Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο Κυρίαρχος ως εραστής της υποτακτικής του

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 23 Ιουλίου 2015.

1. Nomad

Nomad Keyser Sose

καθε λαος που σέβεται τον εαυτό του έχει τη Τζούλια του..

2. Dapom

Dapom Contributor

Τα παραμύθια και ο Disney έχουν καταστρέψει κόσμο.

Ιδανική σχέση είναι η σχέση που όλα τα μέλη γνωρίζουν οτι δεν βρίσκονται και δεν θα βρεθούν ποτέ σε ιδανική σχέση.

3. whisperer

whisperer Regular Member

Παει 19χρονη στο πατερα της και ανακοινωνει οτι ειναι εγγυος.
    Τρελαινεται ο μπαμπας,φωνες,βρισιδια.
    Ψυχραιμη η μικρη του λεει,ηρεμησε,ο ανθρωπος ειναι σοβαρος,θα ερθει αυριο απο το σπιτι να μιλησετε.
    Σε αναμενα καρβουνα την αλλη μερα ο μπαμπας,βηματιζει στο μπαλκονι,κατεβαινει κατω,παει βολτες,καποια στιγμη σκαει μυτη πορσε,παρκαρει,βγαινει τυπος 35αρης,καλοβαλμενος, κουστουμια αρμανι,ρολεξια στο χερι,γεια σας κυριε ειστε ο πατερας της ταδε?
    Χαιρω πολυ κλπ.
    Πανε μεσα να συζητησουν.
    Αρχιζει ο 35αρης,κοιταξτε κυριε μου,εγω ειμαι σοβαρος και ντομπρος.
    Θεμα γαμου δε τιθεται αλλα και το παιδι θα αναγνωρισω και θα το εξασφαλισω για ολη του τη ζωη.
    Αν ειναι αγορι θα του δωσω μετοχες στο εργοστασιο ελαστικων που διατηρει η οικογενεια μου,μεριδιο στη ναυτιλιακη μας,καποια ακινητα,καποια μετρητα,το εξοχικο στη μυκονο και στην αραχωβα,ενα σκαφος και ασφαλως θα φροντισω για τις σπουδες του στα καλυτερα κολλεγια.
    Αν ειναι κοριτσι,το ιδιο ισχυει για τις σπουδες τα εξοχικα και τα σκαφη,αλλα για να μη τραβιεται τωρα κοπελλα με επιχειρησεις θα της μεταβιβασω περισσοτερα μετρητα και ακινητα που εχουμε στη βορεια Ελλαδα.
    Τωρα αν αποβαλλει η κοπελλα...
    Εκει πεταγεται ο πατερας και λεει....
    Ε αν αποβαλλει δεν εγινε και τιποτα, στη φερνουμε και τη ξαναπηδας...

4. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

@gaby @thanasis και όλους τους διαχειριστές.

Θα μπορούσαμε να μεταφέρουμε τα ποστς από #13 έως και #31 σε ένα άλλο νήμα με τίτλο "Εμπιστοσύνη και Αφοσίωση στις Κ/υ σχέσεις"; Παρακαλώ; Δεν ξέρω πώς θα μπορούσε να γίνει αλλά αν γίνεται, επειδή κατά τη γνώμη μου είναι σημαντικότατα θέματα η αφοσίωση και η εμπιστοσύνη ίσως θα ήταν καλό να ήταν ένα ξεχωριστό. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον κόπο  

Last edited: 24 Ιουλίου 2015
  5. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Και άλλο ερώτημα που μου ήρθε (ναι ξέρω διαπερνάνε το κεφαλάκι μου ωσάν νετρίνο   ):

Όταν υπάρχει Κυρίαρχος στη ζωή σας (και έχετε συχνές επαφές μαζί του) η επιθυμία σας κατευθύνεται όλο και περισσότερο προς Εκείνον ή διαχέεται και σε άλλους ανθρώπους;