Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο Κανένας, το χρυσό κλουβί και η προσπάθεια απόδρασης από την σκλαβιά

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 3 Φεβρουαρίου 2019.

1. Ηλίας

Ηλίας Γυμνός και ζωντανός, εσείς;

Ο Κανένας, το χρυσό κλουβί και η προσπάθεια απόδρασης μου από την σκλαβιά.
    Για πολύ καιρό δεν είχα καταλάβει ότι ήμουν απλά ένας προγραμματισμένος σκλάβος.
    Τώρα σχεδιάζω μία απόδραση, ένα Prison Brake, για να πάψω να νιώθω ως ένας χαρακτήρας του Legion, για αυτό...
    Έχεις δίκιο Brenda, αλλά δείξε κατανόηση. Τώρα άρχισα να ξυπνάω και παρόλο που όλα αυτά τα χρόνια ένιωθα υποσυνείδητα παραβιασμένος και δεν μπορούσα να καταλάβω το γιατί, μέχρι που αρρώστησα και έχασα 35 κιλά, τώρα που ξύπνησα, η επαφή μου με την πραγματικότητα είναι απίστευτα οδυνηρή και παλινδρομώ.

Αποφάσισα να το ρίξω λίγο στο χιούμορ. Λέω μπρε αδερφέ, έχω καιρό να κάνω κάτι όμορφο και εμπνευσμένο, στο σπίτι μου. Και δουλεύω μερικά πλάνα στο μυαλό μου.

Επίσης σκέφθηκα να πάω σε διάφορες ανταγωνιστικές εταιρίες, διαφόρων προϊόντων και να τους πω…

«Τι θα δίνατε, για να έχω αυτό το προϊόν, στο σπίτι μου και όχι αυτό της αντίπαλης εταιρείας; Μπορεί στο σπίτι μου, να μπαίνουν λίγοι και ανώνυμοι, αλλά είναι εκλεκτοί και κάνουν για χιλιάδες, ίσως και να ζυγίζουν και περισσότερο. Όπως και να έχει θα φροντίσω, τον επόμενο καιρό να μετράνε ακόμα περισσότερο. Άρα τι θα μου δίνατε για αυτό;»

Έρχονται και άλλες ιδέες, στο παραβιασμένο κεφαλάκι μου, μπορεί οι ιδέες να είναι δικές μου, μπορεί και όχι. Αλλά πάντα οι μεγάλοι αριθμοί, με μαγνητίζουν, όσο τίποτε άλλο και κάνουν κάθε άλλο προγραμματισμό να μοιάζει μικρός. Και τους έχω εμπιστοσύνη. Γιατί τους αριθμούς δε θα τους βάζει το κεφαλάκι μου, αλλά οι ισχυροί αντίπαλοι και αυτοί δε νομίζω να προγραμματίζονται εύκολα. Εγώ οπότε, θα διαλέγω τους πιο μεγάλους αριθμούς. Βλέπεις τα Μαθηματικά, είναι ένα καλό εργαλείο, ακόμα και για ένα τυφλό.

2. Ηλίας

Επίσης τα ρούχα μου είναι παλιά και δεν θα είχα πρόβλημα να φορέσω μερικές επώνυμες μάρκες, αρκεί ο αριθμός να είναι ο μεγαλύτερος.

Αυτοκίνητο δεν έχω, αλλά δε θα έλεγα όχι για ένα σοφέρ με ένα επώνυμο αμάξι, για να μπαίνω και να πηγαίνουμε πολύ μακριά. Άραγε ποια μάρκα να έδινε τα περισσότερα;

Υ.Γ. Το νήμα ανήκει σε αυτή την κατηγορία, καθώς είναι μία τεχνική αποπρογραμματισμου, του ασύμμετρου. Την ονομάζω...
    Η τεχνική των Μεγάλων Αριθμών.

3. Ηλίας

Νέα ιδέα, με χιούμορ. Θα φανταστώ ότι όπως κάθομαι στον καναπέ μου…

…πως είμαι ένας πολιτικός αναλυτής και αθλητικός, μπορώ να πω και εκφράζω τις πολιτικές ή αθλητικές μου προτιμήσεις, σε ένα κοινό χιλιάδων…

…φαντασία με χιούμορ, φυσικά, αλλά και τα δύο είναι πολύ ισχυρά εργαλεία, για την τεχνική…

…των Μεγάλων Αριθμών.

Άνοιξε το κουτάκι της Πανδώρας και οι ιδέες έρχονται κατά δεκάδες. Για να δούμε τι άλλο…

4. Ηλίας

Μ’ αρέσουν οι συνεντεύξεις τρελαίνομαι, άρρωστος της φήμης βλέπεις, να βγαίνω στην τηλεόραση ή στο ραδιόφωνο. Έχω άποψη για τον κινηματογράφο, το θέατρο, τη μουσική, την κοινωνία, την πολιτική και άλλα πολλά, αλλά μετά σκέφτομαι, γιατί κάποιος να ήθελε να σου πάρει συνέντευξη. Γιατί να είσαι σημαντικός;

Και τότε πάλι τα Μαθηματικά μου απάντησαν, αν είσαι σημαντικός θα το ξέρουν αυτοί που έχουν τα μηχανάκια της τηλεθέασης ή ακρόασης και αυτοί θα το πούνε στα κανάλια, στα ραδιόφωνα, στις εφημερίδες και τότε αυτοί θα σε πλησιάσουν και δεν χρειάζεται πια άλλο να παιδεύεις το κεφαλάκι σου, για το αν μετράς για να σου πάρουν συνέντευξη ή όχι. Θα μιλήσουν οι αριθμοί βλέπεις και αυτοί δεν λένε ψέματα.

Υ.Γ. Αν δεν φαίνονται, αυτά που γράφω εδώ, στο κοινό υπάρχουν και άλλοι χώροι.