Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο κώλος είχε τη δική του ιστορία

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος peleas, στις 16 Οκτωβρίου 2015.

  1. "Αν δεν ήθελε η μητέρα Φύση να δίνουμε κώλο, δε θα τον εξόπλιζε με αυτές τις ευαίσθητες νευρικές απολήξεις". Το επιχείρημα μιάς φίλης που έχει μετατρέψει τον κώλο της σε πάρκινγκ ευρύχωρο, ευάερο και ευήλιο. Ο κυρίαρχός της την έχει εκπαιδεύσει να του φέρνει όποιο αντικείμενο της ζητάει... με τον κώλο. Ακόμα και αν δε χωράει ολόκληρο, το σέρνει από κάποια λαβή, ή προεξοχή. Γυμνάζει τους μυς του σφιγκτήρα της, όχι μόνο για να μην ξεχειλώσουν από τη διάμετρο των εισερχομένων αντικειμένων, αλλά για να μπορεί να αγκαλιάζει σφιχτά το ανύποπτο πέος που θα διαβεί το πρωκτικό της κατώφλι.

    Απευθύνομαι σε όσες (και όσους) εξασκείτε το σπορ της πρωκτικής διείσδυσης και το γουστάρετε τα μάλα. Τι έχετε φυτέψει κατά καιρούς στο μυρωδάτο κήπο του κώλου σας? Εδώδιμα, αποικιακά, είδη δώρου, είδη σπιτιού και κάμπινγκ, πλυντήρια-στεγνωτήρια, ομπρέλλες, προπέλλες και άλλα τιμαλφή.

    Μην ντρέπεστε, μεταξύ μας είμαστε. Μιά καθωσπρέπει βουδουσουμιάρα δε φεύγει ποτέ από το σπίτι χωρίς να βάλει το άρωμά της και το αγαπημένο της πρωκτικό πώμα.

    Τα μάτια όλων μας είναι στραμμένα στον κώλο σας... 
     
  2. Dapom

    Dapom Contributor

    Ο κώλος είχε τη δική του μαρτυρία θα ταίριαζε νομίζω καλύτερα.
     
  3. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Εξαιρετικό νήμα επίσης. Δεν το λέει τυχαία ο λαός όταν λέει :

    -Πιάνει μπαρμπούνια με τον κώλο-  
    -Αν δεν βρέξεις κώλο, μπαρμπούνια δεν θα φας-    
    -Ο κώλος είναι το μουνί του μέλλοντος-

    Βεβαίως εκτός από το διασκεδαστικό και το καυλωτικό του όλου θέματος, θα πρέπει να τονιστεί , χωρις να έχω τίποτα επίσημα στατιστικά, ότι η -κωλοδοσία, κωλοκαταχρησία,κωλοθυσία- μειώνει το κίνδυνο προώρου τερματισμού της σχέσης, έτσι με το καλημέρα, κατά 30 % περίπου, αλλά επιφυλάσομαι      

    Υγ : Το νήμα αυτό ήταν παγίδα. Όσες διαβάσατε αυτό το νήμα,κάντε το κοινοποίηση σε 3 φίλες σας, αλλιώς η κατάρα της Λιουαναμπλε θα πέσει πάνω σας, θα βγάλετε δηλαδή μπιμπίκια στην μύτη και θα σας σπάσουν τα νύχια        
     
    Last edited: 17 Οκτωβρίου 2015
  4. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    — Τι έχεις πάθει κόρη μου και πας σα συγκαμένη;
    — Μου κάναν Οθωμανικό Αγία Ηγουμένη
    — Σου άρεσε;
    — Μου άρεσε
    — Θα ξαναπάς;
    — Δεν ξέρω. Καλό το πισωκολλητό μα τώρα υποφέρω…
    — Δώσε καιρό στον κώλο σου να ηρεμήσει λίγο
    — Πόσο καιρό; Πονάω πολύ τα πόδια σαν ανοίγω
    — Σε δύο μέρες αρχικά θα πάψεις να υποφέρεις
    έπειτα θέλει άλλες εφτά μέχρι να συνεφέρεις
    ό,τι σου λέω οι σοφοί πατέρες μας το βρήκαν
    του κώλου τα εννιάμερα πώς λες εσύ να βγήκαν;
     
  5. brenda

    brenda FU very much

    Με 30% αέρα, κατά @bumblebee , η κωλοδοσία αναγορεύεται σε ακρογωνιαίο λίθο της σχέσης.
    Ουχί αδίκως...

    Ο κώλος είναι σφιχτός, ζεστός, σκοτεινός, άνευ πραγματικού πάτου, ενίοτε υγρός, φιλόξενος, δεν έχει ποτέ περίοδο (αν έχει αιμορροΐδες γάμησέ τα), είναι extendable, μπορεί να φιλοξενήσει practically τα πάντα, ακόμη και δύο ή περισσότερα πράγματα μαζί, είναι hyper-καυλωτίκ, ευαίσθητος αλλά και υπερ-προσαρμοστικός, δεν είναι απλά το νέο μουνί, είναι η Disneyland του ερωτικού παιχνιδιού, γιατί μην ξεχνάτε, ότι όλοι έχουμε, γυναίκες και άντρες, όλα τα στάτους...και αντλούμε και προσφέρουμε ηδονή μέσω αυτού...

    Εγώ θα σταθώ λιγάκι στο δαχτυλάκι/α, χέρι/α επί του πρωκτού, που μάρτυς μου ο Βούδας, το γουστάρουν όλοι οι άνθρωποι, όλων των παράλληλων συμπάντων, κι αν λένε πως όχι, εγώ λέω πως ψεύδονται...

    Σφήνες, στράποι, ντίλντο κλπ, ακόμη και καθημερινά αντικείμενα, επιβεβαιώνουν μοναχά την ηδονή της διείσδυσης για όλους, ανεξαιρέτως, επιμένω στην θεώρηση ότι άπαντες το απολαμβάνουν, ομολογημένα ή μη...όσοι δεν το παραδέχονται, απλά ανθίστανται για κάποιον λόγο στο αυταπόδεικτο και ταυτίζουν ρόλους με πρακτικές!
     
  6. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    "Ο κώλος είναι ιδέα.Γι' αυτό και ως ιδέα διασχίζει το χώρο και το χρόνο χωρίς να υφίσταται την παραμικρή αλλοίωση. Αν μάλιστα λάβουμε υπόψιν μας ότι όλες οι άλλες ιδέες -πολιτικές, θρησκευτικές, καλλιτεχνικές, φιλοσοφικές και πάει λέγοντας- έρχονται και παρέρχονται, αυτός δε μένει εις τον αιώνα, τότε δικαίως, θα μπορούσε να θεωρηθεί, ως ιδέα, η απασών υπερτέρα.

    Από την πλευρά τους οι επιστήμονες, άνθρωποι γεννημένοι, για να καταστρέφουν την ομορφιά των μύθων και της μεταφυσικής, και να μας προσγειώνουνε ξεβράκωτους στ' αγκάθια της πραγματικότητας, ισχυρίζονται ότι τα οπίσθια όχι μόνον αποτελούνται από χειροπιαστή ύλη, αλλά και, ως αντικείμενο μελέτης, δεν κρύβουν πλέον κανένα μυστικό.

    [...]

    Με όλα τα παραπάνω όμως, υπάρχει κίνδυνος παρουσιάζοντας μονόπλευρα τους ευκλεείς προγόνους μας να τους αδικήσουμε. Ο πισινός λεγόταν και κύσος και αποκαλούσαν περιφρονητικά κυσολέσχη τον άνθρωπο που ασχολούνταν αδιάκοπα με τα οπίσθιά του. Η αγάπη για την τρυφηλότητα κάποιων κούρων δε μείωνε καθόλου την αγάπη τους για τις γυναίκες.

    Η Μάρπησσα, η εγγονή του Άρη, είχε ωραίους αστραγάλους. Πιο ψηλά, η Ήρα είχε λευκά μπράτσα και η Αθηνά λαμπερά μάτια. Όλες είχαν κάτι ωραίο. Η πιο όμορφη απ' όλες, η Αφροδίτη (Ω, η Αφροδίτη!), ήταν καλλίπυγος. Είχε ωραίο πισινό!

    Λέγεται πως κάποτε τρεις φίλοι, ο Λύκινος, ο Χαρικλής και ο Καλλικρατίδας, όταν βρέθηκαν στην Κνίδο, πήγαν να δουν το περίφημο άγαλμα της θεάς που ο Πραξιτέλης είχε δημιουργήσει από πάριο μάρμαρο. Ο Χαρικλής θαμπώθηκε από την ομορφιά του προσώπου και προσπάθησε να φιλήσει τα προκλητικά μισάνοιχτα χείλη, ενώ ο Καλλικρατίδας έμεινε σιωπηλός. Όταν, όμως, βρέθηκαν πίσω από το άγαλμα, ενώ ο Χαρικλής έβαλε τα κλάματα, ο Καλλικρατίδας άρχισε να ουρλιάζει. Ο άναρθρος ήχος που έβγαινε από το στόμα του, έλεγε τα ανείπωτα. Ήταν ακριβός ο ήχος που, όπως θέλει ο Alexander Pope, πρέπει να μοιάζει σαν ηχώ του νοήματος.

    Η θεά δεν προσβλήθηκε. Οι θεοί δε θύμωναν. Συμμετείχαν σε μία δημοκρατία της ηδονής, τη μόνη που παραχωρούσε το δικαίωμα ακόμη και στους πολυάριθμους δούλους να απολαμβάνουν κατά το κέφι τους τις χαρές του κορμιού τους. "


    Από το "Βιβλιδάριο των οπισθίων" του Θόδωρου Ιωαννίδη.

    Το συστήνω ανεπιφύλακτα.
     
  7. Τω όντι, αναμενόμενα τα εγκώμια και καλοδεχούμενοι οι διθύραμβοι περί κώλου. Δεν είναι τυχαίο ότι η φύση επέλεξε να στολίσει με τόσο λιτή, σχεδόν αφαιρετική ομορφιά το σημείο του σώματος από το οποίο γίνεται η αποβολή των περιττωμάτων. Ούτε είναι τυχαία η ρήση ότι η ομορφιά βρίσκεται στο περιττό.

    Εάν, σύμφωνα με τα Πλατωνικά Στερεά, το τελειότερο σχήμα είναι η σφαίρα, καθίσταται πρόδηλος η λατρεία των σφαιρικών οπισθίων ανά τις εποχές.

    Το αίτημα του νήματος όμως αφορά εις τα εντός του πρωκτού φυτευόμενα αντικείμενα και τη γλαφυρή περιγραφή της διαδικασίας και της αίσθησης που αποκομίζει ο φυτεύων. Παρακαλώ όπως καταθέσετε άνευ φόβου αλλά με πάθος τις προσωπικές σας εμπειρίες.

    Ελάτε, μη ντρέπεστε. Περισσότερες συμμετοχές είχε το αντίστοιχο αίτημα όταν αναρτήθηκε στο φόρουμ της κηπουρικής...
     
  8. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

  9. lexy

    lexy .ti.va.

    Είναι προφανές, μάλλον, πως τούτος ο κήπος δεν διαθέτει επίμονους κηπουρούς.
     
  10. Διαθέτει όμως εξωτικά λουλούδια σαν ελόγου σου , αμόρ...  
     
  11. lexy

    lexy .ti.va.

    "πέσιμο" του κ...., λαβ  

    (κι εγώ σε αγαπάω).
     
  12. Δε θα μπορούσε εξ αντικειμένου να μην είναι χαμηλού επιπέδου...