Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο ρόλος του πόνου στις σχέσεις D/s

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος L0rrie, στις 21 Μαϊου 2020.

Tags:
  1. L0rrie

    L0rrie Ιδιοκτησία του Κυρίου

    Ποια είναι η σημασία του πόνου στις σχέσεις D/s;
    Πώς τον αντιλαμβάνονται τα Κυριαρχικά και πώς τα υποτακτικά άτομα από τη θέση του ο καθένας;
    Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές και καλοδεχούμενες.
     
  2. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Θες να μας πεις τι εννοείς με τον ορο «πόνο»;

    Pain play? Δηλαδή παιχνίδια που προκαλούν πόνο; Πως το αντιμετωπίζουμε σαν ιδέα; Σαν προετοιμασία για το παιχνίδι; Σαν ανακουφιστικές μεθόδους μετά το παιχνίδι;

    ψυχικό άλγος; Στρες, άγχος, αλγεινές σκέψεις κλπ; Σκέψεις που μας βασανίζουν; Παιχνίδια μυαλού από το Ντομ;

    κατι άλλο;   είναι ευρεια η γκάμα «πόνος».
     
    Last edited: 21 Μαϊου 2020
  3. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Ο πόνος είναι πόνος.

    Είναι τσι μοδός να τα ανάγουμε όλα σε play κ games κ mind fucks. Άλλα όταν κάποιος σε χτυπάει κ κάνεις άουτς... αυτό είναι πόνος. Literally.

    Τώρα κάποιους τους καβλώνει, κάποιους τους ξενερώνει κάποιοι τρώνε μία κ χάνουν το φως τους κ κάποιοι θέλουν να τρέξει αίμα για να το νοιώσουν.

    Για μένα, εξαρτάται από τη στιγμή, αλλά είναι αρκετά απαραίτητο στοιχείο. Φορές με καβλώνει, με επαναφέρει, τον αναζητώ ή με ξενερώνει τελείως. Άλλα χωρίς αυτό, κάτι μου λείπει τελικά.
     
  4. L0rrie

    L0rrie Ιδιοκτησία του Κυρίου

    Ο πόνος στα ελληνικά, είναι ένα ουσιαστικό που χρησιμοποιείται μόνο του ή με διάφορα επίθετα. Το ερώτημα του νήματος είναι: πώς αντιλαμβάνονται τα Κυριαρχικά και τα υποτακτικά άτομα τον πόνο μέσα στο D/s;
    Ταιριάξτε τον "πόνο" με οποίο επίθετο εκφράζει αυτό που εσείς αντιλαμβάνεστε προσωπικά.
     
  5. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    ..."...ο πόνος δεν στερείται ποιας τινός ηδονής...".., λέει ένας καλός γραφιάς.

    Θα συμπλήρωνα πως αν ο πόνος ήταν ένα από τα πλήκτρα του κλαβιέ ενός πιάνου, θα ήταν πολύ ...παλιοπλήκτρο, διότι σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να ξέρουμε ούτε ποια χορδή χτυπάει κάθε φορά ούτε καν αν χτυπάει μια ή περισσότερες ή ακόμα και όλες τις χορδές...
    Πολύ ιδιαίτερη προσωπική υπόθεση ο πόνος και ακόμα πιο ιδιαίτερη ...διαπροσωπική!
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Αυτή που του δίνουν οι συμμετέχοντες.
    Αναλόγως το τι ζητάει κανείς: Για κάποιον που δεν είναι αλγολάγνος ή μαζοχιστής ο πόνος μπορεί να είναι απλά και μόνο ένα εργαλείο. Για τους υπόλοιπους μπορεί να είναι μόνο παιχνίδι ή μπορεί και τα δύο ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
     
  7. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Οκ θα προσπαθήσω να βάλω τα πολλά κουτάκια όλα μαζί. Προσωπική αντίληψη για τον πόνο μέσα στην σχέση D/s: το σωματικό άλγος όχημα για απόλαυση, το πνευματικό άλγος εξέλιξη, το ψυχικό άλγος απόν.
     
    Last edited: 21 Μαϊου 2020
  8. quest

    quest custom title

    Είναι δύσκολο να βρει κανείς αξιόπιστες πηγές που εξετάζουν το ρόλο του πόνου είτε σαν σωματική εμπειρία είτε σαν μέρος μίας διαπροσωπικής σχέσης. Μπορούμε να βρούμε αναφορές για τον ρόλο του πόνου σε (ψεύτο)φιλοσοφικά ή λογοτεχνικά κείμενα πάνω στο BDSM, δεν τα προτείνω.

    Δυστυχώς η επιστιμονική έρευνα πάνω στον ρόλο του σωματικού πόνου ακόμα και σε συναινετικές σχέσεις είναι περιορισμένη κυρίως επειδή δεν είναι εύκολο να δημοσιευθούν* τα αποτελέσματα για κάτι που είναι νομικά απαγορευμένο (η επιβολή πόνου σε άλλο άτομο, όχι η ίδια η έρευνα).

    Πάντως κυκλοφορούν online κείμενα του Hermes Solenzol όπως "Ask a Neuroscientist: Altered States of Consciousness in BDSM" "The physiology of BDSM" "Endorphins and Adrenaline – What Science Really Says" τα οποία είναι μία καλή αρχή για συζήτηση.

    'Επίσης το βιβλίο των Dossie Easton, Janet W. Hardy Radical Ecstasy: SM Journeys to Transcendence καταγράφει την εμπειρία του BDSMικού σωματικού πόνου και πως αυτό σχετίζεται με την διαπροσωπική σχέση.

    * δύο εξαιρέσεις
    https://www.researchgate.net/public...opsychosocial_Perspective_A_Systematic_Review
    https://academic.oup.com/painmedicine/article/17/9/1664/2399334 ).
     
  9. L0rrie

    L0rrie Ιδιοκτησία του Κυρίου

    @quest Ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σου στο νήμα και για τις σημαντικές πληροφορίες που έχεις παραθέσει. Το νήμα όμως πραγματεύεται την προσωπική αντίληψη αυτών που συμμετέχουν, για το θέμα του πόνου μέσα στο D/s. 
     
    Last edited: 21 Μαϊου 2020
  10. hard_treasure

    hard_treasure New Member

    Σ' ευχαριστώ πολύ @LOrrie!
    Το νήμα που άνοιξες με πόνεσε συνειρμικά τόσες φορές και με ανακούφισε άλλες τόσες "ταξιδεύοντας" με το νου μου από πόνο σε πόνο.
    Τα τελευταία χρόνια η επαγγελματική μου δραστηριότητα είναι "τα τουριστικά".
    Όπως καταλαβαίνεις αυτό πόνεσε πολύ!
    ...Αστειεύομαι, μια χαρά πάμε εμείς! ...έχουμε δουλειές και σε άλλους πλανήτες...
    Όμως, στο θέμα μας:
    Οι περισσότεροι επισκέπτες εκθειάζουν την χώρα μας για την ομορφιά της.
    Αν ρωτήσεις πιο συγκεκριμένα, όσοι την έχουν ταξιδέψει περισσότερο, θα σου πουν:
    "Οι εναλλαγές της!" Ειδικά όσοι ζουν σε ηπειρωτικές και επίπεδες χώρες.
    Αυτή η υποσυνείδητη ανθρώπινη ανάγκη για "αλλαγή" είναι εξαιρετικά δυνατή!
    Δες πως λειτούργησε νευρογλωσσικά τα τελευταία 40 χρόνια και κατάφερε να καταστρέψει τη χώρα μας.
    Γιατί είναι τόσο δυνατή; Γιατί αναγκάζει και αυτόν που δεν έχει έμφυτη την αυτενέργεια να την επιλέγει όταν του την επιβάλλουν τον αναγκάζουν να ανανεωθεί. Κάθε αλλαγή είναι ανανεωτική. Είτε θετική (βελτίωση) είτε αρνητική (χειροτέρευση). Το αποτέλεσμα της είναι να βγει ο καθένας από την αδράνεια στην οποία βρίσκεται.
    Ερωτικά και σεξουαλικά σε αυτή τη μεταφορά μου από μια κατάσταση σε μια άλλη ο συνοδός μου η συντροφιά μου, η παρέα μου είναι ο πόνος.
    Αυτός είναι ένας αχώριστος και αξιόπιστος σύμβουλος και για 'μένα τον ίδιο αλλά ταυτόχρονα και για Την (Τον/Τους) Κυριαρχική Γυναίκα στην οποία θα ανήκω για να Την (Τον/Τους) υπηρετώ.
    Πρώτα απ' όλα ο πόνος μου είναι ο ρυθμιστής μου. Το χειριστήριο μου.
    Το ποτενσιόμετρο που εκείνη θα έχει πάντα στην διάθεση Της.
    Όπως είναι το γκάζι ή το φρένο στο αυτοκίνητο Της.
    Με αυτά τα δυο μετατρέπει μια μικρή δύναμη του ποδιού Της μικρότερη από 2Kg σε μερικές δεκάδες Τόνους.
    Σαν πιο πολύπλοκη και εξελιγμένη ιδιοκτησία Της δεν θα χρειάζομαι πολλά και πολύπλοκα χειριστήρια.
    Ο πόνος είναι το μοναδικό και είναι υπέρ αρκετό!
    Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα μου όμως έναντι άλλων δεν είναι ότι θα μπορεί να με χειριστεί μονάχα με ένα χειριστήριο, αλλά το ότι δεν θα χρειαστεί να μάθει Εκείνη πώς να το χρησιμοποιεί. Αυτήν την υποχρέωση θα την έχω εγώ.

    Όταν θα θέλει να με εκπαιδεύσει να αυξήσω την αντοχή μου θα το καταλαβαίνω από την διάρκεια της εφαρμογής ενός παρατεταμένου πόνου , είτε από ένα οξύ εργαλείο, είτε από μια παρατεταμένη εφαρμογή ηλεκτρικών παλμών με το δακτυλίδι των όρχεων μου από την σταθερή αργή αύξηση στην αδιαβάθμητη κλίμακα του τηλεχειριστηρίου Της.

    Όταν θα θέλει να εξασκήσει την εστίαση μου θα μάθω να ξεχωρίζω στην σκέψη μου τους δύο σταθερούς πόνους από ένα δυνατό μανταλάκι που θα δαγκώνει εσωτερικά το μαλακό χώρισμα των ρουθουνιών μου, με ένα βαρίδι που θα ανανεώνει τον πόνο με τις κινήσεις μου και ένα ζευγάρι μανταλάκια δεμένα σε ένα γάντζο πάνω από το κεφάλι μου που θα ανασηκώνουν τις ρόγες του στήθους μου ώστε να περπατώ προσεκτικά με σταθερή ταχύτητα χωρίς αποκλείσεις ή κραδασμούς , κρατώντας ένα δίσκο με ένα γεμάτο κολονάτο ποτήρι στο κάθε χέρι, πάνω στον ηλεκτρικό διάδρομο γυμναστικής και την λεπτή βίτσα που θα δέχονται ξαφνικά και άρρυθμα χτυπήματα οι γυμνοί γλουτοί μου.

    Όταν θέλει να μάθω να προσμένω κάτι, όπως την άδεια να χρησιμοποιήσω την τουαλέτα θα μάθω να το κάνω με δεμένα τα χέρια με μεταλλικές χειροπέδες, με τα πόδια ανοιχτά με δεμένα τα μικρά δάκτυλα τους σε διάσταση και με ένα μανταλάκι με το βαρίδι του να τραβάει έξω τη γλώσσα μου χωρίς να αφήνω να τρέξουν έξω σάλια γιατί θα πρέπει πρώτα να πλύνω όλα τα πιάτα και σάλια δεν πάνε με αυτό. Μόλις τελειώσω θα Την περιμένω να έρθει να ελέγξει , να Την ευχαριστήσω και μετά θα μπορώ να ανακουφιστώ.

    Όταν θα μου σφίγγει τους όρχεις μέσα στην χούφτα Της μέχρι να αντιληφθεί πώς η προσπάθεια μου να μείνω ακίνητος αρχίσει να λυγίζει και ή ανάσα μου χάσει τον συντονισμό της ώστε να μπορώ να μιλήσω και μου ψιθυρίσει : "είμαστε ακριβώς όσο 'χτές , μόνο πέντε λεπτά ακόμα" θα καταλάβω πως θέλει να μάθω βιωματικά την υπομονή.

    Όταν θα μου βάζει στο δισκάκι τους τις δύο βελόνες και δίπλα τους το βαμβάκι και το Betadin και μου χτυπά δυνατά με τη βίτσα τους γλουτούς προτρέποντας με να τις ανοίξω και να τρυπήσω με την κάθε μια τις ρόγες μου, θα καταλαβαίνω πως θα με εκπαιδεύει να δέχομαι την ενθάρρυνση Της .

    Όταν με ρωτά αν θα μετρήσω μεγαλόφωνα για να με δουν και να με ακούσουν οι φίλοι και οι φίλες Της από τα σπίτια Τ/τους στο Zoom 100 βιτσίες στους γλουτούς γυμνός, όρθιος με τα χέρια ελεύθερα αλλά πίσω από το κεφάλι κοιτώντας την κάμερα και ρωτώντας τους μετά από κάθε βιτσιά "Αγαπημένες φίλες και αγαπημένοι φίλοι Της Κυρίας απολαμβάνετε την εκπαίδευση
    της ταπείνωσης μου; Στην απάντηση τους θα λέω : "Σας ευχαριστώ πολύ" και θα δέχομαι την επόμενη και θα την αριθμώ.

    Όταν μου τοποθετεί στους όρχεις τα δακτυλίδια του ηλεκτροσόκ κι με ρωτά όρθιο που νομίζω πως θα μου επιτρέψει να καθίσω σήμερα, σε καρέκλα ή σε σκαμπό;
    Αν απαντήσω σε καρέκλα θα πατήσει το κουμπί.
    Έπειτα ξαναρωτά το ίδιο.
    Απαντώ: σκαμπό.
    Ξαναπατά το κουμπί.
    Δίδαγμα: Δεν έχω επιλογές!

    Με φωνάζει εμπρός Της γυμνό.
    Φοράω μόνο το chastity cage για δεύτερη βδομάδα.
    Με ρωτά: Πόσες έμειναν, χαϊδεύοντας τους όρχεις μου απαλά
    και εμφανίζει το κλειδί, κτυπώντας το με νόημα στο μεταλλικό περίβλημα...
    "Δύο βδομάδες ακόμα Κυρία".
    "Προτιμάς 50 βιτσιές στους γλουτούς και buttplug όλη τη νύχτα για να χύσεις τώρα
    ή σε δύο βδομάδες και να σε γαμήσουν οι "Ταδε" και "Ταδε";
    "Το δεύτερο Κυρία".
    Με μαθαίνει να κρατάω χαρακτήρα.

    Την γλύφω στα γεννητικά Της όργανα.
    Με χτυπά με το flogger αργά και σταθερά.
    Όσο μεγαλώνει ο ερεθισμός Της πυκνώνει τα κτυπήματα και δυναμώνει την ένταση.
    Όλο και πυκνότερα και δυνατότερα όσο κορυφώνεται προς τον οργασμό Της.
    Τώρα συνεχίζει με ασταμάτητα και άτσαλα χτυπήματα.
    Αλίμονο μου αν χάσω το ρυθμό μου.
    Μαθαίνω η προσήλωση στον στόχο μου να μην αποσπάται από τίποτα.

    Αντιδρώ από έναν διαρκή πόνο με δυσφορία στην αναπνοή.
    Διακεκομμένα τσιμπήματα στην ρόγα μου πότε δυνατά πότε λιγότερο μαθαίνω
    πώς πρέπει να είμαι ευχαριστημένος με ο΄τι μου συμβαίνει και να το δείχνω
    γιατί πάντα μπορεί τα πράγματα να γίνουν χειρότερα.
    Μαθαίνω στην ολιγάρκεια.


    Συνεχίζεται...
     
    Last edited: 22 Μαϊου 2020
  11. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    Ο πόνος σου δεν είναι ο ρυθμιστής και το χειριστήριο σου αν είσαι υποτακτικός. Ο πόνος στην εκπαίδευση είναι εργαλείο και συχνά πηγή ηδονής , αλλά δεν είναι το χειριστήριο.
    Κατά τα άλλα ,ωραίες φαντασιώσεις  .
     
  12. hard_treasure

    hard_treasure New Member

    Καταλαβαίνω τι καταλάβατε, αλλά αν το δείτε σαν μηχανικός όπως το βλέπω εγώ, θα καταλάβετε τι καταλαβαίνω. Όπως ένας ανορθωτής τάσης : ρυθμίζει το ρεύμα δεν το παράγει. Ξέρουμε ποιος το παράγει.
    Σας ευχαριστώ για την τοποθέτηση Σας και το σχόλιο Σας!
     
    Last edited: 22 Μαϊου 2020