Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οργασμός από πίσω.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος alexxxx, στις 12 Σεπτεμβρίου 2013.

1. alexxxx

alexxxx New Member

Γεία σε όλους....Θά χαιρόμουν νά μάθω τίς απόψεις σάς γία ένα θέμα πού μού έτυχε πρώτη φορά, κάι σάς το παρουσιάζω παρακάτω. Εμένα μού αρέσει το Σέξ σε κάθε του μορφή καί γενικά μου αρέσει να δοκιμάζω μαζί με τήν γυναίκα μου δίαφορα...Πρίν από μερικές μέρες λοιπόν ενώ παίζαμε με διάφορα toys, ( και ενώ ένοιθα μέσα μου δίαφορους δονητές ), κάποια στιγμή είχα ένα strap-on και μπαινοβγαινε, με τήν υδονή καί τήν ευχαρίστηση να είναι σε υπέρτατο βαθμό. Οταν τελειώσαμε καί έτυχε να το δώ, παρατήρησα επάνω του σταγόνες σπέρματος, και ομολογώ πως δέν το πέριμενα. ( Να προσθέσω πώς υπήρχε και εξπερμάτιση κανονική πρίν ). Εχετε ζήσει κάτι ανάλογο ? Εχετε νιώσει οργασμό από πίσω ? Η ερώτηση απευθύνεται καί σε γύναικες. Ποιά είναι η γνώμη σάς ? Σάς ευχαριστώ εκ τών προτέρων.

2. stratis

stratis New Member

στο στραπ ον δεν μπορεις να δεις σταγονες σπερματος, το σπέρμα είναι στους όρχεις... αρα μαλλον κατι δεν εκανες καλα!

3. alexxxx

alexxxx New Member

Απάντηση: Οργασμός από πίσω.

Εχεις απόλυτο δίκαιο....σίγουρα κάτι δέν έγινε κάλα...σ εύχαριτω.

4. Απάντηση: Οργασμός από πίσω.

μηπως ειδες κατι σα τζελ? αχρωμο κ διαφανές?

5. alexxxx

alexxxx New Member

Καλημέρα...ναί αυτό ακριβώς έιδα καί μού προξένησε τήν περιέργεια...Αυτό πού λέει ο stratis παραπάνω το γνώριζω ...αλλά τι να πώ , δέν ξέρω..πιστέυω πώς είναι από το λιπαντίκο...αν καί έμοιαζε πολυ.

6. Heretic_Angel

Heretic_Angel Regular Member

Άλλο θέμα ο οργασμός από πίσω (θέμα νήματος) και άλλο η εκσπερμάτιση από πίσω.

Το πρώτο ισχύει, το δεύτερο είναι του κώλου.

7. alexxxx

alexxxx New Member

Καλησπέρα...εγώ θέλω να σταθώ στόν οργάσμο.

8. one4sx

one4sx New Member

Απάντηση: Re: Οργασμός από πίσω.

το Σπέρμα παράγεται από τους όρχεις δεν είναι στους ορχεις, η σπερματοδόχος κύστη είναι αλλού

9. one4sx

one4sx New Member

Ιδικά στους άντρες ο οργασμός από πίσω είναι πάρα πολύ εύκολος λόγο της θέσης του προστάτη! και όταν υπάρχει και ερωτική χημεία τότε είναι ευκολότερο.

10. scubaaa

scubaaa New Member

Μ ΕΡΘΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΑΠΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΛΟΓΟ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΙΣΗ.

Θα έρθω να συμφωνήσω, δεν υπάρχει οργασμός από πίσω, απλά πολύ πιο έντονη διέγερση λόγω προστάτη για την κανονική εκσπερμάτιση.

Last edited by a moderator: 9 Οκτωβρίου 2013
  11. Απάντηση: Οργασμός από πίσω.

νομιζω οτι δεν ειναι το λιπαντικο. δε μυριζει οπως το λιπαντικο, ουτε εχει την υφη του. πρεπει να ειναι ενα ειδος οργασμικου υγρου (τζελ), απο τις συσπασεις που γινονται στην περιοχη λογω οργασμου. εγω τουλαχιστον αυτο εχω καταλαβει.

12. happyhellcat

happyhellcat Regular Member

Βασική ανατομία: Το έντερο καταλήγει στον πρωκτό. Οργασμό από εκεί και υγρά οργασμού, δεν έχει. Ερεθισμό από εκεί του προστάτη και κανονικό οργασμό από τα αναπαραγωγικά όργανα, έχει.
    Όπως λέει και στο iatronet.gr, για εύκολη αναφορά:
    "Στους άνδρες ο οργασμός λειτουργεί σε δύο κύριες φάσεις, στην πρώτη, ο άνδρας βιώνει και νιώθει ότι ’έρχεται’ η εκσπερμάτιση, που γίνεται αναπόφευκτη, με την αποβολή υγρού από τη σύσπαση μιας ομάδας μυών στα τοιχώματα των εσωτερικών οργάνων αναπαραγωγής του, όπως της επιδιδυμίδας, του σπερματικού πόρου, των σπερματικών κυστιδίων και του προστάτη. Η σύσπαση των μυών αυτών έχει ως αποτέλεσμα την έκκριση και την αποθήκευση σπερματικού υγρού στο πίσω μέρος τους ουρήθρας.
    Ετσι, ακολουθεί η δεύτερη φάση λίγα δευτερόλεπτα αργότερα από την πρώτη. Πρόκειται για ρυθμικές συσπάσεις, περίπου μέχρι εφτά τον αριθμό, των γραμμωτών μυών της βάσης του πέους. Με αυτές τις συσπάσεις εκτινάσσεται το σπερματικό υγρό, διερχόμενο από την ουρήθρα, υπό μορφή ριπών, με την πλήρη ολοκλήρωση της εκσπερμάτισης."

Αρχείο:Male anatomy en.svg - Βικιπαίδεια

Οπότε μάλλον απλά πιτσιλίσατε το στραπόν σας