Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο προβολέας στους Κ παρακαλώ.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Seras Victoria, στις 19 Ιουλίου 2024.

1. -Volt-

-Volt- Contributor

Δε σας ρώτησα τι δεν ηταν.

Δεν απαντάτε σε αυτό που ρωτάω.

2. Mob_Jones

Mob_Jones M/s + Sm δύο τέσσερα κάθετος επτά

1.Λάθη, ο σχετισμός με sub άτομα, μπερδεύουν πράγματα και καταστάσεις, όχι τόσο στο παιχνίδι τύπου
    session αν ακόμα και σε αυτό αλλά κυρίως σε D/s σχέση.
    2. Με ενδοσκόπηση, αναγνώριση των αναγκών μου, του τι μου προσφέρει ευχαρίστηση, ποια είναι η
    οπτική και οι οπτικές των άλλων, διαφωνώντας και κατόπιν εμβαθύνοντας στους λόγους της διαφωνίας,
    διαχωρίζοντας την κοινωνική μου προσωπικότητα από την bdsmική.
    3. Όλα εξαρτώνται από την προσωπικότητα του υ, δεν λειτουργούν τα ίδια σε όλα τα υ επομένως και οι
    μέθοδοι πρέπει να προσαρμόζονται ώστε αρχικά το υ να υποτακτεί πραγματικά και κατόπιν ακολουθεί
    η ευχαρίστηση, στην αρχή όλα εξυπηρετούν την εδραίωση της υποταγής.
    4.Όχι δεν υπάρχουν στοιχεία που κουράζουν, όμως πρέπει να αποβληθεί κάθε vanilla επιρροή, τόσο
    στον Κ όσο και στο υ άτομο.
    5. Όχι μάγκας, όχι καλύτερος από τους άλλους, όχι μοναδικός αλλά ολοκλήρωση, το είναι μου να
    σκληραίνει, το ότι είμαι ο εαυτός μου, ελεύθερος και όσο η εμπειρία αυξάνει ικανοποίηση για την
    ικανότητα μου να ελέγχω συναισθήματα, καταστάσεις, το timing και το να μην υπάρχουν κενά βαρεμάρας
    ή άβολου χρόνου.