Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ουρλιαχτό

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 21 Ιουλίου 2009.

Tags:
  1. sector10

sector10 Regular Member

Πόσοι είναι αυτοί/αυτές που μπορούν να το "ακούσουν" άραγε ?

2. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Όταν έχασα ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο.
    Ανέβαινα στην Πεντέλη και ουρλιαζα πότε ένα "γιατι" και πότε έβριζα θεούς και δαίμονες.
    Σταματουσα όταν ένιωθα εξαντλημένη και έπαιρνα το δρόμο της επιστροφης.
    Βοηθούσε,σε μένα,αυτό το είδος αποσυμπίεσης.

3. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Θες θες  
    Απλά με επισκληρίδιο!  

4. Valleria

Valleria Life is nothing without passion

Χμμμ εξαρταται...τις περισσοτερες φορες δεν εχω αναγκη να τα "ακουσουν"...γεννιουνται και αργοπεθαινουν μεσα μου...και παντα μετα ειμαι πιο δυνατή.

5. sector10

sector10 Regular Member

Σχεδόν πότε δεν τα "ακούει" κανείς Valleria..... κάθε φορά μαζεύουμε τα κομμάτια μας και τα κάνουμε αυτό που είμαστε και συνεχίζουμε περισσότερο δυνατοί μά έχοντας αφήσει κάτι πίσω μας απο την αθωότητα μας......

6. καλυτερος τροπος εκτωνοσης ειναι το wild sex....... 

7. στο κλυσμα πηρες μαθηματα απο το ειδικο του φορουμ....???  

8. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Έχω ουρλιάξει πολλές φορές...
    Με διάφορες εντάσεις και αποχρώσεις...
    Σε χαρά, θλίψη, καυλα ,οργή , πόνο, υστερία, αηδία, τρομαγμα

9. Justmeandme

Justmeandme Status astatus

Μία φορά μόνο.
    Ποτέ ξανά

10. Μου αρέσουν τα ουρλιαχτα.. φεύγει ή ένταση.. ουρλιαχτα Φωνές φασαρία κακό.. γενικά όσο πιο θεατρική μια ''σκηνή'' τόσο περισσότερο μου αρέσει. (Μιλάω καθαρά και μόνο για σχέσεις μεταξύ δύο ερωτικών συντρόφων )

11. milgeo69

milgeo69 Regular Member

Με εξιτάρουν τα ουρλιαχτά... Όσο πιο αληθινά τόσο πιο όμορφα... Από τα πιο διεγερτικά στοιχεία του bdsm!

12. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Δεν μπορώ να τ ακούω ούτε στα πενήντα μέτρα.. Όπως είχα γράψει για να αποφύγω το παραμικρό ουρλιαχτο βάζω να δαγκωσουν το χέρι μου η τις βάζω την γωνία του μαξιλαριού στο στόμα..