Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο Μικρός Μου Σκλάβος Lucozade - Όταν ο ήχος αγάπησε το χρώμα και το χρώμα έγινε ένα μαζί του

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Divina, στις 29 Μαϊου 2013.

1. Divina

Divina Regular Member

Ο Μικρός Μου Τρυφερός, Ντροπαλός, Αντιφατικός, Απόλυτα Υποταγμένος και ταυτόχρονα Απόλυτα Διεκδικητικός Σκλάβος Lucozade …συνήθως μιλάει εκείνος για το πώς βιώνει την σχέση μας , αναφέροντας κομμάτια από την ζωή μας …σήμερα αποφάσισα να μιλήσω εγώ για Εκείνον, για Εμάς…είναι τα γενέθλια μου και έχω αποφασίσει να του κάνω αυτό το δώρο εδώ και καιρό για την μέρα αυτή…

Στο σημείο αυτό θέλω να τονίσω ότι στο πώς εκφράζεται ο Μικρός Μου Σκλάβος σχετικά με θέματα και νήματα στα οποία συμμετέχει ή στο ποια κομμάτια της ζωής μας αποφασίζει να δημοσιοποιήσει έχει απόλυτη ελευθερία …είναι μια από τις ελάχιστες ελευθερίες που και εγώ απολαμβάνω να του προσφέρω απλόχερα…

Θυμάμαι σαν να ήταν χθες το πρώτο πράγμα που τον ρώτησα …
    - Τι πραγματικά θέλει και πόσο πραγματικά το θέλει….
    Η απάντηση του ντροπαλή, μετρημένη, γεμάτη ειλικρίνεια και ευσεβής πόθους ….χωρίς επιτηδευμένη ψευτοευγένεια και ψευτουποτακτικότητα….
    - Θέλω να γονατίσω γιατί το αισθάνομαι…μου είπε…θέλω να υποταχτώ σε κάποιον που να το αξίζει 24/7/365…
    Μειδίασα στο άκουσμα αυτών που είπε και αυτό αποτυπώθηκε στην φωνή μου…το ένστικτό μου για ακόμη μια φορά δεν με είχε προδώσει…
    - πιστεύω στις σχέσεις ζωής….του είπα.

Τότε του έδωσα το όνομα του …του είπα
    - Θα σε φωνάζω Μικρέ Σκλάβε…
    το μόνο που ψέλλισε ήταν ένα αχνό
    - Μάλιστα Κυρία….
    αργότερα σε αυτό το Μικρέ Σκλάβε προστέθηκε το Μου…. όταν πλέον ήταν Δικός Μου...

Έτσι απλά άρχισαν και κύλισαν όλα … σαν φυσική ροή…του έδωσα το χώρο και τον χρόνο να μου μιλήσει για τον εαυτό του, να ανοιχτεί , να νιώσει ασφάλεια... ….ιχνηλατώντας τα όρια …τις ενδόμυχες επιθυμίες του… και Εκείνος παρορμητικός, ενθουσιώδης, δοτικός , αντιφατικός, άλλοτε καλός και άλλοτε κακός, άλλοτε ήρεμος και άλλοτε εκρηκτικός , ορισμένες φορές να φέρεται σαν κολοπαιδάκι (μια παρένθεση για εκείνον –έχεις αρκετές τιμωρίες να λάβεις…. ακόμη να θυμάσαι ότι Σ’ αγαπάω) γεμάτος πάθος άπλωνε μπροστά μου τη ζωή του…. τους φόβους του…τα λάθη του…τα πράγματα που τον έκαναν περήφανο…αυτά που τον πονούσαν….τα όνειρα του….την καρδιά του και την ψυχή του… το κορμί του…

Στο άκουσμα της φωνής μου η δική του αποκτούσε ένα απαλό τρέμουλο…που ίσως καν να μην διαισθανόταν…. Στην παρουσία μου ….το βλέμμα του χαμήλωνε…όταν του ζητούσα να με κοιτάξει στα μάτια …τα μάγουλα του κοκκίνιζαν ανεπαίσθητα… τα μάτια του γυάλιζαν…και αποκτούσαν αυτή την σπίθα της προσμονής ...το κορμί του λύγιζε αργά από την επιθυμία…κι ψυχή του κραύγαζε μέσα από αυτά... Πάρε με !!!

Ώρες …μέρες …ολόκληρες αφιερώναμε στο να μιλάμε ….να μοιραζόμαστε…λέξεις…ήχους …χρώματα…χωρίς άγγιγμα …χωρίς καμία σωματική επαφή…απλά ο ένας βυθιζόταν στο μυαλό του άλλου …ο ένας στην ψυχή του άλλου…και ο ήχος άρχισε να ερωτεύεται το χρώμα και το χρώμα να εθίζεται και να ερωτεύεται τον ήχο… μέχρι τη στιγμή που το χρώμα ήταν έτοιμο να παραδοθεί στον ήχο και ο ήχος να δοθεί απόλυτα σε αυτό….

Πρώτα γονάτισε η ψυχή …και μετά γονάτισε το κορμί…ο Μικρός Μου Σκλάβος ήταν έτοιμος να παραδώσει την ψυχή του , την καρδιά του, το κορμί του….τα γόνατα λύγισαν …το σώμα αφέθηκε … και έπεσε σε στάση απόλυτης παράδοσης….ήταν εκεί μπροστά μου γονατιστός , με τα χέρια του χαλαρά και το κεφάλι χαμηλωμένο…ψελλίζοντας…

- Σ’ αγαπάω Είμαι Δικός Σου , κάνε με ότι θέλεις σου ανήκω, χρησιμοποίησε με όπως θέλεις είσαι Η Κυρία Μου…

Ήταν εκεί μπροστά μου γυμνός …γονατιστός …με το βλέμμα χαμηλωμένο …και το κορμί σε στάση προσφοράς , υποκλινόμενος μπροστά μου …προσφέροντας μου τον εαυτό του , την ψυχή του , την αγάπη του…λουσμένος σε μια βροχή από νότες και χρώμα…που χόρευαν πάνω στο δέρμα του… δώρο ανεκτίμητο στα πόδια μου….κι ήταν η πρώτη φορά που τον άγγιξα…

Ο δείκτης του αριστερού μου χεριού έσπρωξε στην άκρη το ατίθασο μικρό τσουλούφι που έπεφτε στο μέτωπο του…κατέβηκε στο μάγουλο του παρασέρνοντας μαζί του ένα δάκρυ …(το πρώτο του δάκρυ για μένα …) ταξίδεψε στο λαιμό του και από εκεί ακλουθώντας την γραμμή του ώμου του…πάνω στο χέρι του μέχρι να φτάσει στο εσωτερικό του καρπού του αριστερού του χεριού…στο σημείο όπου το αίμα περνάει πιο επιφανειακά από οπουδήποτε αλλού πριν πάει στην καρδία και ερχόμενο από αυτή…ένιωθα το σώμα του να συσπάτε σε αυτό το πρώτο άγγιγμα…η ανάσα του να γίνεται πιο γρήγορη …και η επιθυμία γι αυτό που θα επακολουθούσε να μεγαλώνει….

- Πάρε με …κλέψε με…Είμαι Δικός σου …κάνε με ότι θέλεις ….άσε με να σε υπηρετήσω…Σ’ αγαπάω …χρησιμοποίησε με …θα κάνω τα πάντα για σένα…

Τον φίλησα βαθιά στο στόμα…και εγώ Σ’ αγαπάω…ανάσανα μέσα του….τον αγαπούσα …ο ήχος αγάπησε το χρώμα…μια φράση που εκείνος και εγώ ξέρουμε το βαθύτερο νόημα της….και την πραγματική υπόσταση της…

Δεν ήταν υποταγή στην υποταγή όλο αυτό που συνέβαινε…. ούτε κυριαρχία για την κυριαρχία…ήταν υποταγή και απόλυτη παράδοση στον άνθρωπο …ήταν κυριαρχία και απόλυτη παράδοση στον άνθρωπο με αφετηρία και βάση την ίδια την μετουσίωση της πραγματικής αγάπης στην αποδοχή της φύσης μας και της αληθινής μας υπόστασης χωρίς υποκρισία χωρίς μάσκες…ήταν φυσική ροή…

Ξέρω περιμένετε τις γαργαλιστικές kinky λεπτομέρειες…το μετά το άγγιγμα…όμως αυτό το αφήνω σε Εκείνον ούτως η αλλιώς η συγγραφή είναι μάλλον δικό του χάρισμα…

Αυτό όμως που θα υπογραμμίσω είναι ότι τίποτε δεν ήταν στημένο …τίποτε δεν ήταν επιτηδευμένο…. κάθε κίνηση , κάθε άγγιγμα …τρυφερό ή μη, κάθε χτύπημα, κάθε πρόκληση πόνου , ταπείνωσης …πήγαζαν και πηγάζουν από έναν έρωτα θυελλώδη γεμάτο πάθος ….μια αγάπη βαθιά και αληθινή που ξεπερνάει τα στενά όρια και δεν ντρέπεται να εκφραστεί , να ζητήσει αποδείξεις , να τιμωρηθεί, να πληγωθεί και να πληγώσει, να λερωθεί , να ανασάνει , να αναστηθεί και τελικά να ανυψωθεί στον υπέρτατο βαθμό….κι όλα αυτά λουσμένα από έναν πηγαίο αισθησιασμό και εσωτερικό συντονισμό μυαλού, ψυχής και ανάσας …

Αφιερωμένο Σε Σένα Μικρέ Μου Κυριαρχικέ Σκλάβε Lucozade

Σε Σένα Μικρό Μου Αξίωμα My infinite kiss

Γιατί απλά Σ’ αγαπάω …σαν φυσική ροή …

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. nikicross

nikicross New Member

Απάντηση: Ο Μικρός Μου Σκλάβος Lucozade - Όταν ο ήχος αγάπησε το χρώμα και το χρώμα έγινε ένα μαζί του

Μπράβο!!!

Τυχερός ο "Lucozade" που βρίσκεται υπό την σκέπη μιας τέτοιας Κυρίας.
    Δυστυχώς όμως οι Κυρίες αυτής της μορφής εκλίπουν.... Κρίμα.

Εχω βιώσει και εγώ παρόμοια κατάσταση αλλά η μοίρα απομάκρυνε την Κυρία μου από εμένα εδώ και 4 χρόνια.

3. Απάντηση: Ο Μικρός Μου Σκλάβος Lucozade - Όταν ο ήχος αγάπησε το χρώμα και το χρώμα έγινε ένα μαζί του

Όμορφα αποτύπωσες την ψυχή σου. Και τα αληθινα ειναι που μετράνε..
    Χρόνια σου πολλά.

4. Mistress Valia

Mistress Valia Regular Member

Απάντηση: Ο Μικρός Μου Σκλάβος Lucozade - Όταν ο ήχος αγάπησε το χρώμα και το χρώμα έγινε ένα μαζί του

Τα σέβη μου ,με συγκίνησες.
    Χρόνια πολλά και πάντα καλά.

5. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Ειναι τα γενεθλια σας κ ομως εσεις δωριζετε σε εμενα αντι εγω σε εσας. Μου κανετε δωρο το μεγαλυτερο δωρο αυτο που σας ξεγυμνωνει ψυχικα. Μου χαριζεται τον εαυτο σας ολοενα κ πιο πολυ πιο βαθεια. Γινομαστε ένα σιγα σιγα και τωρα επιτελους το καταλαβαινω κι εγω, γιατι εσεις με μαθαινετε να το κανω. Οτι σας αγαπαω το ξερετε ηδη, οτι σας χαμογελαω το ακουτε. Ομως αποψε θα σας δωρισω αυτο, τον ηχο της ανασας μου. Αναπνεω πλεον Ντεβα μου, Κυρια μου!

6. Maley

Maley Contributor

χρονια πολλα, με υγεια..και που και που γραφε και εσυ κανενα κειμενο..οτι ναναι..να ειστε παντα μαζι

7. Alexkat

Alexkat Contributor

Χρόνια σου πολλά και καλά.
    Να χαίρεστε ο ένας τον άλλον.

8. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

9. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

κι ενα ακομα χαχαχαχα

10. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Χρόνια Πολλά κι από μένα!!

Εύχομαι να συνεχίσετε έτσι χωρίς αναστολές και όπως λαχταράει η ψυχή σας βρε παιδιά  

11. hellena

hellena New Member

Πόσο τυχεροί που ζείτε κάτι τόσο δυνατό!

12. luckythirteen

luckythirteen Regular Member

χρονια σου πολλα !!!
    και χρονια πολλα μαζι !!!
    εμενα προσωπικα με εκανες ναλιωσω..φανταζομαι τον lucozade τι μπορει να επαθε!!!