Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ουρολαγνεία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος little_slut[PieR], στις 8 Ιουλίου 2005.

1. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Το διαβαζα και μου ερχοντουσαν στο μυαλο σκηνες απο την ταινια " Ο Τιτανικος" οταν βουλιαζε και πλυμμυριζαν παντου τα δωματια.... τοσα υγρα μαζεμενα

2. naboo_boy

naboo_boy Regular Member

Α να χαθείς μας καυλωσες...

3. ilias1

ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

Εγραψες!!!!

4. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

αυτό το ποστ αλλάζει ριζικά σημασία όταν το διαβάσουμε αφού δούμε το άβαταρ  

5. Dark__Lord

Dark__Lord New Member

Δλδ, ποια είναι η αλλαγή που κατάλαβες εσύ;

6. Αυθό για να το δοκιμάσω, θα πρέπει να βρω και μια φετιχιάρα με τα γαστρικά μου υγρά, τουλάχιστον να την καταβρεί όταν θα ξερνάω σα γατί ...

7. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Ελπίζω τουλάχιστον να είχατε μαζέψει τα χαλιά

Αν θέλεις τη γνώμη μου ανέβασε το στις εμπειρίες. Λέει

Last edited: 23 Αυγούστου 2020
  8. Brt

Brt #ολαπολυ

Χαχα τα είχα μαζέψει, αλλά έπεσε το σφουγγαρισματακι...Εμ πως αλλιώς, δεν είχαμε βάλει την τίμια πετσέτα κάτω  

9. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Με το σπέρμα;; Με τα κολπικά υγρά;;;
    Εκεί όλα καλά;;;

Last edited: 23 Αυγούστου 2020
  10. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Trollandia ολούθε, Κυριακή γαρ.

11. Με όλα καλά, από καφέ φίλτρου ως χυμό πινέζες, εκτός της οσμής φυσικά, υπάρχει και το γελοίον της υπόθεσης, το δείκτη ουρικού οξέως ή σακχάρου θα κάμω ?

12. Ημπορείτε να με ρωτάτε κάθε 2η Τετάρτη για άλλη γνώμη, είμαι καλόκεφος πω' 'χω θυσιάσει αμνό στην Αστάρτη ...