Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο πρώτος γάμος ομοφυλοφίλων, Κύπρος.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Θρυαλλίς, στις 14 Απριλίου 2016.

1. bumblebee

bumblebee Contributor

Το κατα δυναμιν , οτι μπορουμε κανουμε  

2. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Κατά πάσα πιθανότητα θα ήτο μέσα στις τηλεφωνικές "φάρσες" που επικαλείται.

3. brenda

brenda FU very much

Μπορείς και καλύτερα, πίστεψέ με, δεν ήταν κομ-πλιμάν... 

4. bumblebee

bumblebee Contributor

Ποσο καλυτερα, μολις σου ειπα τι θα γινει στο αμεσο μελλον. Και μπορω να σου πω και αλλα. Υπολογισμος κοστους και ρισκου λεγεται αυτο.Τι σχεση αυτο με τα στερεοτυπα ομως;

5. brenda

brenda FU very much

Ότι σχέση έχουν και οι τηλεφωνικές φάρσες προφανώς... 

6. bumblebee

bumblebee Contributor

Αμφιβαλλεις οτι αυτο ειναι ενα απο τα πραγματα που θα συμβουν με την τιβι, η επιλεγεις να αγνοεις το κινδυνο;
    Το πρωτο δεν ειναι στο χερι σου δεν μπορειε να το αποτρεψεις, το δευτερο σαφως και ειναι στο χερι σου.
    Τα στερεοτυπα που κολλανε αγαπημενη;

7. brenda

brenda FU very much

Η αλλαγή στις αντιλήψεις και στον κόσμο, είμαστε εμείς, ο καθένας από μας ξεχωριστά, με την στάση του απέναντι στην ζωή, το να αναπαράγουμε παρωχημένες και κακόγουστες αντιλήψεις, τόσο περί ομοφυλοφυλίας και Συγγρού, όσο περί κοινωνικής αποδοχής και φαρσών, θεωρώ ότι μας καθιστά σφόδρα στερεοτυπικούς!
    Σε κάλυψα? 

8. bumblebee

bumblebee Contributor

Βεβαιως  

9. brenda

brenda FU very much

<<Αχαχαχχα! Ο καθένας ας κανει ότι θελει στη σαβάνα του αρκεί να μην προκαλεί!>>

<<Η "πρόοδος" την μάρανε την σαβάνα. Αν τα κάνανε αυτά στην στέπα, θα τους είχαν κόψει τα κεφάλια. Ορίστε μας.>>

<<"Όποιος δεν έχει πρόβλημα με τα λιοντάρια ας τα πάρει σπίτι του.">>

<<Στην βιβλo μεσα γραφει: "άγγελος Κυρίου έφραξε τα στόματα των λεόντων.." Τωρα ξερουμε πως ο αγγελος εφραξε τα στοματα των λεοντων..... Aφορισμο και στον αγγελο. Καλα για τα λιοντραια τα ανωμαλα δεν το συζηταω, απο σημερα θα ξεκινησει η διαγραφη της λεξης λεοντος απο την χριστιανοεκκλησία.>>

<<Και γω τι θα πω στη γατα μου οταν με ρωτησει??>>

<<Δυστυχώς στη ζούγκλα υπάρχουν πολλά ομοφοβικά λιοντάρια και τέτοια ζευγαράκια δεν τα βγάζουν εύκολα πέρα!>>

<<Το τί κάνει ο καθένας στη ζούγκλα του είναι δική του υπόθεση.>>

<<Ποιος θα ειναι ο βασιλιάς κ ποιος βασίλισσα?>>

<<Αδέρφια αλήτες λιοντάρια...>>

The Three Mooges-epic comments...   

10. bumblebee

bumblebee Contributor

Τωρα που ξαναδιαβασα το νημα απο την αρχη, πιστευω οτι ολη η κουβεντα ισως να ειναι σε τελειως λαθος βαση. Ρε μπας και δεν τα βρηκαν οι συμπεθεροι στην προικα, και για αυτο δεν πατησαν στο γαμο; Σε αυτην περιπτωση ποιος δινει την προικα ; Παιζει το σεναριο να μην ηθελαν να δωσουν το παλικαρι τους στον γαμπρο αυτο; Να χαν καλυτερη προταση απο καναν αλλο αραγε ; Μυστηρια πραγματα   Αρχη ειναι ακομα σε αυτους τους γαμους, θελουν το χρονο τους  

11. γονείς-παιδιά, παιδιά-γονείς.. το μόνο σίγουρο είναι το είδος της συγγένειας: το είδος της σχέσης και οι συμπεριφορές ποικίλουν, οι λόγοι που συντελούν σε αυτές ποικίλουν επίσης.. μπορεί κάποιος να πει πως, ότι και αν έχει γίνει, θα πάει στο γάμο (ή στην κηδεία ή θα την αναλάβει) ..άλλος θα πει, εξαρτάται

κάποιοι άνθρωποι δεν πάνε σχεδόν ποτέ ή και ποτέ σε κηδείες, ούτε και των γονιών τους..
    δεν είναι καν ότι δεν τους αγαπούσαν, θέλω να πω ότι οι λόγοι μπορεί να είναι ξένοι και από τη μεταξύ τους σχέση (όπως βλέπετε γάμους-κηδείες, ίσιωμα τα έκανα)
    να κρίνουμε τις πράξεις τους ούτως ή άλλως, δεν μπορούμε-- να κουτσομπολέψουμε---άλλη ιστορία

Δεν μπορώ να πω πώς θα ένιωθα ή τι θα έκανα στη θέση τους, γιατί μου λείπουν δεδομένα.. μπορώ να πω ότι καλό θα ήταν να έκρινα κατά περίπτωση, αλλά μέσα στο χορό η σκυτάλη καίει..
    ..αν φλερτάρω με την ιδέα να μην παντρευτώ ή να παντρευτώ νύχτα με κεριά χωρίς καλεσμένους, δεν θα μου λείψουν τόσο οι γονείς
    (πιθανόν λοιπόν να ένιωθα και ανακούφιση, δε χρειάστηκε να το κάνω κρυφά για να μην έρθουν χεχε μαζί πχ με πικρία: μα άμα ερχόντουσαν μέσα στη γκρίνια θα ήταν, τι ανώμαλα πράγματα είναι αυτά και νυχτιάτικα, λιποθυμίες, εμφράγματα, εγκεφαλικά, που είναι ο κόσμος, τα ρύζια κλπ)

..αν επιζητώ τη στήριξη τους και λείπουν, θα νιώσω προδομένος (χάλια φάση, αλλά γιατί στον κόρακα κάνω νέα οικογένεια άμα καταρρακώνομαι ακόμα από τους γεννήτορες; )

..αν ως γονιός είχα όνειρο το παιδί μου να εκπληρώσει δικά μου θέλω, όσο απομακρύνεται απ αυτά, τόσο θα νιώθω κ γω προδομένος και το αντίθετο
    (δε φτάνει που δεν έγινε πετυχημένος καλλιτέχνης, βγήκε και ομοφυλόφιλος να μας κατηγορούν άχρηστοι γονείς κλπ)
    (ο γιος μου δε μασάει μία, ότι θέλει το κάνει και ζει τα όνειρα του)

-και όλα αυτά παίζουν σε ποσοστά, συχνά οι προσδοκίες είναι ανάμεικτες ή αλληλοσυγκρουόμενες- θέμα για ανάλυση, πάντως, μια χαρά βγάζει στην επιφάνεια ανασφάλειες, ανεκπλήρωτα όνειρα, μηχανισμούς άμυνας κλπ)

Last edited: 16 Απριλίου 2016
  12. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor