Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο πρώτος γάμος ομοφυλοφίλων, Κύπρος.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Θρυαλλίς, στις 14 Απριλίου 2016.

1. ssmaster

ssmaster Regular Member

Eγω παντως σα γονιος αν με καλουσε ο γιος μου στο γαμο του δν θα πηγαινα απλα.Αστον στην χαρα του αφου δν συναδει με τη δικη μου χαρα. Απλα κ καθαρα με το χερι στη καρδια.Δεν μου καθεται καλα η ολη φαση

2. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Καλα κανουν και παντρευονται.
    Βεβαια επιλεγουν να ενωθούν με τον πιο μικροαστικό τρόπο ένωσης, τον γάμο, την ιδια στιγμη που ο μικροαστισμός της κοινωνάις τους κανει τη ζωή δύσκολη, αλλα ας παρακαμψουμε το οξύμωρο.
    Ανθρωποι που ειναι πολυετείς ή δια βίου συντροφοι, δικαιουνται αν μη τι άλλο πλήρη κληρονομικά δικαιώματα για αρχή και ως πρωτο βήμα.

Οι γάμοι ομοφυλοφίλων δεν ειναι τιποτα το αξιοσημειωτο. Ωστοσο για καποιους γκει άντρες ττα κατ αντιδικία διαζύγια για απιστια θα έχουν πολύπερισσότερο ενδαφέρον...

3. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Παραδοσιακός εσυ!!

4. MASTER--YODA

MASTER--YODA Vincit qui se vincit

εδώ εμένα μου αρέσει να χρησιμοποιώ μαστίγια κροπάκια σφήνες κτλ κτλ με την σύντροφο μου !! δεν θα υποστήριζα το ίδιο μου το παιδί στην όποια ερωτικη επιλογή του έκανε ??

5. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Τι σχέση εχουν αυτα με τον γάμο των gay?

6. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Το ένα δεν συνεπαγεται πάντα το άλλο.
    Το τι κανεις με τον/την συντροφό σου δεν το κανεις δημόσια, οπότε δεν έχεις να σκεφτεις τι θα πει "ο κόσμος".
    Το ποιον παντρευεται ο γιος σου όμως, θα το μαθαινουν ολοι ( ή έστω αρκετοι). Και ειναι πολλοι αυτοι που ζορίζονται στη ιδέα.

Προσωπικά πιστευω οτι θα πήγαινα στον γκει γαμο του γιου μου και σίγουρα χαρουμενος αν τον έβλεπα ευτυχισμένο με την επιλογή του. Αλλωστε αυτο δεν είναι για ολους το ζητυμενο;
    Τωρα αν τον έκανε εξτραβαγκανζα, με νυφικό 12ποντες γοβες και στρας, δεν ξερω τι θα έκανα και πόσο άνετος θα ήμουν. Εξαρταται σε ποια αντανακλαστικά θα μου χτυπαγε.
    Οπότε αν και οταν προκυψει στ αληθεια ο υποθετικά τοσο ντιρινταχτα γκει γαμος θα το δω εκεινη την ώρα.
    Προς το παρον κοιταζω τα νεα φορολογικά μετρα.

7. MASTER--YODA

είμαι ξεκάθαρος . απάντησα στο ερώτημα που έχει θέσει η νηματοθέτης στην αρχή

" Αυτό λοιπόν που μου έκανε μεγάλη εντύπωση και συνάμα με πικρανε ήταν η στάση των γονιών του ενός εκ του ζευγαριού οι οποίοι σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα των παιδιών δεν παραβρέθηκαν στο γάμο για τον προφανή λόγο.

Θα ήθελα να μου πείτε ποια η δικής σας στάση, συναισθήματα, σκέψεις εαν βρισκοσασταν είτε στη μία είτε στην άλλη πλευρά είτε και στις δύο πάντα με το χέρι στην καρδιά βάζοντας τον εαυτό σας στη θέση τους και όχι να γράψετε κάτι για τα μάτια του κόσμου. "

8. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Καταλαβαίνω Ελληνικά. Ωστόσο η απάντηση σου θεωρώ πως δεν έχει καμία σχέση. Προσωπική μου άποψη φυσικά.

9. MASTER--YODA

το τοποθέτησα συμφωνα με τις δικές μου επιλογές. οτι δεν θα με πείραζε να παρευρεθώ σε ένα γεγονός που θα έκανε ευτυχισμένο το παιδί μου ( αφού αυτή θα ήταν η δικιά του επιλογή για το τι θα τον κάνει χαρούμενο και ευτυχισμένο για το δικο του μέλλον ) όπως και εμένα χαρούμενο και ευτυχισμένο ειναι αυτο που έχω διαλέξει να κάνω και μεσα απο αυτο νιώθω ολοκληρωμένος .
    δεν διαφωνούμε ως προς το αποτέλεσμα πιστεύω . αυτο με τα φορολογικά μέτρα με έχει τρομάξει και εμένα !!  

Last edited: 15 Απριλίου 2016
  10. MASTER--YODA

δεν αμφισβήτησα το οτι γνωρίζεις ελληνικά. απλα τοποθέτησα το ερώτημα στο οποίο έδωσα την προσωπικη μου άποψη την οποία σχολίασες .

11. bumblebee

bumblebee Contributor

Σωπα καημενε , το εγκεφαλικο θελει να γλιτωσει ο ανθρωπος, εχει δικαιωμα να αμυνθει για την ζωη του.
    Τωρα ο αλλος ο φαδερ που βγηκε με ονοματεπωνυμο στην τιβι, δεν την παλευει, αν περασει τις πρωτες 3000 τηλεφωνικες φαρσες στο σπιτι του, χωρις να μεινει στον τοπο, υπαρχει μια καποια ελπιδα  

12. brenda

brenda FU very much

Για νέος και ανοιχτόμυαλος Κ, πολύ στερεοτυπικούλης μας βγήκες εσύ!
    Κι όπως έχει ήδη ειπωθεί, μέσω του χιούμορ λέγονται τα πιο σοβαρά πράγματα, σε βλέπω να το χρησιμοποιείς λεπόν το χιουμοράκι σου πολύ βολικά αφοριστικά.
    Μμμμμμ, ενδιαφέρον τι μαθαίνει κανείς από ένα τέτοιο, φαινομενικά ''άσχετο'' θέμα...