Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οργή για τη δολοφονία στο κέντρο της Αθήνας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος john_m, στις 11 Μαϊου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Master DO

Master DO Regular Member

Απάντηση: Οργή για τη δολοφονία στο κέντρο της Αθήνας

Λύση πρακτικά, εδώ και τώρα;
    Δύσκολο.
    Αντιπροτείνω έστω δοκιμαστικά, αντί να βλέπουμε τις απόψεις του καθενός
    μέσα από πρίσμα πολιτικών / κομματικών πεποιθήσεων να το ψάξουμε αρχικά με κριτήριο
    Ποιός τα παίρνει / Ποιός τα χάνει από την όλη κατάσταση.
    Οι απόψεις οδηγούν σε πράξεις.
    Πράξεις που διάφοροι κάνουν ή επιχειρούν να κάνουν
    ή ακόμα πράξεις που δεν κάνουν ή αποφεύγουν (δεν τους συμφέρει) να κάνουν.
    Κοινώς, πόσοι και ποιοί βγάζουν ψωμάκι από ετούτο το Ασυδοτιστάν
    και πόσοι και ποιοί άλλοι χάνουν το ψωμάκι τους εξ αιτίας του;
    Ποιοί το καπηλεύονται; Το εκμεταλλεύονται; Βγάζουν μεροκάματο; Κάνουν καριέρα;
    Ποιοί είναι αναλώσιμοι και αμελητέα ποσότητα, ως εκ τούτου δεν λαμβάνονται υπ’ όψιν,
    τουλάχιστον έως ότου κάνουν υπολογίσιμη την παρουσία και τον λόγο τους;

Θέτω υπό συνολική κρίση δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα «πόλωσης»
    με πρωταγωνιστές (καριερίστες) και κοινό (αμέτοχους θεατές).
    Τσίπρας Vs Καρατζαφέρη.
    Λαζόπουλος Vs Κούγια (μην τρελαίνεστε, θα μπορούσε να γράφει ΠΑΟ Vs Θρύλου).
    Στα ίδια έργα θεατές όλοι εμείς βλέπουμε το τυρί, τη «διαμάχη»,
    ελάχιστοι όμως τη φάκα (το μεροκάματο με την ευρεία έννοια).
    Στην πρώτη περίπτωση διεγείρονται σφόδρα τα ιδεολογικά μας αντανακλαστικά,
    παίρνοντας ενδόμυχα ή πρόδηλα τα κομμάτια του κάθε βοσκού.
    Ανεξαρτήτως ιδεών, θέσεων, και πάσης άλλης αηδίας
    (καθώς το διακύβευμα είναι τη σήμερον ημέρα ξετσίπωτα επίπλαστο
    με τους όρους και υπό τις συνθήκες που αυτοί το θέτουν,
    οι πραγματικές ανάγκες και προβλήματα της αμέτοχης αμελητέας μάζας
    έχουν προχωρήσει πολύ μπροστά και μεταλλάσσονται σχεδόν καθημερινά
    υπό τις συνθήκες που διαβιούμε),
    οπότε το ουσιαστικό αποτέλεσμα είναι αφενός
    να μην λύνεται κανένα απολύτως πρόβλημα από τους εν λόγω κυρίους και τα μαγαζάκια τους,
    αφ’ ετέρου εκείνοι να κάνουν μεροκάματα πάνω σε ένα - από τα πολλά -κολοσσιαίο πρόβλημα της κοινωνίας ,
    που μάλιστα αν εκλείψει θα μειωθεί και το μεροκάματό τους (..)
    Τα ίδια σε διαφορετικές αναλογίες ισχύουν και στη δεύτερη περίπτωση των Κουγιολαζόπουλων.
    Χοντρά μεροκάματα και καριέρες στις πλάτες του φιλοθεάμονος κοινού για (λέμε τώρα) μοντέλας πήδημα,
    από ανθρώπους που δεν διστάζουν να εμπορεύονται ούτε την ίδια τους τη μάνα ή την κόρη μπροστά στο φακό
    για ιδιοτελείς σκοπούς (είναι πολλά τα λεφτά Λάκη / Αλέξη).

Αφαιρέστε τα επίπλαστα διακυβεύματα από τη μέση, όχι επειδή δεν υπάρχουν βέβαια
    αλλά επειδή δεν λύνονται με τον τρόπο που οι καριερίστες χονδρομεροκαματιάρηδες των media
    θέτουν υπό δήθεν επίλυση,
    [εδώ βάλτε πρώτους και πάνω απ’ όλους τους επαγγελματίες, κληρονόμους ή μη (ποδη)γέτες],
    να δούμε τι θα απογίνονταν όλοι αυτοί χωρίς την ανέχεια των πολλών
    που χάνουν το κάθε λογής ψωμάκι τους παρακολουθώντας,
    παίρνοντας θέσεις και ψηφίζοντας από τηλεοράσεως
    και τα συμπεράσματα δικά σας.

Φαντασιωθείτε, ω εν διαστροφή ομονοούντες σύντροφοι ,
    έναν Αυτιά δίχως μνημόνιο, έναν Πάγκαλο χωρίς Κερατέα,
    έναν Γεωργιάδη χωρίς λαθρομετανάστες,
    έναν Άνθιμο (καλά αυτός είναι ισόβιος, από βίτσιο του το κάνει) άνευ Σκοπιανού,
    μία Αλέκα χωρίς απεργίες,
    έναν Παπανδρέου με οικονομικό έλλειμμα κάτω από 100 δις ευρώ βρε αδερφέ!
    Πόσες πιθανότητες θα είχε να κυβερνήσει την Ελλάδα ένα τυπάκι σαν κι’ αυτό;

Πόσο θα ήθελαν πραγματικά αυτοί και τόσοι άλλοι σαν αυτούς να λυθούν τα προβλήματά μας;

2. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Και ως συνηθως σε ενα τετοιο θεμα, λυση δεν υπαρχει, ουτε απο την πολιτεια ουτε απο το λαο.
    Ο καθενας μας θα λεει το κοντο του και το μακρυ του,καποιοι θα επιτιθονται στους αλλους, το βλεπουμε αλλωστε παντου να γινεται,ο λαος θα χωριζεται σε παραταξεις,καποιοι "επιφανεις" ανδρες του κωλου,που εχουν τοποθετησει εαυτον σε υψηλοτερη θεση, θα βγαινουν στα παραθυρα να λενε τις παπαριες τους και παει λεγοντας.....
    Δεν θα αλλαξει τιποτα.Και θα χυθει αιμα αθωων ανθρωπων χωρις αποτελεσμα με τοση οργη που υπαρχει.

Καπου παραπανω ο Durcet σχολιασε αρνητικα την αποψη μου να ειμαστε αφιλοξενοι και να μην δινουμε στεγη στους μεταναστες.
    Δεν τον κακιζω.Εχει την δικη του αποψη και την σεβομαι.
    Δυστυχως ομως μεγαλωσα σε μια πολη που πληττεται απο λαθρομεταναστες πολυ πριν πληγει η Αθηνα σε αυτο το σημειο,λογω της γρηγορης προσβασης προς Ευρωπη απο το λιμανι της.Και ξερω τι σημαινουν ορδες Κουρδων και Ιρακινων να καταστρεφουν μια πολη.

Ομολογω οτι ειμαι ρατσιστρια.
    Δεν θα νοικιασω ποτε το σπιτι μου σε ξενο.
    Δεν ειμαι ομως τερας να ζητω το θανατο τους ουτε χαιρομαι με την εξαθλιωση τους.Τους λυπαμαι.Ιδιαιτερα τα παιδια τους. Αλλα δεν ειμαι υποχρεωμενη να περιθαλπτω τον καθε ανθρωπο που για σωστους ή λαθος λογους αποφασισε να φυγει απο τη χωρα του και να φορτωθει στην πλατη μου.
    Με την σημερινη κριση,πολλοι Ελληνες εξαθλιωθηκαν και εμειναν κυριολεκτικα αστεγοι χωρις καμμια βοηθεια.Δεν ακουσα να ξενιτευθουν και να μπουν παρανομα σε καποια χωρα και να σκοτιζουν τ αρχιδια του κοσμακη.....

Σιγουρα δεν θα βγω στον δρομο να αρχιζω να προπυλακιζω μεταναστες.Ειναι απανθρωπο.Ομως δεν θα τους περιθαλψω με κανενα τροπο,δινοντας τους στεγη,δουλεια,ελεημοσυνη.Αυτη ειναι η αποψη μου και εται πραττω.Ειναι ο δικος μου τροπος αντιστασης σε αυτο το φαινομενο.

3. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

πολυ σωστα ο AlexisD ειπε οτι το προβλημα ξεκινησε πολυ πολυ μακρια απο την Ελλαδα , οταν "εξυπνες" βομβες και πυραυλοι "χειρουργικης" ακριβειας των φιλων και συμμαχων ΜΑΣ , επνιγαν στο αιμα χιλιαδες αμαχους ....
    Διοτι τα φασιστο - δικτατορικα - μπραβομιαφιοζικα καθεστωτα στις χωρες της Ασιας , υπηρχαν πριν γεννηθω εγω ... αλλα τα μιλουνια των λαθρομεταναστων , αρχισαν να καταφθανουν , οταν αρχισε στις χωρες τους να βρεχει σιωνιστικες βομβες ... και ολο αυτο ... για μια χουφτα δολλαρια ....μονο που στην made in East version ειναι ο κακος , ο χειροτερος και τα προβατα ...

ΟΜΩΣ

οση ανθρωπια , οσο συμπονετικοι και αν ειμαστε , οσα περιθωρεια βοηθειας να εχουμε να δωσουμε ...
    ΔΕΝ αλλαζει το γεγονος οτι ενας Ελληνας , πατερας , νεος , που ειχε πολλα ακομη να προσφερει στην οικογενεια του , δεν ειναι πλεον μαζι μας ....
    ΔΕΝ αλλαζει οτι η φραση "ασφαλης πολη" , σημερα ειναι ανεκδοτο .....
    και γι αυτο ευθυνοντε , τοσο η εγκληματικοτητα των αλλοδαπων , οσο και εκεινοι που τους εφεραν εδω ... κανεις αλλος ....

Η ιστορια εχει δειξει οτι στην κορυφωση καθε οικονομικης κρισης , υπαρχει ενας πολεμος ..... απο την αλλη τα σεναρια για το μελον των Βαλκανιων και της Ανατολικης Μεσογειου αρχιζουν και παιρνουν την μορφη που χρονια τωρα καποιοι εχουν προειδοποιησει .. τοτε τους ελεγαν φαντασμενους ...και ομως σημερα βλεπουμε οτι το παζλ παιρνει την μορφη του .
    Κοινες στρατιωτικες ασκησεις Ελλαδας-Ισραηλ .. αποστολη στολισκου ελευθεριας απο την Τουρκια στην Παλαιστινη και αμεση απαντηση του Ισραηλ με αποστολη στολισκου ελευθεριας στην κατεχομενη Κυπρο , κοινες στρατιωτικες ασκησεις Τουρκιας-Αλβανιας-Σκοπιων ...
    Συνεχεις πολιτικες μανουβρες και ανατροπες με τον αγωγο φυσικου αεριου ...
    Εντονη δραστηριοτητα και αποκρυψη της απο τα ΜΜΕ , των τουρικοφωνων πληθυσμων της Θρακης και των αρχηγων τους ...
    Ενα πραγμα τους κραταει ακομα : οτι το Ελληνικο πολεμικο ναυτικο , απο το 480 πχ με την ναυμαχια της Σαλαμινας δεν εχει χασει , ουτε ΜΙΑ μαχη μεχρι σημερα .. μαναδικο στον κοσμο ..
    τα τελευταια χρονια παιζεται στο Αιγαιο (και αυτο αποκρυπεται απο τα ΜΜΕ) ενα παιχνιδι για γερα νευρα , οπου καθημερινα , το Ελληνικο Π.Ν. , κατασκοπευεται και αξιολογειται σε χρονους αντιδρασης και τακτικες , απο εχθρους ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ .... ή και σαμποταρεται με πανακριβα ζαβα υποβρυχια που δεν κανουν ουτε για ψαροντουφεκο ... (οχι νομιζετε τυχαια ειναι αυτα και τα αντισταθμιστικα οφελη ηταν το προβλημα...)

και οταν θα ερθει η στιγμη , επειδη ειμαστε μια χουφτα λαος , αλλα καλη χουφτα .. καθε δαχτυλο της θα ειναι πολυτιμο .. και η θεση του 44χρονου απενατι στον Τουρκο , θα ειναι κενη .. κανενας αφγανοπακιστανος και σια δεν θα την γεμισει (και ουτε τον θελουμε δηλαδη εκει..)

ΝΑΙ στην ψυχραιμια , ΟΧΙ στον στρουθοκαμηλισμο , την αδρανεια και την αδιαφορια ...

μετα το σημα αυτο , το θωρηκτο Αβερωφ συνεπλακει και καταδιωξε μονο του εναν ολοκληρο στολο τρεποντας τον σε φυγη με βαρυτατες ζημειες και απωλειες .......
    αυτο φοβουντε και αυτο πανε να διαρηξουν ....

Last edited: 12 Μαϊου 2011
  4. James_Bondage

James_Bondage Regular Member

θελετε λύση;

Σκούπα. Οσοι ειναι στις φυλακες, οσοι εχουν διαπραξει εγκληματα βιας (φονους, βιασμους, απαγωγες, ξυλοδαρμούς, συμμορίες, ληστείες), μαστρωπία, εμποριο οργάνων, βρεφών, αρχαίων, οπλων, ναρκωτικών, δουλεμπόριο, εκβιασμούς, απάτες και αλλα τετοια ειδεχθη εγκλήματα τα οποία εχουν επηρεασει αμεσα τους πολίτες (οχι τις πολυεθνικές οπως ο μαυρος που πουλαει cd ή ο πακιστανός που πουλάει μαϊμού τσάντες pravda), μαζεμα (παρανομοι ή μη) και τον πουλόδρομο. Εμφυτευση τσιπ με σκοπο να γινεται γνωστη η πιθανη επανεισοδος τους στη χωρα το οποίο δεν θα εχει καμια αλλη επιπτωση περαν αυτης.
    Οσοι εχουν πρασινη καρτα, τον πουλο στη γερμανία την αγγλία τη γαλλία την ολλανδία, το βέλγιο, τη σουηδία και τη δανία. Οσοι δεν εχουν πρασινη καρτα, πισω στις χωρες τους, και οσοι δεν γινεται, κατ' εξαιρεσιν πρασινη καρτα και μοιρασμα στην ευρώπη.

Οι αλλοδαποί που σεβάστηκαν τη φιλοξενία μας, (νομιμοι ή παρανομοι το ίδιο κανει) υποχρεωτικά σε ταχυρρυθμο 5ετες σχολείο για βασική εκπαιδευση (Όσοι δε θελουν και ειναι παρανομοι, τον πουλοδρομο. Εξαιρουνται οσοι εχουν επαρκή παιδεία). Οσοι αποφοιτησουν δυνατοτητα εισαγωγης σε ΤΕΙ/ΑΕΙ, αδεια για 15 ετη εργασία στην ελλαδα και μετα αλλού στο εξωτερικό ωστε να μην πιανουν το χωρο νεων αλλοδαπών που εχουν ορεξη για εξανθρωπισμό.

Απο τις ανωτέρω κινήσεις εξαιρουνται οσοι ειναι συζευγμένοι με ελληνα/ελληνίδα σε ενεργή σχεση (οχι λευκό γαμο).

Λύση; Και ανθρωπιστικό εργο, και εκκαθαριση των εγκληματικών στοιχείων, και μη-εξυπηρετηση των συμφεροντων των πολυεθνικών, και προώθηση του ελληνισμού απο αλλοδαπούς στιες χωρες τους ή σε αλλες.

Last edited: 12 Μαϊου 2011
  5. devine_sub

devine_sub Contributor

Διάβασα εμφύτευση μικροτσίπ, ή με γελούν τα μάτια μου;

Για τη στάση των Γερμανών {ας πούμε "νοικοκυραίων"} από το 1933 και μετά, είμαστε ενήμεροι;
    Διότι η πουτάνα η Ιστορία, επαναλαμβάνεται συχνά.

6. Durcet

Durcet In Loving Memory

Δυστυχώς, απ' ό,τι βλέπω η λογική του πογκρόμ ήδη έχει αρχίσει...

Σε αποκλεισμό της οδού 3ης Σεπτεμβρίου, στο ύψος της οδού Ηπείρου, στο κέντρο της Αθήνας προχώρησαν το απόγευμα της Δευτέρας περίπου 150-200 κάτοικοι της περιοχής, που διαμαρτύρονταν για την αύξηση της εγκληματικότητας, με αφορμή την δολοφονία του 44χρονου τα ξημερώματα της Δευτέρας. Μεταξύ των συγκεντρωμένων βρέθηκαν και μέλη της Χρυσής Αυγής, που μετέτρεψαν την περιοχή γύρω από το σημείο της κινητοποίησης σε «απαγορευμένη ζώνη» για τους μετανάστες, καταδιώκοντας οποιονδήποτε τολμούσε να πλησιάσει.

Η κατάσταση στην περιοχή ήταν έκρυθμη επί αρκετές ώρες και παρά την έντονη παρουσία της, η αστυνομία δεν κατάφερε να τη θέσει εγκαίρως υπό έλεγχο. Μέλη ακροδεξιών ομάδων, με λοστούς και πέτρες έσπασαν τη τζαμαρία πολυκατοικίας, εισέβαλλαν σε διαμέρισμα ισογείου όπου διέμεναν αλλοδαποί και τραυμάτισαν έναν από αυτούς. Νωρίτερα, φώναζαν συνθήματα κατά των μεταναστών και τραμπούκιζαν όσους περνούσαν από την περιοχή.

Καταγγελίες έκαναν επίσης λόγο και για επιθέσεις κατά συνεργείων τηλεοπτικών σταθμών από άτομα που δεν θέλουν να καταγραφεί η δράση τους.

Παράλληλα, επί της οδού Πατησίων η αστυνομία προχώρησε σε χρήση δακρυγόνων, όταν ορισμένοι διαδηλωτές προσπάθησαν να προσεγγίσουν κτίριο που τελεί υπό κατάληψη.

Η αστυνομία προχώρησε σε μια σύλληψη και μια προσαγωγή μετά τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. Τα δύο άτομα οδηγήθηκαν στην ασφάλεια, μετά από επεισόδια που σημειώθηκαν σε βάρος αλλοδαπών, τους οποίους καταδίωξαν ομάδες συγκεντρωθέντων στους δρόμους γύρω από την πλατεία Βικτωρίας, ανέφερε η αστυνομία.

Αυτή την ώρα (21:30), σύμφωνα με την αστυνομία, δεν γίνονται επεισόδια αλλά παραμένουν περίπου 100 άτομα συγκεντρωμένα στο σημείο της δολοφονίας, γι’ αυτό εξακολουθούν να είναι κλειστές η 3η Σεπτεμβρίου και η Ηπείρου.

Τους «τραμπουκισμούς» της Χρυσής Αυγής για τις επιθέσεις, τους ξυλοδαρμούς, ακόμα και την εισβολή σε σπίτια αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ. «Ο λαός πρέπει να τους απομονώσει και να μην επιτρέψει να εκμεταλλεύονται τη δίκαιη αγανάκτησή του για τη στυγερή δολοφονία. Την εγκληματική συμπεριφορά τους, που έχει τα χαρακτηριστικά της προβοκάτσιας τροφοδοτεί εκ των πραγμάτων η κυβερνητική πολιτική απέναντι στους μετανάστες και η στάση της αστυνομίας. Άμεσα πρέπει να συλληφθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.

Τα «πογκρόμ κατά των μεταναστών» κατήγγειλε και ο συντονιστής της Κίνησης Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή και δημοτικός σύμβουλος του δήμου Αθηναίων Πέτρος Κωνσταντίνου, που έκανε λόγο για «οργανωμένο σχέδιο επέκτασης σε διπλανές περιοχές των θυλάκων εγκληματικής δράσης των νεοναζί της Χρυσής Αυγής από τη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα όπου συνεργάζονται με την Αστυνομία αλλά και με τα πιο βρόμικα κυκλώματα των μπράβων της νύχτας που δολοφονούν, όπως φάνηκε με τις πρόσφατες συλλήψεις κυκλωμάτων της περιοχής». Ο κ. Κωνσταντίνου επικρίνει επίσης το δήμαρχο Αθηνών Γ. Καμίνη, που «καλεί σε περισσότερη αστυνόμευση για να λύσει τάχα τα προβλήματα που δημιουργεί η κυβερνητική πολιτική του ΠΑΣΟΚ συνεχίζοντας τις επιλογές της ΝΔ».

Σε ανακοίνωσή της, με αφορμή το έγκλημα στην 3ης Σεπτεμβρίου, η Γ.Α.Δ.Α. επισημαίνει πως από τα μέσα του 2010 υλοποιείται ειδικό σχέδιο αστυνόμευσης του κέντρου και των γύρω περιοχών, το οποίο εκπονήθηκε στο πλαίσιο της νέας αντεγκληματικής πολιτικής 2010-2014, στο οποίο συμμετέχει μεγάλος αριθμός αστυνομικών, από διάφορες υπηρεσίες, ο οποίος συντονίζεται από ειδική ομάδα αξιωματικών της Γ.Α.Δ.Α.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «Καθημερινά περίπου 300 αστυνομικοί από την Τάξη, την Ασφάλεια, την Τροχαία (εποχούμενες περιπολίες από αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ., "Δ", "Ζ" - κλιμάκια αστυνομικών της Ασφάλειας, καθώς και στατικές δυνάμεις σε επίκαιρα σημεία) εκτελούν καθήκοντα αστυνόμευσης με συγκεκριμένο πλάνο εργασίας μόνο στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο της Αθήνας και κατευθύνονται - συντονίζονται από συγκεκριμένους αξιωματικούς. Επίσης, στο πλαίσιο της καταπολέμησης του παρεμπορίου, μόνιμη δύναμη 80 περίπου αστυνομικών που συνθέτει μικτά συνεργεία ελέγχου, σε καθημερινή μόνιμη βάση, δραστηριοποιείται σε σημεία και περιοχές που αναπτύσσεται το φαινόμενο. Τα αποτελέσματα των αστυνομικών δράσεων και επιχειρήσεων παρακολουθούνται και αξιολογούνται σε καθημερινή βάση και αποτελούν τη βάση για την επαναξιολόγηση του επιχειρησιακού σχεδιασμού και της ανάπτυξης των δυνάμεων με στοχευμένες δράσεις και παρεμβάσεις».

Πηγή: Μία σύλληψη για τις επιθέσεις στην 3ης Σεπτεμβρίου | TVXS.gr

7. vautrin

vautrin Contributor

Το επισυνάπτω με πάσα επιφύλαξη επειδή δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί η ταυτότητα των δραστών κι ευχόμενος συνάμα η πληροφορία ν' αποδειχθεί λανθασμένη.

enet.gr, 06:44 Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

«Βλέπει» ρατσιστική επίθεση η ΕΛ.ΑΣ.

Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου μετανάστη στα Πατήσια

Άνδρας, ηλικίας 21 ετών έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση που δέχθηκε στα Κάτω Πατήσια.
    Τα κίνητρα της δολοφονίας δεν έχουν εξακριβωθεί, αλλά σύμφωνα με αξιωματικούς της αστυνομίας ερευνάται μεταξύ άλλων και το ενδεχόμενο ρατσιστικής επίθεσης. Μαρτυρίες ανέφεραν ότι δράστες του φόνου ήταν δύο άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλο, μιλούσαν ελληνικά και καταδίωξαν το θύμα.

Ο νεαρός, υπήκοος Μπαγκλαντές, βρέθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα με τραύματα που προκλήθηκαν από μαχαίρι στη συμβολή των οδών Στρατηγού Καλλάρη και Κωνσταντινίδη. Ο 21χρονος διακομίσθηκε σε νοσοκομείο που διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

8. Eri

Eri

Για τους Ελληνες που εχουν διαπραξει τα ιδια τι προτεινεις????Εμενα παντως θα μ'αρεσε να τους στελναμε κι αυτους στου διαολου το κερατο......Αλλα κατι μου λεει οτι οι περισσοτεροι την γλυτωνουν και δεν βρισκονται στη φυλακη, ειδικα οσοι ανακατευτηκαν με τα αρχαια.......

9. Storm

Storm Regular Member

Στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχω καταλήξει τι στάση κρατάω.
    Σέβομαι το δικαίωμα του καθενός στην επιβίωση, και τον υποστηρίζω μέχρι τέλους.
    Στο φινάλε είναι άνθρωπος σαν εμένα.

Όμως, όπως τον σέβομαι εγώ, θέλω να σεβαστεί κι αυτός εμένα, γιατί και εγώ έχω δικαιώματα.

Αν πάω στη χώρα του, θα είμαι υποχρεωμένη να κυκλοφορώ σκεπασμένη με μπούργκες και δεν ξέρω 'γω τι άλλο, κάτι που θίγει απίστευτα την αισθητική και την ελευθερία μου ως γυναίκα.
    Και γίνομαι έξαλλη όταν βλέπω στη δική μου χώρα, γονείς να βγάζουν έξω τα ανήλικα κοριτσάκια τους σκεπασμένα με μαντήλες. Όπως δεν πληγώνω εγώ την αισθητική τους και τη νοοτροπία τους με τη στάση μου, ας κάνουν κι αυτή το ίδιο.

Δεν έχω κανένα σεβασμό απέναντι σε λαούς που όχι μόνο επιτρέπουν, αλλά και ενθαρρύνουν το γυναικολογικό βασανισμό παιδιών -γνωστό και κατ' ευφημισμό ως γυναικεία περιτομή.

Δεν ανέχομαι να μου βάζουν χέρι σεξουαλικά καταπιεσμένοι από τη θρησκεία και το καθεστώς των χωρών τους ισλαμιστές στον ηλεκτρικό (ναι, μου έχει τύχει).

Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όταν βλέπω ότι δυστυχώς, η δημόσια υγεία βρίσκεται σε κίνδυνο γιατί οι άνθρωποι αυτοί δεν έμαθαν ποτέ τι σημαίνει "στοιχειώδης υγιεινή" (και δεν φταίνε και οι ίδιοι μάλλον).

Τρελαίνομαι όταν ακούω ότι βασανίζουν γάτες και σκυλιά για διασκέδαση και στη συνέχεια τα τρώνε (για το δεύτερο, φταίει η ρημάδα η πείνα, αλλά το πρώτο, ασυγχώρητο).

Ως ένα βαθμό, ναι, δικαιολογώ πράγματα.
    Αλλά όταν με πατάς στο λαιμό και δυσκολεύεις τη δική μου ζωή, ε, κι ο ανθρωπισμός έχει τα όριά του.

Πογκρόμ, λοιπόν;
    ΟΧΙ.
    ΠΟΤΕ.
    ΜΟΡΦΩΣΗ να πάρει. Να βγουν αυτοί οι άνθρωποι από το σκοτάδι και τη μιζέρια τους.

Και κάτι ακόμη.
    Λέμε και ξαναλέμε για τα προβλήματα που έχουν στις χώρες τους, την εκεί εξαθλίωση κλπ.
    Μέρες εξαθλίωσης πέρασε και ο (κατάπτυστος και σκατάνθωπος για πολλούς και καλά διανοούμενους/ φιλάνθρωπους του κώλου) ευρωπαίος.
    Ο ευρωπαίος όμως, πνίγηκε στο αίμα κάποτε για να αποκτήσει δικαιώματα, ελευθερία και την αξιοπρέπειά του.

Γι' αυτό καλοί μου (χωρίς ειρωνεία) άνθρωποι από μουσουλμανικές χώρες της ντροπής, την επανάστασή σας ΕΚΕΙ, όχι στη δική μου κοινωνία.
    Δεν είναι η δική μου κοινωνία προβληματική.
    (τουλάχιστον όχι τόσο όσο η δική σας).
    Κι εγώ θα κάνω τα ΠΑΝΤΑ για να σας βοηθήσω.

10. Durcet

Durcet In Loving Memory

Να θυμίσω, βέβαια, πως ο ευρωπαίος κατατρεγμένος ήταν αυτός που πρώτος μάζεψε τα πράγματά του, αναζητώντας καταφύγιο σ' άλλες γωνιές του κόσμου. Η Αμερική δεν αποικίστηκε από τους βολεμένους των ευρωπαϊκών χωρών. Αλλά κι αργότερα, στο 19ο και στις πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα, δεν έμεναν όλοι στον τόπο τους, αγωνιζόμενοι για καλύτερες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες. Μετανάστευαν. Πόσοι ιρλανδοί, όταν καταστράφηκαν οι σοδειές τους, μπήκαν στα καράβια για τη μακρινή Αμερική; Πόσοι ιταλοί; Πόσοι έλληνες; Μη μιλήσω, βέβαια, για τα μεταναστευτικά ρεύματα εντός του ευρωπαϊκού χώρου. Ήδη από την περίοδο της ρήξης στους κόλπους της καθολικής εκκλησίας έχουμε μετακινήσεις πληθυσμιακών ομάδων. Οι προτεστάντες της Γαλλίας δε ζήτησαν καταφύγιο στις Κάτω Χώρες; Αργότερα, πόσοι ήταν αυτοί που έφυγαν από τον τόπο τους για να βρουν ένα καλύτερο μέλλον στις χώρες του ευρωπαϊκού βορρά;

Η μετανάστευση υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Είτε μας αρέσει είτε όχι, η ανέχεια και η καταπίεση δημιουργούν μεταναστευτικές ροές. Κι όσο κι αν λέμε πως η λύση είναι η βελτίωση των συνθηκών στις χώρες προέλευσης των μεταναστών, το μεμονωμένο άτομο δεν έχει τη δύναμη να παλέψει γι' αυτό. Η φυγή αποτελεί, σε πολλές περιπτώσεις, τη μοναδική λύση.

11. Storm

Storm Regular Member

Οι πολιτισμοί αυτοί δεν ήταν τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους όμως.
    Είχαν κοινή θρησκεία (τα δόγματα είναι άλλο θέμα), πολύ κοντινές αντιλήψεις και έρχονταν σε επαφή από πολύ παλιότερα. Δεν ήταν άγνωστοι ο ένας στον άλλο.

12. Durcet

Durcet In Loving Memory

Στα μάτια των ευρωπαίων των προηγούμενων αιώνων, με τις διαφορές στο δόγμα να λαμβάνουν χαρακτηριστικά ένοπλων συγκρούσεων, δε νομίζω αυτού του είδους οι διαφορές να φάνταζαν ασήμαντες. Ήταν αρκετές για να δημιουργήσουν αρκετές εντάσεις.

Να φέρω ένα παράδειγμα πιο πρόσφατο, που έχει να κάνει μεταναστευτική ροή ανθρώπων διαφορετικής θρησκείας και πολιτισμού; Οι τούρκοι της Γερμανίας. Και μη νομίζετε, βέβαια, πως οι άνθρωποι αυτοί, που παίρνουν την απόφαση ν' αφήσουν τις ρίζες τους και ν' αναζητήσουν ένα καλύτερο μέλλον στην κεντρική Ευρώπη είναι ίδιοι με τους "εξευρωπαϊσμένους" τούρκους της Κωνσταντινούπολης ή των παραλίων της Μικράς Ασίας. Οι περισσότεροι προέρχονται από τα βάθη της Τουρκίας, έχουν περισσότερα κοινά με τους λαούς της Μέσης Ανατολής παρά με τους συμπατριώτες τους που ζουν στα αστικά κέντρα της δυτικής Τουρκίας. Κι όμως, παρά τις μεγάλες διαφορές, ίσως και την άγνοια για τον ευρωπαϊκό πολιτισμό, καταφέρνουν, σε μεγάλο βαθμό, να επιβιώσουν ήρεμα, ειρηνικά, διατηρώντας τις παραδόσεις και τα ήθη τους αλλά συνάμα προσαρμοζόμενοι, ως ένα βαθμό, στο γερμανικό τρόπο ζωής.

Thread Status:
Not open for further replies.