Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οργή για τη δολοφονία στο κέντρο της Αθήνας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος john_m, στις 11 Μαϊου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. whipmarks

whipmarks Regular Member

Ποσο θα ηθελα να συμφωνησω μαζι σας mistress,αλλα δεν μπορω.Καθως ζωντας σε μια γραφειοκρατικη κοινωνια απορια το εχω αν τα επιχειρηματα παιζουν ρολο στην καθημερινοτητα μου.Ας υποθεσουμε οτι μιλαω 2 ξενες γλωσσες αλλα δεν εχω πτυχιο..ποσες ξενες γλωσσες μιλαω βαση τις ελληνικης λογικης?Υπαρχει η απεμενε αραγε ορθολογισμος στην κοινωνια μας σημερα?...Θελετε να εχετε αποψη?(ωραια)αλλα πρωτα παραδεχτειτε οτι γυρισατε την πλατη σας στο κεντρο(σας)και οτι η αποψη σας ειναι στιλ ΣΥΡΙΖΑ.(καθαρα θεωριτικο επιπεδο)Μηπως εχετε αποψη και για την κτηνοτροφια την γεωργια την αλιεια?ισως εχετε,και γιατι αλλωστε να μην εχετε.Και εγω εχω...Τρακτερ δεν εχω.Ισως ο Η.Α να μην εκφρασικε με τις καλυτερες λεξεις,εγω ομως των καταλαβαινω και των συμπασχω.Οπως συμπασχω και την καλη κοινωνια που στα καλοκαιρινα τους μπανια θεωρουν οτι δεν κανει να τους ενοχλουν οι πλανοδιοι μαυροι πωλητες που κυκλοφορουν κατα μυριαδες μεσα στα ποδια τους.Εχω αποψη και επειχειρηματα περι αυτου,θα σας ενδιεφεραν?...Ο ορθολογισμος που λεγαμε...Υ.Γ.Το συστημα με μεγαλωσε κανοντας με να πιστευω στην εξειδικευση.Το θεμα του κεντρου απαιτει λοιπων εξειδικευση και οχι αποψεις και επειχηρηματα απο μια σαχλο μεριδα τις ελληνικης κοινωνιας(αριστερης και δεξιας)Υ.Γ2 Στο νου μου ηρθε ο μονολογος του jack nicols στην ταινια A few good men....  Η αληθεια ειναι οτι με θελεις πανω στο τειχος.....

2. Heretic_Angel

Heretic_Angel Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οργή για τη δολοφονία στο κέντρο της Αθήνας

Ευχαριστώ για την απάντηση και το χρόνο σας.

Σχετικά με το ορθογραφικό μου λάθος, ζητώ ταπεινά συγνώμη. Δεν ήθελα να "πονέσουν" τα λατρεμένα ματάκια σας. Από την άλλη, "νιώστε" και μένα που, από αυτά που διαβάζω, "πόνεσε" το ήδη μισοκατεστραμμένο μυαλό μου.

Σχετικά με τα επιχειρήματα που επιμόνως ζητάτε.

Αν είχατε δείξει λίγο περισσότερη προσοχή στο προηγούμενο μήνυμά μου, θα είχατε παρατηρήσει οτι είμαι όχι απλά ανοιχτός σε οποιοδήποτε τύπου "ξενάγηση" στα "πέριξ" για κάθε ενδιαφερόμενο αλλά πραγματικά τον/την προ(σ)καλώ να έρθει να δει μόνος του. Θεωρώ ότι τούτο είναι και το καλύτερο επιχείρημα. Διαφορετικά, λυπάμαι αλλά δυστυχώς, δεν έχω ούτε τη διάθεση, ούτε το χρόνο να κάθομαι να εξιστορώ πράγματα και καταστάσεις σε κάποιους που με ευκολία αμφισβητούν το οτιδήποτε πίσω από μια οθόνη. Αυτά θα τα αφήσω στους πολιτικούς και τα αγαπημένα τους telewindows.

Ελάτε, λοιπόν, να δείτε την κατάσταση με τα ίδια σας τα μάτια.

Σας προσκαλώ και σας υπόσχομαι οτι για όση ώρα θα παραμείνετε στην περιοχή, θα με χαρά θα διατελέσω καθήκοντα προσωπικού σας σωματοφύλακα (έχω και τις προδιαγραφές, εάν σας απασχολεί ακόμα και αυτό), προφυλάσσοντας σας από τους τυχών "μαύρους" κινδύνους που εγκυμονούν. Ελάτε να βάλετε τα χέρια σας επί τον τύπον τον ήλων. Όσο για αυτούς που ζουν σε γυάλινα κάστρα, αφήστε και έχουν γνώση οι φύλακες. Δε συνηθίζω να μιλάω "τυχαία" στη ζωή μου. Ασχέτως αν εδώ επιλέγω να μιλώ γενικά απροσδιόριστα.

Κάποιος λόγος θα υπάρχει... Ε;

Υ.Γ. Αν ενδιαφέρεστε για το tour, στείλτε μου ένα PM με το e-mail σας και θα σας απαντήσω το συντομότερο δυνατόν. Φιλάκια.

Thread Status:
Not open for further replies.