Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο πιο έντονος οργασμός

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Devilofme, στις 18 Σεπτεμβρίου 2020.

1. ska94

ska94 New Member

Είχα βιώσει το ίδιο μικρότερος με μία κοπέλα που δεν ήθελε να τελειώνω στο στόμα της κατά το στοματικό.Κρατιόμουν όσο μπορούσα και προς το τέλος άρχιζα να μουδιάζω,να τρέμουν τα πόδια και τα χέρια μου και αδυνατούσα να κρατήσω το κεφάλι μου όρθιο. Έχω χρόνια να το βιώσω λόγω έλλειψης υπομονής/θέλησης, καθώς ανυπομονώ για γλωσσόφιλο όσο τα έχει ακόμα στο στόμα της.

2. nikossub93

nikossub93 Contributor

Τεχνικη πνιγμου δεν εχω υποστεί αλλα για το στραπον προσυπογραφω

3. Patissiotis18

Patissiotis18 GREEK GOD

Ημουν σπιτι με μια καλη γυναικα σχετικα στην εμφανιση μεσα να κοιματε η γιαγια εγω να με καβαλαει και να χυνω αγκαλια μεσα της και μετα γλωσσοφιλο

4. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

Μόνο έχω πάρει ως τώρα...δεν έχω δώσει  

5. dreamer

dreamer Regular Member

Δεμένος ανάσκελα στο κρεβάτι (spread-eagled), μετά από εκτεταμένο caning στους προσαγωγους, εκείνη κάθισμένη στο πρόσωπό μου και ενώ εκτελώ rimming μου στάζει κερί στη βάλανο. Εάν η εκσπερμάτωση δεν έπρεπε να αποκολλήσει την κρούστα από το κερί, θα είχε φτάσει στο φωτιστικό στο ταβάνι.