Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο ξαφνικός σκλάβος

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος john_slave96, στις 14 Αυγούστου 2006.

  1. LadyMargi

    LadyMargi New Member

    σε προ(σ)καλω να πραγματοποιησουμε το σεναριο σου...........
     
  2. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Η σκλάβα της Κυρίας Βίκυ το πρωί, την επόμενη μέρα, ετοίμασε το πρωινό της και, πριν την ξυπνήσει, ειδοποίησε την Η. να σηλωθεί, να πλυθεί και να είναι έτοιμη. Αυτό ακριβώς έκανε η Η. και σε πολύ λίγο χρόνο ήταν έτοιμη και περίμενε την Κυρία Βίκυ, στα γόνατα, λίγο πιο μακριά από το τραπέζι. Όταν τέλειωσε το πρωινό της η Κυρίας Βίκυ διέταξε τη σκλάβα της να της φέρει ότι χρειάζεται και να ετοιμασθεί να φύγει. Ατή ήξερε τι χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Τα έφερε όλα και ετοιμάστηκε για να πάει να κάνει τα απαραίτητα ψώνια. Θα ργούσε λίγο να γυρίσει αφού είχε να υποστεί και κάποιες "ουρές", σε Ταχυδρομείο και Τράπεζες. Καλύτερα να την τιμωρεί η Κυρία παρά το ελληνικό Δημόσιο, σκέφτηκε, αλλά αφού ήταν εντολή της Κυρίας της, ήταν σαν την τιμωρούσε αυτή, οπότε ξεκίνησε με ευχαρίστηση να κάνει τις δουλειές.

    Η Κυρία Βίκυ είχε αναλάβει την εκπαίδευση της Η., αυτά που η Αφέντρα δεν της είχε μάθει ή αυτά αυτά που δεν μπόρεσε να εμπεδώσει αυτή. Κάθησε σε ένα καναπέ και τη διέταξε να πλησάσει. Η Η. πλησίασε και με ελαφράσκυμμένο το κεφάλι περίμενε να της απευθύνει το λόγο. Αισθανόταν ότι όλο και περισσότερο έμπαινε σε έναν κόσμο πολύ διαφορετικό από αυτό που ζούσε πριν. Ο πόνος και η αγάπη συνυπήρχαν, όπως το Κυριαρχικό άτομο συνυπήρχε με το υποτακτικό. Οι σχέσεις ήταν αμφίδρομες, ο ένας νοιαζόταν για τον άλλο. Ο Κυρίαρχος ήταν πιο υπεύθυνος για τον υποτακτικό, αν και η πρώτη εντύπωση ήταν το αντίθετο. Μέσα στη σχέση με την Αφέντρα βίωσε αυτή τη συμβίωση, όπως και την εξάρτηση του Κυρίαρχου από τον υποτακτικό, κάποιες φορές. Σκέφτηκε ότι αυτό ήταν λογικό όταν αυτά τα δύο άτομα γίνονταν ένα. Σκέφτηκε ότι πριν, στην ερωτική σχέση με το φίλο της δεν είχε ζήσει αυτά τα πράγματα.

    "Δεν ξέρω τι σου είπε η Αφέντρα σου, εγώ θα σου μάθω κάποια πράγματα. Δεν είναι εύκολο και για αυτό θα πρέπει να μείνεις εδώ κάποιες μέρες", της είπε η Κυρίας Βίκυ. Φαίνεται ότι η Κυρία Βίκυ ήταν αυτή που έκανε κουμάντο στην Αφέντρα και, πιθανότατα, σε ένα κύκλο Κυριαρχικών ατόμων. Είχε το προφίλ του Αρχηγού και ήταν! Το βλέμα της σε κάρφωνε και το λίγο που μπορούσε να δει η Η., την είχε καθηλώσει. Της είπε ότι θα έπρεπε να ξέρει όσα μια σκλάβα για να μπορεί να κυριαρχήσει πάνω στους υποτακτικούς και να βοηθήσει την Αφέντρα της. Μετά από την εκπαίδευσή της θα την γύρναγε πίσω και μόνο με δανεισμό θα μπορούσε να την πάρει πάλι. "Θα πρέπει μόνο να ξέρεις", της είπε, "ότι είμαι πολύ αυστηρή και η μόνη κουβέντα που σηκώνω είναι οι λέξεις ασφαλείας και κάποιες ενστάσεις, αλλά αυτές στην αρχή". Την έπιασε από τα μαλιά και της έβαλε ένα λουρί. Την έφερε κοντά της και έβαλε το κεφάλι της πάνω στα πόδια της. Τη χάιδεψε λίγο για να νοιώσει ζεστά. Μετά της σήκωσε το κεφάλι και τη φίλησε στο μάγουλο καιμετά στα χείλη, βάζοντας τη γλώσσα της ανάμεσα στα χείλη της εξερευνόντας τη στοματική της κοιλότητα, για να βρει τη γλώσσα της. Έπαιξε λίγο μαζί της. Η Η. είχε ερεθιστεί αρκετά και η Κυρία Βικύ το είχε καταλάβει. Χάιδεψε τις ρώγες της και της έκανε να πάει προς τα πίσω. Με το δεξί της χέρι έβαλε ένα μέτριο σε δύναμη clip, πρώτα στη δεξιά και μετά στην αριστερή ρώγα. Η Η. έβγαλε ένα αναστεναγμό ηδονής, αυτό ευχαρίστησε στην Κυρία Βίκυ που σηκώθηε και με αργές κινήσεις την οδήγησε σε ένα δωμάτια όπου οι τοίχοι ήταν βαμμένοι μαύροι, έκαιγαν δύο μεγάλα κεριά και είχε ένα μεγάλο καθρέπτη στη μια του πλευρά.

    Τη σήκωσε και της έδεσε τα χέρια σε δύο σημεία, έτσι ώστε να είναι αρκετά τεντωμένα. Στη συνέχεια της έδεσε τα πόδια της. Μόλις που στεκόταν σε μια ισορροπία. Το πρώτο μάθημα ήταν το μαστίγωμα. Πήγε και έφερε όλα τα μαστίγια που της είχε δώσει η σκλάβα της. Τα άφησε σε ένα μικρό τραπεζάκι και ξεκίνησε με τις εξηγήσεις πότε και πως μαστιγώνει κάποιος ένα σκλάβο. Σε ποιες περιπτώσεις θα τον τιμωρήσει και πως αυξάνει την ένταση. Τις ανέλυσε όλες τις περιπτώσεις και της εξήγησε γιατί αυξάνεται η ένταση σε ένα μαστίγωμα. "Όταν μαστιγώνουμε ένα σκλάβο, φτάνοντας πολύ γρήγορα στην κορυφή, στη μεγαλύτερη ένταση θα τον κάψουμε", της είπε. Όλα αυτά για την Η. θα γίνονταν πιο "λιανά" αφού η ίδια η Κυρία Βίκυ θα την τιμωρούσε.

    Από τον καθρέπτη μπορούσε να δει τις κινήσεις της και πως κράταγε το μαστίγιο, πότε και πως θα το εκτοξεύε στο σώμα της. Η Κυρία Βίκυ κράτησε το μαστίγιο με το δεξί της χέρι και με το αριστερό κράταγε τα λουριά μέχρι να το ρίξει στο σώμα της. Έκανε τις πρώτες κινήσεις πολύ αργά. Οι επόμενες ήταν πιο γρήγορες και έφεραν πόνο στην Η. Προοδευτικά άλλαζε μαστίγιο και πλευρά στο σώμα της που θα χτυπούσε. Είχε περάσει ένα δίωρο γεμάτο. Η σκλάβα της είχε επιστρέψει. Χτύπησε διακριτικά την πόρτα σττο δωμάτιο και όταν η Κυρία της τής επέτρεψε, μπήκε μέσα και της έδωσε αναφορά για το τι έγινε. "Ωραία, ταχτοποιήσε τα και έλα εδώ γυμνή γρήγορα", της είπε. Σε λιγότερο από δύο λεπτά η σκλάβα της ήταν μπροστά της εντελώς γυμνή με σκυμμένο το κεφάλι. Είχε πει στην Η., πιο μπροστά, ότι ήθελε να την ταπεινώσει πολύ, αλλά μόνο για αυτή τη φορά. Διέταξε, λοιπόν, τη σκλάβα της μαστιγώσει την Η. στα στήθη της και στην κοιλιά της. Της έδωσε ένα λεπτό μαστίγιο.

    Η σκλάβα της ήξερε ότι αν δεν το έκανε καλά θα τη βασάνιζε όλη την ημέρα. Άρχισε να μαστιγώνει την Η. με δύναμη και προοδευτικά αυτή δύναμη αυξανόταν, για να γίνει, τελικά, ένας ξέφρενος ρυθμός, να τη χτυπά με λύσσα. Η Η. πόναγε φοβερά, αλλά δεν ήθελε να το δείξει. Κάποιες συπάσεις του προσώπου της ίσως την πρόδιδαν. Οι ραβδώσεις στο σώμα της μπροστά ήταν εμφανείς. Η Κυρία Βίκυ πήρε ένα κερί και άρχισε να το στάζει πάνω στις ρώγες της και μετά κυκλικά σε όλο το σώμα της μπρος και πίσω. Την άφησε έτσι και πήγε να δέσει τη σκλάβα της σε δύο κρίκους που ήταν ακριβώς μπροστά από την Η. Επέστρεψε στην Η, της τράβηξε με δύναμη τα δύο clips και έβαλε δύο άλλα που συνδέονταν με μια αλυσίδα. Σε αυτή την αλυσίδα κρέμασε ένα δοχείο με νερό, περίπου ένα λίτρο, το οποίο έχανε νερό, σταγόνα προς σταγόνα από τον πάτο του. Το νερό έπεφτε σε ένα μεγάλο δοχείο.

    Πήγε προς τη σκλάβα της και άρχισε να τη μαστιγώνει, όπως και την Η. πιο μπροστά. Τώρα η Η. μπορούσε να δει πιο καλά πως μαστίγωνε τη σκλάβα της και πως σταδιακά αύξανε την ένταση. Επίσης μπορούσε να δει πότε πλησίαζε και χάιδευε ή ακλόπιανε τη σκλάβα της για να μην έρθει αυτή σε κρίση. Πλέον τα είχε καταλάβει όλα. Τα πόδια της μόλις τη συγκρατούσαν για να μη λυγίσει. Η σκλάβα άρχισε να τρέμει, το δέρμα της ήταν κόκκινο και πρέπει να ήταν πολύ ζεστό. Η Κυρία Βίκυ την έλυσε και τη διέταξε να λύσει την Η. Το δοχείο με το νερό είχε αδειάσει όλο και η λεκάνη από κάτω ήταν γεμάτη, αν ήθελε θα μπορούσε να πει νερό από εκεί, αλλά μόνο με τη γλώσσα της, απαγορευόταν όλες αυτές τις μέρες να κάνει χρήση των χεριών της όταν έτρωγε και όταν έπινε. Ελεύθερη, πλέον, έκανε να πέσει κάτω, αλλά το μαστίγιο της υπενθύμισε ότι δεν είχε αυτό το δικαίωμα. Η σκλάβα τη βοήθησε να βγάλουν τα κεριά, να τα μαζέψουν και μετά πήγαν στο σαλόνι να βρουν την Κυρία τους. Αυτή εξήγησε στην Η. κάποιες ακόμη λεπτομέρειες και τη ρώτησε αν είχε καταλάβει όλα όσα έγιναν. Η Η. κούνησε καταφατικά το κεφάλι της και, με την υπόδειξη της Κυρίας Βίκυ, περιποιήθηκε τα πόδια της. Η σκλάβα ανέλαβε το στήθος της και, τελικά, τα χείλη της, όταν η Η. άρχισε να χαιδεύει και να γλύφει το αιδοίο της. Το μαστίγωμα στους δύο σκλάβους φαίνεται ότι άρεσε πολύ στην Κυρία Βίκυ, γιατί έφτασε σε ένα δυνατό οργασμό πολύ γρήγορα, σπρώχνοντας το κεφάλι της Η. στο αιδοίο της και τη σκλάβα της, από την πλάτη, πιο κοντά σε αυτή.

    Από σήμερα θα μπορούσε η Η. να κοιμηθεί στο σαλόνι και όχι στο κλουβί. Η σκλάβα πήρε εντολή να πάει να πλυθεί και η Κυρία Βίκυ πήρε ένα strapon και άρχισε να μπαίνει μέσα στην Η., στην αρχή από εμπρός και μετά από πίσω. Τα βυζιά της Η. κουνόντουσαν δεξιά και αριστερά, σα να χόρευαν. Έβγαζε μικρές κραυγές που έδειχναν ότι είχε φτάσει σε οργασμό. Η Η. πήγε, με τη σειρά της να πλυθεί και είδαν τηλεόραση μέχρι αργά το βράδυ, παίζοντας μικρά ερωτικά παιχνίδια. Στο μυαλό της Η. πέρναγαν οι σκέψεις για το τι θα μάθαινε την επόμενη μέρα. Ήταν πλέον σίγουρη ότι θα πέρναγε από τις πιο συναρπαστικές μέρες της ζωής της σε αυτό το μέρος.
    (συνεχίζεται)
     
  3. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Το βράδυ κοιμήθηκε στον καναπέ. Αυτό από μόνο του ήταν μια αναβάθμιση της κατάστασής της. Είχε περάσει από την κατάσταση της μαθητευόμενης σκλάβας και όδευε προς την έμπειρη σκλάβα. Κάποια στιγμή, στο σκοτάδι της νύχτας αισθάνθηκε ένα χερι να την ακουμπά απαλά στον ώμο. Γύρισε έντρομη και είδε τη σκλάβα που κρυφά το είχε σκάσει από την Κυρία της και είρθε να συναντήσει την Η. Της είπε ότι τής άρεσε πολύ σα γυναίκα, αλλά σαν προσωπικότητα. Τη φίλησε στο στόμα και η γλώσσα της έπαιζε με τις ρώγες της. Αυτές οι ρώγες που είχαν πολύ ταλαιπωρηθεί αυτό το απόγευμα. Την πόναγε ακόμα και η επαφή με τη απαλή γλώσσα αυτής της σκλάβας. Το χέρις της έπαιζε με το αιδοίο της και η Η. ασυναίσθητα άνοιξε τα πόδια διάπλατα. Ήθελε να αισθανθεί όλο το χέρι μέσα της. "Πως θα μπορούσα να μείνω για πάντα μαζί σας;", τη ρώτησε. Της είπε ότι για αυτό θα έπρεπε να ρωτήσει την Κυρία, αλλά, αν συμφωνούσε θα ήταν μια απλή σκλάβα, εδώ δεν υπάρχουν βοηθοί. Με ότι αυτό σημαίνει.

    Τα δύο στόματα ξανασυναντήθηκαν σε ένα πολύ καυτό φιλί. Ένα σφύριγμα ή σα σφύριγμα και ο γνωστός, πλέον, ήχος του μαστιγίου διέκοψε τις ερωτικές περιπτύξεις τους. Η σκλάβα της Κυρίας τινάχτηκε προς τα επάνω και ακολούθησαν άλλες δέκα φορές που γεύτηκε το μαστίγιο κάθε φορά όλο και δυνατότερα. Η Κυρία διέταξε και τις δύο να σηκωθούν όρθιες, κατόπιν να πέσουν στα τέσσερα και να πάνε μέχρι το δωμάτιο. Εκεί τις έδεσε από δύο κρίκους, κάθε σκλάβα σε διαφορετικό κρίκο, μόνο που αυτοί ήταν πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο. Πήρε δύο αλυσιδάκια με clips και ένωσε τις ρώγες τους χιαστί. Διάλεξε τρία μαστίγια και τα πέταξε σε αυτό το "δύχτι". Πόνεσαν και έβγαλαν μια μικρή κραυγούλα. "Θα βγάλετε το σκασμό! Θα τιμωρηθείται και οι δύο πολύ αυστηρά που δεν πήρατε άδεια να κάνετε ότι κάνατε!", τους είπε.

    Άρχισε να τις μαστιγώνει πρώτη την Η. και μετά τη σκλάβα της, με δύναμη αλλάζοντας συνέχεια μαστίγια. Κάποια στιγμή το κεφάλι της Η. έπεσε στους ώμους της σκλάβας. Ένα δάκρυ κύλησε από τα μάτια της. Η Κυρία της έπιασε τα μαλιά και έφερε το κεφάλι της πίσω. Της ψιθύρησε στο αυτί ότι αυτή θα την κανόνιζε μετά. Η Η. άρχισε να τρέμει. Ήξερε ότι ήταν πολύ σκληρή.

    Μετά από λίγο έλυσε και τις δύο σκλάβες. Η Η. της ζήτησε την άδεια να τη ρωτήσει. Αντί για απάντηση το μαστίγιο άρχισε να πέφτει με πολύ δύναμη στα στήθη της και την έκανε να τινάσεται προς τα πίσω. Αφού τα στήθη της ήταν γεμάτα κόκκινες ραβδώσεις, την κοίταξε και της έδωσε την άδεια να τη μιλήσει. "Ήθελα να σας ζητήσω να μείνω για πάντα μαζί σας", της είπε. Η Κυρία Βίκυ την κοίταξε καλά-καλά. "Αυτό σημαίνει ότι θα είσαι μια απλή σκλάβα, με τους όρους τους δικούς μου. Δηλαδή θα σε κάνω ότι θέλω εγω και θα με υπηρετείς πιστά όλη την ημέρα. Αν δείξεις ότι είσαι άξια μπορεί να σε πάρω να κοιμηθείς στο ίδιο δωμάτιο με εμένα. Τι λες;", τη ρώτησε.

    Η Η. το σκέφθηκε λίγο. Η ηδονή της ήταν μεγάλη. Μόνο η σκέψη ότι θα ήταν σκλάβα αυτής της υπέροχης Κυρίας της δημιουργούσε ρίγη ηδονής. "Θέλω να σας υπηρετώ, όπως θέλετε εσείς", της είπε, και έσκυψε το κεφάλι στο πάτωμα. "Τότε θα ακολουθήσουμε άλλο πρόγραμμα", της είπε. Αύριο θα τηλεφωνούσε στην Αφέντρα και θα της δήλωνε ότι από εδώ και πέρα η Η. ανήκε σε αυτή. "Σήμερα, όμως, και μέχρι αύριο το απόγευμα θα μείνεις εδώ δεμένη, χέρια και πόδια. Δε θα φας τίποτε και για αύριο, σαν τιμωρία. Αύριο θα σου περάσω δύο δαχτυλίδια στις ρώγες", της είπε, της έδεσε τα χέρια σε ένα κρίκο, όχι ψηλά, και τα πόδια σε άλλους δύο κρίκους. Έσβησε όλα τα κεριά, έκλεισε την πόρτα και την άφησε έτσι εκεί μέσα.

    Την άλλη μέρα την ξύπνησε ένα μαστίγιο. Η Κυρία είχε φέρει όλα τα εργαλεία της και δύο δαχτυλίδια. Μέσα σε λίγη ώρα η Η. είχε δύο ωραία δαχτυλίδια σε κάθε ρώγα της. Πόναγε, αλλά πλέον είχε συνηθίσει στον πόνο. Της άρεσε που την ακούμπαγε η Κυρία και αυτή η ηδονή εξουδετέρωνε κάθε πόνο. Έκανε το λάθος να φιλήσει τα χέρια της Κυρίας της. Αυτή απομακρύνθηκε και επέστρεψε με μια βίτσα. Άρχισε να τη χτυπά στα στήθη και στην κοιλιά. "Θα ζητάς άδεια, σκλαβάκι, για να κάνεις κάτι, το κατάλαβες;", τη ρώτησε και της έπιασε το κεφάλι, αναγκάζοντάς την να τήν κοιτάξει κατάματα. "Αργότερα θα μαστιγωθείς, αλλά δε θα ξέρεις από ποιον μαστιγώνεσαι και πως. Θα πρέπει να συνηθίσεις σον πόνο για να έρθει σε επαφή το σώμα σου με το δικό μου", της είπε και έφυγε αφήνοντάς την έτσι δεμένη.

    Η Η. μόλις τώρα συνειδητοποίησε την κατάστασή της. Ήταν πλέον μια σκλάβα της τελευταίας βαθμίδας, Έπρεπε σιγά-σιγά να ανέβει και να φτάσει σε ένα επίπεδο για να τη δεχτεί η Κυρία Βίκυ. Από σήμερα το απόγευμα θα άρχιζε η πραγματική εκπαίδευσή της. Κανείς όμως δεν ήξερε πότε θα τέλειωνε. Το μόνο που ήταν γνωστό, ήταν ο στόχος, αυτόν που τον είχε ορίσει η ίδια η Κυρία τους.
    (συνεχίζεται)
     
  4. LadyMargi

    LadyMargi New Member

  5. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Πέρασε λίγη ώρα και από την ανοιχτή πόρτα άκουσε την Κυρία της να τηλεφωνεί κάπου. "Έλα μωρό μου. Εδώ την έχω. Θέλω όμως να σου πω τα νέα. Κοίτα, από σήμερα αυτή η σκλαβίτσα δε θα σου ανήκει. Εκδήλωσε την επιθυμία να γίνει σκλάβα μου και για αυτό το λόγο θα αρχίσω σε λίγο μια διαφορετική εκπαίδευση σε αυτή. Θα γίνει τέλεια. Άμα θέλεις έλα με τη σκλαβίτσα σου", χαιρέτησε την Αφέντρα, έκλεισε το τηλέφωνο και φώναξε τη σκλάβα της. Ήρθαν και οι δύο στο δωμάτιο. Πρώτα η Κυρία που υποχρεώσε την Η. να σκύψει κάτω. Ήρθε από πίσω της και της έδεσε τα μάτια. Έτσι, τουλάχιστον, νόμιζε η Η. Η πραγματικότητα ήταν ότι τα μάτια της τα είχε δέσει η σκλάβα της που είχε έρθει μαζί με την Κυρία τους.

    Την έλυσαν. Την άφησαν για λίγο όρθια, μόνη της να περιπλανιέται στο σκοτεινό δωμάτιο με τα μάτια δεμένα. Περπάταγε σαν τυφλή και οι άλλοι έκαναν όπως όταν παίζουν την τυφλόμυγα. Δε μίλαγε κανείς. Η σκλάβα άναψε δύο μεγάλα κεριά. Η Η., έτσι ή αλλιώς, δεν μπορούσε να δει τίποτε. Το πανί ήταν αρκετά χοντρό και φαρδύ για να πορέσει να δει έστω και σκιές. Μπορούσε όμως να καταλάβει από την αφή. Αυτό το ήξερε η Κυρία και μόνο αυτή τηn ακουμπούσε. Της έπιασε τα δύο χέρια. Με αυτό το άγγιγμα η Η. ησύχασε. Φάνηκε στο πρόσωπό της και σε ένα αδιόρατο χαμόγελο που άφησε. Έδεσε τα δύο της χέρια με μια δερμάτινη χειροπέδα και τα κρέμασε σε ένα γάντζο. Η σκλάβα της τράβηξε το γάντζο προς τα πάνω τόσο που μόνο τα δάχτυλα της Η. ακούμπαγαν στο πάτωμα.

    Η Κυρία έφερε ένα μεγάλο κομμάτι από γυαλί και πάνω έβαλε μικρά πετραδάκια. Tο γυαλί το έβαλε σε ένα ξύλινο και λίγο κλειστό κομμάτι ξύλου, τόσο κλειστό για να μη φεύγουν τα πετραδάκια. Το έβαλε κάτω από τα πόδια της Η. Αυτή κάθησε πιο αναπαυτικά τώρα, αλλά για πολύ λίγο χρονικό διάστημα, γιατί η σκλάβα τέντωσε ακόμη περισότερο το σκοινί και το έδεσε καλά. Με ένα νεύμα της Κυρίας της πήρε ένα μαστίγιο, πήγε πίσω από την Η. και το κατέβασε με δύναμη στην πλάτη της Η. Για την Η. τη μαστίγωνε η Κυρία της και το ευχαριστιόταν πολύ. Το μαστίγιο έπεσε άλλες τέσσερις φορές στην πλάτη της διαγράφοντας πέντε όμορφες, σχεδόν παράλληλες γραμμές. Τώρα η Η. άρχισε πραγματικά να πονά. Φάνηκε στο πρόσωπό της. Η Κυρία έκανε νόημα στη σκλάβα της και αυτή έφερε ένα πολύ λεπτό μαστίγιο, αλλά πολύ δυνατό. Συνέχισε στα ίδια περίπου σημεία.

    Μετά τη δεύτερη φορά, η Η. προσπάθησε να κάνει ένα βήμα. Τα πετραδάκια την εμπόδιζαν και την πόναγαν στα δάχτυλά της. Έκανε να τα αποφύγει, αλλά όπου και αν πατούσε μόνο πετραδάκια έβρισκε, πολύ αιχμηρά. Ξαφνικά η Κυρία ήρθε μπροστά της. Της έπιασε με το δεξί χέρι τα δύο μάγουλα, σήκωσε το κεφάλι της, πλησίασε τόσο πολύ που η Η. αισθανόταν την ανάσά της. Αυτό της έφερε μια έντονη υπερδιέγερση και άρχισε να τρέμει από την ηδονή. Η Κυρία της νόμισε ότι τρέμει από τον πόνο. "Έχουμε και άλλο της είπε", αλλά μετά αμέσως κατάλαβε ότι δεν ήταν ο πόνος που την έκανε να τρέμει. "Εγώ δε σε μαστιγώνω, πουτανίτσα;", τη ρώτησε. Στην καταφατική απάντησή της, με το κούνημα του κεφαλιού, τη χαρακτηριστική κίνηση προς τα κάτω, η σκλάβα τη μαστίγωσε, αυτή τη στιγμή, αυτή τη φορά με όλη της τη δύναμη. Το κεφάλι της Η. τινάχτηκε προς τα επάνω και το κορμί της τεντώθηκε πιο πολύ. Τρομοκρατήθηκε. Ποιος ήταν αυτός που τη μαστίγωνε; Πόσοι ήταν μέσα σε αυτό το δωμάτιο; Αισθανόταν πολύ ευάλωτη. Τώρα η ηδονή ήταν πιο μεγάλη, αναμεμιγμένη με το φόβο.

    "Αναρωτιέσαι ποιος σε μαστιγώνει, έτσι δεν είναι;". Η Η. έγνεψε καταφατικά. "Θα μάθεις στο τέλος", της είπε και της άφησε απότομα το κεφάλι. Πήρε μια βίτσα και άρχισε να "ζωγραφίζει" στο κορμί της Η. Πρώτα στην πλάτη και μετά στο στήθος της και στην κοιλιά της. Ξαφνικά σταμάτησε. Έφερε τα clips που ήταν συνδεδεμένα με αλυσίδα. Από αυτή την αλυσίδα κρεμασε το δοχείο που είχε χρησιμοποιήσει χτες. Άρχισε να το γεμίζει με νερό. Κάτω η σκλάβα της έβαλε μια λεκάνη. Το στήθος βάρυνε τόσο που ανάγκασε την Η. να καμπουριάσει λίγο. Πολύ σιγά άρχισε να χάνει βάρος, αλλά αυτό ίσα-ίσα που το καταλάβαινε η Η. Οι ρώγες της πόναγαν. Δεν ήθελε να χρησιμοποιήσει τις λέξεις ασφαλείας, ήθελε να το ζήσει μέχρι τέλος. Δεν ήθελε να διαμαρτυρηθεί ή να φωνάξει γιατί ήξερε ότι θα άρχιζαν από την αρχή.

    Η βίτσα έπεφτε τώρα στα πόδια της. Όλο το σώμα της είχε ωραίους σχηματισμούς, σχεδόν κόκκινους. Η Κυρία πήρε ένα παρόμοιο clip, το οποίο είχε ένα γαντζάκι στην άλλη άκρη και το κρέμασε στο αιδοίο της. Από την άλλη άκρη άρχισε να κρεμά βαρύδια και προοδευτικά να αυξάνει το βάρος. Οι ρώγες της είχαν ελαφρύνει αρκετά, ο πόνος αυτός είχε μεταφερθεί στο αιδοίο της. Όταν άδειασε όλο το νερό, τότε έβγαλε η Κυρία της το clip από το αιδοιό της, άνοιξε πιο πολύ τα πόδια της και άρχισε να το μαστιγώνει με αυξανόμενη δύναμη. Το μόνο που μπορούσε να κάνει η Η. ήταν να κουνηθεί λίγο, όμως τα πετραδάκια της έκοβαν στα δάχτυλά της και την πόναγαν ακριβώς στα νύχια.

    Η Κυρία έκρινε ότι είχε τιμωρηθεία αρκετά για σήμερα. Την έλυσε, της έδεσε τα χέρια, με την ίδια χειροπέδα, στην πλάτη. Η Η. προσπάθησε να μην πέσει καθόλου προς τα κάτω. Ήξερε ότι αυτό δεν άρεσε στην Κυρία της. Αυτή την ανάγκασε να γονατίσει, έφερε το κεφάλι της στη λεκάνη και την άφησε να πιεί νερό. Στη συνέχεια από τα μαλιά την έσυρε προς τον τοίχο και εκεί της έδεσε το κολάρο στο γάντζο που ήταν από πάνω, τόσο σφιχτά ώστε να μπορεί να ξαπλώσει. Η σκλάβα της έφερε μπροστά ένα πιατάκι με φαγητό. Με την οσμή η Η. βρήκε που ήταν και άρχισε να τρώει. Όταν τέλειωσε, η Κυρία της τής σήκωσε το κεφάλι και σχεδόν σφύριξε τα λόγια της κοντά στο αυτί της Η. "Και εγώ σε μαστίγωνα. Στο μεγαλύτερο μέρος σε μαστίγωνε η σκλάβα μου. Αυτή τη στιγμή είσαι πιο κάτω από τη σκλάβα μου. Δεν μπορείς ακόμη να λέγεαι σκλάβα. Είσαι μια πουτάνα ή μάλλον ένα σκουλίκι. Σκλάβα θα γίνεις σε κανά δύο μέρες, υπολογίζω. Τώρα θα μείνες εδώ έτσι όπως είσαι".

    Την άφησε στο δωμάτιο, με σβηστά τα κεριά, μόνη της να ξεκουραστεί λίγο. Έφυγε με τη σκλάβα της για να παίξει μαζί της. Η Η. δεν μπορούσε να ακούσει τίποτε γιατί είχαν κλείσει εντελώς την πόρτα. Σε λίγο την πήρε ο ύπνος. Αν έβλεπε κανείς το προσωπό της θα καταλάβαινε ότι είχε περάσει καλά και τα όνειρά της ήταν η συνέχεια αυτών που έζησε πριν από λίγο.
    (συνεχίζεται)
     
    Last edited: 2 Σεπτεμβρίου 2006
  6. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Η ημερα και η νύχτα ήταν το ίδιο για την Η. Έπρεπε να ζήσει ένα διαφορετικό τρόπο ζωής και να μπορέσει να μπει μέσα στο πετσί του σκλάβου. Έπρεπε να πέσει πολύ χαμηλά για να μπορέσει να ανέβει και να καταλάβει που είναι η θέση του σκλάβου και να οριοθετήσει τις θέσεις των άλλων, σε αυτό τον κόσμο. Η Κυρία Βίκυ ήταν πολύ έμπειρη και ήξερε ακριβώς τι ήθελε. Έτσι την επόμενη μέρα όταν μπήκε στο δωμάτιο και μίλησε στην Η. αυτή τινάχτηκε και το σώμα της τεντώθηκε. Ήξερε πλέον ότι ηταν η Κυρία της και περίμενε εντολές. Η μεγαλύτερη χαρά της ήταν να εκτελέσει τις εντολές και, κατά συνέπεια, το κυριότερο μέλημά της ήταν να τις ακούσει και να τις καταλάβει καλά.

    Τη διέταξε να είναι στα τέσσερα. Της είπε ότι μπροστά της ήταν η σκλάβα της. Έπρεπε να γλείψει ευλαβικά τα πόδια της μέχρι τα γόνατα. Σύρθηκε και βρήκε σχεδόν αμέσως τη σκλάβα. Ξεκίνησε να γλείφει τα πόδια της, τα δάχτυλα, το περίγραμμα, μέχρι τα γόνατα και εκεί σταμάτησε περιμένοντας καινούργιες εντολές. Διέταξε τη σκλάβα της να ξαπλώσει στο πάτωμα. Έλυσε την Η. και τη διέταξε να συνεχίσει μέχρι να φτάσει στο αιδοίο της, αλλά της απαγόρεψε να το ακουμπήσει. Αφού η σκλάβ γύρισε μπρούμητα, τη διέταξε να κάνει το ίδιο μέχρι να φτάσει στα οπίσθιά της και να καθαρίσει με τη γλώσσα της τη σκλάβα της από πίσω. Αφοσιώθηκε σε αυτό για αρκετή ώρα. Το μαστίγιο έπεσε με πολύ δύναμη στην πλάτη της. "Μέσα βαθιά στην τρύπα της, σκουλίκι", τη διέταξε. Αυτό έκανε αμέσως.

    Σε λίγο είχε αρχίσει να την πιάνει ένα τρέμουλο. Η Κυρία Βίκυ κατάλαβε ότι ήταν από την ηδονή. Τη μαστίγωσε τρεις φορές με το ίδιο μαστίγιο και της είπε ότι ακόμα δεν έχει την άδεια να φτάσει σε οργασμό. Αυτή θα της όριζε πότε. Η Η. κατάλαβε ότι πλέον όλες οι αισθήσεις της θα ελέγχονταν άμεσα από την Κυρία της. Για σήμερα θα της έδινε μόνο νερό. Θα έπρεπε να σκεφτεί ποιά ήταν η θέση της και αύριο να ήταν έτοιμη να την υπηρετήσει. Της έδωσε να πιεί το νερό της, την έδεσε όπως πριν και την κλείδωσε μέσα στο δωμάτιο. Της είπε ότι θα πάνε με τη σκλάβα της στην Αφέντρα, είχαν ένα πάρτυ και θα συναντούσε το φίλο της.

    Όταν η Η. έμεινε μόνη της, τότε συνειδητοποίησε ότι η προηγούμενη ζωή της τής φαινόταν πολύ μακρινή. Λες και δεν την είχε ζήσει ποτέ. Προσπαθούσε να αφοσιωθεί στην κανούργια της ζωή, να ξαναγεννηθεί και να γίνει κάτι άλλο, μια καλή σκλάβα. Θα ήταν μια ζωή πίσω από την Κυρία της και θα μάθαινε από αυτή. Αύριο ήταν έτοιμη να κάνει ότι της ζητούσε ήθελε πολύ να φτάσει στο σημείο να τη χρησιμοποιήσει σαν ερωτική σκλάβα. Και μόνο αυτή η σκέψη της έφερε μια υπερδιέγερση, αλλά κατάφερε να πνίξει τον οργασμό που ερχόταν, αφού δεν είχε την άδεια να φτάσει σε αυτόν.

    Στο σπίτι της Αφέντρας είχαν μαζευτεί τέσσερις γυναίκες και δύο άντρες. Όλοι κυρίαρχοι και είχαν φέρει μαζί τους τα σκλαβάκια τους. Οι σκλάβοι ήταν στην άκρη του δωματίου, γυμνοί, τέσσερις άντρες και δύο γυναίκες. Ένας από τους κυρίαρχους είχε φέρει το σκλάβο του. Έπιναν και τσίμπαγαν στο μπουφέ που είχε ετοιμάσει η Αφέντρα και οι σκλάβοι ήταν στα τέσσερα, έτοιμοι να εκτελέσουν τις εντολές τους. Η επιστάτρια ήταν εκεί να τους σερβίρει, γυμνή με μια ποδιά που άφηνε να φανούν τα στήθη της και τα οπίσθιά της. Οποιοσδήποτε είχε πρόσβαση στον μπουφέ, στο δίσκο με τα ποτά και σε αυτή. Κάποια στιγμή σκέφτηκαν πως θα παίξουν με τα σκλαβάκια τους. Τα κάλεσαν μετά από λίγο για να τους δώσουν οδηγιες.

    Ο σκλάβος της Αφέντρας είχε αποκτήσει πλέον πείρα. Θα τον έβαζαν στους κρίκους που έμοιαζαν με σταυρό. Μια Αφέντρα τον οδήγησε από το λουρί του και όταν έφτασαν εκεί που ήταν οι κρίκοι, τον εσήκωσε και τον έδεσε έτσι σα να ήταν σε σταυρό. Μόνο οι μύτες των ποδιών του ακούμπαγαν στο πάτωμα. Τα χέρια του θα έπρεπε να ήταν με τις παλάμες προς τα έξω. Του έβαλε δύο ελαφριά clips στις ρώγες του και λουράκια με άγκιστρα στα χέρια του. Θα ήταν κάτι σα μια κρεμάστρα. Τνο σκέπασε από τη μέση και κάτω και έβαλαν εκεί όλα τα μπουφάν τους οι καλεσμένοι. Δεν έπρεπε να κουνηθεί καθόλου γιατί κινδύνευε κάποιος μπουφάν ή παλτό να πέσει, τότε η τιμωρία θα ήταν πολύ αυστηρή.

    Στο δωμάτιο ήταν ένας σκλάβος που τον τιμωρούσαν δύο άντρες και μια γυναίκα. Δύο σκλάβες περίμεναν υπομονετικά τη σειρά τους, ενώ οι άλλοι τρεις σκλάβοι περιποιόντουσαν τις τρεις Αφέντρες. Η Κυρία Βίκυ πρωταγωνιστούσε στην τιμωρία του σκλάβου, χρησιμοποιώντας τα δικά της μαστίγια. Ο σκλάβος είχε αρχίσει να φτάνει σε κατάσταση που θα παρέδιδε το σώμα του στους κυριάρχους. Η σκλάβα της Κυρίας Βίκυ ήταν η επόμενη. Η επιστάτρια σερβίριζε από εδώ και από εκεί. Ένας Αφέντης την ακολούθησε στην κουζίνα. Ήταν πολύ ωραία γυναίκα και σήμερα έδειχνε ακόμα πιο όμορφα.

    Προς το τέλος του πάρτυ ήταν όλοι οι σκλάβοι και οι σκλάβες πεσμένοι στο πάτωμα πεθαμένοι στην κούραση, εκτός από το σκλάβο της Αφέντρας που ήταν το πορτ-μαντό. Πήραν τα παλτά τους, έφυγαν και η επιστάτρια έλυσε το σκλάβο και το διέταξε να τη βοηθήσει να συμμαζέψουν το σπίτι. Μετά από λίγο ήταν έτοιμος να υπηρετήσει την Κυρία του. Αυτή το διέταξε να υπηρετήσει την επιστάρια, σα να ήταν αυτή στη θέση της. Η επιστάτρια, κατάκοπη, καθόταν στον καναπέ, πλέον γυμνή. Είχε σερβίρει όλους και είχε κάνει έρωτα με δύο άντρες και μια γυναίκα.

    Ο σκλάβος ξεκίνησε από τα πόδια της. Της έκανε όσο πιο καλό μασάζ ήξερε και με τη γλώσσα του περιποιήθηκε τα πόδια της. Μετά έκανε το ίδιο στα χέρια της που του τα πρόσφερε ένα προς ένα. Κατόπιν ξάπλωσε και της έκανε μασάζ στην πλάτη και ασχολήθηκε με την κοιλία της και τα στήθη της. Η Αφέντρα τη ρώτησε αν θέλει να τον τιμωρήσει. Η απάντηση ήταν αρνητική από την επιστάτρια η οποία φαίνεται ότι είχε ανάψει πολύ, αυτό που θα ήθελε είναι να κάνει έρωτα με την Αφέντρα. Αυτή την κάλεσε και τη φίλησε στο στόμα. Είχαν ανάψει και οι δύο ερωτικά, πολύ σύντομα βρέθηκαν με ένα strapon να μπαίνει η Αφέντρα μέσα από τα οπίσθια της σκλάβας της με μεγάλη και αυξανόμενη ένταση και συχνότητα. Μετά κατέκτησε τον κόλπο της. Η σκλάβα της ήξερε ότι μόνο μικρές κραυγές ηδονής μπορούσε να βγάζει και αυτό έκανε. Περίμενε υπομονετικά μέχρι να φτάσει σε οργασμό η Αφέντρα της, για να φτάσει και αυτή.

    Ο σκλάβος άρχισε να σκέφτεται τη φίλη του. Μια μακρινή φιγούρα της μπορούσε να θυμηθεί. Η τωρινή ζωή του τον είχε κυριέψει πολύ. Δεν είχε πλέον άλλη σχέση, εκτός από τον επαγγελματικό τομέα της ζωής του, όλη η υπόλοιπη ήταν αφιερωμένη στη Αφέντρα και στις επιθυμίες της.
    (συνεχίζεται)
     
  7. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Την άλλη μέρα η Κυρία Βίκυ ξύπνησε σχετικά αργά. Η σκλάβα της τής είχε ετοιμάσει το πρωινό της και συμμαζέψει λίγο το σπίτι. Η Η. ήταν ξαπλωμένη στο σκοτεινό δωμάτιο, με τα μάτια δεμένα και τα χερια δεμένα πίσω από την πλάτη της. Δεν μπορούσε, φυσικά, να κουνηθεί πολύ. Η Κυρία μπήκε μέσα και έκλεισε την πόρτα. Η σκλάβα της την ακολουθούσε. Έλυσαν τα μάτια της Η. και η Κυρία τη φίλησε στο μάγουλο και μετά στα χείλη. Της είπε ότι σήμερα θα έβγαινε από το δωμάτιο και θα ήταν σκλάβα της. Βέβαια, στην αρχή κατώτερη από τη σκλάβα που έχει μέχρι τώρα. Όμως βγαίνοντας από το δωμάτιο θα πρέπει να έχει τα σημάδια του μαστιγώματος πολύ έντονα, φρέσκα. Για αυτό το λόγο θα τη μαστίγωναν για μια τελευταία φορά, στο πλαίσιο της εκπαίδευσής της, τώρα.

    Την έλυσαν και της έδεσαν τα χέρια από τον κρίκο. Το δοχείο με τα πετραδάκια ήταν ήδη εκεί. Το σκοινό τεντώθηκε τόσο που σχεδόν με τα νύχια ακουμπούσε εκεί. Η σκλάβα πήρε ένα πολύ λεπτό μαστίγιο. Κάθησε μπροστά της και άρχισε νε τη μαστιγώνει κάνοντας κάθετες και παράλληλες γραμμές ξεκινώντας από τα στήθη της. Το μαστίγιο έπεφτε πολλές φορές πάνω στις ρόγες της. Αυτό την πονούσε πολύ, τόσο που ήταν έτοιμη να λιποθυμήσει. Κατάφερε να μη φωνάξει και να είναι παρούσα στην τιμωρία της. Το πρόσωπο της σκλάβας ήταν σκληρό και χωρίς καμιά έκφραση. Απλά εκτελούσε εντολές που έπαιρνε από την Κυρία της. Μετά ήρθε από πίσω και η Κυρία πήγε μπροστά από την Η. Χαμογελούσε. Η Η. καταλάβαινε ότι αυτό την ευχαριστούσε πολύ και χαιρόταν και αυτή.

    "Δεν είναι καλή η σκλάβα;", τη ρώτησε. Δεν περίμενα απάντηση. Πήγε στη σκλάβα της. Τη φίλησε, τη χάιδεψε το στήθος της και έτσι την έφερε μπροστά στην Η. Της χάιδευε το αιδοίο και της ψιθύρισε πολύ γλυκά να μείνει εκεί, στο πάτωμα. Τώρα ήταν η σειρά της Η. Πήγε πίσω της και έγλειψε λίγο την πλάτη της. Οι πληγές της έτσουξαν. Έβαλε το χέρι της μέσα στο αιδοίο της και τη χάιδευε πότε αργά πότε πιο γρήγορα. "Θυμήσου, δεν σου έχω δώσει άδεια να φτάσεις σε οργασμό και δεν πρέπει να φτάσεις", της είπε. "Μέχρι τώρα γεύτηκες το μαστίγωμα της σκλάβας μου. Αλλά αν αυτή μαστίγωνε σαν Αφέντρα, θα ήταν Αφέντρα, δεν είναι όμως παράα μια σκλάβα. Για να γίνεις σκλάβα μου θα πρέπει να γευτείς και το δικό μου. Τι λες θα το αντέξεις;". Έγνεψε καταφατικά.

    Πήρε τη βίτσα και ξεκίνησε να τη βαρά εκεί όπου τη μαστίγωνε η σκλάβα της. Ήταν τρομερή στο σημάδι. Η Η. πόναγε φοβερά. Η Κυρία ευχαριστιόταν να τη βλέπει να ζορίζεται, αλλά να μη θέλει να το δείξει. Σταμάτησε όταν η πληγή είχε σχεδόν ανοίξει. Εμπρός και πίσω, η Η. ήταν σαν ένα χαρτί στο οποίο έχουν σχεδιάσει βαθιές κόκκινες γραμμές. Τα πόδια της ίσα-ίσα που την κράταγαν. Έτρεμε. Η σκλάβα της την έλυσε. Έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες να μείνει όρθια, πατώντας πάντα στα πετραδάκια. Πόναγε. Περίμενε την εντολή να φύγει από εκεί. Το κεφάλι της ήταν σκυμμένο. Η Κυρία την κάλεσε και της έβαλε το λουρί στο κολάρο της. Την οδήγησε, στα τέσσερα, στο σαλόνι. Την άφησε να ξεκουραστεί λίγο εκεί.

    Από αυτή τη στιγμή ήταν σκλάβα της. Η επόμενη ζωή της θα καθοριζόταν από την Κυρία της. Οι σκλάβες είχαν λόγο μόνο πριν να καθορισθεί μια κοινή πορεία, από τότε και μετά μόνο υπάκουαν.
    (συνεχίζεται)
     
  8. blindfold

    blindfold Contributor

    (συνεχίζεται)
     
  9. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    αν κατάλαβα θέλεις να συνεχιστεί Κύριε blindfold;
     
  10. Astir

    Astir Guest

    john_slave96
    Σε νοιάζει η ιστορία σου ή η γνώμη των άλλων;;;;
    Α.
     
  11. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Έχεις δίκιο Astir. Απλά θα τη συνεχίσω μεθαύριο λόγω επείγουσας εργασίας (διόρθωση ενός βιβλίου).
     
  12. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Τις επόμενες μέρες η Η. ζούσε μαζί με την Κυρία Βίκυ και τη σκλάβα της. Μάθαινε γρήγορα. Ήταν όμορφη και η Κυρία της τήν προτίμησε πολλές φορές για να περιποιηθεί το αιδοίο της. Ή άλλη σκλάβα στην αρχή έδειξε κάποια δείγματα ζήλιας, αλλά μετά από μια τιμωρία κατάλαβε ότι από τώρα και στο μέλλον θα έπρεπε να συζούν και οι δύο να υπηρετούν την Κυρία τους. Μετά από τέσσερις μέρες η Η. πέρασε ένα κρίσιμο τεστ. Η Κυρία της τήν διέταξε να έρθει κοντά της και είπε στην άλλη σκλάβα να τις βάλει δύο σχετικά δυνατά clips. Της άφησε τα χέρια λυτά. Ήθελε να δει αν θα τα έβγαζε. Της είπε να κάνει δουλειές στο σπίτι και την επόπτευε από μακριά. Κανά δύο φορές παρατήρησε ότι έκανε λάθος και διέταξε τη σκλάβα της να δέσει τα clips από ένα σπάγκο και να της το φέρει. Τραβώντας αυτό το σπάγκο έφερε σιγά-σιγά την Η. κοντά της. Τη διέταξε να πέσει στα τέσσερα, με το κεφάλι κάτω. Της έδειξε ότι θέλει να της γλείψει τα πόδια της. Ξαφνικά πάτησε με την άκρη του παπουτσιού της την άκρη της γλώσσας της Η. για λίγα δευτερόλεπτα. Η Η. αισθανόταν να πνίγεται και λιποθύμησε.

    Της έβγαλε τα clips και τη συνέφερε με το μαστίγιο. Τη ρώτησε αν είναι εντάξει. Η Η. έγνεψε καταφατικά. Της ζήτησε να εκφράσει τα συναισθήματά της προς αυτή, αυτή τη στιγμή. Η Η. άρχισε να γλείφει τα πόδια της με το ίδιο πάθος όπως την πρώτη φορά. Με το πόδι της έσπρωξε το κεφάλι της και τη γύρισε ανάποδα, ανάσκελα. Με την πατούσα της χάιδευε τα στήθη της και ειδικά τις ρώγες της. Διέταξε τη σκλάβα της με το βούρδουλα να της τα μαστιγώσει. Το κάθε μαστίγωμα έκανε την Η. να τινάσσεται επάνω. Όταν η σκλάβα σταμάτησε, τότε η Κυρία ζήτησε από την Η. να της δείξει αν την αγαπά. Η Η. πήγε κοντά της και στάθηκε δίπλα στα πόδια της όπως η Κυρία αγαπούσε. Της χάιδεψε τα μαλλιά και της είπε να ντυθεί. Το ίδιο και στην άλλη σκλάβα. Θα έβγαιναν έξω.

    Στο δρόμο εξήγησε στις σκλάβες της ότι πήγαιναν στην Αφέντρα. Εκεί η Κυρία Βίκυ θα τις δάνειζε στην Αφέντρα και αυτή θα έπαιζε με το σκλάβο της Αφέντρας. Κάποια στιγμή θα ερχόταν ένας Αφέντης, ο οποίος ήταν ανώτερος από όλες. Δε θα καθόταν πολύ. Απλά θα ερχόταν από το εξωτερικό για να αξιολογήσει τις σκλάβες και τους σκλάβους του κύκλου τους. Όλοι οι υποτακτικοί έμπαιναν σε έναν κατάλογο και θα ήταν, εν δυνάμει, διαθέσιμοι για πώληση, εξαρτάται από τη θέληση των Κυρίαρχών τους. Θα έπρεπε να δώσουν καλή εντύπωση για να μην την κάνουν ρεζίλι.

    Έφτασαν στο σπίτι της Αφέντρας. Ανέβηκαν επάνω. Τους άνοιξε η επιστάτρια, φανερά τρακαρισμένη, διότι αυτή θα πέρναγε μεγαλύτερο τεστ, σαν πιο γνώστρια αυτού του αντικειμένου. Η Αφέντρα κάλεσε τις δύο σκλάβες της Κυρίας Βίκυ στο δωμάτιό της. Κοίταξε την Η. και της είπε ότι είναι όμορφη. Την έδεσε στο μικρό τραπεζάκι που ήταν μπροστά στο κρεβάτι της. Έδεσε τα χέρια και τα πόδια της έτσι ώστε τα στήθη της και το αιδοίο της να είναι πάντα διαθέσιμα. Διέταξε την άλλη σκλάβα να της γλείψει το αιδοίο. Δεν το έκανε καλά και τη μαστίγωνε μέχρι να τα καταφέρει. Είχε ανάψει, πήρε ένα strapon και άρχισε να μπαίνει στα οπίσθια της σκλάβας, όλο και πιο γρήγορα. Όταν είχε φτάσει σε έναν οργασμό, έσπρωξε τη σκλάβα και άρχισε να κάνει έρωτα με την Η. Έμπαινε στο αιδοίο της όλο και πιο βίαια. Η Η. έβγαζε μικρές κραυγές ηδονής, ήξερε ότι δεν είχε δικαίωμα να φτάσει σε οργασμό πριν να φτάσει η Αφέντρα. Περίμενε υπομονετικά και όταν η Αφέντρα έφτασε σε ένα παρατεταμένο οργασμό, τότε έφτασε και αυτή, ξεσπώντας σε σπασμούς.

    Η Αφέντρα άνοιξε την πόρτα και κάλεσε την Κυρία Βίκυ. Αυτή είδε τη σκλάβα της, την Η., και πιστοποίησε ότι υπηρέτησε καλά την Αφέντρα. Με το μαστίγιο βάρεσε μια φορά για τα καλά την Η., έτσι, σα χάδι. "Είναι καλή. Την έχω εκπαιδεύσει καλά", είπε. Κάλεσε το σκλάβο και έλυσε την Η. Το διέταξε να φιλήσει τα πόδια της Η. Μετά οδήγησε και τους δύο στο δωμάτιο. Τους έδεσε από τον κρίκο, έτσι ώστε να μην ακουμπούν στο έδαφος, πρόσωπο με πρόσωπο. Άρχισε να τους μαστιγώνει στην πλάτη με τη βίτσα, με όλη της τη δύναμη. Μετά από δέκα λεπτά είχαν υπέροχα κόκκινα σημάδια. Τους έλυσε και τους διέταξε να βγουν έξω.

    Έδωσε το μαστίγιο στην Αφέντρα και αυτή έκανε στη σκλάβα της Κυρίας Βίκυ σημάδια στα οπίσθια και στα πόδια με την ίδια βίτσα. Μετά τους διέταξε να πάνε να πλυθούν. Θα έπρεπε να είναι έτοιμες για την επιθεώρηση. Η επιστάτρια φόρεσε ένα περιλαίμιο και μια ζώνη στη μέση της, δερμάτινη από την οποία μπορούσε κανείς να κρεμάσει διάφορα αντικείμενα. Σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα χτύπησε το κινητό της Κυρίας Βίκυ. Πήγε στο θυροτηλέφωνο, είδε τον άντρα, που το γνώριζε από κάποιες συναντήσεις στο εξωτερικό. Του άνοιξε την πόρτα του λέγοντάς του τον όροφο, στα αγγλικά. "Ήρθε μωρό μου", είπε στην Αφέντρα φιλώντας την παθιασμένα στο στόμα. "Ελπίζω να τα πάμε καλά".

    Όταν άνοιξε την πόρτα, όλοι οι σκλάβοι ήταν πεσμένοι στα τέσσερα και περίμεναν εντολές τι θα κάνουν. Η επιστάτρια ήταν όρθια με το κεφάλι σκυμμένο και τα χέρια πίσω. Επιθεώρησε τους σκλάβους, χωρίς να τους ακουμπά. Μετά την επιστάτρια. Πήρε το ποτό του από την Κυρία Βίκυ. Έβγαλε ένα μικρό μαστίγιο από την τσέπη του. Στην άκρη του είχε κάποια μεταλλικά κομμάτια. Το βάρεσε τρεις ή τέσσερις φορές σε κάθε σκλάβο. Κανείς δεν κουνήθηκε, αν και πόνεσε πάρα πολύ. Μετά πήρε τη επιστάτρια και της έβαλε δύο clips στις ρώγες. Τα τράβηξε με πολύ δύναμη. Ούτε και αυτή αντέδρασε. Έκανε κάποια τεστ και σημείωνε κάποια πράγματα σε ένα τετράδιο.

    Είπε στην Κυρία Βίκυ ότι αυτή και η φίλη της είχαν κάνει εξαίρετη δουλειά. Μπορούσε να βγάλει την αντικειμενική αξία των σκλάβων. Είχε δει την κατάστασή τους, υγιεινή και υγεία, και τους είχε αξιολογήσει. Θα έφευγε τώρα για να τελειώσει με την επιθεώρηση και θα τα έλεγαν το βράδυ στο γεύμα με τους άλλους κυρίαρχους.

    Οι δύο αφέντρες ήταν χαρούμενες. Θα έμπαιναν μέσα στο διαδίκτυο να δουν σε λίγες μέρες την αξία της περιουσίας τους, των σκλάβων τους. Μέχρι αργά το βράδυ όλοι οι σκλάβοι θα έμεναν εκεί, υπό την εποπτεία της επιστάτριας. Από εδώ και πέρα η ζωή τους ήταν προδιαγεγραμμένη. Θα ακολουθούσε τις εντολές που έδιναν οι αφέντρες. Δεν είχαν άλλη επιλογή. Το είχαν δεχτεί και δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς. Τους άρεσε και αυτό μπορούσε κάποιος να το δει στα πρόσωπά τους. Η σεξουαλική και η προσωπική ζωή τους ανήκε στην Αφέντρα τους.

    Κάπως έτσι θα μπορούσαμε να κλείσουμε αυτή την ιστορία. Μια ιστορία αγάπης; Σίγουρα. Αλλά και εκτίμησης, όπως και σεβασμού. Όλα τα άλλα τα συναισθήματα ήταν παράγωγα αυτών. Οι σκλάβοι αισθάνονταν τώρα πιο δεμένοι μεταξύ τους, αλλά πιο δεμένοι με τις αφέντρες τους. Ένα καινούργιο νόημα στη ζωή τους. Μια νέα ζωή ανατέλλει από την καινούργια μέρα. Μια ζωή γεμάτη αγάπη και πειθαρχία, δηλαδή με αγάπη, αφού η πειθαρχία ήταν απόρροια της αγάπης προς την αφέντρα τους.

    -ΤΕΛΟΣ-
     
    Last edited: 4 Σεπτεμβρίου 2006