Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οποία η ένδυσις σε summer gathering?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος Paladin, στις 4 Ιουλίου 2015.

1. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

linguaphon λυκισια <--> μανταλενεϊκα

2. Jack Wolfskin

εγω τετοια ζουζουνιτσα θελω

3. E-stella

E-stella Guest

4. GCHL

GCHL Hijo de la Luna

Θα έκλεβε τη παράσταση νομίζω ... όλοι θα ήθελαν να χαϊδεύουν το ... σκυλάκι !!!  

5. gkass

gkass τέταρτος τοίχος

συγνώμη αλλά είναι το πιο άσχημο μαγιό που έχω δει....για λεχώνες ίσως να είναι κατάλληλο!
    και δυστυχώς φοριέται πολύ φέτος......ή μήπως ευτυχώς γιατί με τέτοια μαγιό γύρω μου μένω περισσότερη ώρα συγκεντρωμένος στο βιβλίο μου!

6. GCHL

GCHL Hijo de la Luna

7. brenda

brenda FU very much

Όλο μισόγυμνες γκόμενες, τα ίδια και τα ίδια...ανδρική μόδα δεν έχει?   

8. Jack Wolfskin

και μετα το μαγιουδακι απο το lidl
    προχωραμε στα αδυτα του bdsm

επιπλα bondage, εξοπλισμοι dungeon

9. ssmaster

ssmaster Regular Member

Ναι ναι φοριεται φετος...Το κακο της υποθεσης ειναι οτι λιγο οι πιτσες κ οι πιτες του χειμωνα λιγο αυτα τα πορδελομαγιο δν εχουμε δει ενα κωλο της προκοπης φετος παραλια....

10. gkass

gkass τέταρτος τοίχος

και είναι απογοητευτικό να βλέπεις πολλά νέα κορίτσια να έχουν παραμελήσει το σώμα τους! μόνο οι μιλφ συνεχίζουν να το προσέχουν ...και μπράβο τους!

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Που πας για μπανάκι, γιατί εκεί που πάω, γίνεται της πουτάνας απο όμορφα κορμιά!