Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο γάμος του conner

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος conner, στις 3 Σεπτεμβρίου 2015.

1. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Σε παρακαλω, σωσε με!!!!!!!

2. gazza

gazza Regular Member

προτεινω μονομαχια 

3. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Μίλησα μια φορά! Δικιά μου η @Ice on fire κι ασε τον conner να λιγουρευεται

4. moxito

moxito Travel for the dream!!!

5. moxito

moxito Travel for the dream!!!

Θα βγαλουμε τερηδονα και ουλιτιδα...Αλλα μαλλον μονο εσεις... 

6. conner

conner Contributor

7. Εγώ γιατί δεν έχω ενημερωθεί για τον γάμο!?!! Ρε άτιμε @conner ???εμένα αφήνεις απ έξω??? δεν το περίμενα από σένα ειλικρινά..
    Εσύ χάνεις.. και είχα πολλές ιδέες και για τον στολισμό και για το bachelor..

8. Elune

Elune Priceless

Κάνε πίσω! Η διοργάνωση έχει ήδη ανατεθεί στην Μπαμπλουνε σχολή. Η σχολή σου... σχόλασε! Σύντροφε @conner ψηλά το κεφάλι, εχουμε ήδη αρχίσει το κάστινγκ με δίμετρα κορίτσια. Με την εγγύηση της Μπαμπλουνε Α.Ε

9. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Η σχολή της @sokolata αντίθετα συνιστά κοντούλες, που με το κατάλληλο τακούνι ταιριάζουν με κάθε ύψος συνοδού, χωράνε πιο εύκολα σε κλουβί, κάνουν καλύτερες πίΤες, είναι πιο ευχάριστες και αρέσουν σε όλους* εκτός από τους μπαμπλουνέους γιατί είναι άσχετοι.

*Πηγή πληροφοριών: Κ. Οντός, "Χέστε μας με τις ψηλές, οι κοντές γαμ@νε", εκδ. ShortCut, Κοντούπολη 2014.

10. Elune

Elune Priceless

Σε ντουλάπι κουζίνας χωράνε; Εμας οι δικές εχουν ολα τα φόντα για να γινουν μοντέλα σε διαφήμιση για προιόντα περιποιησης πρωκτού. Ψηλά κορίτσια, κατάλληλα για τα μπετά.

11. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Προφανώς και χωράνε, και χαμογελαστά μάλιστα, ενώ οι δικές σαν μόνο σε δίπορτο ψυγείο. Και έτσι κρυόκωλες όπως τις διαλέγετε, δεν φαίνεται και η διαφορά θερμοκρασίας.
    Όταν λες "μοντέλα σε διαφήμιση για προιόντα περιποιησης πρωκτού", εννοείς ότι η ομορφιά τους, εμμμ... δεν επιτρέπει να ξεχωρίζεις ποιά είναι η μούρη και ποιός ο πρωκτός τους; Εξαίσιες επιλογές indeed.
    Καταλληλα για μπετά, όπως λέμε μπετόστοκος; Ή μπετόβλακας;

Μπαμπλουνέοι, εις ανώτερα!  

Last edited: 14 Δεκεμβρίου 2015
  12. Η διαφορά μας αγαπητό μου παιδί είναι πως εμείς ξέρουμε τι χρειάζεται.. τι ποθει η καρδουλα του ..εσύ απλά μένεις στα κλασικά, ψηλή /ξανθιά χαζή..
    Εμείς προσφέρουμε κοντες έξυπνες με διαολεμενο χιούμορ, προσωπικότητες εκρηκτικες, έτοιμες να υποταχθουν στα θέλω του κονερ..

Ο στολισμος δε, θα είναι προσαρμοσμένος στα γούστα του πελάτη.. φιάλες για κλυσματα θα υπάρχουν περιμετρικά του χώρου, λάστιχα θα κρέμονται από την οροφή, τις μπομπονιερες (που θα αποτελούνται από ένα σακουλάκι υπόθετα )θα μοιράζουν νοσοκόμες..