Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ουλές και σημάδια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 2 Ιουνίου 2016.

1. Gaijin

Gaijin Μην μου τον κύκλο τάραττε.

Και εγώ έχω διαφορα παράσημα.3 ουλες απο επεμβασεις και κανα 2 καλες απο ράμματα.Τα θεωρω αναμνηστικά απο διάφορες φάσεις της ζωής μου.

2. elfcat

elfcat . Contributor

Δεν αποδίδω στις ουλές ηρωικές διαστάσεις. Συνήθως ειναι εκεί λόγω απροσεξίας μας ή λογω προβλήματος υγείας και δεν ειναι δείκτης κάποιας σοφίας ή εμπειρίας στη ζωη. Δεν με εξιτάρουν, ούτε με σοκάρουν, ούτε μου λένε κατι για τον άλλον.

3. folha

folha deja vu

Αν είναι νωπό το σημάδι και μου δίνει την αίσθηση ότι αν το αγγίξω ο κάτοχος θα πονέσει ή θα ενοχληθεί, τότε ούτε το πολυκοιτάζω, ούτε πλησιάζω.

Αν όμως είναι παλιά, καλά επουλωμένα σημάδια, γίνονται λατρεμένα σημεία, μαγνητίζουν το βλέμμα μου. Με τον καιρό, ό,τι και να με είχε τραβήξει αρχικά στην εμφάνιση του άλλου, τα σημάδια καταλήγουν να είναι η ομορφιά του! (εξαίρεση οι τριχωτές ελιές που τις αγνοώ   )

Θα έλεγα τα δικά μου σημάδια δεν είναι έντονα (ούτε ράμματα ούτε τίποτα) οπότε μάλλον είναι αδιάφορα. Έχω όμως ονομαστές (τ)ελίτσες: τρεις οριοθετούν το δικό μου τρίγωνο των Βερμούδων, ενώ μια λίγο μεγαλύτερη ονομάζεται καρφί του Τάλου (βέβαια το δικό μου δεν βρίσκεται στη φτέρνα).

4. thanasis

thanasis Contributor

Μειζων ουμπεραρχιΓκαύλα αι ουλαί.

5. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Μια πολύ ψιλό ουλη από δαγκαματια χταποδιου κοντά στον αστράγαλο..

6. didina

didina ☆☆☆ didina sokolata dina

εχω 4 ουλές από 3 χειρουργια σε μαστους. ποτε δεν με ενοχλησαν ..ειναι εκει για να θυμαμαι ποσο τυχερη ειμαι που ηταν απλα καλοηθεις ογκοι..και με κανουν πιο δυνατη...δεν ενοχλησαν ουτε καποιον αλλο..αν και δεν ηθελα να "ασχολειτε" μαζι τους καποιος..
    αυτό όμως ηταν μεχρι να βρεθει το "καταλληλο" αγγιγμα..
    Απο εκει και περα δεν εχω προβλημα με τα σημαδια και τις ουλες στους αντρες...ισα ισα που καποιες φορες ειδικά στην περιοχή των χεριων τις βρισκω ελκυστικες...
    Μου αρεσει να μαθαινω πως αποκτηθηκαν...να τις φιλαω και να τις χαιδευω...

7. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Προσωπικά δεν έχω κάποιο φετίχ με τις ουλές. Δεν τις είδα ποτέ υπό σεξουαλικό ή ερωτικό πρίσμα. Όμως σε κάποιους ανθρώπους μου δημιουργούν ένα πολύ γλυκό αίσθημα. Και αυτό όταν γνωρίζω την προσωπική τους ιστορία.

Θεωρώ πάντως γενικά τις ουλές ως το προσωπικό ημερολόγιο κάθε ανθρώπου, χαραγμένο στο σώμα του. Το περιεχόμενο του ημερολογίου μπορεί να είναι από συναρπαστικό έως και απεχθές...  

Η ουλή που διαχωρίζει οριζοντίως το σώμα μου είναι για μένα το προσωπικό μου σύνορο. Το διέσχισα. Και πέρασα σε έναν κόσμο που δεν έχει επιστροφή στον προηγούμενο.
    Είναι εκεί και μου θυμίζει τη συγκλονιστική συνειδητοποίηση πως ήρθε εκείνη η στιγμή της ζωής μου που είπα για πρώτη φορά "για πάντα"  

8. eteros

eteros Regular Member

Έχω ένα σουβενίρ στη κοιλιά μου από την ηλικία των 21. Βασικά είναι μεγάλο σουβενίρ και θα προτιμούσα να είχα πεθάνει, από το να σωθώ... Τι μαλακία έκανα ο μαλάκας... Δεν καθόμουν σπιτάκι μου απ΄ ότι μου είπαν οι χασάπηδες σε 4 ώρες θα είχα τελειώσει... Τεσσέρις ώρες πόνος ήταν... Δεν καθόμουν να τον υποστώ και να σωθώ....

9. Brigitte

Brigitte Contributor

Στους άλλους για κάποιο λόγο τις ουλές τις βρίσκω ερεθιστικες.. Μ' αρέσει να τις χαϊδεύω και να τις φιλώ..
    Σε 'μενα η ουλή στην κοιλιά μου ειναι 4 ετών πλέον.. δεν μου "λέει" κάτι.. Όποτε την κοιτάζω ή την αγγίζω απλά θυμάμαι ότι πρέπει να προσέχω περισσότερο τον εαυτό μου..
    Γενικά οι ουλές και τα σημάδια μου δείχνουν ένα μικρό κομμάτι της ιστορίας του άλλου.. Και αν αγαπάς τον άλλο, αγαπάς και αυτές /αυτά.

10. Έχω δυο στην πλάτη από επεμβάσεις.Όταν με ακουμπάνε εκεί ανατριχιάζω
    και ερεθίζομαι ταυτόχρονα.Δε με ενοχλείς στους άλλους

11. Η ουλή

Η πληγή θρέφει, τα χείλια της σμίγουν αργά σαν αυλαία βυσσινιά και ύστε
    ρα από χρόνους στη θέση της μένει ένα σημάδι, μια ρόδινη ουλή, που σκύβει
    και τη φιλάει.
    ΄Ολοι τ’ αγαπούν τα τραύματά τους. Τα κρύβουν με ωραία ατσαλάκωτα
    υφάσματα, ξέρουν όμως σε ποια μεριά του κορμιού τους άνθισαν, μαράθη-
    καν, έφαγαν δέρμα και κρέας δικό τους.
    Γι ΄ αυτό τ΄ αγαπούν και, σε ώρες μοναξιάς που κανείς δεν τους βλέπει,
    σκύβουν και με λατρεία τα φιλούν τα βαθιά, σκοτεινά τραύματά τους.

(Επαμεινώνδας Γονατάς)

12. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Οι ουλες ειναι ζωντανη ιστορια, καπνισμενα χαλασματα απο μαχες, ενιοτε ασκοπες η για λαθος λογους.Δικες μου δεν εχω, εκτος απο μια μικρη στην παλαμη, να μου θυμιζει ποσο κοβει το μαχαιρι...
    Τις προσεχω, δε ρωταω, τις σεβομαι. Ενιοτε τις χαιδευω. Δε με ερεθιζουν. Τις ερεθιζω εγω καμια φορα, χωρις προθεση.