Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο πρώτος γάμος ομοφυλοφίλων, Κύπρος.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Θρυαλλίς, στις 14 Απριλίου 2016.

1. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Αυτος ειναι ο λογος ομοφοβια να μην υπαρχει και προχωρουμε γνωμη μου.για το δημοσια.

2. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Εχω γυιό , στρέητ (εξ όσων γνωρίζω τουλάχιστον). Αν ήταν ομο, μπορεί να μην χοροπηδούσα απ ΄τη χαρά μου, αλλά θα σεβόμουν απόλυτα την επιλογή του, ασφαλώς και θα πήγαινα στον γάμο του και θα δάγκωνα όποιον τολμούσε να μου πεί το παραμικρό.

3. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Εγώ προσωπικα θα δάγκωνα τον Αρναούτογλου, μου τι δίνει! -.-

4. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Ήμουν κατηγορηματικη από την αρχή στα όποια αρνητικά σχόλια για τους συγκεκριμενους και δεν είναι αυτό το ζητούμενο μου.

Μιας που το αναφέρεις όμως δεν βρίσκεις ότι έχεις αρνητική γνώμη για αυτή την πράξη τους όταν λες ότι προτιμησαν να εκθεσουν την οικογενεια τους αντι να καθησουν ήσυχα;

Με ποιον τρόπο εννοείς ακριβώς οτι τους εξεθεσαν;

5. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Τι ηλιθιο παιδί αυτός ο αρναουτογλου τι βισμα είχε.

6. Dapom

Dapom Contributor

"Δεν θα είχα πρόβλημα ο γιός μου να είναι ομοφυλόφιλος και αν θέλει να παντρευτεί να παντρευτεί...αλλά δεν θα ηθελα να είναι η νύφη"
    ατάκα που εχω άκουσει

7. bumblebee

bumblebee Contributor

Τσου παραπανω εγραψα 5-6 πιθανους λογους που βγηκαν στην τηλεοραση, και ειπαν οτι ειπαν, και θεωρω πιο πιθανο να το εχουν κανει, για προσωπικα οφελη και οχι για ιδεολογια.Εχω αρνητικη γνωμη γενικα , απο προσωπικα παραδειγματα, απο οσους κρυβονται πισω απο ιδεες για να πετυχουν τα δικα τους. Οπως για παραδειγμα μεγαλους προεδρους ομαδων, στο εξωτερικο   που χρησιμοποιουν τους ρομαντικους οπαδους, ως ασπιδα για να μην πανε μεσα. Και εχω και αλλα παραδειγματα αλλα τι σημασια εχει .

Και τελος παρε παραδειγμα εμενα.

Μολις διαβασα αυτο που εγραψες, θεωρησα σαν πρωτη επιλογη οτι πουλησαν την οικογειακη τους ησυχια για λεφτα η εκδικηθηκαν τους γονεις που δεν συμφωνησαν στο γαμο, Μπορει και να ειναι ατοφιοι ιδεολογοι, δεν μπορει να αποκλειστει, αλλα αυτη θα ηταν η τελευατια μου επιλογη σαν σκεψη, θα επρεπε δηλαδη να τους γνωρισω απο κοντα και να πειστω.

Δεν υπαρχει πολεμος πια με την ομοφοβια. Ελευθερα κυκλοφορανε στο Γκαζι οι ομο, χερακι χερακι, εχουν ανοιξει ενα σωρο γκει μπαρ, στο πεδιο του Αρεως ψωνιζονται αβερτα, πολεμος εληξε δηλαδη , η ελευθερια νικησε και παμε για αλλα.

8. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Πολυαγαπημενε μου ξαναδιαβασα το αρχικό σου ποστ και σου υπενθυμίζω την τελευταία σου φράση

Πόσο πιο αρνητικός μπορούσες να γίνεις;

Σε ευχαριστώ για την τοποθέτηση σου και μην ξεχάσεις πως μου χρωστάς ένα ποτάκι σε ένα gay bar από πέρυσι     

9. bumblebee

bumblebee Contributor

Το υποσχομαι   Αλλα να περασουμε πρωτα μια απο Ομονοια στα στενα, να βγαλουμε κανα φραγκο στα γρηγορα να τα πιουμε μετα στο γκει μπαρ. Το υποσχεσαι ;  

10. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Φυσικα! Φορά τις γόβες σου, τα μίνι σου και εγώ θα σου βρω τον καλύτερο πελάτη να περάσεις υπέροχα    

Τα προφυλακτικά θα στα κάνω εγώ δώρο

11. bumblebee

bumblebee Contributor

Στην ομονοια δεν φτουραω. Στην συγγρου τα κονομαω. Ατσσσσ  

12. bumblebee

bumblebee Contributor

Και περναω στην αντεπιθεση για να σκοραρω την γκολαρα   Και πες οτι εγω επιδη νιωθω πολυ απελευθερωμενος αποφασισα να βγω φουστα μπλουζα στην Συγγκρου. Ετσι ατριχο αγορι που ειμαι, καυτο, στηνω τα συμπραγκαλα μου και αρχιζω κορδοτος κορδοτος να ψαρευω πελατες. Πελατακη : Ουουου φωναζω, θα ρθεις; Θα κανουμε μπανανα  

Προβλεπω να με κυνηγανε με τα τακουνια να μου σπασουν το κεφαλι και τα καλσον για να με πνιξουν μεχρι τερμα κατω Συγκρου, οι απελευθερωμενες συναγωνιστριες συναδελφισες. Η Θα με επικηρυξουν , η θα με δωσουν στο 100 αλλιως να δινω το νοικι μου στις αλλες  

Καταλαβαινεις τι λεω για τα περι ιδεων και οφελων ;