Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οχι άλλα μοντέλα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Dapom, στις 27 Μαϊου 2015.

1. Mind'n'Flesh

Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

2. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Σελφι ?

3. noC

noC she is a teleiophile.

4. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Βρε!Στην προηγούμενη σελίδα έχει ξαναμπεί αυτή η φωτογραφία!

5. noC

noC she is a teleiophile.

ω, τωρα το ειδα !
    ευχαριστω για την παρατηρηση !

6. MASTER--YODA

MASTER--YODA Vincit qui se vincit

δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρώ βλέμμα για να ποστάρω ως το πιο ερωτικο κομμάτι που μπορει να με κάνει να χασω τα λογικα μου.. αλλα αν θα επέλεγα κατι ειναι το βλέμμα που σε ανάβει και ξέρεις ότι έχει μπεί στο μυαλό ...

7. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Μμμμμ...
    Η αλυσίδα είναι γνωστή.
    Αυτό που γουστάρουμε να επικρατεί ως "μοντέλο" το βρίσκουμε, το ψιλοσενιάρουμε, το δίνουμε στο κύκλωμα (μόδα), προωθείται και γαία πυρί μειχθήτω...
    Ποιοι είναι αυτοί που γουστάρουν και πλασάρουν το "μονελό", το εκάστοτε "μοντέλο" στην ...αγορά..?
    Πάντως όχι το κύκλωμα της μόδας. Η μόδα απλά διακινεί, αν κάποτε παράγει μοντέλο - σωματικό πρότυπο, το κάνει δευτερογενώς.
    Πρωτογενώς η βιομηχανία της μόδας πλασάρει με απαλαβή αποτελεσματικότητα αυτό που πουλάει: ρούχα! Που αναδείχνουν το 'μοντέλο" και ίσως κάπου να την βολεύουν φορμαλιστικά, γιατί πέφτει και το κόστος παραγωγής. Διότι άλλο κόστος έχει να φτιάχνεις ρούχα για ένα σωματότυπο και άλλο για 4 ή 5 σωματότυπους.
    Αυτό όμως που πέτυχε η μόδα είναι πως έχει βάλει στο λούκι θηλυκά και εσχάτως (καμιά 30αριά χρόνια τώρα) σερνικά να καμώνονται σε απίθανα κυνηγι του "μοντέλου"...
    Με λίγα λόγια η μαλακία πάει σύννεφο και για το θέμα αυτό και στα δυο φύλα, τα οποία στη πράξη έχουν καταπιεί αμάσητες τις κατα καιρούς επιταγές της μόδας.
    Στο μυαλό είναι όλες οι μαλακίες. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν χρειάζεται να προσέχουμε για να μη παραξωκείλουμε, πρωτίστως για λόγους υγείας (υπάρχουν πολλές "ουρές" σε αυτό το θέμα).
    Τι θέλετε τώρα, να σας πω ποιοι είναι αυτοί που γουστάρουν να επιβάλλουν τα "μοντέλα"...?
    Κάντε και κάτι μόνα σας...
    Ουφ!

8. brenda

brenda FU very much

Μου έδωσες ωραίο πάτημα για να μεταφέρω κάποιες σκέψεις μου, έτσι ακριβώς όπως τις εξέφρασα στο fb χθες, με αφορμή την μαλακώδη κριτική που ασκήθηκε στην γνωστή Μπέτυ για το ύψος της ρώγας, το πεσμένο βυζί κτλ και την πληρωμένη απάντηση της αρθρογράφου Κατερίνας Δήμα...

Η παγίδευση μέσα σε ιδεοληπτικές προβολές, η παντοκρατορία της εικόνας και του θεαθήναι, στην ιδεολογία του εκκωφαντικού "τίποτα', αυτό βιώνουμε, μέχρι να αποπροσανατολιστούμε πλήρως από την πραγματικότητα και τα προβλήματά της, μέχρι την κατάργηση κάθε αλήθειας...

Για τις γυναίκες, λίγο πιο βαρύ, να μετρούν τις ανθρώπινες αξίες ως ανάλογες με το ύψος της ρώγας...

Ο πιο βαθύς σεξισμός είναι αυτός που μας καταδικάζει στους προαιώνιους ρόλους μας, καταργώντας μας την ελευθερία να είμαστε όπως ακριβώς θέλουμε, απαλλαγμένοι/ες από τα πρότυπα των άλλων...

Η δημοκρατία καταλύεται σιγά-σιγά, εξόχως αποδομητικά, σε όλα τα επίπεδα, σκεφτείτε το...

Δεν μας ενδιαφέρει η ουσία, η κολυμβήθρα του Σιλωάμ είναι το φαίνεσθαι κι εμείς στρογγυλοκαθόμαστε στις θέσεις των κριτών...

Ιστορικοί οι κύκλοι των ανιστόρητων και των ανεκδιήγητων...

O tempora o mores...

http://kollectnews.org/2015/10/05/εσύ-με-το-βυζί-για-εγκέφαλο-είσαι-η-μισ/

9. cadpmpc

cadpmpc Contributor

@brenda:

Μωρέ καλά τα λες, αλλά ζουν ανάμεσά μας, και φευ, είναι πιο πολλά τα ...Allien...
    Κι εδώ κι εκεί κι αλλού, παντού είναι πανάθεμά τα...
    Η κόμπλα πάει σύννεφο και η παθογένεια τούρμπο.
    Το "αν δεν είμαι έτσι κι έτσι, δεν φοράω τα τάδε, δεν καμουφλάρω δαύτα και δεν αναδείξω τ' άλλα, πώς θα ...κούκου", που το βλέπω να γιγαντώνεται καθημερινά, είναι η απόλυτη παραδοχή πως σαν άτομο μπάζω πανταχόθεν, δεν μπορώ να πω ένα ώπα ρε, δεν έχω την δυνατοτητα να παράγω το δικό μου γούστο, ψωνίζω κατσαρόλες, πλυντήριο, τηλεόραση, αυτοκίνητο όπως διαλέγω ρούχα και αντιστρόφως, πεινάω από όλες μου τις τρύπες γιατί είμαι τύφλακας, βουρλίζομαι με υποκατάστατα και με σιχαίνομαι γιατί είμαι έτσι (συνήθως φταίνε οι άλλοι γι' αυτό) και πού να βρω φράγκα για να μεταμορφωθώ..?
    Για τα πιθανόν αρσενικά που πιθανόν να επέχαιραν στην ανάγνωση του παραπάνω στο πλαίσιο του ρόλου που τους επέβαλε βιαίως η πούτσα της Ελληνίδας (και όχι μόνον) μάνας, να τους πω πως τα περικλείει... Είναι ακριβώς το ίδιο, ενίοτε και χειρότερο.

10. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

@brenda , εκ θήλεος το σχολιάκι...
    Να σημειωθεί, γιατί έχουν και οι λεπτομέρειες τη σημασία τους...