Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο Πελαργός και το BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος alnair, στις 28 Σεπτεμβρίου 2010.

  1. Manipulator

    Manipulator Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο Πελαργός και το BDSM

     )) στην εκφραση, εχω ενα θεμα, αλλα να ηταν μονο εκει!  
    αλλα, να εισαι καλα!!!!
     
  2. aerovamon

    aerovamon Regular Member

    Απάντηση: Ο Πελαργός και το BDSM

    Ninevi, μου αρέσει να σε διαβάζω… Manipulator είσαι zuper…

    Διαβάζω και ξαναδιαβάζω το θέμα, νομίζω πως θα απαντήσω για το πόσο βαθιά είναι μία μαύρη τρύπα…

    Λοιπόν,
    ένα ζευγάρι με ‘αποκλίνουσα’ ερωτική ζωή είναι το ίδιο ικανό να φέρει στο κόσμο ένα παιδί και κατά λογική συνέπεια να το αναθρέψει, με ένα ‘φυσιολογικό’ ζευγάρι. Δηλαδή ελάχιστα ικανό… Η βία υπάρχει σε κάθε διείσδυση, σωματική ή πνευματική, λιγότερο ή περισσότερο...
    Πριν από δυο χρόνια διάβασα ένα βιβλίο του Jonathan Swift, ‘Τα ταξίδια του Γκάλιβερ’ (εκδόθηκε το 1726), γνωστός στα παιδικά παραμύθια σαν Γκιούλιβερ. Στο τελευταίο του ταξίδι ο Γκάλιβερ γνώρισε τη χώρα των Χουϊννμμν, την χώρα των Αλόγων. Οι άνθρωποι που ζούσαν στη χώρα αυτή ήταν σε μία ζωώδη, άγρια κατάσταση. Τα Άλογα αντιθέτως ήταν ευφυή, ζούσαν σε μία πλήρως οργανωμένη κοινωνία και αποκαλούσαν τους ανθρώπους Γιαχού (Yahoo). Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, ήταν ότι την ανατροφή των παιδιών δεν την αναλάμβαναν μόνο οι βιολογικοί γονείς, αλλά όλοι οι κάτοικοι της χώρας.. Κάθε τόσο τα παιδιά, ύστερα από κάποια ηλικία, πήγαιναν από ζευγάρι-γονείς σε ζευγάρι-γονείς, χωρίς φυσικά να αποχωρίζονται πλήρως τους βιολογικούς γονείς τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα παιδιά να μαθαίνουν από μικρά να επιλέγουν, να μορφώνονται σφαιρικά όσον αφορά την οικογενειακή δομή, τις τέχνες, κτλ. Ελευθερία πνεύματος, η άρρωστη αγάπη σε έλλειψη…
    Ναι, ξέρω είναι ρομαντικό, απραγματοποίητο, παραμύθι… Είναι αδύνατον να συμβεί στη σύγχρονη πυκνοκατοικημένη εποχή μας. Ανεξάρτητα πάντως, είναι ένα όμορφο παραμύθι που έχει μέσα του τη σπίθα, την ιδέα πως αν κάποιος θέλει να γεννήσει Ζωή, να κάνει παιδιά, ο καλύτερος τρόπος μάλλον, είναι να αγαπάει τα παιδιά των άλλων εξίσου με τα δικά του…
     
    Last edited: 30 Σεπτεμβρίου 2010
  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο Πελαργός και το BDSM

    Απλός και σαφής ... και μιλάω εκ πείρας... έτσι οπως τα λεει ειναι.. αξιος!!!
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Ο Πελαργός και το BDSM

    Αρχικά θα ήθελα να πω, πως διαβάζοντας τις απόψεις κάποιων, βλέπω την παρανόηση περί του τι είναι 24/7 να συνεχίζεται.

    Όπως ξανάπα παλαιότερα μια Ms 24/7 σχέση είναι απλά σχέση ζωής, μέσα στην οποία το kink οι συνεδρίες και λοιπά δεν είναι παρά μέρος της όλης σχέσης όπως σε ένα βανίλλα γάμο είναι το σεξ.

    Το 24/7 αφορά περισσότερο την ιδεολογία και όχι τις πρακτικές Sm που δεν είναι παρά κομμάτι της σχέσης.

    Ειλικρινά δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω, για να γίνει κατανοητό πως ούτε ο λεκτικός εξευτελισμός, ούτε το μαστίγωμα δεν είναι αυτά που καθιστούν μια σχέση 24/7.
    Οπότε αν δεν βρίζει ο Κ την σκλάβα συνέχεια δεν πάει περίπατο το 24/7 ή αν είναι 24/7 δεν είναι απαραίτητο να τη μαστιγώνει μέσα στο σαλόνι!

    Το 24/7 δεν είναι ένα συνεχόμενο session.

    Όταν κάνουμε παιδιά, είτε είμαστε βανίλλα είτε είμαστε bdsm όλα αλλάζουν στη ζωή μας.
    Αναγκαστικά προσαρμοζόμαστε και δεν αναφέρομαι απλά στον πρώτο χρόνο που το μόνο που σκέφτεσαι μόλις βρεις ελεύθερο χρόνο είναι ο ύπνος, αλλά και στη συνέχεια.
    Οι ανάγκες των παιδιών γίνονται προτεραιότητα.
    Προσαρμόζουμε όλη την ζωή μας γύρω απ΄αυτά.

    (Αλλά ειλικρινά και παιδιά να μην έχουμε, είναι δυνατό να μπορούν κάποιοι 24/7, 365 μέρες το χρόνο να μην ασχολούνται με τίποτα άλλο πέρα από τα σεσσιονς?
    Δηλαδή αν είσαι στο bdsm σημαίνει αυτό πως πηδιέσαι συνέχεια όπου προλάβεις?
    Τι να πω, αν υπάρχουν τέτοια ζευγάρια, μπράβο αντοχές!)

    Πιστεύω στην σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας.
    Οι κίνδυνοι σήμερα είναι πολλοί κι από αρρώστιες και όχι μόνο για να μην προσφέρουμε στα παιδιά μας τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να μπορέσουν να προφυλαχτούν.
    Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως κάθομαι και συζητώ με τα παιδιά μου τις λεπτομέρειες των ερωτικών μου προτιμήσεων. (Αναρωτιέμαι αν ρωτήσουν, που εμένα με ρώτησαν ήδη για κάποια πράγματα πως θα αντιδράσουν οι γονείς που βαθιά μέσα τους πιστεύουν πως τα παιδιά μόνο ως μη ερωτικά όντα μπορούν να τους αποδεχτούν).

    Θα πω πάντως πως τα παιδιά σήμερα δέχονται ευκολότερα ως φυσιολογικές πολλές «αποκλίσεις».
    Ήδη αν κάποιος κάνει τον κόπο να δει τα παιγνίδια που παίζουν, όπως το Sims θα δει πως και δερμάτινα/λάτεξ ρούχα έχει, και μαστίγια και τη δυνατότητα να έχεις ομοφυλόφιλα ζευγάρια.
    Δεν είναι βλάκες και δεν κουβαλούν τα κολλήματα των γονιών τους, εκτός κι αν οι γονείς κατάφεραν να τους εμφυσήσουν τα δικά τους προσωπικά συμπλέγματα.

    Και πολλά για τα οποία κινδυνολογούν κάποιοι πως θα επηρεάσουν την ευαίσθητη ψυχολογία των παιδιών, τα παιδιά απλά τα αποδέχονται ως φυσιολογικά.

    Στην τελική:

     
  5. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο Πελαργός και το BDSM

    Ωραία, πολύ ωραία τα είπες και εύγε σου που σεβάστηκες το μικρό ανθρωπάκι, τρέχοντας τουλάχιστον να ρωτήσεις πώς είναι καλό να φερθείς, χωρίς να το γράψεις εκεί που δεν πιάνει μελάνι! Αυτό που δεν καταλαβαίνω και με θυμώνει είναι η αντίφαση απ’ την πλευρά της επιστήμης: Πώς είναι δυνατόν να διαρρηγνύει τα ιμάτια της, πείτε την αλήθεια, ποτέ ψέματα και δήθεν κι απ’ την άλλη μεριά η σεξουαλική ζωή των γονιών, νόμος απαραβίαστος, ιερόν άβατον, κάτι σαν το άγιον όρος που ούτε θηλυκή μύγα, δήθεν, δεν επιτρέπεται να εισχωρήσει. Προφάσεις εν αμαρτίες!
    Και καλά, νομίζεις ότι όσο και στον κόσμο του να είναι το παιδί, δεν παίρνει μυρουδιά τι συμβαίνει; Οι κλειδαμπαρωμένες κρεβατοκάμαρες δίνουν το έναυσμα να οργιάσει η φαντασία, στην καλύτερη περίπτωση την ανησυχία και στη χειρότερη, σημεία και τέρατα.
    Το στημένο παιδικό αυτάκι απ’ έξω δεν μπορεί να αξιολογήσει ή να κατατάξει κάπου αυτό που συμβαίνει, κατά συνέπεια μπορεί να πάρει απύθμενες διαστάσεις, αναλόγως βέβαια και την ψυχοσύνθεση του παιδιού. Η συμπεριφορά που σε προέτρεψε η παιδοψυχίατρος αποτελεί πάγια, παραδοσιακή τακτική που ανέθρεψε γενιές και γενιές, χωρίς καν να χρειαστούν ‘ειδικοί’ σύμβουλοι γονέων.
    Θυμάμαι ως παιδί την αμηχανία μου στην κλειστή πόρτα της κρεβατοκάμαρας, τα ερωτηματικά που έμεναν αναπάντητα, το φόβο που ένοιωθα σχετικά με τη βία που οσμιζόμουν να πάλλεται στην ατμόσφαιρα. Θυμάμαι ακόμη τις σκόρπιες σκέψεις μου, κάτι τρομερό συμβαίνει εδώ! Τα παιδιά δεν είναι ηλίθια, σοφά είναι τα τερατάκια…’έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα’,…  τα ξεχνάνε όμως επιμελώς στην ενηλικίωση κατά τη διάρκεια της σαχλοεκπαίδευσης, γαμώτο..!

    Δεν υποστηρίζω να γινουν τα παδιά φάτσα κάρτα κοινωνοί της ενήλικης σεξουαλικότητας όμως πιστεύω, αν ο γονιός ή ο σύντροφος εξηγούσε απλά και κατανοητά ότι δεν υπάρχει χαώδες, άλυτο μυστήριο πίσω απ’ τις αμπαρωμένες πόρτες αλλά το μαγικό παιχνίδι των ενηλίκων που παίρνει διάφορες μορφές έντονων χαδιών μέσα από πόνο, τότε το παιδί κι ας μην καταλάβαινε ακριβώς, θα ησύχαζε, θα καταλάγιαζαν οι φοβεροί και τρομεροί δράκοι μέσα του, θα ένοιωθε ασφάλεια και σ’ αυτό το κομμάτι που θα το βοηθούσε σημαντικά αργότερα στη διαχείριση της δικής του σεξουαλικότητας.

    Συμφωνώ απόλυτα με τη lara[E-p]:
    Παρομοίως τη σιχαίνομαι, ολοκληρωμένο άνθρωπο δεν σε κάνει το να γινεις γονιός ούτε βέβαια σου εγγυάται κανείς ότι θα βιώσεις την ολοκλήρωση όταν μεινεις άτεκνος. Το θετικό που βρίσκω όταν γινεται κάποιος γονιός και ίσως συν στην ολοκλήρωση, είναι ότι το παιδί εξ ορισμού βοηθάει να μετατοπιστεί το ενδιαφέρον απ’ την προσήλωση στον εαυτό μας σε κάποιο άλλον άνθρωπο που στην διαδικασία της αλληλεπίδρασης τον ενισχύεις με τους τρόπους σου και κυρίως μέσα απ’ την αντίληψη που έχεις για τα πράγματα, να πάρει το δρόμο του. Μέσα απ’ αυτήν την πορεία όμως ενισχύεσαι κι εσύ, παίρνεις μεγάλα μαθήματα κατανόησης της ζωής, γίνεσαι πάλι παιδί, ζώντας εκείνη την άγρια χαρά της παιδικότητας και συνάμα με το μυαλό του ενήλικα προσπαθείς τουλάχιστον να ξεπεράσεις μαζί με το παιδί, εκείνες τις σκοπέλους που σε καθήλωσαν στο φόβο και τη στασιμότητα.
    Φυσικά αυτός είναι ένας από τους δρόμους που όπως και σ΄όλους τους αλλους δρόμους, καλό είναι να ξεκινάμε με ισχυρή επιθυμία να τον βαδίσουμε και όσο το δυνατόν προετοιμασμένοι. Τέλειος κανείς δεν είναι κι ούτε πρόκειται να γίνει όποια πορεία κι αν ακολουθήσει. Αυτό δεν σημαινει ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά, χρειάζεται όμως να χει την επίγνωση ότι τούδε και στο εξής μοιράζεται τη ζωή του μ’ ένα άλλο πλάσμα, προχωράνε μαζί διερευνώντας με ειλικρινή διάθεση τα μυστήρια. Δεν χρειάζεται κανείς να τα ξέρει όλα, αλλά ενεργό ενδιαφέρον να μάθει πώς λειτουργεί αυτό το τόσο διαφορετικό πλάσμα που συμπορεύονται. Κάπως έτσι μαθαινουμε πολλά και για τον εαυτό μας, διευρύνεται η αντίληψη κατανόησης της ανθρώπινης φύσης κ ίσως, αναλόγως πάντα, γινόμαστε πιο ανθρώπινοι.

    Συμφωνώ με τον βωτρέν, η αναζήτηση ακραίων ηδονών δύσκολα συμβιβάζεται με την τεκνοποιϊα. Μοναχικός δρόμος με τους ανάλογους συντρόφους. Δεν γίνεται να βυθίζεσαι σε εκστατικά ερωτικά σκοτάδια, όταν το παιδί σε χρειάζεται στο εδώ και στο τώρα..
     
  6. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο Πελαργός και το BDSM

    Καλα μην εισαι και τοσο απολυτος σε αυτο πως δλδ το βδσμ γινεται μονο στο κρεβατακι με κλειστες τις πορτες. εννοω τις πρακτικες εκτος οπως τροπο συμπεριφορας λεκτικα κτλ. πιστευω πως δεν ειναι σωστο να δινουν την λαθος εντυπωση μη σεβασμου και αγενειας μεταξυ τους οι παρτενερ.
    Τα παιδια δεν βλεπουν με τα ιδια ματια τα πραγματα οπως οι μυημενοι σε αυτο που κανουν.
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Ο Πελαργός και το BDSM

    Μια γυναίκα γύρω στα 55 παίρνει το πρωϊνό της παρέα με τον κατά 18 χρόνια μεγαλύτερό της άντρα της. Μεγάλος έρωτας παλαιόθεν και γνωστός τοις πάσοι. Δεν είναι μόνοι τους, γύρω γύρω είναι φίλοι, παιδιά, εγγόνια, κ.λπ. Ανοιχτό σπίτι. Κάποια στιγμή ο άντρας της γυρίζει προς αυτήν, της χαϊδεύει το εσωτερικό του μπράτσου από ψηλά ως την κλείδωση του αγκώνα δύο φορές, την κοιτάζει στα μάτια με τρόπο πέρα ως πέρα ερωτικό και την ρωτάει: "beaucoup de sang aujourd hui?" Δηλαδή, "πολύ αίμα σήμερα;". Η γυναίκα χαμηλώνει τα μάτια, κοκκινίζει και απαντά με μισόλογα, επίσης στα γαλλικά, αλλά ψυθιριστά. Οι υπόλοιποι όλοι παρακολουθούν προσπαθώντας να μην εκτεθούν ότι παρακολουθούν.

    Το μυστήριο της ερώτησης εκείνης έχει βασανίσει τρεις γενιές...
    Και το χειρότερο; Αυτοί οι άνθρωποι, πριν φύγουν, προνόησαν να κάψουν όλη τους την ερωτική αλληλογραφία! Όσοι είχαν την ελπίδα ότι το μυστήριο θα λυνόταν όταν οι μυστηριώδεις θα έφευγαν από τη ζωή, απλά πιάστηκαν κορόϊδα...

    Σε νιώθω κι εγώ έτσι θα ένιωθα. Μόνο που τα παιδιά δεν τα ξέρουν όλα, εντοπίζουν μεν τα πάντα αλλά δεν ξέρουν πού να τα ανάγουν.

    Από τον ερωτισμό των γονιών του. Εισάγει μια βαρύτατη bias (μεροληψία) στον ερωτισμό τον δικό του. Η απόκρυψη του ερωτισμού των γονιών του δεν είναι υποκρισία, είναι ένα μυστήριο.

    Προτείνω να κρατήσουν οι γονείς το μυστικό τους τοπίο για τους ίδιους. Για την απόλαυση τη δική τους και για το, αν όχι καλό, μη κακό των παιδιών τους.

    Δεν μπορώ να μη σεβαστώ τη γνώμη σας, δεδομένου ότι έχετε παιδιά. Άλλωστε ήταν η κεντρική αντίληψη περί ανατροφής παιδιών στη γενιά μας.

    Αναρωτιέμαι όμως, μήπως μια ελαφρά μετατόπιση του άξονα θα έκανε πιο εύκαμπτο και άρα πιο ανθεκτικό το οικοδόμημα "οικογένεια"; Η σκηνή που περιέγραψα στην αρχή του ποστ δείχνει κάποια πράγματα για το πώς εννοώ την έμφαση στην απόλαυση των γονιών, δεν το τραβάω και πολύ δηλαδή, αλλά επιτρέπω στους ανθρώπους να διατηρήσουν το "μυστήριο".

    Υποθέτουμε πάντα ότι οι σαδομαζοχιζόμενοι ή οι απλά χαριτωμένα διαστροφικοί δεν είναι και τελείως ηλίθιοι ώστε να τους τσακώσει το "παιδικό αυτάκι" και ότι το έχουν λάβει υπόψη αυτό. Ξέρω κάτι μικρά κοριτσάκια που ήθελαν πολύ να δούνε τον μπαμπά τους γυμνό, παραμόνευαν τις νύχτες που κοιμόταν και παρόλο που ο δόλιος κοιμόταν γυμνός και συνήθως ξεσκέπαστος, τα κοριτσάκια δεν είχαν καταφέρει να δουν αυτό που ήθελαν. Και ήταν έξυπνα, ολοζώντανα και το είχαν βάλει αμέτι μωχαμέτι...

    ...πιθανότατα θα σε είχε τρελάνει στο δούλεμα. Και είσαι σίγουρη ότι θα ήξερες να απαντήσεις στις ερωτήσεις του μετά τις "αποκαλύψεις", ότι οι ερωτήσεις του θα ήταν αυτές που πιστεύεις και δεν θα αναδείκνυαν όλες τις αντιφάσεις που τυχόν ταλανίζουν τη σχέση του ζευγαριού; Γιατί αυτό νοιάζει το μικρό παιδί κυρίως, έχει να κάνει με τη δική του ασφάλεια.

    Μια μαμά ήθελε να μιλήσει στην κόρη της για την αντισύλληψη. Μια φίλη της την αποτρέπει. "Μα γιατί;" ρωτάει η μαμά. "Γιατί δεν ξέρεις για την αντισύλληψη τόσα ώστε να πάρεις πάνω σου την ευθύνη να μη μείνει έγκυος η μικρή". Η μαμά εκνευρίζεται "Μα γιατί το λες αυτό;". "Επειδή έχεις πέντε παιδιά" απαντάει η άλλη.
     
    Last edited by a moderator: 1 Οκτωβρίου 2010
  8. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Ο Πελαργός και το BDSM

    ..... ε λοιπον οι απαντησεις εχουν πολυ χιουμορ ... και φαντασια ... πολλες μαλιστα ειναι ικανες να κρυψουν εναν ολοκληρο ελεφαντα πισω απο μια παπαρουνα ...
    ειπα να μην εκνευρισω παλι τα πληθη αλλα δεν μπορω να μην πω τα συκα , συκα και την σκαφη , σκαφη ...

    Οταν υπαρχει πραγματικη αγαπη , δεν υπαρχουν ορια στις δυνατοτητες του ζευγαριου ... οτι και να κανει (το ζευγαρι) καλο θα βγει και αν προκυψει προβλημα , μεσα απο τις αρχες της αγαπης , θα βρει την λυση του ....
    Οταν ο/η καθε απελπισμενος/η , αυτοανακυρησεται σκλαβος/α ... για να διασταυρωθει η μοναχικη του πορεια με τον πολυποθητο πουτσο .. οτι και να φτιαξει ,,, θα ειναι προιον απελπισιας ...
    Οταν ο καθε Καπετανακης , που εχει ντουγκλα το μουστακι και χερι βαρυ και ασυκωτο , που του αρεσει να το κατεβαζει στην συντροφο του ακομα για καθε γκολ που τρωει η ομαδα του ... αλλα επειδη η πρωην ηταν αρκετα αξιοπρεπεις και τον πηρε χαμαπρι εστω αργα και του εβγαλε και μια δικαστικη εντολη .. σκεφτηκε : "ποιον θα βαραω διχως να φωναζει την αστυνομια ?..... Γκλινγκ Ιδεα !!! .. μια σκλαβα ...!! " θα ειναι καταδικασμενος παντα να εχει σχεσεις με την αστυνομια .. ειτε αυτος ειτε τα παιδια που θα κανει ...

    μιλαμε λοιπον για το αν η bdsm σχεση , βασιζεται σε σωστους η λαθος λογους .. για την περιπτωση των λαθος λογων δεν αξιζει καν να σκεφτουμε αν θα υπαρχουν επιπτωσεις .. ειναι το μονο βεβαιο ...οχι μονο στο παιδι που υπαρχει ή θα υπαρξει .. αλλα και στου ιδιους ..

    τωρα ... αν το bdsm αποτελει ενα προσθετο προβλημα που θα εχει να αντιμετωπισει το ζευγαρι ... ναι σιγουρα ...
    ομως , μια υγειης σχεση , ολοκληρωμενη και πλαισιομενη απο αγαπη , θα δωσει εξισου καλες απαντησεις , και ειναι βεβαιο πως δυσκολιες προσθετες θα προκυψουν και για το παιδι , ομως θα εχει απαντησεις διχως κενα και μια σπουδαια παιδεια πανω στην αγαπη .

    στην αντιθετη περιπτωση , θα ειναι καταστροφικο για το παιδι και εγληματικα αφελες απο μερους των γοννεω που θα το ννα φερουν μεσα σε μια σαδομαζοχιστικη σχεση που ολη η κοινωνια χαρακτηριζει ως απεχθει και ανωμαλη ..

    οταν υποκινησαι απο αγαπη , σοφες θα ειναι οι πραξεις σου ... , .. οταν σε διοικει η καβλα , οτι κανεις , για τον πουτσο θα ειναι ....