Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο λόγος που μπήκατε φόρουμ και τι σας κρατάει εδώ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος VUCINIC, στις 16 Σεπτεμβρίου 2016.

  1. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Αν έχεις και μπαρ με τσιπούρα την ώρα του μπάσκετ να δεις πόσα θα βγουν  
     
  2. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Τσιπούρα, λαυρακια και λοιπά θαλασσινά :Ρ
     
  3. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    @Arioch μόλις ανέφερες συνδρομή έγιναν απαιτητικοί !
     
  4. charlotte

    charlotte «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»

    Εγώ είπα να του το οργανώσω, δεν μ ακούει. Χωρίς συνδρομή, θα τυπωναμε μπλουζάκια "στο φόρουμ για να μπω, θέλω @Arioch δαγκωτό" ή "πλενεται μόνο με καυτό από @Arioch νερό" και τέτοια. Θα ξεπουλουσαμε στις γκρουπις, θα εβαφε το σπίτι του, θα έβαζε ηλιακό, θα νομιμοποιουσα κι εγώ το αυθερετο στα Σπάτα..... Αλλά τι να πεις μ έφαγαν τα κυκλώματα!!!
     
  5. milgeo69

    milgeo69 Regular Member

    Με καλύψατε απόλυτα αγαπητέ μου....  
     
  6. milgeo69

    milgeo69 Regular Member

    Απολαμβάνω το ξεκατίνιασμα των μελών του φόρουμ μέσω σοβαροφανών νημάτων.
    Λατρεύω να παρατηρώ την ανθρώπινη συμπεριφορά.
    Κάποιες φωτογραφίες - αληθινές ή fake δεν έχει σημασία - έχουν ενδιαφέρον.

    Γιατί μπήκα;
    Ήμουν εδώ πριν φτιαχτεί το φόρουμ. Και θα μείνω και μετά από αυτό.
     
  7. HooF

    HooF πεισματικά ακοινώνητος

    Θυμάμαι να κάνω την εγγραφή μου τον Δεκέμβρη του 18 όντας σε μια άκρα τοξική βανίλα σχέση,που η κάθε προσπάθεια να ξεδιπλώσω τον κάπως πιο κίνκυ χαρακτήρα μου κατέληγε σε ομηρικούς καυγάδες. Δεν ξέρω γιατί έμενα, ακόμη και τώρα δεν ξέρω, ποιος δεν έχει σφάλει όμως στη ζωή του....

    Ο λόγος που έκανα την εγγραφή μου ήταν το ότι πίστευα ότι εδω πέρα θα βρω ανθρώπους να επικοινωνήσω τις σκέψεις μου που μέχρι εκείνη τη στιγμή δε μπορούσα κάπως να κάνω, να συγκεντρώσω πληροφορίες για το τι είναι το βδσμ ,πως μπορεί να λειτουργήσει μέσω προσωπικών εμπειριών και φυσικά να καταλάβω περισσότερο τον εαυτό μου.

    Κλείνοντας μένω καθώς στα μάτια μου υπάρχει ένα πλούτος απο νήματα με ενδιαφέρουσες κ τεκμηριωμένες απόψεις,ανθρώπων που ενδεχομένως να μην έχω γνωρίσει δια ζώσης, αλλά με τη γραφή τους δείχνουν ότι θέλουν να μεταδώσουν τη γνώση/εμπειρίες τους σε εμάς τους λίγο νεότερους. Ενα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν.

    B
     
  8. Salamander

    Salamander Dance into the fire

    Συνδρομή ακούω @jasmin sg μπλουζάκια διαβάζω @charlotte με μπερδέψετε...η κάρτα μου δεν έχει λεφτά δώσεις κάνετε...??? Σε κάθε περίπτωση εγώ μπήκα να μάθω τι είναι το BDSM γνώσεις πολύ φτωχές για το θέμα εμπειρίες ανύπαρκτες δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη σε πολλά γιατί δεν ξέρω και έτσι περιορίζω την συμμετοχή μου στο διάβασμα και αφήνω την φαντασία μου να ταξιδεύει...
     
  9. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Αγαπητέ @Salamander είσαι εδώ σχεδόν δύο μήνες μην περιμένεις όλα να τα βρεις αμέσως.
    Με υπομονή , διάβασμα και συναναστροφή με τα υπόλοιπα μέλη σε διάφορες συναντήσεις θα βρεις τον δρόμο σου
     
  10. Invisible Ypsilon

    Invisible Ypsilon Regular Member

    Μου είχε μιλήσει ένας φίλος για την κοινότητα αρχικά. Κάποια στιγμή σε μια αναζήτηση στη google μού βγήκε ένα κείμενο του φόρουμ. Μπήκα κι άρχισα να διαβάζω. Το ένα κείμενο έφερε το άλλο και το ένα νήμα το επόμενο. Μου άρεσαν τα γραφόμενα κάποιων ατόμων. Έδειχναν ένα ιδιαίτερο επίπεδο. Μετά από λίγο καιρό έκανα την εγγραφή μου. Πρωτομαγιά ήταν θυμάμαι. Πριν δύο χρόνια...

    Αυτή τη διετία διάβασα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, ενημερώθηκα, ξεστραβώθηκα σε πολλά θέματα, απενοχοποίησα άλλα, άνοιξα νέα μονοπάτια, γνώρισα ενδιαφέροντες ανθρώπους.

    Το φόρουμ είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα στην καθημερινότητα, είναι ένας γλυκός εθισμός (ειδικά όταν περιμένεις μήνυμα!), είναι ένας χώρος αποσυμπίεσης. Γελάω, συγκινούμαι, καυλώνω, παίρνω ιδέες, παίρνω μάτι, μαθαίνω...

    Συναντώ φυσικά και πράγματα και καταστάσεις που δε μου αρέσουν. Απλά τα προσπερνώ. Αν με κουράσει κάποια στιγμή, θα αποχωρήσω το ίδιο διακριτικά όσο διακριτικά κινούμαι δύο χρόνια τώρα.

    Ένας επιπλέον λόγος πάντως που μένω είναι ένα υπέροχα έκφυλο αγόρι που γνώρισα εδώ. Έτσι, το φόρουμ το βλέπω σαν το στέκι που πρωτογνωριστήκαμε. Είναι ένα σημείο αναφοράς...

    Και μια που βρήκα την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που έχουν επιφορτιστεί τη διαχείριση του χώρου, αλλά και αυτούς που συμμετέχουν ενεργά, με γνώσεις, χιούμορ, πνεύμα, επίπεδο και χωρίς προκλητική διάθεση, καθώς νιώθω ότι μου προσφέρουν κάτι πολύ όμορφο και χαλαρωτικό μέσα στην καθημερινότητά μου.
     
  11. Μπήκα για να μοιράσω γνώση.
    Εφυγα γιατί κάποια παιδάκια έκαναν πολύ φασαρία στην τάξη και ο διευθυντής δεν τους έδινε αποβολή γιατί ξέρει τον μπαμπά τους.
    Γυρνάω αραιά και που γιατί όλοι έχουν δικαίωμά στην γνώση και γιατί είναι πολύ εγωιστικο να την κρατάω μόνο για μένα και τους μαθητές του Fet.
     
  12. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Εγώ τι να σας πω δεν θυμάμαι και καλά γιατί είμαι στο δέκατο πέμπτο χρόνο εδώ μέσα.
    Από τα παλαιότερα ενεργά μέλη είμαι πλέον. Θα γίνω κάτι σαν αξιοθέατο για τους νεότερους.