Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οχι άλλα μοντέλα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Dapom, στις 27 Μαϊου 2015.

1. Brigitte

Brigitte Contributor

εχω και 'γω τετοιο..  (σαν της κοπελας στην αριστερη φωτο..)
    μου φαινεται περιεργο, αλλα οντως μου 'χουν πει πολλοι ότι τους αρεσει!  

2. Brigitte

Brigitte Contributor

μοντελο μεν, αλλα all natural...

3. Brigitte

Brigitte Contributor

4. Brigitte

Brigitte Contributor

5. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

6. dom_factor

dom_factor New Member

Οχι αλλα μοντέλα είναι ο τίτλος, αλλά παρα είναι καλαίσθητες οι περισσότερες φωτογραφίες που αναρτώνται. Αρκετές δε από τις εικονιζόμενες, θα μπορούσαν να είναι και μοντέλα.

7. sweet_release

Το συγκεκριμένο παράδειγμα σου φαίνεται σαν μοντέλο?γιατί εμένα μου φαίνεται κορίτσι της διπλανής πόρτας...

8. dom_factor

dom_factor New Member

Στα μάτια μου? Ναι..Αν και μεγαλύτερη παραφωνία είναι το στήθος της για να θεωρηθεί μοντέλο.

Με τέτοιο τίτλο πάντως, περίμενα να βρω άσχημες προς νορμάλ κοπελίτσες μέσα και όχι κοπέλες με 3 κιλά παραπάνω. Τεσπα γενικό ήταν το σχόλιο, εκ παραδρομής έκανα εσένα ταγκ. Μην το παίρνεις προσωπικά  

9. sweet_release

Α οκ.Πάντως υπάρχουν αρκετοί που την συγκεκριμένη κοπέλα που εσείς βλέπετε νορμαλ, την θεωρούν χοντρή for the record.
    Και γενικά το νήμα νομίζω προωθεί το φυσικό και όχι αυτό που βλέπεις στο tumblr.
    Επίσης το να μην είσαι μοντέλο δεν σημαίνει ότι είσαι άσχημος-τέρας απαραίτητα.Αυτά

10. cadpmpc

cadpmpc Contributor