Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οταν η γυναίκα σου δεν γνωρίζει τίποτα για την παθητικότητα σου και οτι κάνεις το κάνεις κρυφά...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος icleanshoes, στις 2 Αυγούστου 2009.

  1. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Οταν η γυναίκα σου δεν γνωρίζει τίποτα για την παθητικότητα σου και οτι κάνεις το κάνεις κρυφά...

    δεν νομιζω οτι θα το αντεξει να της το πει....θα τοχε κανει ηδη..
     
  2. XplorR

    XplorR Regular Member

    Απάντηση: Re: Οταν η γυναίκα σου δεν γνωρίζει τίποτα για την παθητικότητα σου και οτι κάνεις το κάνεις κρυφά...

    Νομίζω ότι θα συμφωνήσω με τον extreme32...

    Θυμάμαι τις συμβουλές τις Elise Stutton, η οποία συμβουλεύει τους sub άντρες να δελεάσουν τον Κυριάρχο χαρακτήρα της γυναίκας τους με πρακτικές που λέει ο extreme32... σιγά-σιγά και θα της αρέσει...

    ...και καλή τύχη!
     
  3. Emma

    Emma Contributor

    Διάβασα το μεσημεράκι τις μέχρι τότε απαντήσεις, αλλά δεν προλάβαινα να γράψω εκείνη τη στιγμή. Το παραπάνω κείμενο όμως είναι πάνω κάτω αυτά που σκεφτόμουν και εγώ.

    Προς τον νηματοθέτη (η γνώμη μου): Η σχέση, και ειδικά η σχέση γάμου, δεν είναι μόνο το σεξουαλικό κομμάτι. Αν η γυναίκα σου σου καλύπτει όλες ή αρκετές από τις ανάγκες σου ή όσα θα ζήταγες από ένα σύντροφο/συνοδοιπόρο ζωής, τότε το να χωρίσεις έτσι αψήφιστα θα είναι λάθος, καθώς δεν βρίσκονται κάθε μέρα τέτοια άτομα.
    Όπως είπε κι ο extreme32 πέτα μερικές σπόντες από δω κι από εκεί, κάντο αρχικά να ακουστεί σαν παιχνίδι (κάτι και καλά να δοκιμάσετε/ανανεώσετε την σεξουαλική σας ζωή) και πάρε πρωτοβουλίες εσύ. Αυτή δεν μπορεί να κάνει και πολλά γιατί δεν έχει ιδέα από τέτοια πράγματα. Οπότε θα χρειαστεί, αρχικά τουλάχιστον, την δική σου καθοδήγηση. Προσπάθησε να μην είσαι ανυπόμονος και βιαστικός, γιατί θα την τρομάξεις και θα είναι λογικό να σοκαριστεί ή να είναι αρνητική.
    Σε περίπτωση που τα δοκιμάσεις όλα και με το σωστό τρόπο, αλλά εκείνη επιμένει να μη θέλει κάτι τέτοιο, τότε πρέπει να ρωτήσεις τον εαυτό σου τί είναι πιο σημαντικό για σένα: να είσαι μαζί της και να απολαμβάνεις αυτά που σου (ήδη) δίνει ή να μην είσαι μαζί της και να προσπαθείς να ζεις αυτό που σε ικανοποιεί σεξουαλικά;

    Εύχομαι να πάνε όλα καλα.
     
  4. Εγω η χαζη να κανω μερικες ερωτήσεις? Ποια ηταν κ ειναι η βαση της σχέσης σας? Ησουν απο την αρχη ετσι η άλλαξες στην πορεια του γάμου?κ τι ηταν αυτο που σε εκανε να δεις αυτή σου την πλευρα.Ωστόσο θεωρω πως το να της δειξεις τμημα αυτης της πλευρας σου ειναι απαραιτητο αν αυτη την γυναικα θελεις διπλα σου κ για τα υπολοιπα χρόνια..Το να μην σε δεχτει ετσι κ να αντιδρασει ειρωνικα η βγαλει στην φορα την σεξουαλικη σου φυση τοτε για μενα σημαινει πως ποτε δεν ηταν γυναικα σου.Αλλο το να μην την βρισκει έτσι.
     
  5. Tauros

    Tauros New Member

    Απάντηση: Οταν η γυναίκα σου δεν γνωρίζει τίποτα για την παθητικότητα σου και οτι κάνεις το κάνεις κρυφά...

    Τι είναι αυτό ;  
     
  6. icleanshoes

    icleanshoes New Member

    ευχαριστω για ολα οσα μου γραφετε... ειναι πολυ δυσκολο εως αδυνατο να ανοιξω μετα απο τοσα χρονια τετοια κουβεντα μαζι της δυστυχως εχετε βεβαια δικιο αλλα... συνεχιζω κρυφα να καθαριζω αλλα σπιτια και ειναι ειναι κριμα.. αχ
     
  7. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Οταν η γυναίκα σου δεν γνωρίζει τίποτα για την παθητικότητα σου και οτι κάνεις το κάνεις κρυφά...

    Εχεις προσπαθησει να καθρισεις το σπιτι και στο εχει απαγορευσει? Εκατομυρια γυναικες εχουν παραπονα, γιατι δεν τους βοηθουν οι αντρες τους στις δουλειες του σπιτιου.
     
  8. icleanshoes

    icleanshoes New Member

    Re: Απάντηση: Οταν η γυναίκα σου δεν γνωρίζει τίποτα για την παθητικότητα σου και οτι κάνεις το κάνεις κρυφά...

     
  9. Uranoos

    Uranoos Regular Member

    Re: Απάντηση: Οταν η γυναίκα σου δεν γνωρίζει τίποτα για την παθητικότητα σου και οτι κάνεις το κάνεις κρυφά...


    Καλομελέτα κι έρχεται... Ο διαολος δουλεια δεν έχει...κτλ κτλ
    Καποια στιγμή θα ερθει νωρίτερα απο την δουλεια και τοτε... ελπίζω να έχεις προετοιμάσει σωστή εξηγηση

     
     
  10. agumon

    agumon New Member

    Απάντηση: Οταν η γυναίκα σου δεν γνωρίζει τίποτα για την παθητικότητα σου και οτι κάνεις το κάνεις κρυφά...

    συζητησε μαζι τησ...
     
  11. artemida

    artemida New Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Οταν η γυναίκα σου δεν γνωρίζει τίποτα για την παθητικότητα σου και οτι κάνεις το κάνεις κρυφά..

     
  12. darkgr

    darkgr New Member

    Φίλε μου το τι θέλεις από τη ζωή σου, μόνο εσύ μπορείς να το καθορίσεις, απλά θα σου πρότεινα να μην πέσεις στην παγίδα του ψευδοδιλλήματος βαρετός γάμος ή συναρπαστικές διαστροφές γιατί απλά συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Ο γάμος είναι σχέση ζωής συναισθηματική και ψυχική στήριξη, συντροφικότης, το άλλο είναι ένα βίτσιο, μία διαστροφή που η θέση του είναι σε κάποια σκοτεινή γωνία του μυαλού σου. Μόνο εσύ του επιτρέπεις να εξέλθει από αυτή, με πολύ συγκεκριμένους όρους και περιορισμούς, και ίσως αυτό είναι που το κάνει και τόσο δελεαστικό.

    Η συμβουλή μου λοιπόν είναι η εξής: Συνέχισε ό,τι κάνεις διακριτικά χωρίς να διαταράξεις τις ισορροπίες. ΜΗΝ αποκαλύψεις τίποτε στη γυναίκα σου γιατί θα σε σταυρώσει. Ολες ανεξαιρέτως οι γυναίκες θέλουν τον άντρα σε αντιστοιχία με αυτό που του επιτάσσει ο φυσικός του ρόλος, δηλαδή ενεργητικό και αποφασιστικό, αυτόν που θα προσφέρει ασφάλεια οικονομική και ψυχική. Θεωρώ βέβαιο ότι αν της αποκαλύψεις την αλήθεια θα σε αποκαθηλώσει πλήρως, εκείνη θα αιστανθεί προδομένη γιατί τόσα χρόνια την κοροϊδευες, ενώ εσύ απλά θα το μετανοιώσεις αλλά θα' ναι αργά.