Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο δρόμος για την "ελευθερία"

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος iwanttoserve, στις 13 Νοεμβρίου 2012.

1. iwanttoserve

iwanttoserve New Member

Κυριακή απόγευμα καθησμένος στο μπλε δερμάτινο καναπέ του μικρού διαμερίσματος. Αυτός και μια καφετιέρα στραγγιστού καφέ η μόνη πολυτέλεια.
    Ο καφές μόλις είχε βγει και μου κρατούσε παρέα μαζί με ένα στριφτό τσιγάρο Καρέλιας. Από κάτω σιγόπαιζε .
    Περνούσα όμορφα.

Είχα χωρίσει πριν από 5 μήνες..., μεγάλη αγάπη... , πολλά χρόνια... , χαζός χωρισμός ..., χωρίς αιτίες απλά διαφορετικά σχέδια. Ήμουν ευτυχισμένος μαζί της...Θυμάμαι.
    Τώρα περνούσα την φάση του "όλα καλά" , ήθελα να περνάω όμορφες στιγμές και το είχα καταφέρει.

Ήταν ακόμα μια vanilla σχέση. όλο έπειθα τον εαυτό μου ότι θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, θέλει να βγάλει την υποτακτικότητα του , να μην την κρύβει , να ... να δοκιμάσει τουλάχιστον , μόνο έτσι θα ξέρει.

Οι σχέσεις μου με το BDSM ... Φορουμς, λίγο πορνό του χώρου, 2 σέσσιον με μια επαγγελματία και πολύ πολύ φαντασία...

Αυτή την φορά έιχα ωριμάσει θα έψαχνα να μάθω , όχι να βρω , ήθελα να ακουμπήσω το lifestyle. Είχα περάσει από διάφορα φόρουμ που είχα καταφέρει να γνωρίσω αυθεντικές πολύπειρες 18χρονες αφέντρες, μεγάλων απαιτήσεων financial dommes, εκδιδόμενες σε κάμερα αυταρχικού χαρακτήρα. Ταυτόχρονα
    άρχισα να διαβάζω σχετικά με το lifestylle , να παρακολουθώ ταινίες BDSM περιεχομένου και....

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααα έπεσε ο καφές πάνω μου, μόνος του δεν γίνετε ..... υβριστικά επίθετα και βίαιες σκέψεις για την άτιμη κούπα ...

-ένα νέο μήνυμα απο τον χρηστη Mistress@@@ έλεγε "Μήπως ήσουν εσύ..., είχα λάβει ένα μήνυμα που μ είχε αρέσει , από λάθος το διέγραψα , ξαναστείλτο"

ποια είναι αυτή.... τι της είχα στειλει? μετά από μια σύντομη αναζήτηση ... είναι η Κυρία που της είχα κάνει κατάθεση ψυχής, τα είχα πει όλα όπως έβγαινε από το μυαλό μου κατευθείαν, ήμουν ειλικρινής ... η vodka που είχα καταναλλώσει... ημούν πολύ ειλικρινής. Το ξαναέστειλα, αυτή την φορά ντρεπόμουν με ότι είχα γράψει, φοβόμουν και είχα αγχωθεί...

τα επόμενα 47 λεπτά και κατι δεύτερα νόμιζα ότι ήταν αιώνες , όμως η λύτρωση ήρθε με ένα μήνυμα

"στείλε μου το skype για αξιολόγηση"
    ...

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. iwanttoserve

iwanttoserve New Member

...πέρασαν μερικά 24ωρα, την μέρα η ρουτίνα , η δουλειά , οι ακάληπτες επιταγές , η μικροπολιτική και οι φίλοι γέμιζαν το μυαλό μου... ξεχνιόμουν. Τα βράδια οι σκέψεις μου καλυπτώταν απο Αυτή ,είτε πλάθοντας σενάρια που θα μου χάριζαν ένα χρυσό αγαλματίδιο είτε σενάρια που σταματούσαν στα πρώτα λεπτά.

Το άγνωστο, φοβίζει το άγνωστο... πιστεύω όσο θαρραλέος και αν είσαι μέσα σου πρέπει να τρέμεις , ή ετσι έλεγα για να παρηγορηθώ. Δεν ήξερα αν έπρεπε να περιμένω κάτι ή σε τι να προσδοκώ... με μια λέξη ήμουν μπερδεμένος. Πάντα κατάφερνα με λογική να λύνω όποιο κόμπο έβρισκα μπροστά μου , τώρα όμως ...

"είσαι διαθέσιμος? " εμφανίστηκε στην οθόνη , δειλά πληκρολόγησα "Ναι"
    το έσβησα ... θα είμαι ο εαυτός μου αποφάσισα ¨μάλιστα Κυρία"

υπάκουσα στις πρώτες εντολές γονάτισα μπροστά σε μια κάμερα τοποθετημένη σε ένα χαμηλό τραπεζάκι ώστε να φαίνομαι ολόκληρος.... δεν ήμουν σωστά τοποθετημένος... "τα χέρια πίσω απο την πλάτη , άνοιξε αγκώνες και λίγο τα πόδια" ...συστήθηκε , μίλησε για τον εαυτό Της , τις εμπειρίες Της , τι ψάχνει , που αφιερώνει τον χρόνο Της. Έβαλε τους κανόνες Της , μου εξήγησε τα κριτήρια της αξιολόγησης... και τα στάδια κτήσης που ακολουθεί
    " εάν σε αποδεχτώ θα πάψεις να έχεις αυτομάτως ανθρώπινα δικαιώματα και όρια και θα Μου ανήκεις ολοκληρωτικά, αρχικά online και εάν τα καταφέρεις σε πραγματικές συνεδρίες, εαν είσαι και εκεί επαρκής μπορούμε να μιλήσουμε
    για σταδιακή κτήση 24/7 και στην πορεία βλέπουμε"

Μιλούσε απόλυτα , ακουγόταν ειλικρινής και σωστή... με είχε κερδίσει , ήθελα να τα καταφέρω!!!

συνέχισε λέγοντας " αν ποτέ αμφισβητήσω την ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη μου σε εσένα θα απομακρυνθείς άμεσα, φυσικά είσαι εδώ με την βούληση σου και μπορείς να φύγεις όποτε θελήσεις "

Κατανοητό Κυρία ! όλα θύμιζαν ταινία , και ενώ στα σενάρια μου φοβόμουν για το τι θα ακολουθήσει και το πως θα είναι... ήμουν αποφασισμένος και σίγουρος... είχα ξαφνιάσει τον ίδιο μου τον εαυτό.

"βγάλε το κοντομάνικο" μου είπε...

3. chris8302

chris8302 New Member

Απάντηση: Ο δρόμος για την "ελευθερία"

Αυτό ήταν?Δεν έχει συνέχεια?Και ξεκινησε με ωραία περιήγηση!

4. papadokori

papadokori Regular Member

δεν υπάρχει συνέχεια?τόσολίγο?

5. iwanttoserve

iwanttoserve New Member

έχει... αλλά χρόνο και όρεξη για γράψιμο ταυτόχρονα δεν έχει...
    εν καιρώ ...

6. iwanttoserve

iwanttoserve New Member

Υπάκουσα...

"Μάλιστα...., βγάλε και το παντελόνι"

Ένιωθα λίγο άβολα , άρχισα να αγχώνομαι και να κάνω αρνητικές σκέψεις καθώς εκτελούσα αυτό που μου είχε ζητηθεί

Τις σκέψεις μου διέκοψε "... και το εσώρουχο"

Δεν σχολίαζε τίποτα , δεν ήξερα αν τα πάω καλά η πολύ άσχημα, από το άγχος άρχισα να ιδρώνω..

"...κατέβασε το πετσάκι και τράβα το κεφάλι προς τα πάνω..."

με το άγγιγμα το πέους μου σκλήρυνε ελαφρώς, δεν το σχολίασε, λες να μην το πρόσεξε... πο πο δεν μπορώ άλλες σκέψεις... το μυαλό μου με έχει τρελάνει.

"...γύρνα στα τέσσερα και άνοιξε το κωλομέρια σου..."

το έκανα , πλέον ένιωθα πολύ άβολα...

" ωραία στενή τρύπα!" , "απαραβίαστη" συμπληρώνω.

"Ακόμα καλύτερα" !!! μου απαντάει και συμπληρώνει

"Μου κάνεις, θα σε δεχτώ στο πρώτο στάδιο. Οι κανόνες είναι οι εξής :
    Ξεκινάς γυμναστήριο το οποίο θα πηγαίνεις τουλάχιστον μία ώρα 5 φορες την βδομάδα
    Αγοράζεις σε πρώτη φάση πιο στενά εσώρουχα, θέλω να πιέζεσαι να νιώθεις άβολα.
    Στο σπίτι θα κινείσαι στα 4 γυμνός.
    Θα τρως και θα πίνεις νερό σε μπώλ στο πάτωμα.
    Το κρεβάτι θα είναι πάντα στρωμένο στην τελειότητα , σαν να με περιμένεις
    αλλά εσύ θα στρώσεις στο πάτωμα στο τέλος του κρεβατιού, μπορείς να χρησιμοποιήσεις υπόστρωμα.
    Εννοείτε ότι το σεξ και η αυτοικανοποίηση απαγορευόνται ρητά, αυτό είναι δικό μου θέμα πλέον.
    Το πιο σημαντικό πράγμα για σένα θα είναι το κόλαρ που θα σου βάλω , κάτι το οποίο θα είναι πάντα πάνω σου, μόνο εγώ έχω το δικαίωμα να το βγάζω"

"Τα δέχεσαι όλα αυτά?"

Διστασα , δεν ήξερα τι έπρεπε να πω ... χιλιάδες σκέψεις και συναισθήματα χαράς και φόβου ταυτόχρονα ...

"... λοιπόν..."

"Μάλιστα"... ψελισα,

χαμογέλασε.... " Καλως ήρθες"!

7. DutchessV

DutchessV Regular Member

Περιμένουμε κι άλλα!!!! Πως εξελίχθηκε? Εκανες σωστή επιλογή τελικά,περνάς όμορφα?