Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο δράκος της Δράμας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Nickname, στις 24 Οκτωβρίου 2021.

1. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Έχω ρίξει μια πρώτη ματιά σε άρθρα για την υβριστοφιλία και αναφέρεται, όπως επίσης αναφέρεται και το μητρικό ένστικτο σαν άλλος πιθανός λόγος. Εγώ δεν είμαι σίγουρος ότι θα τα ξεχώριζα, απαραίτητα.
    Κάτι που επίσης μου κάνει εντύπωση, είναι ότι αυτές δεν αναφέρονται πουθενά.
    Σαδιστής; Ποιος σαδιστής; Εγώ δεν ξέρω από αυτά τα πράγματα, ούτε κάνω παρέα με τέτοιους. Βαράνε! 

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Είναι αδιάφορο , εστιάζουν στο κακό παιδί.

3. Nickname

Μα αυτός ακριβώς είναι ο προβληματισμός μου!
    Αν ήταν κάποιος που είχε σκοτώσει 30 άτομα κατά τη διάρκεια ληστείας, ενδεχομένως να μου φαινόταν πιο λογικό.
    Εδώ όμως, η υποψήφια "σύντροφος" είναι και εν δυνάμει επόμενο θύμα!

@Mystique , κατά τα άλλα, η απάντηση σας είναι κοντά στην εικόνα που έχω, σας ευχαριστώ

4. Σεχραζατ

Σεχραζατ https://youtu.be/VifSsnN_oiU

Η μόνη που με σιγουριά δεν έφταιγε ήταν η άτυχη κοπέλα.
    Αυτό που θυμάμαι, ήταν λάθος χειρισμοί της αστυνομίας και εμπλοκή δημοσιογράφων.
    Σχετικά με τον συγκεκριμένο, τον έβλεπα με συμπάθεια, ίσως γιατί γνώριζα την προσωπική του πορεία και πόσες δυσκολίες είχε αντιμετωπίσει.

5. Nickname

Με το που το διάβασα, σκέφτηκα,
    "Ναι, έχεις απόλυτο δίκιο!"
    Και μετά διάβασα αυτό:

Anders Behring Breivik (Andrew Berwick)
    Ο Andrew Berwick, γνωστός και ως «ο μακελάρης τη Νορβηγίας» δολοφόνησε 8 άτομα με έκρηξη βόμβας και στη συνέχεια πήγε σε μία παιδική κατασκήνωση και πυροβολώντας δολοφόνησε 69 (!) άτομα, τα περισσότερα ανήλικα. Παρόλα αυτά, λαμβάνει κατά μέσο όρο 88 ερωτικές επιστολές τον χρόνο, πολλές μάλιστα από ανήλικα κορίτσια.

6. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Εδώ ίσως κρύβεται όλο το γνωστικό σφάλμα: οτι ψυχολογικές καταστάσεις σε βαθμό ακραίο, επκίνδυνο, ενθυλακωμένομστηναίσθηση του εαυτού, modus operandi που δεν αλλαζει ούτε ψυχοφαρμακευτικη θεραπεία χρόνων, θα αλλαξει με τη λογικη και την αγαπη. Η έστω θα παραμεριστεί και θα λειτουργησουν ολα απο νορμαλ εψς και ιδανικα.
    Antisocial διαταραχες, σχιζοφρενειες, folie a deux, αποσυνδετικές διαταραχές, κι αλλα πολυ ζόρικα, στα οποια οι ψυχιατροι σηκωνουν τα χερια ψηλα,, είναι μαλλον όνειρο θερινης νυκτος να παραμεριστουν (δηλαδη σε γνωστικο και λειιτουργικο επιπεδο και σε επιπεδο νευροδιαβιβαστων να αδρανοποιηθει η μη κανονικη λειτουργια τους) με την αγαπη και τη λογικη.
    Το ιδιο ισχυει και για τα (συνηθως πανισχυρα) ψυχολογικα κινητρα που ωθουν καποιον σε κατα συρροη άγρια εγκληματα. Δεν παραμεριζονται απο την αγαπη τριτου η την επικληση της λογικης. Αυτο δεν συμβαινει ουτε αε πολυ πιο ηπιες διαταραχες οπως πχ του cluster b του DSM V, πολλω δε μαλλον σε καταστασεις σαν αυτες των serial killers.

7. Nickname

Το θυμάμαι, αλλά εδώ υπήρχε φυσική επαφή. Και όταν υπάρχει φυσική επαφή μπορεί να συμβεί στον καθένα. Δεν είναι απαραίτητα υβριστοφιλία.

Υγ: Έμαθα και πως τη λένε, τρομάρα μου  

8. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Δεν έχω καμία αγάπη προς τον Ευαγγελάτο αλλά για το συγκεκριμένο ήταν αυτός που έφταιγε το λιγότερο και δεδομένης της τότε απειρίας του το χειρίστηκε όσο καλά μπορούσε να το χειριστεί ένας άνθρωπος που βρέθηκε από το πουθενά σε αυτή τη θέση.

Τα λάθη ήταν της αστυνομίας και μόνο.

9. Nickname

Η παρουσία τους στο νήμα αποτελεί συναίνεση  

10. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

Δεν μπορώ να συμμεριστώ τον συλλογισμό των ανηλίκων κοριτσιών αυτών(αφέλεια, αγνεία κινδύνου, εφηβεία ίσως).
    Αν με ρωτήσετε προσωπικά δεν είμαι από αυτούς που πιστεύουν στην σωφρονιστικό σύστημα/ιδέα/εγκλεισμό αυτών των περιπτώσεων.

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Τέρμα άρρωστο.

Δεν μαζοχίζομαι με δολοφόνους.  

12. Nickname

Harold Schechter
    Το πρώτο καταγεγραμμένο περιστατικό υβριστοφιλίας ήταν το 1895.
    Ο Harold Schechter, γνωστός και ως «ο δαίμονας του Belfly» ήταν ένας serial killer στραγγαλιστής και βιαστής. Κατά τη δίκη του το δικαστήριο γέμισε με πλήθος γυναικών όλων των ηλικιών που του εξέφραζαν το θαυμασμό τους και του πρόσφεραν λουλούδια.
    Δυστυχώς για αυτές, καμία δεν πρόφτασε να κερδίσει την καρδία του μιας και λίγο αργότερα απαγχονίστηκε.

Charles Manson
    Ο Charles Manson, επικεφαλής αίρεσης και παρανοϊκός δολοφόνος, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.
    Από την πρώτη στιγμή του εγκλεισμού του δεχόταν ερωτικά γράμματα από δεκάδες γυναίκες.
    Μία από αυτές, η Εlaιne Burton, ξεκίνησε να γράφει ρομαντικά γράμματα και να επισκέπτεται τον άντρα της ζωής της στη φυλακή, με το όνειρο να ζήσουν μαζί, ελεύθεροι. Η αγάπη βρήκε το δρόμο της και η Elaine κατάφερε να εξασφαλίσει την πολυπόθητη άδεια γάμου.
    Ο Manson, ωστόσο ακύρωσε τον γάμο, γιατί όπως υποστήριξε το μόνο που επεδίωκε η Burton είναι μετά τον θάνατο του να κερδίσει τον νομικό έλεγχο της σωρού του και να την μετατρέψει σε τουριστική ατραξιόν.