Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο πρώτος γάμος ομοφυλοφίλων, Κύπρος.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Θρυαλλίς, στις 14 Απριλίου 2016.

1. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Φυσικα και καταλαβαίνω.

Απλα τώρα το θέμα είναι πως μπερδευεται η πορνεια με τη συζήτηση και για εμένα δεν έχει να κάνει εάν βγει στο πεζοδρόμιο γυναίκα, άντρας ή τραβεστί αλλά η ίδια η πράξη κάτι το οποίο δε θα σχολιάσω σε καμία περίπτωση επί του παρόντος.

Γκοοοολ!  

2. bumblebee

bumblebee Contributor

θα σχολιασω εγω   Ζουμε σε μια κοινωνια που εγω φουστα μπλουζα στην συγκρου θα βγαλω τα διπλασια λεφτα απο εσενα φουστα μπλουζα στην Ομονοια.   Τι αλλο θελετε επιτελους;  

3. lexy

lexy .ti.va.

@bumblebee
    το πας για αυτογκολ. Συγκρατήσου  

4. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Τίποτα, πάω πάσο και περιμένω με ανυπομονησία να σε κυκλοφορησω. Έχω μάρτυρες και ντοκουμέντα, ευελπιστώ πως θα τιμήσεις τη φούστα σου και θα κρατήσεις το λόγο σου.

5. bumblebee

bumblebee Contributor

Σιωπη εσυ. Στην κουζινα σου γρηγορα    

6. voluptas

voluptas Regular Member

H δική σου γνώμη ποια είναι;

7. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Καταρχάς, να καταθέκω με το χέρι στην καρδιά ότι δεν έχω γνώση του συμβάντος. Απ'ότι κατάλαβα, βγήκαν στον Αρναούτογλου; Τέλος πάντων, έχω να δω τηλεόραση κάτι χρόνια.

Λοιπόν, αουρλελέ. Κάνοντας μια μικρή παράκαμψη από το τομάρι σου προτού τοποθετηθώ στην νηματοθέτιδα και στο πανελλήνιο(sic), σκύψε να σου πω... Την οικοογενειακή ησυχία την ορίζω πρωτίστως ως μια κατάσταση που απορρέει εσωτερικά και ακτινοβολεί και στη μάπα των άλλων. Απ'ότι θωρώ, στο εσωτερικό γίνεται μπουρδέλο άρα η μούγγα θα ήτο μονάχα για την ησυχία της πρέφας στν καφενείο γιάντα οικογενειακή δεν...

Ακόμα σουρλελέ, μακάρι η ομοφοβία να εξαλειφόταν με τα μπαράκια για να μπορούν οι ομοφυλόφιλοι να "ψωνίζονται" με την ησυχία τους όπως αναφέρεις.
    Δυστυχώς, φρονώ, ότι η ρίζα είναι βαθύτερη.
    Η ομοφοβία είναι επακόλουθο της έμφυλης ανισότητας με τη γυναίκα να θεωρείται υποδεέστερη και ό,τι συνειρμικά παραπέμπει σε γυναικείο.
    Δεν είναι τυχαίο ότι οι οικογένειες τρέμουν για τον γιόκα αν τους βγει ομοφυλόφιλος και όχι για την κορούλα. Ενώ η ομοφυλοφιλία αναφέρεται και στα δύο φύλα, ο οδυρμός γίνεται για την ανδρική ομοφυλοφιλία.
    Στο φαλλοκρατικό στερέωμα, ο άνδρας είναι επιβήτορας που χυμάει στο θηλυκό. Αυτό που ενοχλεί στην ομοφυλοφιλία των ανδρών είναι το ενδεχόμενο να δεχτούν διείσδυση στο πωπουδάκι τους ή στο στόμα τους (άσχετα που αυτό μπορεί να γίνει και με τους ετεροφυλόφιλους με την σύντροφό τους).
    Το να έχει ο άνδρας στη σκέψη των ακάλεστων παρατηρητών έναν σεξουαλικό ρόλο που στερεοτυπικά αρμόζει σε γυναίκα, θεωρείται σφόδρα υποτιμητικό.
    Η γυναικεία προβαλλόμενη ομοφυλοφιλία, ετσά όπως προβάλλεται, θεωρείται τσαχπινογαργαλιάρικη νότα στο κινκοκρέβατο.

Στη νηματοθέτιδα και στο πανελλήνιο(sic):
    Δυνητικά, θέλω το τέκνο μου να είναι γερό κι ανθεκτικό μέσα στον μαλακόκοσμο που θα περιδιαβαίνει. Αυτό αφορά ό,τι επιλογές κάνει ευρύτερα. Να καταφέρει να ρίχνει μία μούτζα και να προχωρά με ψυχική ισοροπία. Τότε θα έχω πετύχει σαν γονέας.

Όσον αφορά τη δική μου ομοφυλοφιλία και το συγγενικό περιβάλλον, όπως έχω ξαναπεί, δεν ήμουν ποτέ φαν του κυριακάτικου τραπεζιού.

8. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Η δική σου;

9. voluptas

voluptas Regular Member

Δεν έχω γνώμη επί του θέματος.

Εσύ που ξεκίνησες την κουβέντα, δεν μπορείς να εκφράσεις τη γνώμη σου;

10. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Νομίζω πως στο αρχικό μου ποστ έγραψα πως με πικρανε η στάση των γονιών του νεαρού και έχω επικροτησει ήδη τις απόψεις με τις οποίες συμφωνώ.

Το ότι ξεκίνησα την κουβέντα σημαίνει απαραίτητα πως πρέπει απαραίτητα να αναπτυξω την άποψή μου τώρα;

Εάν όντως δεν έχεις άποψη καλά κάνεις, γι αυτό λοιπόν θα σε παρακαλεσω να αφήσεις αυτούς που έχουν να το κάνουν όταν και εάν θέλουν.

11. voluptas

voluptas Regular Member

Η λογική αυτό επιτάσσει.

Γενικότερα δεν πρέπει απαραίτητα να κάνεις τίποτα.

Μάλιστα κυρία.

υγ. Δε νομίζω ότι ενόχλησα κάποιον για να μου επιτίθεσαι ενώ δεν είπα τίποτα στην ουσία. Το ότι γράφω κάτι, δε σημαίνει ότι ενοχλώ τους άλλους ή ότι αποτρέπω να απαντήσουν. Δεν καταλαβαίνω τέτοια αγένεια.

12. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Εγω θα παρακινουσα τον γιο μου να παρει μια χειρουργημενη ,.,transexual. .κ ετσι με το ενα χερι δυο καρπουζια.κ ομοφυλοφιλος κ γυναικα.