Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οξύθυμοι

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος θάλασσα, στις 23 Απριλίου 2012.

1. Uther

Uther Contributor

Απάντηση: Οξύθυμοι

απλα ειχα πολλά πολλά νεύρα και ένοιωθα οτι δεν με χωράει ο κόσμος.

ΥΓ.. καταπληκτικό νημα.. οι καταθέσεις που έχουν γινει απο όλους ειναι απιστευτες.

2. Libertin

Libertin Regular Member

Μου περνάει... Απλώς δεν θέλω να με ενοχλούν όταν έχω νεύρα. Και της ο έχω πει να μην μου μιλάει. Αλλά όσο δεν θέλω να μου μιλάει όσο έχω νεύρα, τόσο με πρήζει... 

3. Re: Απάντηση: Οξύθυμοι

Ο τρόπος αυτός όμως ,της χρόνιας ψυχοθεραπείας του συσσωρευμένου θυμου ,ειναι τρομερά επιζήμιος για την τσεπη σου σε σημειο που τα ευρω στο πορτοφόλι σου δυνανται να χορεύουν καρσιλαμά. Αυτο μπορεί να σου δημιουργίσει συσσωρευμένο θυμό

4. Re: Απάντηση: Οξύθυμοι

Η Uther ειναι δυναμικότατη. Κανεις ορεξη τωρα εσυ ε? Τι μου δίνεις να σου την γνωρίσω και να την πείσω να σε παρει υποτακτικό;

5. woohoo

woohoo Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οξύθυμοι

Έχω μια ηλεκτρική κιθάρα Cort EVL K6 από τότε που μάθαινα. Βολεύει για εξάσκηση?

*Αρχικής αξιας 900 ευρώ.

6. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Οξύθυμοι

Μια χαρα ειναι. Μαζι με τον ενισχητη ετσι;

7. woohoo

woohoo Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Οξύθυμοι

Ok, αλλα έχω χάσει το καλώδιο.

8. medicineman

medicineman Regular Member

Τώρα δε θα σου πω το κλασικό – been there – done that – απλά θα σου προτείνω να αποστασιοποιηθείς από τις καταστάσεις που πιστεύεις ότι προκαλούν το πρόβλημα. Λίγος χρόνος με τον εαυτό σου – μία βόλτα στην παραλία (στο κομμάτι που δεν είναι και πάλι μπαζωμένο… με μουσική που σε ηρεμεί…) να ηρεμίσει το μυαλό και να ανοίξει το μάτι σου…..

Χρόνος με καλή παρέα και χαλαρά…. Εμείς θα πάμε για μπύρες σε λίγο με γνωστούς – αγνώστους…. Join us… Για να μας ενημερώσουν πως πέρασαν στην Αθήνα….

Γενικά πάρε αποστάσεις από ότι σου προκαλεί stress. Δές λίγο μέσα σου και βρες κάτι που πραγματικά γουστάρεις – καλό και το sex όμως…. Καμία φορά αγχώνει  
    Βρες κάτι που γουστάρεις και σε κάνει να ξεχνιέσαι και κάντο στον ελεύθερο σου χρόνο. Ψάξε να βρεις κάτι που σε κάνει να χάνεσαι…

Anyway… αυτά κάνω εγώ… δεν είμαι ειδικός ούτε θέλω να γίνω…. Ελπίζω να βοήθησα ;-)

9. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

είστε όλοι φοβεροί και σας ευχαριστώ πολύ τον κάθενα ξεχωριστά για την δική του μοναδική κατάθεση

το μόνο που θα πω είναι οτι ο κάθε άνθρωπος βιώνει την σεξουαλικότητα του με έναν πολύ προσωπικό τρόπο

για μένα το σεξ είναι ζήτημα συναισθήματος
    και οχι φυσικής ανακούφισης ή εκτόνωσης.. ίσως γι'αυτο νιώθω την σεξουαλικότητα να με περιβάλλει 24/7 είτε θα μαγειρεύω, είτε θα ψωνίζω στο σ.μάρκετ

ακόμη κι ενα πολύ απλό συναισθημα, θα το βιώσω στην υπερβολή του με μεγάλη ένταση. Δε μπορώ να αλλάξω τον τρόπο που προσεγγίζω το σεξ. ούτε και θέλω

αλλά όλα αυτά κάτω απο μια βαθιά και απόλυτη ένωση συγχώνευση

10. woohoo

woohoo Regular Member

Cornilie...

Τι έγινε η συμφωνία???

Ακόμη δεν βλέπω την uther να μου στέλνει love letters...

11. red_stripe

red_stripe New Member

Καμία συμβουλή φρονώ δεν μπορεί να είναι πανάκεια... όπως και καμία θεραπεία... εκ πείρας.... η αποστασιοποίηση δεν είναι λύση. Ότι δεν λύνεται, κόβεται. Ότι σε χαλάει απαμάκρυνέ το. Βρες τι σε χαλαρώνει και σε ευχαριστεί. Μέσα σου είναι οι λύσεις...

Keep calm and carry on

12. woohoo

woohoo Regular Member

Δεν εισαι καπως αντιφατικος?