Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο κύκλος με την κιμωλία

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_No, στις 30 Απριλίου 2010.

  1. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Ο κύκλος με την κιμωλία

    η κιμωλια δεν παει μονη της..
     
  2. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Ο κύκλος με την κιμωλία

    το αναφερω πιο πανω " ...παρα μονο αν ο Κυριος σβησει ενα κομματακι του κυκλου"

    εννοειται οτι ο Κυριος γραφει και σβηνει τον κυκλο , το πως το εισπραττει η σκλαβα εξαρταται απο το "βαθμο" της υποταγης και την ποιοτητα της σχεσεως της με τον Κυριο της

    και ναι επιμενω οτι απαιτει δυναμη να γραφει ο αλλος γραμμη και για σενα να υψωνεται τοιχος
     
  3. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απάντηση: Ο κύκλος με την κιμωλία

    Νομιζω οτι το νημα αρχιζει να ξετυλιγεται σιγα σιγα ομαλως, για να γινει και κατανοητο. Αντικριζουμε δυο οντοτητες των "εσωθεν" και των "εξωθεν". Και οι δυο χρειαζουνται δυναμι. Αυτο ειναι δεδομενο. Απλα η "εξωθεν" με οποιαδηποτε μορφη, του θεατη, Κυριαρχου, καιροσκοπου κλπ, σχηματιζει την γραμμη, τα ορια. Η δυναμι του "εσωθεν" διοχετευεται στη καλυτερη συμπεριφορα εντος οριων κυκλου ωστε επιθυμιες, βλεψεις, απολαυσεις κλπ να εξισοροποισουν αρμονικα την πορευσι. Η μια δυναμι γενναει, και η αλλη φροντιζει. Το σιγουρο ειναι οτι τα γεγονοτα μεμονωμενα η συνολικα καθωριζουν την συμπεριφορα του εντος οριων. Η δυναμι του "εντος" ειναι ικανη να αντιμετωπισει μονο ενα, η μερικα γεγονοτα, περιστατικα, τα οποια απαρτιζουν την δυναμι του "εκτος" μαζι με αλλα πολλα.


    Υ.Γ Θαλεια δεν απαντω στο προηγουμενο σου quote για τον λογο οτι διαλογος, διορθωσι, διαπληκτισμος, συμετοχη, συμπληρωσι ευκολα μπορουν να λαβουν μερος λανθασμενα, ανεξαρτητως πρωταρχικης διαθεσις.
     
  4. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Ο κύκλος με την κιμωλία

    Sado_M
    θα διαφωνησω μονο σ αυτο το σημειο της τοποθετησεως σου :"...Απλα η "εξωθεν" με οποιαδηποτε μορφη, του θεατη, Κυριαρχου, καιροσκοπου κλπ, σχηματιζει την γραμμη, τα ορια."

    γραφω πιο πανω :

    το πως το εισπραττει η σκλαβα εξαρταται απο το "βαθμο" της υποταγης και την ποιοτητα της σχεσεως της με τον Κυριο της

    θα απαντησω ξεκινωντας υποκειμενικα ,
    αν καποιος "αδυναμος Κυριαρχος" , θεατης , καιροσκοπος κ.λ.π. εκανε μια γραμμη γυρω μου και μου εδεινε εντολη να μεινω μεσα θα εισεπραττε το χλευασμο μου.
    αν το εκανε ο Κυριος μου τοτε καθε σημειο του κυκλου θα ηταν και μια στηλη τουβλα , σιδερα, μπετον
    που θα υψωνονταν αρκετα μετρα κι αυτο διοτι η σχεση μου με τον Κυριο μου εχει τη δυναμη να το πετυχει αυτο.
    (αν εχεις δει ποτε εν λειτουργια σχεδιαστικο προγραμμα σε 3D σχεδιαση , καπως ετσι, εσυ τραβας γραμμη και σχεδιαζεται τοιχος)

    Sado_M
    εδω θα συμφωνησω :".....Η μια δυναμι γενναει, και η αλλη φροντιζει. "
    αυτο μπορει να επιτευχθει ομως οταν υπαρχει συνεχης αμφιδρομη ροη δυναμεων.
    ο δασκαλος μου στο tango μου εχει πει :
    "ο καβαλιερος δεινει εντολη για το τι θα κανει η νταμα
    το πως θα το κανει ειναι δικη της υποθεση "
    θεωρω οτι το αυτο ισχυει σε μια σχεση D/s συμπληρωνοντας οτι το πως θα το κανει εξαρταται απο βαθος και την ποιοτητα της σχεσεως της με τον Κυριο της.


    Υ.Γ Sado_M
    οταν εγω προσωπικα κανω quote το κανω για διευκολυνω το διαλογο και τον αναγνωστη ωστε να μην χρειαζεται να γυρισει πισω για να συνδεσει τις απαντησεις εχω εμπιστοσυνη στην κριση των συνομιλητων μου ωστε να μην το εκλαβουν λανθασμενα , παρ' ολο που με δυσκολεψε ομως σου εκανα τη χαρι .
     
  5. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απάντηση: Ο κύκλος με την κιμωλία

    Μιας και διευκρινιστηκε η εννοια και η σημασια των quote, να διευκολυνω και εγω.


    ¨αδυναμος Κυριαρχος" ειναι μεμονωμενο γεγονος που δεν παραθετει ορια, αλλα παραπεμπει σε ορια εκτος απο τα δικα του. Τα ορια παραμενουν. Σε καμμια περιπτωσι δεν μπορει να αποφευχει κανενα οριο. (οριο, οχι εμποδιο) Αν μεινω χωρις αναπνοη για 10 λεπτα, στο 11ον θα σκασω. Αν βρω αιθερα μεσα στα 10 λεπτα, δεν σημενει οτι εχω δυναμι. Εσυ λες οτι αν εισαι δεμενη, με μια μασκα ωστε να εμποδιζει την αναπνοη σου, απο καποιον αδυναμο Κυριαρχο, καλως η κακως, η δυναμι του Υ/υ θα εβρησκε αιθερα.

    Συμφωνησαμε.

    δηλαδη, ενω ο καβαλιερος δινει εντολη για μια περιστροφη κρατοντας την νταμα του απο την αφη των δακτυλων τους, η νταμα κανει μια περιστροφικη κωλοτουμπα, σηκωνεται, τρεχει και πηδαει απο το παραθυρο, φωναζει στο εξω κοσμο γιουπι, και χαναμπενει στην αιθουσα χορου για να παει τουαλετα? Ειναι προσωπικη υποθεσι της νταμας τα ορια του ταγκο τα οποια απαιτουν μια επαναφορα της καθε νταμας στην επομενη εντολη του καβαλιερου της, μετα την περιστροφη της?


    Βαθος και ποιοτητα δεν ειναι δυναμι ομως. Η δυναμι προσδιοριζεται και καθωριζεται με "κατι" που εχω, και εσυ το "θελεις", και εισαι ετοιμη να δεχτης ανταλλαγη για εκεινο το "κατι". Το νημα εχει θεμα ο κυκλος με την κιμωλια, και η ερωτηση του θεματος ειναι αν ο κυκλος εχει την δυναμι.
     
  6. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Απάντηση: Ο κύκλος με την κιμωλία

    Ολο το θρεντ βασιζετε στην ιδεα του mental bondage, τουλαχιστον οπως το καταλαβα εγω.
    Ο νοητος περιορισμος στον οποιο συχνα αναφερονται και σαν ropeless bondage ειναι αρκετα συνιθισμενος αλλα και πολυ μεγαλης δυσκολιας. Μια απο τις πιο συχνες χρησης του ειναι για να δειξει ο/η υ τον βαθμο της εκπαιδευσης του ή αντιστοιχα για να δειξει ο Κ τον βαθμο της κυριαρχιας/επιροης/εξουσιας πανω στον/ην υ.
    Ειναι μια πραγματικα δυσκολη μέθοδος 'περιορισμου' που δεν μπορει να επιτευχθει απο την μια μερα στην αλλη.
    Μου περιεγραψαν πριν απο καιρο μια σκηνή κατα την οποία η υ ήταν "δεμενη" απο το δαχτυλιδι που φορουσε στο χερι της με κλωστή που κατέληγε απλα πανω στα γονατα του Κ της και είχε εντολη να μην κουνηθει. Και δεν κουνήθηκε χιλιοστο.
     
  7. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Ο κύκλος με την κιμωλία

    καλα εχεις ταλεντο !!!! μ εκανες και ξεραθηκα στο γελιο !!!! εξαιρετικα παραστατικος σ αυτο που θελεις να περιγραψεις.
    ας επανελθω ... ειπαμε η νταμα περνει εντολη να εκτελεσει τη φιγουρα και θα την εκτελεση πατωντας στα σωστα βηματα , ομως μια "αγγουρω" νταμα θα το κανει ξερα και τυπικα (απλη εκτελεση εντολης) ενω σε αντιθετη περιπτωση θα ειναι μια πεταλουδα που θα στροβιλιζεται γεματη παθος κοιτωντας τα ματια του καβαλιερου της να δει την ικανοποιηση του , διοτι εκεινος την εμπνεει γι αυτο.
    βεβαιως και δεν ειναι δυναμη αλλα οι προϋποθεσεις σε μια σχεση D/s (κατα την αποψη μου) ωστε να υπαρξουν αυτες οι εκατερωθεν δυναμεις


    σ αυτο ηδη εχω παρει θεση ο κυκλος δεν εχει καμμια δυναμη αφ εαυτου του , αν ειχε, καθε φορα που θα βρισκομουν μεσα σ ενα κυκλο, περπαντωντας πχ για ψωνια σ ενα αιθριο, θα εμενα εκει ακινητη περιμενοντας εντολη να βγω .
     
  8. kali crow

    kali crow Guest

    δεν ειναι η κιμωλια,ουτε ο κυκλος.ειναι Αυτος που εφτιαξε τον κυκλο απο κιμωλια που εχει τη δυναμη πανω στην υποτακτικη Του..... 
     
  9. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απάντηση: Ο κύκλος με την κιμωλία

    Καλησπερα.
     
  10. Lady_No

    Lady_No Regular Member

    Απάντηση: Ο κύκλος με την κιμωλία

    Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...θέλω να μείνω στο πώς "χτίζεται" αυτός ο "τοίχος"...
    Χρειάζεται υπομονή και σταθερότητα όταν σε περικυκλώνει κάτι τόσο υσχυρό και πολλές φορές ο τρόπος είναι να της πιάσεις το χέρι και να την κάνετε μαζί την γραμμή..μόλις κλείσει ο κύκλος αφαιρείς την κιμωλία απο το χέρι της και κάθεσαι κοντά της έξω απο τον κύκλο, όσο περνάει η ώρα απομακρύνεσαι έως ότου μείνει εκεί μόνη προσμένωντας το χέρι σου που απλά θα "σπάσει" τον κύκλο μουτζουρώνοντας ένα μέρος του...

     
     
    Last edited: 1 Μαϊου 2010
  11. master Thanassis

    master Thanassis Regular Member

    Απάντηση: Ο κύκλος με την κιμωλία

    ολοι σε εναν κυκλο απο κιμωλια δεν ειμαστε μεσα?
     
  12. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Ο κύκλος με την κιμωλία

    ναι στον (Δ, ΝΤ)

    ---------- Post added at 18:40 ---------- Previous post was at 18:24 ----------

    Eleni
    ως σκλαβα που εισαι θα εχεις παρει τετοιες εντολες και ειμαι σιγουρη οτι τα εχεις καταφερει.
    για μενα το πιο δυσκολο ειναι να μου ασκει πονο λιγο πιο περα απο τα ορια μου και να εχω εντολη να μη βγαλω αχνα !
    μπορει να φαινεται ασχετο με το νημα αυτο που λεω , ομως οση δυναμη και να εχει ο Κυριος μου εκεινη τη στιγμη , η δικη μου δυναμη ειναι εκεινη που καταπινει την κραυγη μου.