Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οχι άλλα μοντέλα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Dapom, στις 27 Μαϊου 2015.

1. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Τι να κάνουμε αγαπητέ Dapom, μας αρέσει το όμορφο, αυτό μας καβλώνει, αν δεν κάνω λάθος και εδώ photos θα αναρτήσουμε, με μουνιά που μας αρέσουν, σωστά; plus μου αρέσει η τελειότητα. :- )

2. Πατουροπάτουρο.  
    Xειροκροτώ την κίνηση (και με τα 2 χέρια πάνω στα μαλακά).

3. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Πατουροπάτουρο ;;; !!!

4. Dapom

Dapom Contributor

Αγαπητή μου Madeleine Rk σε όλους αρέσει το όμορφο και όλους τους καβλώνει το όμορφο...απλά προτιμώ να θαυμάζω την ice and fire ή εσένα για παράδειγμα παρά την κάθε φωτοσοπια.

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Α,σορρυ, δεν κατάλαβα σωστά, photos μελών αναρτούμε εδώ;   

6. Dapom

Dapom Contributor

Για οποιον δεν κολλάει να ανεβάσει φωτό του ναι...αλλά για οποιον δεν...ας ανεβάσει οτι θέλει που όμως δεν είναι καραφτιαγμένο.

Φυσική ομορφιά...

7. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

τα χερια της....

8. Εγώ Dapom έχω ανεβάσει δικές μου σε αρκετά νήματα.
    Επίσης προτιμώ να τις στέλνω σαν "ραβασάκια" ανάγνωσης στις εκάστοτε συνομιλήτριες (όποιες κρίνω αξιόμαχες).

9. Μην δίνεις σημασία.
    Απλά μια "κωλομπαρεμένη" έκφρασης.

10. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Οκ  

11. LOL φοβερό χιούμορ

Νομίζω κάτι τέτοιο της αρμόζει (ταιριάζει στο σωματότυπο) - η φωτό δεν έχει φώτοσοπ.