Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο καλόκαρδος Μάστερ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 2 Ιουνίου 2010.

  1. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Οι καλόκαρδοι. - Τί ξεχωρίζει από τους άλλους ανθρώπους εκείνους τους καλόκαρδους που τα πρόσωπά τους ακτινοβολούν καλοσύνη; Απέναντι σ' ένα καινούργιο άνθρωπο νιώθουν καλά και πολύ γρήγορα τον αγαπούν. Γι αυτό θέλουν το καλό του, η πρώτη κρίση τους είναι "μου αρέσει". Κι ύστερα ακολουθούν με τη σειρά τα εξής: η επιθυμία ιδιοποίησης (δεν έχουν πολλούς ενδοιασμούς για την αξία του άλλου), η γρήγορη ιδιοποίηση, η χαρά με την κατοχή, και η δράση προς όφελος του κατεχόμενου.

    Νίτσε, Η χαρούμενη επιστήμη
     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Ευμένεια. - Είναι ενάρετο όταν ένα κύτταρο μεταμορφώνεται σε λειτουργία ενός πιο ισχυρού κυττάρου; Δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Κι είναι κακό που το πιο ισχυρό κύτταρο αφομοιώνει αυτό το ασθενέστερο; Κι αυτό δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Είναι υποχρεωμένο να το κάνει, γιατί πασχίζει να βρει άφθονα υποκατάστατα και γιατί θέλει να αναγεννηθεί. Γι αυτό πρέπει να διακρίνουμε μέσα στη ευμένεια: την ενόρμηση της ιδιοποίησης και την ενόρμηση της υποταγής, ανάλογα με το αν είναι ο ισχυρότερος ή ο ασθενέστερος αυτός που νοιώθει ευμένεια. Η χαρά και η επιθυμία πάνε μαζί στον ισχυρότερο, που θέλει να μετασχηματίσει κάτι για να το κάνει λειτουργία του. Η χαρά και η επιθυμία να είσαι επιθυμητός πάνε μαζί στον ασθενέστερο, που θέλει να γίνει λειτουργία. - Ο οίκτος είναι κατ' ουσία το πρώτο από τα δύο αυτά πράγματα, μια ευχάριστη διέγερση της ενόρμησης της ιδιοποίησης μπρος στη θέα του ασθενέστερου: δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως πως ο "ισχυρός" και ο "αδύναμος" είναι σχετικές έννοιες.

    Νίτσε, Η χαρούμενη επιστήμη
     
  3. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Θα με πνίξει ο L_Strike που τον βάζω μαζί με τον Νίτσε... 

    ΥΓ. Δεν κατανοώ γιατί δεν υπάρχουν τοποθετήσεις. Το θέμα είναι μπαμ στην καρδιά της σχέσης Κυριαρχίας. Αν δεν έχει ίχνος σεξ και βίας δεν σας κάνει κούκου; 
     
  4. froul

    froul New Member

    Απάντηση: Ο καλόκαρδος Μάστερ

    Εγώ πάντως,αν και νέος στον χώρο,θα συμφωνήσω απόλυτα με τις ρήσεις που έχουν παρατεθεί.
     
  5. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Απάντηση: Ο καλόκαρδος Μάστερ

    Ισως για μερικους ανθρωπους να ειναι πιο kinky να κατσουν αγκαλια απο το να κρεμαστουν απο το ταβανι.Ισως να ειναι και hard limit...!
    Τιποτα κακο με κανενα απο τα δυο.
    Each to his own.
     
  6. froul

    froul New Member

    Απάντηση: Ο καλόκαρδος Μάστερ

    Από την στιγμή που μιλάμε για σχέση master με slave,όταν μιλάμε για "καλοσυνάτο master" είναι φυσικό να μην είναι σύμφωνο με την συνηθισμένη αντίληψη του καλοσυνάτου.Έχει να κάνει περισσότερο με την νοοτροπία και τον τελικό στόχο.
     
  7. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Ο καλόκαρδος Μάστερ

    Οι ρήσεις του Νίτσε αναφέρονται στην ιδιοποίηση, όχι στις αγκαλίτσες. Μπορεί να παραπλανά κάπως η χρήση του όρου "καλόκαρδος", όμως δεν διευκρινίζεται πουθενά σε ποιόν κώδικα πρέπει να ανατρέξει κανείς για να διασαφηνίσει ποιό είναι "το όφελος του κατεχόμενου". Με αυτό το σκεπτικό, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι οι Γερμανοί εισέβαλλαν στην Πολωνία για το καλό της.

    Πράγματι, έχω παρατηρήσει ότι μερικοί έχουν την τάση να συσχετίζουν την κακία με τον υγιέστατο σαδισμό που ασκείται στο πλαίσιο της συναίνεσης (όπου συναίνεση όχι αυτό που έκανε την Emma να βαριέται με κείνο το κοριτσάκι που έδειρε σε πρόσφατο ποστ της, αλλά αυτό που δίνεται μετά το γεγονός και εκφράζεται με την παραμονή του Υ στη σχέση). Ποτέ μου δεν συνάντησα κακόψυχο Μάστερ και αυτό αποτελεί ένα από τα βασικότερα τεστ στα οποία υποβάλλω (πλαγίως ασφαλώς) όσους Μάστερ τύχει να με προσεγγίσουν. Όλοι οι πραγματικοί Μάστερς είναι καλόκαρδοι, εάν κάποιος δεν είναι, απλά δεν είναι Μάστερ αλλά βλαμμένος και ουστ στον Καιάδα. Είναι καλόκαρδοι (κανένας δεν το παραδέχτηκε ποτέ)κυρίως, πιστεύω, επειδή έχουν κυριαρχήσει στα κατώτερα συναισθήματά τους και πάθη τους, πριν επιχειρήσουν να κυριαρχήσουν σε οτιδήποτε ή οποιονδήποτε άλλον.

    Ο στόχος του Μάστερ, στην ιδιοποίηση ενός Υ, μου είναι προσωπικά ξεκάθαρος και ελπίζω να μην υπάρχουν πολλές αμφιβολίες περί αυτού. Αυτό που ενδέχεται να μην είναι ξεκάθαρο είναι η νοοτροπία: ο Μάστερ αποτελεί την ευκαιρία για το Υ να δώσει αυτό που έχει ανάγκη να δώσει. Με αυτή την έννοια, πρόκειται για μία καλοσυνάτη "εισβολή στην Πολωνία"...απαραίτητη για την ευζωία του Υ...