Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ουρλιαχτό

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 21 Ιουλίου 2009.

Tags:
  1. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Πολυ με ενοχλει το ουρλιαχτο δεν το μπορω καθολου τωρα βεβαια δεν ηταν ακριβως ουρλιαχτο απλα σε καποιες γυναικες τις εβγαινε εντονα εβαζα το χερι στο στομα για να μην φωναζουν καποιες αλλες φορες τις εβαζα να δαγκωνουν μαξιλαρι .βασικα στην ουσια με ενοχλει γιατι δεν θελω ν ξερει κανενας διπλανος γειτονας τι κανω..για αυτο αλλωστε καποιες τις ρωτουσα φωναζεις ουρλιαζεις στον ερωτα?αλλα σε γενικες γραμμες δε το θελω κΘολου ειμαι τυπος ησυχαστικος .

2. Άμα ουρλιαζουν στον έρωτα φαντασου στο σεξ το άγριο.. ματώνουν οι φωνητικές χορδές! αχ αχ αχ! Είσαι άρχοντας τέλος.

3. halkidikiotis

Του έρωτα είμαι το άγριο δεν το μπορώ καθόλου.. Αντέ μια στο εξάμηνο κ αν.. Ε τι να κάνω αν γίνει άγριο θα βγει υγιείς ?

4. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Εγώ τώρα που αναρωτιέμαι τι τους κάνεις και ουρλιάζουν, πόσο ανώμαλη παίζει να είμαι;  

5. halkidikiotis

Τιποτα ιδιαιτερο καποιες εφτυνα τα μουνοχειλα κ τα πιπιλιζα..και επισης καποιες στο μασαζ ταντρα.

6. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

Άμα δω έντομα-ερπετα κλπ ...ειδικά αν κάτι έρθει κάτι πάνω μου πατάω κάτι ουρλιαχτά σαν να με σφάζει κανείς...-Μια βδομάδα σε εξοχικό φίλης δεν είχα αφήσει κανέναν να κοιμηθεί.
    Επίσης μικρή οταν με.πείραζαν τα μεγαλύτερα αδέρφια ούρλιαζα για να έρθουν οι γονείς να βρω τα δίκια μου αλλά τελικά εγώ τις έτρωγα :/
    Ουρλιαχτό απο θλίψη δεν έχω κάνει ακόμη.Το περνάω μέσα μου όλο το θέμα.
    Απο πόνο μια φορά που μου είχε σκάσει κύστη στις ωοθήκες...αυτά

7. Από πόνο εγώ έχω ουρλιαξει όταν γέννησα χωρίς επισκληριδιο γιατί δεν πρόλαβα να κάνω μιας και ξεκίνησα από την πόλη μου με διαστολή 9.. και το μαιευτήριο ήταν 35 λεπτά μακριά.. φτάσαμε σε 15..!

8. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

Δεν θέλω να γίνω μαμά :'(

9. Το άλλο όμως που το γέννησα με επισκληριδιο, ΚΥΡΙΑ!καθαρή με το κλυσμα μου,ανετη ! δεν καταλαβα Χριστό! ΚΙΟΥΡΙΑ ΣΕ ΛΕΩ!

10. sector10

sector10 Regular Member

Το δυνατότερο ουρλιαχτό είναι αυτό που δεν ακούγεται.... αυτό που δεν βγαίνει απο τα χείλη μας...... αυτό που γεννιέται και πεθαίνει μέσα μας.......

11. Valleria

Valleria Life is nothing without passion

Πραγματικά...

12. Brainman

Brainman Deep in a fe mind

Sweet Movie (1974)