Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο Κύριος μου.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Vassiliki, στις 19 Μαρτίου 2019.

1. Σχέσεις εξ'αποστάσεως δεν λειτουργούν μακροπρόθεσμα.

Διπλά παθών.

2. Cinnamon

Cinnamon Mary Celeste

Αν μου επιτρέπεται η γνώμη μου, γιατί μπαίνετε εξ αρχής σε τέτοιες καταστάσεις που μυρίζουν μπαρούτι?
    Εντάξει εσύ είσαι μικρή, αλλά το βλέπω κι από μεγαλύτερους σε ηλικία.
    Δεν υπάρχει καθόλου στο πίσω μέρος στο μυαλουδακι σας πως "Αν κολλήσω τι γίνεται μετά?"

Last edited: 19 Μαρτίου 2019
  3. Μπαίνεις έχοντας μια κάποια ελπίδα.

Βγαίνεις χωρίς αυτήν φυσικά.

4. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

@Vassiliki

Πολύ ωραία όλα αυτά, σε μας, γιατί τα λέτε;

5. Cinnamon

Cinnamon Mary Celeste

Η ελπίδα ποια είναι? Να αλλάξει ένας από τους δύο πόλη? Να έρθει να σε πάρει και να φύγετε σε άλλη γη σε άλλα μέρη?
    Η μήπως είναι η άγνοια εξ αρχής?
    Λες "Εντάξει μωρέ τι πειράζει να μιλάμε λίγο πότε πότε? Αφού με κάνει και νιώθω όμορφα"
    Και ο καιρός περνάει, και η φαντασιακή σχέση γιγαντώνεται στο μυαλό μας και μετά κολλάς και μετά....BINGO!

*Σε πήρα από τα μούτρα Βασιλική, συγγνώμη ❤

6. dark-light

dark-light Regular Member

Ασύλληπτο σέξ εξ αποστασεως πώς γίνεται με τι γραμμή?

7. dark-light

adsl/vdsl/fiber?

8. lexy

lexy .ti.va.

..δεν κράτησε το λόγο του....

9. dark-light

Ειναι Κ από το τιντερ γ αυτό.. δεν ειναι από εδω..
    (Χουμορ)

10. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Κυριαρχία εξ αποστάσεως υπήρξε σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας, μόνο που αυτή περιλάμβανε και τοποτηρητή που την εξασκούσε.

Στο D/s δεν ξέρω πως μπορεί να λειτουργήσει.

11. Queen87

Queen87 Contributor

Δυο σελίδες ωχ παραπάει...

Καλό το mind game δεν λέω αλλά πως σε μύησε αφού δεν έχετε βρεθεί απο κοντά; Το cyber sex δεν είναι BDSM. Και ο ιντερνετικός Κυριάρχος δεν μπορεί να ονομαστεί " ο Κύριος μου". Δεν θα σου πούμε εμείς βέβαια τι να κάνεις... αν θέλεις να τον ονομάσεις και πρίγκιπα αυτό θα είναι για σένα... εμείς μόνο την γνώμη μας μπορούμε να σου πούμε.
    10 μήνες είναι πολύς καιρός για να σου λέει οτι δεν το βλέπει σαν παιχνίδι. Μεγάλη κοπέλα είσαι, ενήλικη... σκέψου πόσο σοβαρό είναι αυτό και αν σε καλύπτει. Εγκεφαλικά να είσαι δωσμένη σε έναν άνθρωπο που δεν θα τον δείς ποτέ σου.

12. Vassiliki

Vassiliki Regular Member

Δε θα με έπαιρνε πίσω λόγω θέσης... Δεν είχε πει πως..