Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο υποτακτικός να σφαδάζει ή να βαριανασαίνει (το πολύ)?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος anima0, στις 3 Σεπτεμβρίου 2010.

  1. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Απάντηση: Ο υ να σφαδάζει ή να βαριανασαίνει (το πολύ)?

    Συχαίνομαι να μιλάω εν ώρα session.Προτιμώ να παλεύω μέσα στον πονο μου να είμαι ήσυχος.Οι περισσότερες Domme που έχω γνωρίσει αυτό ήθελαν.Το να μου ζητάνε να φωνάξω και να προσποιηθώ ότι πονάω το βρίσκω...θεατρικο και δεν μου πάει και με εκνευρίζει να με πιέζουν να το κάνω!!!
     
  2. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Είναι ωραίες εμπειρίες και τα δυο, και το αισθησιακό απαλό μαστίγωμα και το σφάδαγμα. Να βαριανασαίνει πώς γίνεται ; Του έπεσε βαρύ το στιφάδο ; Από μικρά άουτς μέχρι μεγάλα έλεος μπορεί να ακουστούν. Το σφάδαγμα μπορεί να οδηγήσει και σε έκσταση αν κρύβεις κάτι "διονυσιακό" από μέσα σου, μπορεί να φέρει στο τέλος και δάκρυα από τον πολύ σωματικό πόνο και μετά να ακολουθηθεί από αυθόρμητη έκρηξη λατρείας και ευγνωμοσύνης για τον πόνο που σου προκάλεσε. Αν είναι πολύ οικείο το πρόσωπο, πιθανόν να νοιώσεις την ανάγκη να την αγκαλιάσεις, αν είναι πιο ψυχρή και αποστασιοποιήμενη σχέση μπορεί να περιοριστείς σε ό,τι σου πει ή σου επιτρέψει. Δεν θες να σταματήσει να σε πονάει, αλλά και θες ταυτόχρονα, κάτι γίνεται με την αδρεναλίνη. Εμένα θα μου άρεσε να σφαδάξω ξανά κάποια μέρα, να γίνω μπλε και να μην μπορώ να καθήσω για δυο τρεις μέρες με άνεση σε καρέκλα, αλλά αν το εκμηστηρευόμουν σε κάποια θα την προειδοποιούσα για τυχόν δάκρυα, μάλλον μου συμβαίνει σε ακραίο πόνο και δεν ξέρω αν μπορώ να το αποφύγω. Μια φορά το έζησα το σφάδαγμα, μια το αισθησιακό από άλλο πρόσωπο. Είναι ωραία εμπειρία.

    Το σφάδαγμα όπως το εννοώ ακραία, δεν ξέρω κατά πόσο δεν είναι βαρετό όταν γίνεται εξακολουθητικά. Αν πέσεις σε ρουτίνα κάηκες. Η ικεσία για απελευθέρωση από τα δεσμά είναι επίσης μια ωραία εμπειρία. Η απελευθέρωση από τα δεσμά, γενικότερα κάθε είδους δεσμά έτσι κι αλλιώς γίνεται συνήθως μέσα από πόνο. Αυτό που θα λυθεί κάποτε από το κρεββάτι, θα λύσει μια μέρα και την ψυχή του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτι και για το στόμα αν ενοχλούν οι φωνές ή τι θα λέγατε για μουσική ; Ελπίζω όχι Περπινιάδη. Προσωπκά απολαμβάνω ακόμα ένα είδος πιεστικών ερωταπαντήσεων εκείνη την ώρα ή ένα είδος λεκτικής ταπείνωσης, όπως εννοείται δίνω ιδιαίτερη σημασία στις αυξοειώσεις του πόνου, τον ρυθμό, τις εκπλήξεις και τις παύσεις, ώστε να προκαλείται αγωνία. 'Ετσι το πνευματικό στρίμωγμα συνοδεύει το σωματικό, κι όμως παραδόξως τελικά απελευθερώνονται και τα δυο.
     
  3. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Απάντηση: Ο υ να σφαδάζει ή να βαριανασαίνει (το πολύ)?

    Ποτε δεν αισθανθηκα πονο κατα τη διαρκεια του σεξ εφοσον υπαρχει ηδονη. Αν και η αληθεια ειναι πως δεν το εχω αυτο το ειδος.

    Ενταξει....μενω αν-ησυχος!  
     
  4. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Υποθέτω οτι μιλαμε για γουστα και οχι για "πρέπει". Εχω δει υποτακτική η οποία ενω γνωρίζω οτι αντέχει πολύ πόνο και ακραίες καταστάσεις , σε ενα απλό αθώο spanking και μαλιστα στην αρχή του, να δείχνει οτι υποφέρει και να με κάνει να την λυπάμαι βλεποντας τη και να θελω να πω "σταματήστε, δεν βλεπετε οτι της κανετε κακο;". Αν καποιον λοιπον αυτο τον καλύπτει, έχει καλώς. Εγω προτιμώ οι αντιδρασεις μου να είναι αληθινες και της στιγμής. Ουτε περισσοτερο ουτε λιγότερο. Αν με σαπίσει στο ξύλο απο τις αντιδρασεις μου θα ξερει που να σταματησει. Απο τη σταση μου και την αναπνοη μου θα καταλαβει ποτε χανομαι στο παιχνιδι απο ευχαριστηση και ποτε αρχιζει να γινεται δυσαρεστο. Αν αρχιζω και τσιριζω ενω αυτη θελει να με δειρει παραπανω τοτε πολυ απλα δεν της κανω. Αν με χτυπαει σταδιακα ολο και περισσοτερο κι εγω καθομαι σαν κουτσουρο ενω αυτη θελει να εκφραζω αυτο που νοιωθω , τοτε παλι δεν της κανω. Αν θελει να ειμαι μουγκος τοτε δεν εχει παρα να μου το ζητησει και εκει χρειαζεται το safe word.Αν ξενερωνω με την μουγκα ομως,δεν μου κανει. Αν θελει να φωναζω η να βογκαω η να χαμογελαω ή οτιδηποτε άλλο ,αλλα άσχετα με το τί βιώνω εκεινη τη στιγμη τοτε δεν μου κανει. Τι ποιο ωραιο απο το αληθινό; Εκει και μονο εκει νομιζω ειναι το πραγματικο δεσιμο μεταξυ δυο ατόμων. Οταν είναι ο καθενας ο εαυτός του και τρελαίνει τον άλλον. Αν πχ η Κ γουσταρει να με δερνει στα ψεμματα κι εγω να φωναζω σαν τον cornilio μερικα posts παραπανω (ο οποιος παρεπιπτοντως τοποθετηθηκε γαμηστερα επι του θεματος ) κι εγω επισης καυλωνω με το να κοροϊδεύω και να προσποιούμαι οτι εχω ψωφήσει στον πόνο τοτε εχουμε βρει και οι δυο αυτο που ζηταμε. Κι εκεί μενουμε.
     
  5. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    Αν υπαρχει φίμωτρο που να καλύπτει ολο το στόμα, προτιμώ να σφαδάζει.
    Αλλιως να βαριανασαινει.
     
  6. v1979

    v1979 Regular Member

    Απάντηση: Ο υποτακτικός να σφαδάζει ή να βαριανασαίνει (το πολύ)?

    Εξαρτάται σε πιο σημείο του σώματος προκαλείς πόνο και με πιο μέσο. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για παράδειγμα όταν ασχολείσαι το αιδοίο (και άρα η ηχητική αντίδραση της σκλάβας πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν) ενώ αντίθετα στη χρήση καμτσικιού είναι απαραίτητη πολλές φορές η χρήση φίμωτρου (καθότι η ηχητική αντίδραση δεν συμβαδίζει με τον προσφερόμενο πόνο).
     
  7. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Ο υ να σφαδάζει ή να βαριανασαίνει (το πολύ)?

    Ανέεεεβαινεεεεε ρε Ελληνικά στρατά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  8. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Απάντηση: Ο υποτακτικός να σφαδάζει ή να βαριανασαίνει (το πολύ)?

    Ρε τί να σφαδάζει και να βαριανασαίνει, βάλτον κάτω και πήδα του το ταμ-τιριρίμ μπας και στρώσει να πούμε.
     
  9. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Ο υποτακτικός να σφαδάζει ή να βαριανασαίνει (το πολύ)?

    Είμαστε με τα καλά μας?
    Ντεσιμπελόμετρο στους υ?
    ΚΤΕΟ θα περάσουν?
    Αααα και το safeword είναι ιός στην σχέση του συστήματος.
    Συνιστάται μόνον σε τυφλούς ή σε συναισθηματικά αναπήρους!
     
  10. john_m

    john_m Bollocks mandola

    Re: Απάντηση: Ο υ να σφαδάζει ή να βαριανασαίνει (το πολύ)?

    θα συμφωνήσω απόλυτα , με κάλυψες 100%.Όταν έχουν προηγηθεί συζητήσεις επι των συζητήσεων και έχουμε καταλήξει στον ''τρόπο'' επικοινωνίας μας δεν μπορώ εκείνη την στιγμή να κάθομαι να αναλύω ξανά το πως και το γιατί......Το όλο θέμα προσωπικά με κουράζει και με ξενερώνει !!!
     
  11. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: re: Ο υποτακτικός να σφαδάζει ή να βαριανασαίνει (το πολύ)?

    Γεια σου ρε cornilie με τις μπηχτες(φωνες φυσικα,lol)


    Εξαρταται τους ηχους που βγαζει,
    μερικοι ειμαστε και λατρεις της οπερας 
     
  12. Απάντηση: Ο υποτακτικός να σφαδάζει ή να βαριανασαίνει (το πολύ)?

    θα συμφωνήσω απολύτως μαζί σου!