Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ουρολαγνεία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος little_slut[PieR], στις 8 Ιουλίου 2005.

1. Brt

Brt #ολαπολυ

2. ABDLgirl

ABDLgirl Regular Member

αν και οταν το κανω εγω είναι πολλαπλάσια η απόλαυση  

3. Brt

Brt #ολαπολυ

Μαρ’ση με μπέρδεψες. Όταν το κανεις; Όταν σε υποχρεώνουν να το υφίστασαι; Η όταν το προκαλείς σε άλλους;    

4. ABDLgirl

ABDLgirl Regular Member

Οταν συμβαίνει σε μενα. ειτε οταν με υποχρεώνουν, ειτε επειδή απέτυχα να κρατηθώ ως οφείλω στην ηλικία μου

5. Dimonius

Dimonius Εγώ είμαι μην απορείς που δεν είσαι εσύ

Σήμερα πρωί πρωί τα ήπιε όλα . Ήταν φανταστικό.

6. ilias1

ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

Είμαστε λίγοι και λιγες.

Αλλά έχουμε πάθος και όρεξη  

7. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Η καλη μερα απο το πρωι πρωι φαίνεται!

8. ABDLgirl

ABDLgirl Regular Member

πάλι σίγησε το thread

9. Mr__despicable

Mr__despicable Regular Member

Η @Brt φταίει για όλα. Πέταξε μια φωτό και εξαφανίστηκε.

10. Brt

Brt #ολαπολυ

Χαχαχα είδες; Μέχρι κι εσυ λες ότι φταίω.  
    ———————-

Φοράω ένα γκρι σορτσάκι, κι ένα από τα μπλουζάκια μου με τιραντακι. Εσώρουχα απαγορεύονται στο σπίτι. Τα μαλλιά πιασμένα ψηλά. Ξυπόλυτη κάνω δουλειές.

Έχω πιει καφέ, χυμό, νερό...έχει ζέστη κι ακόμα δεν μπήκε ο Ιούλιος. Πρησμένη η κύστη μου, κρατιέμαι να τελειώσω τα πιάτα στο πλυντήριο να το ξεκινήσω.

Έρχεται από πίσω μου, με αγκαλιάζει, με φιλάει στον λαιμο...

- είμαι ιδρωμένο χάλια...
    - Μμμμ δικό μου είσαι ο,τι θέλω σε κάνω
    - Μάλιστα Κύριε, του χαμογελάω

Αρχίζει να με χαϊδεύει...ωχου...δεν θα τελειώσουμε τις δουλειές. Τον νιώθω από πίσω μου ανάμεσα στα κωλομερια μου να μεγαλώνει...το χέρι του μπαίνει κάτω από το σορτσάκι και αρχίζει να χαϊδεύει την κλειτορίδα μου.

«Ωραίο σορτσάκι αυτό...έχει εύκολη πρόσβαση»
    «Μμμμμ» να πάρει, αυτό το χάδι του με τρελαίνει.

Μου κόβονται τα γόνατα, πλημμυρίζω υγρά...και θέλω και να κατουρησω...πιέζει η κύστη, τρίβει την κλειτορίδα, στάζω στο χέρι του. Χώνει δυο δάχτυλα βαθιά μέσα μου...αχ...μου τα φέρνει στο στόμα...τα γλυφω...καλή γεύση έχω.

Με χάδι κατεβαίνει πάλι κάτω μου...το ένα χέρι γύρω από την μέση μου, το άλλο να τρίβει και να βασανίζει το μουνι μου, ο πουτσος του να μεγαλώνει ανάμεσα στα κωλομερια μου, κι εγώ να στάζω σιγά σιγά, να λιώνω στο χάδι.

Με το χέρι στην μέση χαϊδεύει την κοιλιτσα μου. Ωχ σιγά...

«Τι συμβαίνει;»
    «Να, θέλω να κατουρησω, έκανε ζέστη και ήπια πολλά»
    «Τέλεια...»

Μου κατεβάζει το σορτσάκι, πετάγεται ο κωλος μου έξω, και χώνει τον πουτσο μέσα στο υγρό μουνι μου...αααχ...τι τέλεια αίσθηση.

Αρχίζει να με πηδάει, μου τρίβει την κλειτορίδα, και σιγά σιγά αρχίσει να μου πιέζει την κύστη...αχ...

«Θέλω να χυνεις και να κατουρας εναλλάξ»
    «Που να κατουράω;»
    «Ελεύθερα στο σορτσάκι και στα πόδια σου»

Αλίμονο...δεν υπήρχε περίπτωση να μην έχει Και αυτό το φετίχ. Πάπυρος Λαρους Μπριτανικα του φετιχισμού.

Ααααααα σιγά σιγααα με την κύστη....φεύγουν λίγα ουρα, καυτά επάνω στην κλειτορίδα μου, στο χέρι του, στο σορτσάκι που γίνεται σκούρο γκρι και στα μπούτια μου.

«Θα σταματησεις να σκεφτεσαι;»
    «Μάλιστα Κύριε»

Μαλλιά...ααααα σιγά με την κύστη ρε άνθρωπε...κατουρακι ζεστό ξανά γεμιζει το μουνι μου, το χέρι του, στάζει στα μπούτια μου και τρέχουν στα πόδια μου. Υγραίνομαι και δεν ξέρω τι υγρά είναι...

το χέρι του τρίβει την κλειτορίδα πιο πολύ...ο πουτσος του πιέζει το μουνι και το τοίχωμα της κύστης, μεσα πίεση έξω πίεση...μου μιλάει και με ηρεμεί...επιτέλους αφήνομαι απλά να νιώσω...και έρχεται ο πρώτος οργασμος...ζητω την άδεια, χύνω επάνω του...αααχ τέλεια...

«Κατούρα τώρα»

Αφήνω την κύστη μου ελεύθερη, το σορτσάκι γίνεται χάλια τρέχει ένας πίδακας από κίτρινο υγρό, τον βλέπουμε και οι δυο μέσα από το γκρι ύφασμα...να πετιέται εξω από το ύφασμα, επάνω στα πόδια μου μέχρι κάτω.

«Σταματα»

Με στήνει κανονικά στα τέσσερα στον νεροχύτη...μπροστά από το παράθυρο...να μας καμαρώσει το Χαλάνδρι...κατουρημένη, βρεγμένη και να πηδάει δυνατά...να χύσω; Χυσε...Κατούρα πάλι....τρέχουν ζεστά ουρα στα πόδια μου...αυτος να γαμαει το μουνι μου και κατουρακι να τρέχει παντού...

Με βγάζει, με γονατίζει, άνοιξε καλά...μου γαμαει το στόμα βαθιά, τα μαλλιά μου στα χέρια του με τα κατουρα, ο πουτσος με πνιγεί, μου κλείνει την μύτη και αδειάζει όλο το ψωλοχυμα μέσα στο στόμα μου...πνίγομαι αλλά σταγόνα δεν ξεφεύγει...γκλουπ όλο κάτω.

Βγαίνει, καθαρός...

«μην σηκωθείς»...κρατάει τον πουτσο του...κι αρχίζει να με κατουράει...

«άνοιξε να πιεις»... ανοίγω το στοματάκι μου...και κατουράει από πάνω μέχρι κάτω. Μαλλιά, μουτράκι, βυζακια, σορτσάκι...κατουρακι τέλειο του Κυρίου μου.

«Μπράβο...τώρα μπορείς να συνεχίσεις τις δουλειές σου...γιατί, ότι είσαι κυρα το ξέρουμε ...αλλά μου αρέσεις καλύτερα δούλα»  

Last edited: 20 Ιουνίου 2020
  11. Mr__despicable

Mr__despicable Regular Member

@ABDLgirl μπορείς να με ευχαριστήσεις μετά για αυτό ^^

12. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Οι νεροχύτες και η λάντζα φταίνε για όλα .
    Αχ.