικούς ή βιολογικούς παράγοντες ας το κάνει. Είναι προτιμότερο από το να προσβάλει τις απόψεις και τα τυπογραφικά λάθη του άλλου.
     
  3. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor


    To αυτό και δι εμέ.. Με κάλυψε πλήρως η Emma.. 
     
  4. Syrah

    Syrah Contributor

    muscle4master η ομοφυλοφιλία στο παρόν νήμα δεν αξιολογήθηκε ως πάθηση. Οποιοσδήποτε ρωτά "γιατί" συμβαίνει κάτι, δεν θεωρεί αυτόματα αυτό το "κάτι" ως παθολογικό, και δεν αναζητά τα αίτιά του με σκοπό να τα εξαλείψει και συνεπαγωγικά να το "θεραπεύσει".

    Επαναλαμβάνω πως αν δεν αντιλαμβάνεσαι τί ακριβώς πραγματεύεται το νήμα, μπορείς να με ρωτήσεις σχετικά.

    [Επίσης, καθώς μόλις συνειδητοποίησα ότι είσαι ο χρήστης που στο νήμα "Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους... " ήταν ιδιατέρως επιθετικός απέναντί μου επιμένοντας ότι ονομάζομαι Φαίδρα, και καθώς από ό,τι φαίνεται δεν έχεις πεισθεί από τις δηλώσεις μου για το αντίθετο, θα μου επιτρέψεις σε επόμενο μη κόσμιου ύφους σχόλιο να μη συνεχίσω τη συζήτηση μαζί σου.]
     
    Last edited: 4 Σεπτεμβρίου 2008
  5. Re: Απάντηση: Ομοφυλοφιλία Vol1: Σύγχυση αναφορικά με την ερωτική ταυτότητα ή ελιτισμ

    Δεν περίμενα από εσένα αγαπητέ μου Dolmance να είσαι θαυμαστής
    των ΚΝιτων της λιμπιντο. Σαν θιγμένες καρακάξες κάνουν παναθεμα τους
     
  6. blindfold

    blindfold Contributor

    ελιτισμός ; δηλαδή είναι καλλίτερα να σε γαμεί άνδρας παρά μία γυναίκα (κάποιο κατώτερο πλάσμα...)

    διαφωνώ . αρκετά κοντόθφαλμη και μίζερη λογική ..

    ούτε για σύγχηση θα μπορούσα να το δεχθώ γιατί αλλιώς υπάρχουν και τεχνητά όργανα να τα χρησημοποιούν οι γύναικες (το άλλο μας μισό.. )

    συγνώμη δεν έχω κάτι ξεκάθαρο να προτείνω ,μόνο να απορρίπτω ,είναι πλέον εύκολο  
     
  7. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Χαρά μου για εμένα είναι απλό. Ευτυχώς για εμένα την βρίσκω και με τα δύο φύλα. Η αλήθεια ότι είμαι πολύ πιο εκλεκτικός με τους άνδρες, αλλά το θέμα είναι απλά σαρκικό. Επιλέγω καθαρά με κριτήρια αισθητικής που ικανοποιούν την σεξουαλικότητα μου.

    Δεν είμαι ομοφυλόφιλος οπότε σίγουρα η θέση μου διαφέρει. Μακάρι να ήμουν πουστάρας (δανείζομαι την έκφραση από τον Δάσκαλο) γιατί έτσι δε θα παιδευόμουν με τις γυναίκες. Από εμπειρία μου με ομοφυλόφιλους θα σου πω το εξής…

    Αν εξαιρέσεις τις κοινωνικές μαλακίες που σακατεύουν το μυαλό, ότι είναι για έναν str8 μία γυναίκα, είναι για έναν gay ένας άνδρας, για μία les μία γυναίκα, για έναν τράγο μία κατσίκα ή ένας άλλος τράγος…

    Άλλοτε καύλα, άλλοτε καψούρα, άλλοτε έρωτας. Και όλα είναι πέρα ως πέρα φυσιολογικά. Και θέλω να μου επιτρέψεις μία ερώτηση.
    Αν εσύ κάνεις σεξ με μία γυναίκα θα είναι από σύγχυση ή από ελιτισμό;
     
  8. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Απλά η Syrah έβαλε το ιδεολογικό πλαίσιο στο όλο θέμα, το οποίο, κατά τη γνώμη μου, διαλύει ένα σωρό παρεξηγήσεις και, κυρίως, τις διακρίσεις.
     
  9. Syrah

    Syrah Contributor

    Στο βαθμό που στέκει να απαντήσω (καθώς δεν θα έκανα σεξ με γυναίκα), θα έλεγα πως αυτό αποκλείεται να συνέβαινε επειδή θα θεωρούσα ιδιοσυγκρασιακά εαυτόν περισσότερο άνδρα, παρά το βιολογικό μου (ανατομικά και ορμονικά) υπόβαθρο. Συνεπώς δεν θα προσέγγιζα μία γυναίκα ως άνδρας τρόπο τινά, αλλά ως γυναίκα που μάλλον ερωτεύεται μία άλλη γυναίκα προβάλλοντας σε αυτή τον εαυτό της. Όπως ακριβώς γράφει ο Πλάτων. Από, ας το ονομάσουμε έτσι, ελιτισμό.

    Ήδη πριν διαβάσω τις συγκεκριμένες παραγράφους από το Συμπόσιο, θολά την ίδια σκέψη είχα διατυπώσει στην 5η παράγραφο, του 2ου post του εξής νήματος:
    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?t=9488&highlight=crossdressing
     
  10. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    ισως να μην ειμαι απολυτα συντονισμενος ως προς το θεμα του νηματος ....
    αλλα ...
    μετα την τελευταια φλασια μου .. (αστο μην το ψαχνεις) ... πολλα μεσα μου αλαξαν ...
    θα ελεγα πως παντα ονειρευομουν τον γαμο με μια Bi γυναικα που θα εφερνε στο κρεβατι μας ενιοτε και την σερβιτορα που θα μας γυαλιζε κατα την ωρα του δειπνου .... ή θα με ξεσηκωνε με αφηγησεις της για τα γυναικια ερωτικα χαδια που γνωρισε ...
    ομως σημερα ... σαν περιεργα μυνηματα απο ανεξηγητες πηγες , λαμβανω μια διαφορετικη οσμη για την ποιοτητα του ανθρωπου ...
    ετσι ... εκεινη που θα σταθει διπλα μου .. θα πρεπει να γνωριζει αν ειναι ενα σεξουαλικο σουπερμαρκετ που το επειλεγει κανεις για το ανετο παρκινγκ και τις χαμηλες του τιμες .. ή ... ενα ακριβο εξιδικευμενο καταστημα με σταθερη ποιοτητα και εκλεπτισμενους πελατες ....
    ειμαι απολυτα συμφωνος στα παιχνιδια της νεαρης ηλικιας ... ναι ... μεσα με χιλια να παιξεις και να χαρεις την ζωη με ολους τους συνδοιασμους .. αυτη ειναι η χαρα του να σου ανηκει το σωμα σου ... να γευτεις , να πειραματιστεις , να αφεθεις , να νιωσεις το αγνωστο , το ανεπιτρεπτο για αλλους ....
    μα καποτε να αποφασισεις και να παρεις θεση απεναντι στις προσδοκιες σου ...
    καπου, καποτε πρεπει μια γραμμη να τραβιεται ... μια αδιαπραγματευτη γραμμη-οριο του τελευταιου οχυρου αμυνας και επιθεσης ... μπροστα απο την γραμμη αυτη διεκδικεις , ... πισω της , μαζευεις οτι σου πεταξουν .......
     
  11. female

    female Contributor




    Μήπως εννοείς "ναρκισσισμό"; Έστω, φυλικό ναρκισσισμό;

    Ο "ελιτισμός" μπορεί να αποδοθεί ίσως στην περίπτωση μισογύνη άντρα και μίσανδρου γυναίκας ασχέτως αν πρόκειται για ομοφυλόφιλους στην πράξη -- αλλά κατ' ουσίαν αυτό αποτελεί μάλλον "εκ των υστέρων" ιδεολόγημα.


     
  12. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    Αρκετά ενδιαφέρον Θέμα Syrah.

    Ως ομοφυλόφιλη γυναίκα που έλκομαι από το ίδιο φύλο συναισθηματικά και ερωτικά έχω να πω τα εξής… :


    Για ακόμα μια φορά πρόλαβε η Emma να απαντήσει για μένα.

    Υ.Γ (Κάτι πρέπει να κάνουμε με αυτό Emma)


    Υπάρχει βέβαια και η άλλη πλευρά.. νομίζω όμως πως ενεργή ομοφυλόφιλη εδώ μέσα είμαι μόνο εγώ που καλώς κακός οι απόψεις μου είναι αρκετά διαφορετικές από τις περισσότερες του «χώρου μου».
    Ειλικρινά αναρωτιέμαι και εγώ ι ίδια..
    Γυναίκες που επιλέγουν γυναίκες ανδροπρεπείς., ποιος ο λόγος όταν μπορούν να είναι με Άντρες?