Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οχι άλλα μοντέλα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Dapom, στις 27 Μαϊου 2015.

1. imakolata

imakolata New Member

σκέτες τις φακές ,με τη φέτα δεν κάνουμε απορρόφηση σιδήρου . αν και σπάνια θα το τηρήσω αυτό  

2. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Ναι!!! 

3. gaby

gaby Guest

4. Kρατήστε χαρακτήρα  

5. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Κωλαράκι και εγώ προσθέτω και τα πόδια (κωλογαμπικός γαρ χαχα)... 
    Το στήθος μου λέει ελάχιστα...

6. AliceInChains08

AliceInChains08 100yrs of Solitude

Μαλλιά, δέρμα, λεκάνη (δηλαδή κώλος) και στήθος (και κυρίως οι θηλές), τα ενστικτωδώς, από όταν ήμαστε στις σπηλιές, σημεία έλξης των ανδρών.
    Το πρώτο δηλώνει την υγεία, το δεύτερο την κοινωνική τάξη, το τρίτο την ικανότητα να φέρει στον κόσμο παιδιά, και το τελευταίο την ικανότητα να τα θρέψει.

Τώρα εσύ @Tenebra_Silente με τα πόδια δεν ξέρω τι να σου πω. Πιθανότατα εν εξελίξει, αναπτύχθηκε και η ικανότητα των γυναικών να το βάζουν στα πόδια. Να το ψάξεις πάντως, γιατί σε έλκει κάτι τέτοιο.  

7. Tenebra_Silente

Εξαρτάται από τα κριτήρια που έχει κάποιος για το ποια είναι όμορφη...
    Καθώς και κείνα που χρησιμοποιεί για ν' αξιολογήσει το σεξ σαν "καλό" η "κακό"...

Υ.Γ. Δεν νομίζω να έχουν και τόσο λάθος στην "πιάτσα" πάντως...
    Αλλά εγώ είχα πάντα άσχημες χαχα... 
    Άρα δεν είμαι και τόσο έγκριτη πηγή  
    Λες εκείνες που είχα και μου είχαν βγει σεξουαλικά μάπα, να ήταν όμορφες ( η εξαίρεση στις άσχημες )?
    Πρέπει να πάω στον οφθαλμίατρο ξανά...φτου ρε γαμώτο... 

Last edited: 8 Ιουνίου 2015
  8. Tenebra_Silente

@AliceInChains08 αν σου φαίνεται περίεργο ότι αρέσουν σ' έναν άντρα, τα γυναικεία πόδια...
    Μάλλον είμαι εξωγήινος...εγώ και άπειροι άλλοι....χαχαχα... 

Τώρα αν η δυνατότητα που ανέπτυξαν, θα τις βοηθούσε, να τρέχουν και μακριά από μένα...
    Δεν χρειάζεται...Αν δεν τους κάνω, είναι ελεύθερες ν' απομακρυνθούν σινάμενες κουνάμενες...
    Ως προς το στήθος, δεν είπα ότι δεν μου αρέσει...Απλά ότι δεν είναι απ' τα σημεία στο γυναικείο κορμί που θα με ξετρελάνει/θα κοιτάξω πρώτο...Sorry...
    Τουτέστιν το έχω στην 5η/6η θέση μεταξύ των σημείων που σε μια γυναίκα θα μ' έλκυε...
    Γούστα?  

Last edited: 8 Ιουνίου 2015
  9. AliceInChains08

Όχι στους γυμναστηριακούς κοιλιακούς και τα άτριχα κορμιά που συνοδεύονται από μούσια.

Όχι άλλα φαρδιά παντελόνια που φτάνουν τόσο χαμηλά, που νομίζεις ότι ανά πάσα στιγμή, θα ξεβρακωθεί.
    (Πού πήγαν οι άνδρες με τα κολλητά παντελόνια, που μέχρι και κάλτσες έβαζαν μέσα για να είναι μόνιμα φουσκωμένο το επίμαχο σημείο;;;;;
    Ή μήπως ξεχάσατε παντελώς ποιο είναι το σημείο έλξης των γυναικών; )

Όχι στα αγύμναστα σώματα.

Ναι στις (κοκκινιστές εννοείται) φακές με ξύδι για μεγαλύτερη απορρόφηση σιδήρου.

10. Βάζεις ξύδι στις κοκκινιστές?
    Εγώ ήξερα μόνο στις ακοκκίνιστες πως πάει ξύδι (όπως αντίστοιχα για τα ξερά φασόλια πάει λεμόνι / εκτός αν είναι μαυρομάτικα).

11. AliceInChains08

Δοκίμασε και θα με θυμηθείς! Στο τέλος βάλε, ανάλογα πόσο θες. Επιβάλλεται για την απορρόφηση σιδήρου όπως είπα.
    Επίσης πάνε εκπληκτικά με ξυδάτο λουκάνικο, ή ξυδάτες πιπεριές φλωρίνης.