Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οξύθυμοι

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος θάλασσα, στις 23 Απριλίου 2012.

1. cy1984

cy1984 New Member

το sex οντος χαλαρωνει αλλα αν ο αλλος που ειναι διπλα σου τα καταφερει μολισ τελιωσετε και σε νευριασει παλι..

καλητερα δες και λιγο τα χαλαρωτικα βοτανα

2. Alexkat

Alexkat Contributor

Απάντηση: Οξύθυμοι

Mελισσόχορτο.
    Πολύ καλό χαλαρωτικό γιά τα νεύρα.
    Ευεργετική δράση ακόμα και για την λίμπιντο.

3. woohoo

woohoo Regular Member

Ενω συμφωνω, την βολτα στην παραλια τι να την κανεις?

Οι πεζοι στριμωχνωνται στην μια πλευρα και μολις μπεις στον ποδηλατοδρομο αμεσως σου χτυπουν εκεινο το ηλιθιο κουδουνακι που εχουν τα ποδηλατα.

Και περιστασιακα αναδυεται και μια ιδιαιτερα δυσαρεστη ωσμη.

Μαζι με τα μπαζα, γαμησαν εντελως το καλυτερο σημειο της θεσσαλονικης για βολτα.

4. woohoo

woohoo Regular Member

Έχω μια ερώτηση προς την θάλασσα.

Μήπως έχεις ποτε πονοκεφάλους που είναι σαν ένα σφίξιμο στα δυο άκρα του μετώπου?

5. Ωκεανός

Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

Re: Απάντηση: Οξύθυμοι

Δηλαδή; μετακόμισες εκτός Ελλάδος;

Σε συχνά ξεσπάσματα θυμού και βίαιης συμπεριφοράς καταλήγει κανείς όταν αισθάνεται ανίσχυρος να ελέγξει τις καταστάσεις στις οποίες βρίσκεται, και αυτό είναι επίσης και ο #1 λόγος κατάθλιψης. Άρα, η κατάστασή σου μπορεί να είναι ενδεικτική κατάθλιψης. Πήγαινε σε έναν ψυχίατρο, (αν έχεις ΙΚΑ, που δεν έχει ψυχιάτρους, πήγαινε σε νευρολόγο,) δεν χάνεις τίποτα, και ο γιατρός θα σου κάνει και άλλες ερωτήσεις, θα καταλάβει τι έχεις, και θα σου δώσει συμβουλές πως να το ξεπεράσεις.

Το καλύτερο βέβαια είναι να μπορέσεις με κάποιο τρόπο να περιορίσεις την έκταση στην οποία σε επηρεάζουν οι καταστάσεις που δεν μπορείς να ελέγξεις, αλλά αν δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τη ρίζα του κακού, μπορείς ίσως να βρεις τουλάχιστον ανακούφιση αντιμετωπίζοντας τα αποτελέσματα με αντικαταθλιπτικά φάρμακα.

Last edited: 7 Ιουνίου 2012
  6. woohoo

woohoo Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οξύθυμοι

Ε οχι, δυστυχως δεν εννοουσα οτι μετακομισα. Ομως διεκοπησαν οι επικοινωνιες. Εχω να μιλισω με τον πατερα μου (κατι παραπανω απο ενα γεια) για χρονια. Ακομη και αν μερικες φορες του μιλουσα ο ιδιος κιολας με αγνοουσε.

Αρκετα ειρωνικα ομως, ο ιδιος ειναι ψυχιατρος.

7. Ωκεανός

Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

Χιουμοριστικά το έγραψα το «Δηλαδή; μετακόμισες εκτός Ελλάδος;» Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι τα άτομα που με εκνευρίζουν είναι οι περισσότεροι Έλληνες.

8. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

Σας ευχαριστώ που συνεχίζετε και κρατάτε ζωντανό το νήμα μαζί με το ενδιαφέρον σας..

Όχι καλέ μου woohoo δεν έχω κατί συγκεκριμένο σωματικά, τουλάχιστον που να επιμένει.. όπως και οι εξετάσεις αίματος είναι μια χαρά πέρα απο την έλλειψη σιδήρου που με ακολουθεί εδω και αρκετό καιρό παρ'όλο που προσέχω μέχρι αηδίας την διατροφή μου

Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το γεγονός οτι έχω ξεκινήσει ψυχανάλυση
    πως το ταξίδι είναι οδυνηρό πολύ..

όμως νιώθω μέσα μου κάτι διαφορετικό

θα επανέλθω σύντομα

9. medicineman

medicineman Regular Member

Νομίζω πως έχεις κάνει το σωστό βήμα Θάλασσα.
    Το ταξίδι θα είναι δύσκολο - πάντα είναι όταν κάποιος μας ζητάει να κοιτάξουμε μέσα μας. Γιατί συνήθως θα μας ζητήσουν να ψάξουμε στα σκοτεινά μας μέρη.
    Ίσως κάποια πράγματα που θα ακούσεις, να μην τα καταλάβεις αμέσως - μερικά ίσως και μετά από πολύ καιρό, ίσως χρόνια. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και κάνε υπομονή.
    Θα χαρούμε να σε δούμε να επανέρχεσαι σύντομα  

10. Cordelia Day

Cordelia Day Guest

Δεν είχα ποτέ την τύχη να εκφράσω θυμό τόσο σωματικά,θύμωνα όμως παλιότερα πολύ πολύ εύκολα,μα σιωπηλά.Αυτές τις μέρες θα ήθελα πολύ να μπορούσα να να το κάνω.

Με ηρεμεί να σκέφτομαι πλανήτες να διαλύονται σε χίλια κομμάτια ή τις κορυφές από στάχυα να κινούνται με τον αέρα.

Έπειτα σκέφτομαι λόγους και αιτίες,μετά σκέφτομαι την μικρότητα,την αδυναμία και τους ανθρώπους.

11. Heretic_Angel

Heretic_Angel Regular Member

Για την έλλειψη σιδήρου, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να λαμβάνεις μεγάλες ποσότητες βιταμίνης C μαζί, καθώς μεγιστοποιούν την απορρόφηση του σιδήρου από τον οργανισμό.

Η πιο εύκολη και μη δαπανηρή λύση είναι ένα πιάτο φακές με ένα ποτήρι φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι ή λεμόνι.

12. Slave4training

Slave4training New Member

ποσο δικιο εχει ο Ωκεανος....
    η εκρηξη θυμου κ βιαιαη συμπεριφορα υπαρχει οταν δεν μπορουμε να ελενξουμε μια καταστση που μας πιεζει..